2672

Billaras

Μόνο με τα αουτσάιντερ!

Καλό μεσημέρι, πολλές ευχές στη…μισή Ελλάδα, οι Γιάννηδες και οι Ιωάννες έχουν την τιμητική τους. Με την μισή Ελλάδα λοιπόν να γιορτάζει, και την άλλη μισή χιονισμένη, πάμε στα δικά μας. Η αλήθεια είναι ότι με το ζόρι γράφω. Οριακά. Οι δυνάμεις μου έχουν εξανεμιστεί, από χθες βράδυ είμαι με πυρετό, το μόνο που θέλω είναι να ξαπλώσω.

Οπότε, μην έχετε απαιτήσεις σήμερα γιά μεγάλα κείμενα και αναλύσεις. Δόξα τω Θεώ, σας έχουμε καλύψει όσο δεν πάει. Και από την Πέμπτη με την εφημερίδα (και με ειδική σελίδα-αφιέρωμα στο Μπόλτον-Πάλας) και από χθες με την στήλη του Μάκη και σήμερα με φρέσκιες ειδήσεις και στήλες. Οπως και ο Μάκης, θα ασχοληθώ μόνο με Αγγλία. Ναι, επαναρχιζουν μεγάλες Λίγκες αλλά η φόρμα είναι στο πουθενά.

Μιά Ειμπάρ κοίταξα απόψε, μιά Τζένοα αύριο, λέω να τις αφήσω. Και αφήνω ένα παραθυράκι γιά νέα στήλη αύριο, να τα ξαναδώ όλα. Οι πιθανότητες πάντως είναι να μείνω με τα σημερινά αγγλικά και πάπαλα… Είναι λίγο πολύ γνωστά αυτά που ξεχωρίζουν. Μπέρτον (5.50), Μίλγουολ (4.20), Μπόλτον (3.50), Ιστλι (10.00), Φλίτγουντ (5.25), Νόριτς (3.00), άντε και Πρέστον (5.

50 το draw no bet, 7.50 ο ατόφιος άσος). Και μαζί με αυτά, μιά Σάουθεντ από 1η (4.20), μιά Μπάρνετ από 2η (2.80) και μια Νιούπορτ (3.50) που μας προέκυψε τώρα, από χθες. Αυτά είναι όλα τα σημερινά. Από τα πολύ μεγάλα, θα αφησω Πρέστον, θα κρατήσω Ιστλι γιά ένα μονό, μπας και κάνει τη μαγκιά ο Αλεν στην πρώην του. Πάνε αυτά. Μένουν ακόμα οκτώ. Τα πέντε από το FA CUP, τον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό του πλανήτη.

Γιά φαβορί ούτε λόγος, βάλτε έμπνευση και ολίγη…τρέλλα. Θα αφησω Σάουθεντ (έχει μπόλικο Χ μέσα) και Μπάρνετ (το μοναδικό κάτω από 3.00, δηλαδή…μικρό γιά τα γούστα μου σε μιά τέτοια μέρα). Και κοιτάω τα έξι που έμειναν…. Αν παίξω Μπόλτον και Νοριτς είναι προφανές ότι θα κάνω εκπτώσεις. Επεσαν. Αλλά δεν ξέρω, μου κάνουν αρκετά και λέω -πρώτη φορά στη σαιζόν- να κάνω λίγο τα στραβά μάτια.

Είναι θέμα χημείας πλέον. Μιά σκέψη είναι τα τρία πιό μικρά σε trixie, τα τρία μεγάλα σε patent. Δεν έχω παίξει όλη την εβδομάδα από Δευτέρα, μάλλον δεν θα παίξω αύριο, με παίρνει να πάω σε δύο συστήματα. Μην το παιδεύω, δεν την παλεύω κιόλας. Ετσι θα πάω, εσεις κάντε τα δικά σας κουμάντα. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 2/1: 250 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 4.220 μονάδες. Ποντάρισμα 7/1: Μονό αποδεκτό: Μπρέντφορντ-Ιστλι 2 (10.00) με 20 μονάδες. Trixie: Μπόλτον 1 (3.50)-Νόριτς 1 (3.00)-Νιούπορτ 2 (3.50) με 15 η τριάδα και 35 καθε δυάδα, σύνολο 120 μονάδες. Patent: Μπέρτον 2 (5.50)- Μίλγουολ 1 (4.20)-Φλίτγουντ 2 (5.25). Με 5 μονάδες η τριάδα. Με 20 καθε δυάδα (ακόμα 60). Και σε κάθε μονό βάζω 45 σε Μπέρτον και Φλίτγουντ, 55 σε Μίλγουολ.

Ολο μαζί 210 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 350 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 3.870 μονάδες. Αυτά είναι, μάλλον δεν θα με δείτε και στο chat, ίσως και να…κοιμάμαι και η τύχη μου να δουλεύει (γέλια). Και πάλι πολλές ευχές στους εορτάζοντες, αν αύριο δεν γράψω ή δεν κάνω update, νέα στήλη την Τρίτη. Και συμπαθάτε με γιά την μικρή σημερινή…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras