552

Billaras

Μόνο με “σεντονάτα”!

Θα μπορούσε (και θα έπρεπε) να έχει χάσει η Λεβερκούζεν το Σάββατο. Στοπ. Θα μας χάριζε μιά καλή δυάδα με την Αντβερπ που…μας την έκαναν δώρο και σπανιότατα βρίσκεις φαβορί σε αποδόσεις δώρου. Στοπ. Κανένα άλλο προσωπικό σχόλιο γιά το ΣΚ, έπαιξα 8 μοναδούλες αντί πχ 12+12 γιά κάθε μέρα αν είχε Αγγλία. Στοπ.

Μου πήρε 4 αράδες ολο αυτό.

Γιατί όπως και την προηγούμενη εβδομάδα έγραψα, θα ήταν εγωϊστικό να μιλήσω γιά την στήλη μου παραπάνω, όταν έχουν γίνει…αίσχη (γέλια)! Δεν σας προλαβαίνω βρε, χαλαρώστε (πολλά γέλια)! Μετά το απίθανο από τον Thassio, ήταν σειρά για το Tzini να “γράψει” ταμειάρα. Πλήρωσαν οι αφρικάνες, απολύτο, trixie, μπουμ! Και είμαστε ακόμα 13 Σεπτέμβρη, ένα μηνάκι έχουμε ξεκινήσει το παιχνίδι!

Οπότε, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος.

Ολα πρίμα. Οταν θα έρθει και το δικό μας φορμάρισμα (μαζί με τις αγγλιδούλες που πρέπει να βρουν ρυθμό και να μην έχουμε άλλες αναβολές), θα είναι το κερασάκι.

Γιατί πέρα από τα τεκταινόμενα στα τερέν, γίνονται πραγματάκια και εκτός τερέν! Ελπίζω να είδατε την πρώτο εκπομπή μας “Betsellers by stoiximan”, ή να την ακούσατε. Δεύτερα μεσημέρι την γράψαμε, πάντα έτσι θα γίνεται, Δεύτερα βραδυ θα την βλέπετε στο Youtube (στο κανάλι της Kingbet), Τρίτη πρωί θα την ακούτε ως podcast.

Ιδου ακόμα μιά φορά το λινκ: https://www.youtube.com/watch?v=GKX8EIKxv_c , εκτός αν προτιμάτε να μας ακούτε, οπότε ακούστε εδώ: https://open.spotify.com/episode/2JLmlHecBNd9fR3td2VGCW . Θα λέμε πολλά κάθε Δευτέρα, θα κάνουμε και διαγωνισμούς με ωραία δώρα και θα τα λέμε και ελεύθερα γιά όλους. Προσέξτε όμως: Πρώτον, ΔΕΝ θα τα…λέμε και όλα και βασικά εκεί δεν θα γίνονται προτάσεις.

Αυτά θα τα έχουμε ΜΟΝΟ εδώ γιά εσάς. Δεύτερον κάθε Παρασκευή -ξεκινώντας από αυτή που έρχεται, στις 5 το απόγευμα- θα έχουν την σταθερή ραδιοφωνική εκπομπή μας με ανάλυση κουπονιού φυσικά μόνο γιά εσάς, όχι ελεύθερα. Με λίγα λογια, δεν αφαιρούμε τίποτα από το συνδρομητικό Betsellers απλώς προσθέσαμε μιά ελεύθερη μισάωρη εκπομπή.

Αυτά με τις εκπομπές, θα τα πούμε ξανά την Παρασκευή στο Betsellers Radio στις 5. Και πάμε στα φρέσκα τώρα (εντός των ημερών θα ενημερωθείτε και γιά το telegram, έρχεται κι αυτό).

Στο Νησί η μπάλα επιστρέφει σιγά σιγά. Μπορεί να έχουνε κηδείες και πένθιμο κλίμα, αλλά η μπάλα είναι επίσης μιά πολύ δυνατή παράδοση, όπως η βασιλεία.

Οπότε, απόψε-αύριο έχουμε “μικρούλες” και το ΣΚ έχουμε και Premier League, χωρίς τρία ματς. Το μεγάλο Τσέλσι-Λίβερπουλ, το Μάντσεστερ-Λιντς και το Μπράιτον-Κρίσταλ Πάλας. Ο λόγος είναι η αστυνομία. Είναι τρία ντέρμπι, χρειαζόντουσαν πολλές αστυνομικές δυνάμεις και δεν υπάρχουν. Ολες θα είναι στο Λονδίνο γιά την κηδεία. Χιλιάδες, παντου, δεν μπορείτε να το φανταστείτε.

Οπότε πάλι καλά που δεν θα γίνουν μόνο αυτά τα τρία.

Ας μείνω στο διήμερο, της Πέμπτης θέλω να τα ξαναδώ. Βασικός άξονας είναι ένα: Κόντρα των ντεφορμέ. Ποιές είναι ντεφορμέ; Λίβερπουλ-Λεβερκούζεν (σήμερα)-Γιουβέντους (αύριο). Σε αυτή την τριάδα, μπορώ να κολλήσω από δίπλα τους μιά κόντρα Σέλτικ (γιατί με εξέπληξε θετικά η Σαχτάρ) και μιά κόντρα Μπάγερν (γιατί η Μπάρτσα είναι καλα, θέλει λίγο πίσω από το αίμα της και ο Λέβα θα… έχει ακονισμένα τα μαχαίρια του κόντρα στην πρώην).

Αυτή η 5αδα είναι (αν θέλετε και ένα fun bet, δείτε το any time Κβαρατσκέλια, αυτός ο παιχταράς θα αφήσει εποχή με τη Νάπολι). Θα κόντραρα και Τσέλσι αλλά με ντεμπούτο Πότερ κάνω προφανώς πίσω.

Δεν ξέρω πόσο βοήθησε την Λίβερπουλ η αναβολή, ξέρω τι είδα προ εβδομάδας στη Νάπολη. Τα είπαμε και στην εκπομπή, είναι χάλια. Η Λεβερκούζεν δεν το συζητώ, έπρεπε να έχει χάσει και στη Χέρτα, πίσω είναι εμετός και το 2,62 της Ατλέτικο με καλύπτει (ανέβηκε κιόλας από 2,55).

Η Γιούβε επίσης, εδώ τα είδε όλα προχθές με τη Σαλέρνιτάνα.

Οσο γιά το Νησί; Πρέπει, οφείλουμε, να είμαστε μαζεμένοι. Την 1η του Σεπτέμβρη τελειωσαν οι μεταγραφές, έπαιξαν ένα ματς και μετά είχαμε αναβολή. Οταν δεν έχουμε φόρμα και συνεχή παιχνίδια στα χέρια μας, θελει προσοχή μεγάλη. Στην εκπομπή ανέφερα την Ντόνκαστερ. Δεν δεχομαι το 3,50 στη Μπάροου, όσο καλά κι αν ξεκίνησε κι αυτή.

Θα “κατηφορίσει”, δύσκολα θα πιάσει άλλους στον ύπνο και η διακοπή μάλλον κακό της έκανε, της έκοψε τη φόρα. Και με τσιγκλάει λίγο και το 2,90 της Χαλ εντός με την Στόουκ. Εκεί ανέλαβε ο Νιλ παρατώντας την Σάντερλαντ αλλά ως τώρα τζίφος. Και εκτός δεν βλέπεται, την ώρα που το ίδιο είναι και η Χαλ! Δηλαδή εκτός είναι κάκιστη. Αλλά τώρα παίζει εντός.

Και στο σπίτι της είναι σούπερ-ντούπερ ως τώρα. Προς τι αουτσάιντερ; Ανάποδα θα το έδινα.

Αυτά είναι όλα. Με ψειράκια, και τέτοια δεν ασχολούμαι προφανώς. Εχω συνολο στο διήμερο δύο εγγλέζικα (τζίφος τα λίγα αυριανά) και πέντε “σεντονάτα” (δεν μετράω το fun bet του Κβαρατσκέλια).

Μένει η διαλογή και ο τρόπος. Ποιά αφήνω και πως παίζω όσα κρατάω;

Θα αφήσω έξω και τα δύο εγγλέζικα.

Το σκέφτηκα πολύ. Θέλω να δω τι θα κάνουν όλες οι ομάδες, η διακοπή με φρενάρει. Εσεις ξαναδείτε τα.

Και από τα πέντε σεντονάτα, θα αφήσω τη Γιούβε (φοβάμαι το Χ), και θα αφήσω και τη Μπάρτσα (γιατί η Μπάγερν έχει κάτι…αιώνες να χάσει ματς ομίλου και θα ήθελα παραπάνω την απόδοση).

Οπότε τι έμεινε; Σαχτάρ αύριο (να σημειωθεί εδώ ότι το όνομα του Ποστέκογλου “παίζει” γιά Μπράιτον, το ζυγίσω κι αυτό), ας είναι στην Πολωνία το ματς.

Με καλύπτει άσος του 3,20. Και σήμερα Ατλέτικο διπλό στο 2,62 και στο Λίβερπουλ-Αγιαξ κάνω ενα “τρικ”. Αντι του 5,25 κατεβάζω τον πήχη (φοβούμενος το Ανφιλντ αλλά και μην ξέροντας πόσο σουλουπώθηκε η Λίβερπουλ στην διακοπή) και πάω σε combo από το “φτιάξε αγορά”, με Χ-2 δε και g/g! Αυτό δίνει 3,00. Πιστεύω θα έχει γκολ εκατέρωθεν, οπότε καλύπτω και το Χ και είμαι καλά.

Εννοείται ότι έχουμε και πρώιμη στα ξερά σημεία.

Αρα ένα trixie και update την Πέμπτη. Πάω μαζεμένος ξανά, δεν το κοντράρω όσο βλέπω και την φόρμα μου και τις διακοπές/αναβολές. Θα τα πούμε ΚΑΙ τις τρεις μέρες στο chat! Και κανονική στήλη το Σάββατο, αλλά την Παρασκευή θα έχουμε Betsellers Radio στις 5!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras