2132

Billaras

Μόνο με τα σημερινά!

Αμα δεν θέλει, δεν θέλει. Τέλος. Βάρα το κεφάλι σου, χτυπήσου, δεν θέλει. Νόμος. Και φυσικά, υπάρχει και το ανάποδο. Οσοι δεν είσαστε χθες στο chat (εσείς χάνετε, σταθερά με 150 και πλέον φίλους, εκεί…ζούμε όλο το Μουντιάλ), βλέπετε το 50% αυτού του “δεν θέλει”. Βλέπετε ας πούμε ότι ενώ στα fun bets βρίσκω όλους τους σκόρερς, δεν βρίσκω σκορ.

Δίνει…δύο πέναλτι μαζί στο 43' και στο 45' ο διαιτητής γιά να σκοράρει η Σαουδική Αραβια. Ναι, δεν ήρθε 2-0 (που ήθελα), ήρθε 1-2, αλλά ούτε ξέρω τι θα γινόταν αν έμενε 1-0 ημίχρονο, ούτε με ενδιέφερε από το 46' και μετά. Με ενδιέφερε μέχρι τα 2 απανωτά (!) πέναλτι. Βλέπετε επίσης να ..λυσσαω με Ουρουγουάη από το Σάββατο. Να την ποντάρω δύο φορές και να μην την πληρώνομαι ενώ με δικαιώνει απόλυτα.

Είτε γιατί ο τέρμας της Σενεγάλης μας δείχνει οτι έχει επισκεφθεί το…Μεσολόγγι, είτε γιατί χθες βράδυ οι Ράμος-Ινιέστα κάνουν λάθος σαν να παίζουνε στην Πόλι Εχίδο, είτε γιατί ο Κουερεσμα βάζει την υπεργκολάρα στο 44'.50'' κι εγώ θέλω Χ το ημίχρονο! Ναι, ούτε αυτά ήρθαν στο τέλος. Αλλά ότι είπα: Και δεν μπορώ να ξέρω τι  τροπή θα είχαν και δεν με απασχόλησε.

Εχασα πριν το 2ο ημίχρονο και εδώ. Αυτά λοιπόν βλέπουν οι εκτός chat. Οι εντός chat, βλέπουν (και) το live παιχνίδι. Εχασα ακόμα 17 μονάδες αυτές τις μέρες. 10 στο ματς της Γερμανίας (σε 3 διαφορετικά μπετ) και 7 στο ματς της Κολομβίας. Εδώ στο Κολομβία-Πολωνία μου σκάει κι άλλη ατυχία. Παίζω το over 3.5 στο 6.00 ενώ είναι 2-0, μπαίνει “μπαμ” το 3ο, έχω χρονο, αλλά το 4ο… δεν ήθελε.

Και χθες το βράδυ, έρχεται το…γκραν φινάλε μούντζας (γέλια). Γιά κάτι που…δεν έπαιξα. Εχω χάσει το trixie απο τα ημίχρονά τους, παίζουνε και ζυγώνουν στο τέλος Ισπανία και Πορτογαλία, είναι 1-1 και 0-1 εκείνη την ώρα. Τα κοιτάω, τα ξανακοιτάω. Σκέφτομαι κατι. Το “ανακοινώνω” στο chat ως σκέψη, αλλά δεν έχει γίνει πράξη. Μονά και δυαδα next goal Μαροκο και Ιραν.

Στο 9.5 το next Μαρόκο, στο 5.00 το next Ιράν. Δε θα εβαζα πολλά. Κάπου 8 μονάδες, κάτι σαν 3 (στο ένα)-4 ( στο αλλο)-2 (στη δυάδα). Μόνο που αυτά θα ήταν 150 μονάδες κέρδος. Το θέμα δεν είναι πόσα θα έβαζα. Είναι ότι είχα σωστή σκέψη, άξιζαν, το έγραψα, αμφιταλαντεύτηκα γιά ένα λεπτό χοντρικά και πριν ποντάρω….αντίο. Σκόραρε το Μαρόκο το 1-2. Και μετά, με το VAR πεναλτι και γκολ και το Ιραν.

Σαδιστικά ένα πράγμα. Σαν να μου έλεγε “ότι και να κάνεις, δεν θα σου βγει”. Χαρμολύπη. Κάποιοι το έπαιξαν απλά επειδή το έγραψα ότι αυτό ζύγιζα και ετοιμαζόμουν να χτυπήσω. Είχε πανηγύρι χθες στο chat. Εξου και η χαρμολύπη μου. Εγώ έμεινα…μπουκάλα, όπλισα και… δεν πρόλαβα να πυροβολήσω. Αυτά με όσα έγιναν. Πάω παρακάτω, δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε μέλλον.

Απλά, απο χθές αρχιζώ να νοιώθω ότι…κάτι μου χρωστάει. Ιδωμεν. Στα φρέσκα λοιπόν. Διάβασα πριν λίγο τον Μάκη. Μίλησε γιά “κάθε μέρα” στήλη. Εχει ένα point. Εγώ αποφάσισα, αφού είδα τα ματς του τριημέρου ξανά και ξανά, να πάω σε δύο στήλες. Μιά αυτή εδώ που βλέπετε και μιά ακόμα αύριο! Με τα ματς Τετάρτης-Πέμπτης. Οποιος διάβασε σημερινή Kingbet έχει δει που περίπου προσανατολίζομαι γιά το επόμενο διήμερο, αλλά θέλω να βλέπω ειδήσεις φρεσκιες.

Τώρα όλα μετράνε. Οπότε, ΔΕΝ “ανακατευω” τα σημερινά με τα άλλα, μένω στο σήμερα, πάλι νέα στήλη αύριο και μετά το Σάββατο (όπου εκεί πλέον ίσως δούμε και τίποτα φρέσκο μακροχρόνιο, θα μπαίνουμε στα νοκ άουτ. Και φυσικά καθημερινά chat και live. Το βάρος εκεί είναι, κάπου θα σκάσει το “μπαμ”. Στα σημερινά και μόνο λοιπόν, έχω αποφασίσει.

Χαλαρά pre game, το μάτια μας δεκατέσσερα στο live. Δεν αγγίζω Αυστραλία-Περού νωρίς. Το Περού δεν θα παραδωθεί (όπως δεν πετάει πετσέτα καμιά , το είδατε και χθες), αλλά είναι…άγκολο (sic). Θα λείπει και ο Φαρφάν. Οι μπουκ δείχνουν να λένε το ίδιο, δεν πάνε με το κίνητρο της Αυστραλίας. Η οποία θέλει νίκη και ήττα Δανίας. Κι άμα τα μαντάτα δεν είναι καλα, άμα οι γαλλο-δανοί παίζουνε πασούλες; Τότε θα το ξαναδώ, στο live.

Οσο γιά το Γαλλία-Δανία; Αλλαγές (όχι σαρωτικές πάντως) ο Ντεσάν, η Δανία πόντο θέλει, πάντως το Χ ανεβαίνει στο 2.87 το βλέπω τώρα (απο 2.70). Δεν λέει πολλά αυτό, εδώ χθες…ανέβηκε 2.90 η Ουρουγουάη ως αουτσάιντερ! Θα πάω με ένα…ταπεινό Χ/Χ. Hμίχρονο/τελικο. Στο 4.33. Χαλαρα. Και στα βραδυνά; Κατέληξα να ΜΗΝ αγγιξω κάτι στην Ισλανδια. Η Κροατία κάνει ολικο rotation.

Βαριά 1-2 βασικοί θα είναι. Αλλά δεν ξέρω τις προθέσεις τους. Μέσα μου, νοιώθω οτι δεν θα το δώσει. Αν ήθελε πχ κάτι στα σταυρώματα θα το συζητούσα. Τώρα 1η θα είναι βρέξει-χιονίσει. Τι κέρδος θα έχει αν το δώσει; Μόνο λεκέ θα έχει. Και οι μπουκ συμφωνούν. Και η Ισλανδια δεν πιστεύω ότι μπορεί να το πάρει. Πάνω από όλα; Live. Εκεί θα το δω. Μετά από 20' μπάλας, θα έχω πάρει πρέφα τι και πώς.

Οσο για την Αργεντινή; Οκ, το 1.55 θα πάρει…τούβλα. Θα ανακαλύψουν την Αμερική όλοι απόψε. Και αύριο θα διαβάσουμε πολλά (γέλια). Προφανώς και έφυγα απο εκεί, ας έρθει 0-4, ας γίνει ότι θέλει, ας ξεσπάσουν, ας κερδίσουν αλα Γερμανια, γενικώς…απαξιώ. Θέλω πάντως πρόκριση τους γιά τα μακροχρόνια. Τη Νιγηρία δεν την εκτιμώ. Αφελής. Λιποβαρής ομάδα.

Και τι να παίξω; Στραφηκα σε 2 επιλογές. Είτε Μέσι 1ο γκολ και δίπλό (να πάω στο 4.00), είτε g/g και Αργεντινη να πάω στο 3.10. Μπορεί να βγουν και τα δύο. Στο ένα το ρίσκο είναι ότι θέλω Μέσι 1ο και όχι anytime, στο άλλο ότι θέλω και goal Νιγηρίας. Αφού κι αυτή είναι αναγκασμένη να κυνηγησει γκολ. Η τρίτη οψιόν είναι combo του 2.20, δηλαδή over και διπλό, αλλά λόγω 2.

20 το έσβησα μονομιάς. Ποιό από τα άλλα δύο να διαλέξω; Να…στρίψω κέρμα; (γέλια). Θα πάω στο g/g και διπλό του 3.10. Μονά και δυάδα. Αλλά χαλαρά. Ποτέ δεν θα ορμήσω σε κάτι τέτοια, μόνο σε ξερά ασόδια θα το κάνω. Τα…υπόλοιπα live στο chat. Και αύριο βλέπουμε το δίημερο. ΚΑΒΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ: 1.300 μονάδες. ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ: ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ: ΒΡΑΖΙΛΙΑ (5.

00), 110 μονάδες. ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ: ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (23.00), 25 μονάδες. ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ: ΓΑΛΛΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (21.00), 20 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ (13.00), 40 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΧΕΣΟΥΣ (17.00), 35 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ+ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ: ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ+ΒΡΑΖΙΛΙΑ (81.00), 5 μονάδες. 1oς ΣΚΟΡΕΡ+ΚΑΤΑΚΤΉΣΗ: ΧΕΣΟΥΣ+ΒΡΑΖΙΛΊΑ (51.00), 5 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΤΥΝΗΣΙΑΣ: ΜΠΑΝΤΡΙ (9.

00), 30 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΣΕΝΕΓΑΛΗΣ: ΜΟΥΣΑ ΣΟ (10.00), 20 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ: ΜΟΟΥΙ (15.00), 20 μονάδες. TRIXIE ΦΟΡΚΑΣΤ ΟΜΙΛΩΝ: Ουρουγουάη 1η/Ρωσία 2η (3.00)-Αργεντινή 1η/Κροατία 2η (2.75)-Κολομβια 1η /Πολωνία 2η (4.50). Στις δυάδες από 30 μονάδες (σύνολο 90), στην τριάδα 10 μονάδες. Συνολο 100 μονάδες. Ανοιχτά μπετ σε μακροχρόνια: 410 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο : 633 μονάδες (αφαιρέθηκαν οι 40 του χθεσινού udpate και οι 17 του live).

Ποντάρισμα 26/6: Γαλλία-Δανία Χ ημ/Χ τελ. (4.33) με 16 μονάδες. Νιγηρία-Αργεντινή 2+g/g (3.10) με 22 μονάδες. Δυάδα (13.42) με 5 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 43 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 590 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras