2090

Μάκης Μηνδρινός

Μόνο Τσάμπιονσιπ και μικρές

Χαιρετώ! Ο δεύτερος γύρος του Λιγκ Καπ επιβεβαίωσε τη… φήμη του και ήταν καλός στοιχηματικά για όσους κυνηγούν αουτσάιντερ. Όταν στα 10 από τα 25 ματς του κουπονιού που αφορούν τη συγκεκριμένη διοργάνωση σπάει το φαβορί, προφανώς έχεις αυξημένες πιθανότητες να κάνεις σωστή χημεία και να βγάλεις κάτι. Εμένα μου «έκατσε» η Σαουθάμπτον, αλλά και για Μπέρτον μιλήσαμε και για Νόριτς μιλήσαμε και για Οξφορντ είπαμε.

Ακόμα και κάποια φαβορί που πέρασαν, το έκαναν στο όριο. Για παράδειγμα, τα δύο ματς που ήταν επίσης στο παιχνίδι μου, η Φόρεστ Γκριν πήγε στο 2-2 και η Ρότσντεϊλ έχασε 2-1 στο Μίντλεσμπρο, αλλά με πολύ καλή εμφάνιση. Πριν περάσουμε στην ανάλυση, να πούμε ότι από βδομάδα έχουμε διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, η πρώτη διακοπή για φέτος.

Επιπλέον, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι την τελευταία εβδομάδα έγινε της… κακομοίρας στις μικρές κατηγορίες με τους δανεικούς, και εξακολουθεί να γίνεται, καθώς απόψε λήγει η μεταγραφική περίοδος (στην Αγγλία μπορούν να ψωνίσουν μόνο δανεικούς). Κάτι που προφανώς δυσκολεύει το έργο μας σε τούτη την αγωνιστική. Πρέμιερ Λιγκ Νομίζω ότι είναι κακή η αγωνιστική.

Δεν νομίζω ότι η Λίβερπουλ θα έχει εύκολο έργο στο Λέστερ, παρά το γεγονός ότι η γηπεδούχος δεν θα έχει τον Βάρντι. Όπως και να ‘χει νομίζω ήρθε η ώρα οι «ρεντς» να δεχθούν για πρώτη φορά γκολ φέτος, ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος. Στο Μπράιτον – Φούλαμ κοίταξα λίγο προς τα δεξιά, στο 3.40 είναι το διπλό, όμως όχι πολύ ζεστά.

Η Φούλαμ φαίνεται ότι θα γίνει μια καλή ομάδα όμως προς το παρόν έχει πολλά κενά μέσα κατά τη διάρκεια των αγώνων της και γι’ αυτό δεν μπορώ να την εμπιστευτώ ακόμα. Εξάλλου, η Μπράιτον εντός έδρας ρίχνει ξύλο και δεν είναι εύκολη ομάδα. Επικίνδυνο το Κρίσταλ Πάλας – Σαουθάμπτον. Μπορεί καθαρά αγωνιστικά η Πάλας να έχει δείξει καλύτερα πράγματα ως τώρα, αλλά δεν είναι ένας άσος για κάτω από 2.

00. Πολύ ύπουλο… Με βάση τα αποτελέσματα, προφανώς οι μπουκ υποτιμούν λίγο την Γουότφορντ κόντρα στην Τότεναμ. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με το 3 στα 3 και μπορεί τη Γουότφορντ να μην την έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση, δεν παύει όμως να είναι αξιόπιστη εντός με τον Γκράθια και να έχει ψυχολογία αυτή τη στιγμή. Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και με την Τότεναμ που έρχεται από τον περίπατο στο «Ολντ Τράφορντ».

Τσάμπιονσιπ Θεωρώ ότι υπάρχουν τρία σημαντικά λάθη στις αποδόσεις: μιλάω για Μπρέντφορντ – Νότιγχαμ (4.33 το διπλό), Πρέστον – Μπόλτον (7.00 το διπλό) και Γουέστ Μπρομ – Στόουκ (4.00 το διπλό). Στο Πρέστον – Μπόλτον δεν χρειάζεται να πούμε πολλά: η Πρέστον κέρδισε στην πρεμιέρα τη μετριότατη ΚΠΡ (1-0) και από ‘κει και πέρα μία ισοπαλία και τρεις ήττες χωρίς να βάλει γκολ.

ΟΚ, δέχομαι ότι είχε δύσκολο πρόγραμμα. Μεσοβδόμαδα, απέκλεισε τη Λιντς, τεράστια πρόκριση κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, αλλά έπαιζε με παίκτη λιγότερο για περίπου μία ώρα αγώνα. Η Μπόλτον ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος στο τελευταίο, από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (0-3), στη χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Δεν είναι για να ανεβαίνει, αλλά στα περισσότερα παιχνίδια της ως τώρα ήταν καλή.

Προφανώς είναι φαβορί η Πρέστον, από πού κι ως πού 1.60 δεν μπορώ να καταλάβω! Στο Μπρέντφορντ – Νότιγχαμ οι μπουκ για μία ακόμα φορά φοβούνται την Μπρέντφορντ. Η οποία παίζει καλό ποδόσφαιρο με τη μπάλα κάτω και ειδικά όταν βρίσκει χώρους είναι εξαιρετική. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάει «τρένο». Ισα ίσα που κόντρα σε ομάδες που θα την παίξουν έξυπνα και δεν θα της δώσουν πολλούς χώρους θεωρώ ότι θα έχει πρόβλημα.

Μεσοβδόμαδα απέκλεισε την Τσέλτεναμ στο Λιγκ Καπ, αλλά νωρίτερα έχασε για πρώτη φορά φέτος, 1-0 από την Μπλάκμπερν. Η Νότιγχαμ, που στην αρχή της σεζόν ήταν από τα φαβορί για άνοδο, παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα (έστω και με πολλές ισοπαλίες, 1-5-0), ενώ μεσοβδόμαδα απέκλεισε τη Νιουκάστλ στο Λιγκ Καπ. Δεν είναι απόλυτα έτοιμη, υπάρχουν διαστήματα στο παιχνίδι της που «εξαφανίζεται», όμως ο Καράνκα είναι ένας προπονητής που θεωρώ ότι μπορεί να τη φέρει στα ίσια της.

Στο Γουέστ Μπρομ – Στόουκ έχουμε δύο ομάδες που πέρσι έπαιζαν στην Πρέμιερ Λιγκ. Για τη Στόουκ τα έχουμε πει πολλές φορές, έχει εξαιρετικό υλικό, από τα καλύτερα της κατηγορίας, για μένα το καλύτερο της Τσάμπιονσιπ. Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί άμεσα στις απαιτήσεις μια σκληρής κατηγορίας, όμως σαν κάτι να κινείται: πέτυχε πρώτη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, 2-0 τη Χαλ, ενώ μεσοβδόμαδα απέκλεισε ομάδα Πρέμιερ Λιγκ (Χάντερσφιλντ) στο Λιγκ Καπ (2-0).

Για τη Γουέστ Μπρομ την άποψή μου την έχω πει, θεωρώ ότι δύσκολα θα επιστρέψει άμεσα στην Πρέμιερ Λιγκ, πολύ απλά γιατί ήταν χτισμένη στα «θέλω» του Πιούλις. Ο Μουρ δεν έχει την εμπειρία ως προπονητής και αν δεν υπήρχε η ποιότητα κάποιων παικτών του ρόστερ, θα ήμουν 100% σίγουρος ότι θα μείνει εκτός διεκδίκησης ανόδου. Δέχθηκε γκολ σε όλα της τα ματς ως τώρα, ακόμα και από τη Μάνσφιλντ στο μεσοβδόμαδο του Λιγκ Καπ (κέρδισε 2-1).

Το περίμενα πολύ πιο ισορροπημένο το σετ. Λιγκ 1 Πολύ μπερδεμένο το πρόγραμμα, δεν βοηθούν και οι αποδόσεις. Λίγο Σκάνθορπ, λίγο Μπλάκπουλ, λίγο Ρότσντεϊλ, λίγο Γουίμπλεντον, αλλά καμία δεν είναι αξιόπιστη και οι αποδόσεις τους είναι γύρω στο 3.00. Κανένας λόγος να μπλέξουμε. Στο μοναδικό που θεωρώ πως υπάρχει λαθάκι είναι στο Σάουθεντ – Τσάρλτον (στο 4.

