1641

Billaras

Μόνο με (τρεις) εγγλέζες-UPDATE!!

Δεν έχω παράπονο. Κάθε άλλο. Κύλησε μια χαρά το ΣΚΔ, μικρό κέρδος Σάββατο, καλό κέρδος Κυριακή-Δευτέρα. Το σημαντικότερο; Βγήκαν άνετα πολλά σημεία. Οταν κερδίζεις τρία σημεία (Λέιτον, Χέρενφεν, Πάρμα) με ντόρτια και πεντάρες, σημαίνει ότι τους “πέτυχες” στο κεφάλι, είδες τα (κραυγαλέα στην προκείμενη περίπτωση) λάθη των μπουκ.

Θυμίζω, αυτές οι τεσσαροπεντάρες ήταν σε σημεία του 4, του 5 και του 2,70 (και αυτό είναι και το ζουμί). Ούτε η Χέρακλες έχασε, ούτε η Χάτερσφιλντ έχασε, η δε Τζουργκάρντεν απλά έκανε “αυτό που έπρεπε”. Και το χάρηκα γιατί έπιασε το “τρυκ” της δυάδας. Να έπαιζα μονάχο του ένα μικρό σημείο; No way. Ενώ με την Πάρμα “μετέτρεψα” την σουηδέζα σε “μονό” του 4,84.

Αυτή την απόδοση περίμενα χθες. All and all, μοναδική ανορθογραφία δεν ήταν η Λεγκανιές (απολύθηκε ο προπονητής της χθες), αλλά η Γουέστ Χαμ. Η σπανιόλα το πάλεψε, η αγγλίδα ήταν τραγική.

Ολα καλά λοιπόν και μάλιστα σε τριήμερο που έγινε και λίγο της μουρλής. Και πάμε στα φρέσκα…

Οπως έγραψα από χθες στην εφημερίδα, το Champions League είναι γιά καθαρό no bet, τουλάχιστον σήμερα.

Αύριο θα κάνω ένα update (γιατι έχει και αγγλικά και έχουμε και τα ματς της Πέμπτης), αλλά στα σημερινά τζίφος. Οπως το βλεπω το κουπόνι, με αυτές τις αποδόσεις, είτε θα χαρούν επιτέλους οι παρολάκηδες, είτε θα κλάψουνε μανούλες. Οταν 10 από τα 16 ματς έχουνε φαβόρες 1.60 ως 1.20, το πράγμα “κάνει μπαμ”. Θα στηθούν πολλά παρολί στα μικρομεσαία φαβορί, ένα-δυο να σπάσουν αντίο ζωή.

Μακάρι να μην σπάσει κανένα, δεν θα πάω σε κόντρα εξάλλου. Σημερα λοιπόν τίποτα. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό (δεν συμφωνώ σε παιχνίδι με πολλά γκολ που βλέπω αριστερά και δεξιά, ενώ κλειστό ματς πιστεύω θα γίνει και στο Γαλατά-Ρεάλ όπου επίσης παίζονται πολύ τα γκολ).

Και μένει το Νησί…

Μέτριο το μενού και εδώ, στέκομαι μόνο στο σήμερα.

Θέλετε μιά πρώτη διαλογή;

Μπρέντφορντ και Στοουκ από Championship, Γουίκομ και Λίνκολν από 1η, Λέιτον από 2η. Κλείσαμε. Αμα σβήσω και την Μπρέντφορντ που δίνει 2,75 και δεν με ψήνει, μένουν μόλις τέσσερα σημεία. Να πάω στη Λίνκολν επειδή η Πόρτσμουθ και ο Τζάκετ είναι σε πίεση; Στο Φράτον Παρκ κλασικά υπάρχουν απαιτήσεις μεγάλες, αν γίνει κάποιο 0-1 θα έχουμε γκρίνια, ίσως και γιούχα, γενικώς είναι σαν “τελικός” το ματς γιά την (πολύ φιλόδοξη) Πόρτσμουθ.

Ετσι λοιπόν, το αφήνω κι αυτό και τι έμεινε;

Μιά τριπλέτα φορμαρισμένων. Στόουκ (3,40), Γουίκομ (3,10), Λέιτον (4,50). Ολες πολύ καλές ως εξαιρετικές το Σάββατο. Η Στοουκ σαν να ξυπνάει, ντούμπλαρε νίκες, υλικό πάντα είχε, απ’ τα πρώτα φαβορί ήταν εξ’αρχής. Η Γουίκομ έχει τρελλάνει κόσμο, αυτή και η Κρου στην 2η, όλο λέμε ότι θα αρχίσουν να “σβήνουν” και όλο θερίζουν! Στα (πολύ) θετικά ότι ο Εϊνσγουορθ έριξε πόρτα σε Μίλγουολ και Σάντερλαντ και παρέμεινε στο τιμόνι, κάτι που έφερε έξτρα ενθουσιασμό.

Τέλος, η Λέιτον μας πλήρωσε…αέρας, σερί νικών, απόψε ντεμπούτο του Φλέτσερ στον πάγκο (ήταν και πρώην Πλίμουθ).

Στα “αρνητικά”; Καμιά από τις Γουένσντεϊ, Μπλάκπουλ, Πλίμουθ που σκέφτομαι να κοντράρω δεν είναι άσχημα. Οκ, δεν βγάζουν μάτια αλλά καλές είναι, όπως έχουν και καλες έδρες (βασικό αυτό). Απομένει να αποφασίσω αν και ποιές και πως θα παίξω.

Πριν το κάνω επειδή έχετε εξελιχθεί σε…καρτολάγνους, ένα ωραίο στατιστικό είναι ότι στο Σέφιλντ-Στόουκ μάχονται η πλέον “βρώμικη” Σέφιλντ (29 κίτρινες μιά κόκκινη, μέσος όρος 2,42 κάρτες ανά ματς) με την πλέον “καθαρή” Στοουκ (μόλις 15 κίτρινες, μόνο η Μπρέντφορντ έχει λιγότερες). Κοίταξα λίγο τα ειδικά καρτών, είδα ένα καλούτσικο, αυτό το 2+ κάρτες στο 1ο ημίχρονο γιά Σέφιλντ που δίνει 6,2 στην “μπλε”.

Γενικώς, έχει και πιό συντηρητικά μπετς, απλά αν θέλετε ψαχτείτε γιά την Σέφιλντ.

Γυρνώντας στα ασόδια, καταλήγω: Παίζω και τις τρεις, ζύγισα αν πρέπει να πάω σε patent ή trixie, κατέληξα σε patent γιατί δεν είναι εύκολα ματς, με trixie ναι μεν θα είχα λιγότερες στήλες και θα πόνταρα λιγότερα, αλλά θα έψαχνα 66% ευστοχία σε ζόρικα διπλά.

Εσεις αποφασίστε τι προτιμάτε.

UPDATE: Τελικά, συνέβη το καλό σενάριο στο Champions League, χαρήκαν χθες οι παρολάκηδες, πέρασαν όλα, ήταν βέβαιο ότι με τέτοιο πρόγραμμα και αποδόσεις θα συνέβαινε είτε καλή νίκη, είτε γερή σφαλιάρα. Ηρθε καλή νικη γιά τους παίζοντες φαβορί και κορδόνια. Μέχρι να τα ξαναδώσουν (εις διπλούν) πίσω βέβαια.

Στο Νησί καμιά δεν άξιζε να κερδίσει, αυτή είναι η αλήθεια και ορθώς δεν κέρδισαν. Ισως γιά την Στόουκ να ήταν πιό δίκαιο το Χ (αναγκαστικοί τραυματισμοί νωρίς, στο τέλος έπαιξε με 10 αφού είχε κάνει τις αλλαγές), αλλά σίγουρα όχι το διπλό που εμείς θέλαμε.

Οσο γιά σήμερα; Αποφάσισα να παίξω μόνο ένα σημείο και να κάνω νέο update αύριο.

Θέλω να το περιμένω το Europa League. Οπότε, στα σημερινά-σε πρόγραμμα που δεν μοιάζει με το χθεσινό- θα παίξω μόνο την Ζενίτ στο draw no bet του 3,75, τίποτα άλλο, ούτε από τα εγγλέζικα. Μιλήσαμε γιά το ματς και στην εκπομπή και στην εφημερίδα, ο Μάκης το έχει αναλύσει-προτείνει από χθες. Βλέπω σερί την Λειψία και όποτε η αντίπαλος την παίζει έξυπνα, της παίρνει αποτέλεσμα, ακόμα κι αν είναι κακή ή μέτρια! Συνέβη με τη Σάλκε, συνέβη με τη Λυών, συνέβη με την Βόλφσμπουργκ.

Η Λειψία δεν είναι ντεφορμέ, απλώς σκαλώνει αν βρει τοίχος μπροστά της και δέχεται αντεπίθεση εύκολα. Τέσσερα χωρίς νίκη είναι, η Ζενίτ είναι και καλά και σαφώς πιό έμπειρη, αν παίξει σωστά δεν θα χάσει. Το 3,75 με την ισοπαλία να πατσίζει με καλύπτει. Και πριν κλείσω να επισημάνω ότι αυτό το 3,00 στο under του Σαλτσμπουργκ-Νάπολι είναι μεγάλο-τραβηγμένο.

Τίποτα άλλο, ραντεβού στο chat μήπως έχουμε live παιχνίδι και νέο update αύριο πιό αργά, μετά τις 3 το μεσημέρι, με τα ματς του Europa League.

 

Παλαιότερα άρθρα του Billaras