2738

Billaras

Μόνο live, αν προκύψει κάτι!

Το…ανάποδο απ' ότι είχε συμβεί πριν μιά εβδομάδα, έγινε αυτή που μας πέρασε. Τότε είχε ξεκινήσει καλά και έκλεισε άσχημα, τώρα ξεκίνησε άσχημα και έκλεισε καλά. Μπάλα είναι, ότι θέλει κάνει (είδατε τι έκανε και στο Ολντ Τράφορντ). Συνολικά, δεν νόμιζω ότι με αδίκησε κάπου, ίσως λίγο στην Πρέστον, ίσως λίγο στην Χέρενφεν, αλλά μέσες-άκρες ήρθε ότι “έπρεπε” να έρθει.

Ως γενικότερη εικόνα, εδώ και λίγο καιρό δεν παίρνω ισοπαλίες. Το'χω ξαναπεί, αν δεν χάνεις (όταν παίζεις φυσικά με τα “θηρία”) είναι σαν νίκη. Ε, αυτό έχει λείψει και βλεπετε την διαφορά. Αυτά είναι μικρολεπτομέρειες, αλλά μετράνε, δεν είναι αστείες. Ενα σημείο παραπάνω αλλάζει τα πάντα πολλές φορές. Κόντραρα Βεστφάλεν και Ντε Κάιπ, δεν έχασαν οι ομάδες “μου”, δεν κέρδισαν κιόλας.

Ενα τσαφ, ένα γκολ, οριακά είναι όλα. Αnyway, μπήκαμε Νοέμβριο (καλό μήνα κιόλας) και δόξα τω Θεώ, κερδισμένα έπαιζα ένα δίμηνο. Εχασα κάτι ψιλά μέσα Αυγούστου στο ξεκίνημα κι έκτοτε φτάσαμε Νοέμβρη γιά να έρθω πάλι στην αφετηρία. Ξέρετε τι είναι να παίζεις κερδισμένα ένα δίμηνο; Ρωτήστε αυτούς που σταθερά χάνουν! Αυτά τα up and down είναι απολύτως φυσιολογικά, καμιά έκπληξη.

Θα πάρεις 1000 μονάδες κέρδος, θα χάσεις μετά αυτό το κέρδος, αλλά…σημασία έχει να είναι κέρδος, όχι κεφάλαιο. Κι αν είναι κεφάλαιο, να είναι τόσο όσο να λέγεται “ελεγχόμενο”. Να ξέρεις ότι είσαι σε απόσταση βολής, να κάνεις μιά νίκη και τσουπ ξανά από πάνω. Και όταν έρθει το καλό φεγγάρι (πάντα έρχεται), να κάνεις και την διαφορά! Πάμε παρακάτω, στα φρέσκα.

Αλλά…ποιά φρέσκα; Οπως το είπε και ο Μάκης (αύριο θα κάνουμε μαζί μιά εκπομπούλα στο Sport fm 6-7 το απόγευμα), είναι γιά καναπέ. Εβαλε και κρύο, ότι πρέπει (γέλια). Τι να παίξω; Αρχικά κοίταξα Σίτι. Περίμενα μπας και ανέβει, αυτή έπεσε στο 2.80. Το έσβησα. Μετά κοίταξα Μπεσίκτας, περιμενα μπας και ανέβει, έπεσε κι αυτή στο 3.50. Να ρισκάρω με Βασιλεία; Πιστεύω ότι μπορεί να μην χάσει, αλλά…ζορίζομαι.

Τα άλλα σημερινά είναι “να χαμε να λέγαμε”, να τα πάρουν οι φαβοράκηδες να τα κάνουν κομπολόι. Οπότε, θα πάρω κι εγώ το πάσο. Το no bet που είναι σημείο και μάλιστα πανίσχυρο. Επιφυλλάσομαι όμως, γιά το live. Προσέξτε: ΔΕΝ προαναγγέλω παιχνίδι στο live, αυτά….γίνονται στο σινεμά! Λέγεται live ακριβώς επειδή είναι…ζωντανό, εκείνη τη στιγμή! Ξέρω εγώ γιά παράδειγμα στο…26ο λεπτό του Σίτι-Μπάρτσα τι θα γίνει και τι αποδόσεις θα υπάρχουν για κάποιο γεγονός; Το μόνο που λέω λοιπόν είναι ότι θα είμαι στο chat, μιάς και δεν θα έχω παίξει τιποτα αρχικά, θα ανοίξω μπουκ, θα βλέπω αποδόσεις, θα βλέπω λεπτό προς λεπτό και ΑΝ προκύψει κάτι, θα το…ξεφουρνίσω.

Και νέα στήλη; Θα γράψω μεν, δεν ξέρω αν θα είναι αύριο ή την Πέμπτη. Γιατί και αύριο δεν ψήνομαι γιά κάτι. Ας το αφήσω στον αέρα και θα το δείτε όταν ανέβει. Πάντως αύριο ή μεθαύριο κάτι θα ανεβάσω. Λίγο πιό πιθανό είναι να το κάνω την Πέμπτη. Τίποτα άλλο, απολαύστε μπαλίτσα, γιά όσους μπουνε στο chat -ειδικά από κινητό- φτιάξαμε κι εκείνο το θεμα με το ιστορικό, σας βγάζει χωρίς scroll down στα νέα ποστ, όχι στα παλιά! Τα λέμε λοιπόν το βράδυ, μετά τις 9 στο chat.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 30/10: 253 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 7.983 μονάδες. Υ.Γ: Διάβασα ένα εξαιρετικό άρθρο του φίλου συναδέλφου Μιχάλη Τσώχου. Αξίζει να το δείτε, εδώ: http://www.gazzetta.gr/football/article/1001613/se-ligo-tha-afora-mono-toys-ilithioys . Εχω μιά.. τόση δα διαφωνία, η λέξη “σε λίγο” δεν έχει νόημα. Είμαστε ήδη σε αυτό το στάδιο εν ολίγοις….

Παλαιότερα άρθρα του Billaras