50 το διπλό) κι αυτό με βάση τα ρόστερ των ομάδων και όχι τόσο τα σημερινά δεδομένα. Οπου σημερινά δεδομένα, βάλτε ότι στην Τσάρλτον η γκρίνια καλά κρατεί και γενικά το κλίμα δεν το λες και ιδανικό. Όχι ότι η Σάουθεντ είναι αμάν-αμάν βέβαια… Λιγκ 2 Υπάρχει μια… τράμπα που αλλάζει τα δεδομένα: ο Κέβιν Νόλαν αποτελεί παρελθόν από τη Νοτς Κάουντι, η οποία κινήθηκε άμεσα και πήρε τον Χάρι Κιούελ από την Κρόουλι (αλλά και τον βοηθό του, τον Φίνι), η οποία Κρόουλι έμεινε «ακέφαλη».

Το πρόγραμμα (Νοτς Κάουντι – Φόρεστ Γκριν και Ολνταμ – Κρόουλι) δεν βοηθάει για να «παίξουμε» πάνω σ’ αυτές τις αλλαγές. Από ‘κει και πέρα, για να κλείσουμε με τα προπονητικά, η Τσέλτεναμ (που παρεμπιπτόντως έκανε κάμποσες μεταγραφές) παραμένει με υπηρεσιακό προπονητή. Με τον οποίο έχει παίξει ήδη δύο ματς: στο πρωτάθλημα νίκησε 1-0 την Κέμπριτζ εκτός (πρώτη νίκη στη Λιγκ 2 φέτος) και μεσοβδόμαδα, με λίγες αλλαγές στην ενδεκάδα, έχασε 1-0 από την Μπρέντφορντ.

Γενικά βγάζει βελτίωση με τον Ράσελ Μίλτον στον πάγκο. Τώρα υποδέχεται την Κόλτσεστερ, η οποία προέρχεται από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα 2-1 εντός από τη Νορθάμπτον. Στο 4.00 φτάνει ο άσος, που ανέβηκε τις τελευταίες ώρες. Αυτό είναι και το μοναδικό που βλέπω λίγο πιο σοβαρά, κατά τ’ άλλα το πρόγραμμα είναι και εδώ μετριότατο.

Νάσιοναλ Λιγκ Πριν πάμε στα καθαρά στοιχηματικά, να πούμε ότι είναι πολύ σημαντική είδηση ότι αποχώρησε από την Μέιντστοουν ο Τζέι Σόντερς. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ήταν από το 2011 στον πάγκο της ομάδας και την οδήγησε σε τρεις ανόδους. Και που το καλοκαίρι δέχθηκε πολύ μεγάλες πιέσεις από την Μάκλσφιλντ, αλλά εκείνος έμεινε πιστός.

Να, λοιπόν, που το ξεκίνημα δεν ήταν καλό και αποφάσισε να αποχωρήσει. Είναι ένα σοκ για την Μέιντστοουν, κρίμα που τώρα παίζει με την Γκέιτσχεντ. Υπηρεσιακός θα είναι ο Στιβ Γουότ. Κατά καιρούς έχουμε μιλήσει με καλά λόγια για τη νεοφώτιστη Χάρογκεϊτ. Μπορεί οι μπουκ να την έδιναν στις υποψήφιες για υποβιβασμό, παρ’ όλα αυτά είχαμε επισημάνει ότι είναι μια καλή ομάδα, κράτησε όλο τον περσινό κορμό που την ανέβασε, έχει και τον ίδιο προπονητή από το 2009.

Αυτή τη στιγμή η Χάρογκεϊτ είναι αήττητη (3-4-0), ενώ στα δύο τελευταία πήρε 4 βαθμούς κόντρα στις φορμαρισμένες Σόλιχαλ και Φάιλντ. Το 0-0 με τη Φάιλντ ήρθε μάλλον τυχαία (θα μπορούσε να λήξει και… 3-3), οι δύο ομάδες έχασαν κάμποσες ευκαιρίες. Η Χάρογκεϊτ είναι ομάδα που παίζει καλά στην κόντρα, σε οργανωμένες άμυνες δυσκολεύεται και εκεί θα είναι το κλειδί στο αυριανό με την Ιστλιχ.

Για την οποία Ιστλιχ μιλήσαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, όταν έπαιζε στο Ντόβερ. Την κέρδισε την Ντόβερ, αλλά τη Δευτέρα έχασε εντός έδρας από την ανεβασμένη Εμπσφλιτ (1-0), σε ένα ματς που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 32’ και ως τότε είχε ένα δοκάρι κι ένα ακυρωθέν γκολ (ως οφσάιντ, για το οποίο δεν υπάρχει προφανώς κάμερα στην ευθεία, όμως υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες).

Μετά την αποβολή, δέχθηκε πίεση, το 0-1 έγινε στο 45’, στο β’ όμως όσο είχε δυνάμεις θα μπορούσε να σκοράρει (είχε ένα δοκάρι ακόμα και 2-3 μεγάλες ευκαιρίες). Όταν ξέμεινε από δυνάμεις θα μπορούσε να εύκολα να φάει κι άλλα γκολ. Θέλω να πω, πως η ήττα αυτή καθαυτή από την Εμπσφλιτ δεν μου λέει κάτι, από τη στιγμή που η εικόνα της –τηρουμένων των αναλογιών- ήταν θετική.

Πρέπει να τσεκάρουμε τελευταία νέα, γιατί έχουν προκύψει προβλήματα για την Ιστλιχ και αν τα νέα είναι θετικά, στο 3.80 συζητιέται το διπλό. Εγραφα τη Δευτέρα για το Μπρόμλι – Χάβαντ, ότι η φιλοξενούμενη είναι η «χαρά του παιχνιδιού», γι’ αυτό και δεν την εμπιστεύτηκα. Τελικό αποτέλεσμα 4-0, με την Μπρόμλι να κάνει πάρτι με την άμυνα της Χάβαντ, είτε από στημένες φάσεις, είτε σε αντεπιθέσεις, αλλά ακόμα και σε σετ παιχνίδι.

Η Χάβαντ έχει ήδη δεχθεί 16 γκολ σε 7 ματς και μπορεί να ευχαριστιέσαι να βλέπεις τα παιχνίδια της (γιατί επιθετικά δεν είναι κακή), αλλά είναι παντελώς αναξιόπιστη. Τώρα υποδέχεται την Χάρτλπουλ, η οποία προέρχεται από τρεις σερί νίκες, με τελευταία επί της Τσέστερφιλντ (1-0 εντός). Θα μπορούσε να την κάνει πιο εύκολη τη συγκεκριμένη νίκη, αν αξιοποιούσε τις 2-3 κλασικές ευκαιρίες που είχε μετά το 1-0, πριν «ξυπνήσει» η Τσέστερφιλντ.

Απειλήθηκε όταν η αντίπαλος «ξύπνησε», αλλά και πάλι ήταν καλή η εμφάνιση και άξιζε το τρίποντο. Ανοίγω παρένθεση και υπενθυμίζω ότι η Χάρτλπουλ ταλαιπωρήθηκε πολύ τα προηγούμενα χρόνια λόγω οικονομικών προβλημάτων (15η τερμάτισε πέρσι), όμως φέτος δείχνει να γύρισε σελίδα, μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας. Καλύτερη ψυχολογία, ο κόσμος πηγαίνει στο γήπεδο, γενικά βγάζει καλό κλίμα.

Στο 3.50 το διπλό. Κλείνω με το Σάτον – Χάλιφαξ, που θεωρώ ότι η απόδοση του διπλού (4.00) αδικεί την πρωτοπόρο Χάλιφαξ. Η Σάτον δεν δείχνει να είναι τόσο καλή όσο πέρσι (που τερμάτισε 3η), είναι τρία ματς χωρίς νίκη, ενώ προέρχεται από ήττα 2-1 στην Ολντερσοτ, σε ματς πάντως που έπαιζε με 10 παίκτες από το 28’ (ήταν 0-0 σε εκείνο το σημείο).

Πρέπει να πω, πάντως, ότι έχει και Χ το ματς. Η Χάλιφαξ δεν είναι για τόσο ψηλά και στα εκτός έχει προβληματάκια. Πιο ισορροπημένο περίμενα και το Εμπσφλιτ – Φάιλντ (στο 3.60 το διπλό), όμως, ΟΚ, είναι ένα ματς πολύ στο όριο. Βορράς Ανάποδα περίμενα το σετ στο Ντάρλινγκτον – Αλφρετον. Η Αλφρετον ήταν καλή και στο 3-1 επί της Σάουθπορτ, τρίτη σερί νίκη, ενώ η Ντάρλινγκτον δεν μπορεί να βρει τα πατήματά της με τίποτα (μία νίκη έχει όλη κι όλη).

Περίμενα φαβορί την Αλφρετον, η οποία είναι στο 2.75 (στο 2.30 η Ντάρλινγκτον). Το μοναδικό μεγάλο λάθος που βλέπω είναι στο Στόκπορτ – Λίμινγκτον. Η Στόκπορτ ναι μεν ξεκίνησε ως ένα από τα φαβορί για άνοδο, αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να βρει ρυθμό. Ερχεται από δύο σερί ήττες και τέσσερα χωρίς νίκη, ενώ στο τελευταίο με την Κιντερμίνστερ (2-1 εκτός), αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι και ειδικά όταν έδινε χώρο στην αντίπαλο.

Η Λίμινγκτον, για την οποία έχουμε μιλήσει και σε προηγούμενη στήλη, εξακολουθεί να είναι στα ψηλά στρώματα, είναι σκληρό καρύδι και ακόμα και στη μοναδική της ήττα, 2-1 στη Χέρεφορντ (είχαμε παίξει αν θυμάστε), ήταν πολύ καλή και δέχθηκε ανατροπή στο τέλος. Στο 5.50 το διπλό, κακώς κατά την άποψή μου, είναι πάρα πολύ ψηλά! Νότος Η Γουίστον Σούπερ Μάρε το πάλεψε στο τελευταίο στο Μπαθ, στο 0-0 είχε δοκάρι, όμως μόλις δέχθηκε το 1-0 (56’) κατέρρευσε και θα μπορούσε το σκορ να πάει ψηλά (έχασε 2-0 τελικά).

Παρέμεινε έτσι η μία από τις δύο ομάδες στην κατηγορία που δεν έχει ακόμα νίκη (0-2-5) και είναι στην τελευταία θέση του πίνακα. Οι μπουκ, όμως, στο αυριανό με την Ιστμπουρν την άνοιξαν ως φαβορί. Η Ιστμπουρν είναι εντός ζώνης πλέι οφ και η πρώτη της ήττα στη σεζόν έγινε τη Δευτέρα, από την πρωτοπόρο Γουόκινγκ (1-2). Οπου, μάλιστα, έμεινε πίσω με πολύ τραβηγμένο πέναλτι.

Δεν ήταν σούπερ, αλλά το αήττητο μπορούσε να το διατηρήσει. Στο 3.20 το διπλό, προφανώς σηκώνει κουβέντα. Αυτό το Τσίπενχαμ – Κόνκορντ είναι πολύ περίεργο. Η Κόνκορντ δεν είναι ότι έρχεται από την πρώτη ήττα της σεζόν, είναι ότι έφαγε 5 από την Γέλινγκ εντός έδρας (0-5)! Ενας Θεός ξέρει τι αντίδραση θα βγάλει… Τώρα πηγαίνει στην έδρα της Τσίπενχαμ, η οποία είναι μια πάνω μια κάτω, δεν έχω βγάλει συμπέρασμα ακόμα.

Το διπλό είναι στο 3.50 αλλά, είπαμε, είναι μεγάλο το ερωτηματικό για το πώς θα αντιδράσει η Κόνκορντ. Πάμε να δούμε τι έχουμε πει ως τώρα. Από Πρέμιερ Λιγκ ουσιαστικά τίποτα. Από Τσάμπιονσιπ μιλήσαμε για Στόουκ (4.00), Νότιγχαμ (4.33) και Μπόλτον (7.00). Από Λιγκ 1 επισημάναμε το λάθος της Τσάρλτον (4.50) και από Λιγκ 2 κάναμε αναφορά στην Τσέλτεναμ (4.

00). Στη Νάσιοναλ Λιγκ γράψαμε κυρίως για Ιστλιχ (3.80), Χάρτλπουλ (3.50). Και στα πιο μικρά, Λίμινγκτον (5.50) από Βορρά και Ιστμπουρν Μπόρο (3.20) από Νότο. Η επιλογή θα είναι πολύ προσεκτική. Είπαμε και στην αρχή ότι λόγω των πολλών μεταγραφών που γίνονται στις μικρές κατηγορίες, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, ίσως δούμε πράγματα που δεν περιμένουμε (ίσως, βέβαια, και όχι – θα δείξει!).

Επιπλέον, το πρόγραμμα δεν το λες και σούπερ, ειδικά σε Πρέμιερ Λιγκ, Λιγκ 1 και Λιγκ 2 δεν έχει τίποτα. Όπως καταλάβατε δεν έχω διάθεση να παίξω Τσάρλτον και Τσέλτεναμ. Στην Τσάμπιονσιπ, ένα fun bet (ή μήπως δεν είναι τόσο fun bet;) στη Μπόλτον θα φύγει… Αφήνω Νότιγχαμ γιατί η αλήθεια είναι πως όσες φορές την είδα ως τώρα δεν μου έβγαλε σιγουριά.

Στόουκ, όμως, στο 4.00, κρατάω. Αφήνω προς το παρόν Ιστλιχ λόγω των απουσιών, Χάρτλπουλ όμως θα παίξω. Ιστμπουρν Μπόρο μένει εκτός, η Λίμινγκτον είναι σε λογική Μπόλτον. Αρα, Μπόλτον (7.00) και Λίμινγκτον (5.50) ψιλά. Στόουκ στο 4.00 και Χάρτλπουλ στο 3.50 είναι τα βασικά πονταρίσματα. Είναι τέσσερα ματς αλλά οι μονάδες που θα χαλάσω συνολικά είναι κάπου στις 85.

Για οτιδήποτε προκύψει, τα λέμε στο twitter (@makismindrinos). Νέα στήλη την Τρίτη, με Νάσιοναλ Λιγκ και Λιγκ Τρόφι.   ΥΓ. Είπαμε ότι ξεκινήσαμε χωρίς κάβα τη σεζόν, επειδή είναι υπό κατασκευή το νέο site, όπου εκεί τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά. Να ανοίξω δύο κάβες, μία για το τωρινό betsellers και μία για το νέο, θα ήταν λάθος. Το να προσθέσω όλο το παιχνίδι που θα κάνω μέχρι να είναι έτοιμο το νέο site, στο νέο site, πάλι δεν μπορώ να γνωρίζω αν γίνεται.

Οπότε, για να υπάρχει εικόνα, και από τη στιγμή που ο πρώτος μήνας έφυγε, θεωρώ ότι είναι σωστό να βάλω παρακάτω τον πίνακα με τα σημεία που έχουν μπει παιχτεί ως τώρα, που μπήκαν στο πινακάκι τον Αύγουστο. Κερδοφόρος ήταν, με roi 113.     ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ         HM/NIA ΜΑΤΣ ΒΕΤ ODDS SCORE W/D/L 4/8/18 ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ-ΟΞΦΟΡΝΤ 2DNB 3.

25 4-0 L 4/8/18 ΕΞΕΤΕΡ-ΚΑΡΛΑΪΛ 2 3.40 3-1 L 4/8/18 ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΠΛΙΜΟΥΘ 2 2.80 2-1 L 4/8/18 ΜΕΪΝΤΣΤΟΟΥΝ-ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ 2 2.75 1-1 L 7/8/18 ΣΑΤΟΝ-ΙΣΤΛΙΧ 2ΑΗ0 3.55 1-0 L 11/8/18 ΚΕΜΠΡΙΤΖ-ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ 2 2.87 3-2 L 11/8/18 ΝΤΕΡΜΠΙ-ΛΙΝΤΣ 2 3.70 1-4 W 12/8/18 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΠΕΡΝΛΙ 2DNB 3.

25 0-0 D 14/8/18 ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ 1 2.50 2-0 W 14/8/18 ΚΠΡ-ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ 2 3.60 2-0 L 14/8/18 ΜΕΪΝΤΕΝΧΕΝΤ-ΡΕΞΑΜ 2 2.80 0-2 W 14/8/18 ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒ.-ΚΡΟΟΥΛΙ 2DNB 4.00 2-1 L 14/8/18 ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ-ΛΙΜΙΝΓΚΤΟΝ 2DNB 3.55 2-1 L 18/8/18 ΠΡΕΣΤΟΝ-ΣΤΟΟΥΚ 2 3.30 2-2 L 21/8/18 ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒ.

-ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ 2 2.70 1-2 W 25/8/18 ΜΠΟΛΤΟΝ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. 1DNB 2.75 0-3 L 25/8/18 ΣΟΥΟΝΣΙ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ 1 2.25 0-1 L 25/8/18 ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ ΠΑ 2 4.20 1-2 W 27/8/18 ΣΟΛΙΧΑΛ-ΡΕΞΑΜ 2 2.87 1-0 L 27/8/18 ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ ΠΑ-ΜΠΟΣΤΟΝ 1 2.80 1-0 W 27/8/18 ΤΡΟΥΡΟ-ΧΑΝΓΚΕΡΦΟΡΝΤ 2 4.

20 2-3 W 28/8/18 ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2 3.10 0-1 W 28/8/18 ΓΟΥΙΚΟΜ-ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ 2 4.33 2-2 L 28/8/18 ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ 2DNB 4.33 2-1 L    

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος