976

Billaras

Μόνο με σημεία-τέρατα!

Δεν ξέρω τι να πρωτογράψω. Τα κοιτάω από εδω κι από εκεί, απορώ πως…δεν κερδίσαμε και παραπάνω (γέλια). Πάντως δεν κάνω και μεγάλη πλάκα. Εχει γίνει μιά τεράστια νίκη (δύο άτομα γράψαμε το ΣΚ, εγώ και ο Thassios) και μαζέψαμε πάνω από 50 μονάδες καθαρού κέρδους) και πιστεύω ότι αξίζαμε κι άλλα. Να είμαι ακριβής; Πιστεύω ότι εγώ άξιζα απόλυτο και το Σάββατο, ενώ ο Γιάννης-δεν το συζητώ- έπεσε στην κέντα της χρονιάς.

Ακόμα και με διακοπή και ντου και ξύλο, ο διαιτητής αν ειχε ένα λεπτο στη διάθεσή του, θα έδειχνε κόκκινη στον Παγιέ που πέταξε πίσω στην εξέδρα δύο μπουκάλια. Δεν πρόλαβε! Μιλάμε γιά αμαρτία. Οσο γιά τα δικά μου; Θέλω να δείτε κάτι, μιά φωτό.

Είναι από την Metrosport του Σαββάτου, δηλάδη γραμμένα Παρασκευή μεσημέρι. Τι βλέπετε εκεί; Ατόφιο trixie με τις αγγλίδες! Σέφιλντ-Πλίμουθ-Γουίγκαν.

Ούτε γκολ δεν έφαγαν! Plus Μαγιόρκα, plus Εστορίλ φυσικά. Πέντε διπλά, πέντε νίκες, ένα γκολ παθητικό!

Εδώ στο Betsellers δεν έγινε trixie, γιατί ένα 24ωρο μετά, Σάββατο μεσημέρι, πρόσθεσα Τσέλτεναμ και αφαίρεσα Σέφιλντ και Πλίμουθ! Είναι εντελώς λεπτομέρειες. Ενα κλικ. Γιατί αν δείτε, εδώ “πέταξα” τη Κλερμόν (που είχα στην Metrosport) και πρόσθεσα Λανς, όπως πρόσθεσα και Νταντί Γιουνάιτεντ! Δηλαδή στην εφημερίδα έδωσα trixie αλλά δεν έδωσα Λανς και Νταντί, εδώ δεν έδωσα trixie αλλά έδωσα την γαλλίδα και την σκωτσέζα.

Ολο αυτό είναι χημεία, είναι τόσο δα λεπτομέρειες. Καλά, γιά Κυριακή (Νταντί Γιουνάιτεντ) και χθες (Εστορίλ) δεν χρειάζεται να πω κάτι.

Οπως και να έχει, μου πήρε λιγότερες από 15 μέρες γιά να βρω πατήματα, εμένα με απασχολεί παντα ένα πράγμα. Να βλέπω καλά. Αν η αρχική διαλογή περνάει το 60-70% ευστοχίας σε αποδόσεις…σαν αυτές που παίζουμε, είναι θέμα χημείας-ρέντας-μέρας, να γίνει και trixie και ότι θέλετε.

Πάμε παρακάτω, τα κεφάλια μέσα, υπάρχει χαρά (πήρα και πολλά e-mail), αλλά ως εδώ. Ακόμα δεν βγηκε ο Αυγουστος. Και στραβές θα έρθουν, και έχουμε ακόμα ανηφόρα. Ας κάνουμε -όπως και κάνουμε- σωστά τη δουλειά μας και τα άλλα έρχονται….

Σήμερα και το τριήμερο όλο λοιπόν, έχει ευρωπαικά, έχει σεντόνι, έχει απ’ όλα. Πιστεύετε ότι με απασχολούν; Οχι δα! Αυτά είναι γιά…το λαό.

Ας κάνουν ότι θέλουν. Λάθος εξώφθαλμο δεν βρήκα, οπότε πάσο. Αν δω κάτι, θα δείτε και update.

Εμένα με απασχολεί το Λιγκ Καπ. Δεύτερος γύρος, εδώ σκάνε συνήθως τα μπαμ γιατί μπαίνουν και οι ομάδες της Premier League εκτός από τις “ευρωπαίες”. Γύρισε και ο Μάκης, σας τα ανέλυσε εξαιρετικά, οπότε τι να προσθέσω εγώ;

Στα δικά μου μάτια, Μπόρνεμουθ (4,00), Πλίμουθ (5,50), Κάρντιφ (3,00), Οξφορντ (5,50), Κέμπριτζ (7,00), Σάντερλαντ (3,10), Φόρεστ Γκριν (8,00) και αύριο Νιούπορτ (6,00) και Γουέστ Μπρομ (4,20) είναι όσα με απασχολούν.

Αν δεν κάνω λάθος, σε σχέση με του Μάκη έχω παραπάνω Κέμπριτζ και Γουέστ Μπρομ.

Να παιχθούν όλα; Οχι φυσικά. Τα αναφέρω όμως γιά να τα δείτε κι εσείς. Ο Μάκης κράτησε Πλίμουθ-Οξφορντ-Φόρεστ Γκριν.

Εγώ γιά αρχή θα αφήσω όλα τα πιό “μικρά” (μικρά γιά εμάς είναι τα…3αρια). Λέω ότι θα παίξω από σήμερα και Νιούπορτ και Γουέστ Μπρομ που είναι αυριανά.

Και μένουν ακόμα πεντε σημερινά. Εδώ υπάρχει ένα ερώτημα. Τα πολύ μεγάλα, τα παίζεις σέκα να πάρεις την υπεραξία αλλά και γιά τυχόν πρώιμη πληρωμή να προηγηθεί με δύο γκολ; Ή τα παίζεις σε draw no bet να καλύψεις το ποντάρισμά σου και στο Χ;

Από εκεί και πέρα, είναι ένστικτο και βασικά να “μυρίσεις” ποιά “μεγάλη” θα κάνει μεγάλο rotation και γενικά δεν θα ασχοληθεί ιδιαίτερα με το Λιγκ Καπ.

Σε ματς πρωταθλήματος εξετάσεις μονάχα το “αν μπορεί”. Εδώ εξετάζουμε και το “αν θέλει”.

Και βαση εμπειρίας, και βάση προγράμματος που ακολουθεί, και βάση οσων μας έδειξαν στον 1ο γύρο αλλά και πέρυσι (όλα είναι μιά μίξη), λέω να κοντράρω ΚΠΡ-Μίλγουολ-Μπρέντφορντ. Δύο από τα τρία ίδια με του Μάκη. Εκείνος βάζει Σουόνσι στο κάδρο, εγώ Μίλγουολ.

Και παίζω από σήμερα και τα αυριανά. Μιλάμε τώρα ότι έχουμε 5,5αρι (Οξφορντ), 7αρι (Κέμπριτζ), 8αρι (Φόρεστ Γκριν), 6αρι (Νιούπορτ) και το πιό μικρό είναι το…4,20 της Γουέστ Μπρομ αύριο! Σημεία-μουλάρια. Και αποφασίζω με ψυχή να πάω και σε σέκα σημεία. Χωρίς draw no bet. Εσεις δείτε και όσα άφησα, δείτε και τις καλύψεις. Ολα μονά. Θα σπάσω μίζα έτσι που να θέλω ένα από τα πέντε.

Με δύο έχω και μιά χαρά κέρδος.

Παιχνίδι….τρελλού ρίσκου, παιχνίδι που θέλει και στομάχι (γιατί κάπου θα φάμε και τρίμπαλο), αλλά παιχνίδι που το γουστάρουμε εδώ στο…μικρό γαλατικό χωριό. Νέα στήλη Σάββατο, Πέμπτη πιθανό update αν δω κάτι “ευρωπαικό” (αν και χλωμό το κόβω, να έχετε το νου σας στο twitter) και τα λέμε απόψε φυσικά στο chat.

**H φωτό είναι αρχείου, 1983-84, όταν η Γουέστ Χαμ σε 2ο γύρο, κέρδισε στο Λιγκ Καπ 10-0 την Μπέρι, με τον πιτσιρικά τότε Τόνι Κότι (τι παιχτάρα ήσουνα αγόρι μου) να πετυχαίνει τέσσερα γκολ. Το ρεκόρ του 10-0 σε Λιγκ Καπ το ισοφάρισε το 1986 η Λίβερπουλ (10-0) τη Φούλαμ.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras