1593

Billaras

Μόνο τρία σημεία, μόνο εγγλέζικα!

Τελικά το Europa League ήταν ως τώρα το…καλύτερό μου. Ναι, μπορεί σε αυτό να χάθηκε και το μεγαλύτερο ταμείο (στο λαιμό μου’χει κάτσει εκείνο το γκολ της Μάλμε στο 96′), αλλά κέρδη έφερε σταθερά η διοργάνωση. Και ανατροπές και δυάδες και live. Ενα “τικ” ήθελε και προχθές να έρθουν κι άλλα, αφού και η Γκλάντμπαχ άγγιξε το 2-2 με δοκάρι (στο live) και η Φέγενορντ έχασε άντερα και θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει την ισοπαλία και να πληρώσει την 2η δυάδα.

Οπως και να έχει, με μιά δυάδα pre game πανεύκολη όπως ήρθε και ένα live με τη Χετάφε, όλα καλά ήταν…

Πάμε πλέον παρακάτω. Και στην εφημερίδα και στο Betsellers Radio χθες, ανέλυσα ότι το κουπόνι δεν μου αρέσει. Ξύνισα αρκετά. Λίγο η Αγγλία “κουνιέται”, αλλά πέραν αυτής…περίπου τίποτα ειδικά σήμερα.

Χθες άξιζε η Βίλεμ, την αναφέραμε, κέρδισε, αλλά δεν την πόνταρα.

Το πιάνω λοιπόν ανάποδα, εκτός Νησιού. Φράιμπουργκ-Μάιντζ-Γκιοζντεπέ ήταν τα μοναδικά τρία μεγάλα που κοίταξα, που έχουν αξία. Και ενα μικρό, το g/g στο ΠΑΟ-Λαμία. Τίποτα άλλο απολύτως. Σημεία της πλάκας άφθονα, αλλά με αξία μονάχα αυτά. Πολύ γρήγορα έσβησα το g/g στο ελληνικό ματς, κι ας έρθει.

Πρώτον το 2,37 έγινε 2,20 και δεύτερον από το πρωί έχουν ανοίξει οι ουρανοί! Οκ, το τερέν του ΟΑΚΑ δεν έχει θέμα, αλλά αν βρέχει και αργότερα θα δούμε πόλο αντί μπάλας. Και όταν ζητάς γκολ, αυτό είναι πολύ κακό. Εσβησα και την Γκιοζντεπέ, λείπουν δύο βασικοί χαφ της, το είδα σήμερα αυτό. Κρίμα.

Και έμειναν τα δύο γερμανικά. Διαισθητικά θα αφήσω την Φράιμπουργκ.

Μπάζο η Χέρτα, αλλά αυτό το ματς θα το πάει στα κόκκινα. Εχει αξία, προφανώς, εμένα δεν μου κάνει το κλικ. Και έμεινε το Μάιντζ-Ντόρτμουντ. Η Ντόρτμουντ ας ανάψει μιά λαμπάδα στον Μπούρκι προχθες που κέρδισε τη Σλάβια, είχα πολύ καιρό να δω τερματοφύλακα να κάνει τέτοια “αίσχη”, κατέβασε ρολά, έπιανε άπιαστα. Η ομάδα του ήταν κάκιστη, με αδιάφορη ομάδα αντίπαλο και είχε χάσει το τόπι! Και ήταν και κομμένη στα δύο ελέω απουσίες Βίτσελ…

Μπορεί η Μάιντζ; Παίζει 2 ματς καλά, στο τρίτο εξαφανίζεται.

Τζόγος είναι. Το draw no bet στο 4,00 δεν είναι κακό, είμαι σε δίλλημα. Οριακά, εντελώς οριακά, θα κάνω πίσω. Πάσο από όλο το ευρωπαικό κουπόνι. Αν δω κάτι-ειδικά στα ματς που ανέφερα- έχουμε και το live.

Κι έμεινε το Νησί…

Επτά μεγάλα σημεία συζητήθηκαν χθες στο ράδιο. Βίλα και Νιουκάστλ από Premier League, Τζίλιγχαμ, Μπλάκπουλ, ΜΚ Ντονς, Γουίμπλεντον, Μπρίστολ Ρόβερς.

Και δύο “μικρά”, Καρλάιλ και Σκάνθορπ. Αναφέρομαι μόνο στο σήμερα.

Τα πρώτα που έσβησα ήταν τα δύο της Premier. Η Βίλα έχει θέματα πίσω (και αυτά πληρώνει), της…έδωσα την ευκαιρία της προ ημερών και με απογοήτευσε. Η Νιουκάστλ σβήστηκε με (πολύ) βαριά καρδιά. Οκ να λείπει ο Μαξιμιν. Αλλά τώρα έιδα όριακα νοκ άουτ και ο Σέλβι! Να τον δούμε 11αδα τελευταία στιγμή και να είναι τρικ του Μπρους; Δεν μπορώ να περιμένω ως τις 5, αφού τον βλέπω έξω, κάνω κι εγώ πίσω, είναι ο μοναδικός με ηγετικές ικανότητες στην Νιουκάστλ.

.

Εμειναν τα πέντε της Λιγκ 1 και τα φαβορί της Λιγκ 2. Ο Μάκης κράτησε-έπαιξε τελικά Μπλακπουλ και ΜΚ Ντονς.

Ολα έχουν “θέμα”. Είτε επιστροφές προπονητών ως αντίπαλοι, είτε αποπροσανατολισμένες ομάδες ελέω μεγάλων αγώνων που έρχονται. Τα βαλα κάτω, τα ζύγισα πολύ. Δεν θα παίξω ΜΚ Ντονς. Την θεωρώ μιά κακή ομάδα.

Να κοντράρω Οξφορντ απλώς επειδή έχει ματσάρα μπροστά της; Η μιά έχει 12 χωρίς νίκη, η άλλη 12 χωρίς ήττα! Να κάνει…χατηράκι στην πρώην του ο Ρόμπινσον δεν το νομίζω. Ούτε Γουίμπλεντον παίζω. Ομάδα που δεν μπορεί (πρόσφατα) να κερδίσει Μπόλτον ή Σάουθεντ, δεν με ψήνει. Οκ εντός είναι πολύ πιό καλή, αλλά και πάλι δεν ψήθηκα. Θα σβήσω και Μπρίστολ Ρόβερς, προφανώς και έχει φόρμα αλλά έχει και ταβάνι.

Και μάλλον το έπιασε. Η Ιπσουιτς και στα χειρότερά της ακόμα, δεν χάνει!

Εμειναν δύο. Και εδώ..κάνω ντρίπλα! Κοίταγα ώρα την Καρλάιλ, έλεγα μέσα μου “αφού δεν την κάνω δυάδα με το g/g του ΠΑΟ, έχω επιλογή είτε να την παίξω με αυριανό πχ Τότεναμ, είτε με την Σκάνθορπ”. Κάνω…μεταβολή και την βάζω σε trixie με τα δύο μεγάλα.

Σαν να λέω “θέλω το μικρό και ένα από τα άλλα δύο”. Θα δείξει αν θα πιάσει τόπο η ντρίπλα.

Και έτσι απλά θα πορευτώ. Μονάχα τρία σημεία. Μπλάκπουλ-Τζίλιγχαμ-Καρλάιλ και τέλος. Αυτό που λέω ΠΑΝΤΑ, το ξαναλέω: Εσεις αποφασίστε γιά την τσέπη και τα γούστα σας. Αλλός μπορεί να παίξει κάποιο από αυτά που άφησα, άλλος να κάνει την Καρλάιλ δυάδα με άλλο μικρό σημείο, δεν είναι…θέσφατο αυτό που εγώ αποφάσισα.

Παίζω προσεκτικά και χαλαρά, εξ’αρχής ξύνιζα, δεν το αλλάζω αυτό. Αύριο νέα στήλη κανονικά, ίδια ώρα. Και λίγο πριν τις 5 θα τα πούμε κλασικά και στο chat γιά τυχόν live.

Μιά σημείωση επειδή έχουμε κάμποσα νέα μέλη: Κατεβάστε το twitter και ακολουθήστε μας (https://twitter.com/betsellerscom ) και ενεργοποιήστε εκεί τις ειδοποιήσεις. Γιατί μέσω του twitter ειδοποιούμε γιά όλα. Στήλες, νέα και κυρίως live πονταρίσματα που γίνονται στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras