50

Billaras

Νέα μάχη…με τα “θηρία”!

Μηδέν από μηδέν μας κάνει μηδέν. Αυτό ήταν το Σάββατο. Οι ομάδες “μου” στάθηκαν πολύ κατώτερες απ’ ότι περίμενα. Ούτε γκολ πχ δεν έβαλε κάποια απο το trixie. Κι όμως, η (τέταρτη) Μπολόνια φέτος είχε δύο ανατροπές με την Ιντερ. Και στο Μιλάνο για το πρωτάθλημα (2-2 από 2-0) και στο κύπελλο που την απέκλεισε. Η (δεύτερη) Μπρέστ όλο το 2024 είχε μείνει ασφαιρη μιά φορά, “διάλεξε”να…ξαναμείνει χθες.

Δεν μετανοιώνω για κανένα, τα ίδια θα επαιζα πάλι, με έχουν πληρώσει και η Μπολόνια και η Μπρέστ και η Λοριάν πρόσφατα, αλλά χθες απλώς δεν έπαιξαν μπάλα, έπεσα στο κακό τους βράδυ. Οσο για τα μεγάλα; Μέχρι Χ να άξιζαν Τσέλτεναμ (ήπιε θάλασσα όταν ισοφάρισε αντί να αναθαρρήσει) και Οσασούνα (δεν ήταν κακή αλλά δεν απειλούσε). Είδα πέντε απο τα έξι ματς, δεν με αδίκησε κάπου, πήρα μεγάλα ρίσκα με σημεία 3,50 ως 10,00, πλεόν πάμε παρακάτω.

Η λογική είναι η ίδια. Απλά πρέπει να πέσουμε και στο σωστό timing. Τι εννοώ; Μεσοβδόμαδα παίζουν Ατλέτικο-Ιντερ. Ποιά κόντραρα δικαίως χθες; Την Ιντερ. Ποιά έχασε; Η Ατλέτικο! Αλλά να έπαιζα Κάντιθ αντί Μπολόνια; Πως να το έκανα αυτό;

Σημερα λοιπόν, αν εξαιρέσω ένα gg στο ντέρμπι του Φαλήρου (ψηλό το 1,95 με αυτές τις άμυνες που έχουν) και την Σουόνσι στην Championship σε ένα διπλό του 3,20 (ντερμπάκι με την Μπρίστολ, πόνταρα Σουόνσι και την Τετάρτη και άξιζε να κερδίσει, περιμένω και ανοιχτό ματς σήμερα), τα άλλα που έχω είναι πάλι κόντρα “ευρωπαίων”.

Σπόρτινγκ (ανοιχτοί λογαριασμοί με την Αταλάντα), Μπραιτον (σε κάκιστο φεγγάρι, τεσσάρα απο Ρόμα), Ρέιντζερς (μεγάλο αποτέλεσμα το 2-2 με την Μπενφίκα), ΠΑΟΚ (αναποτελεσματικός και μετριότατος με την Ντινάμο, καλείται να κάνει υπέρβαση στη ρεβάνς), ίσως και λίγο Σλάβια Πράγας (μετά το 4-2 με τη Μίλαν έχει ελπίδες). Αυτά είναι.

Ολες έπαιξαν μεσοβδόμαδα.

Ολες θα ξαναπαίξουν σε λίγα 24ωρα. Οι τρεις εκ των πέντε (Σπόρτινγκ, Μπράιτον, ΠΑΟΚ) ήταν μέτριες ή κακές. Στα δύο…εντελώς (στις δύο πορτογαλίδες) και στα άλλα δύο λίγο, έχουν μείνει ανοιχτοί λογαριασμοί. Στην Τούμπα είναι χωρίς κόσμο, ενώ το σκωτσέζικο είναι κύπελλο! Και τέλος, Αρούκα (με Σπόρτινγκ) είναι καλά, καλά είναι και ο Αρης (και φυσικά είναι ντέρμπι), κίνητρο μεγάλο έχει η Νότιγχαμ (που αναμένει να μάθει και την καμπάνα ενώ και με την Λίβερπουλ δεν ήταν κακή), καλά είναι και η Χιμπέρνιαν, καλά και η Τέπλιτσε.

Μην το ψειρίζω πολύ. Εχω αποφασίσει να παίξω αρχικά μιά δυάδα με το gg στο Φάληρο 1,95) και το Χ-2+gg της Σουόνσι (2,62). Μιά τίμια δυαδούλα απόδοσης 5,10. Προφανώς και κάποιος μπορεί και απλώς να παίξει τα δύο gg, αλλά δυάδα απόδοσης 3,51 δεν μου πάει το χέρι να παίξω, Betsellers είμαστε. Και μετά, απ΄τα πέντε “θηρία” αρχικά σβήνω την Τέπλιτσε γιατί απλά δεν έχω εικόνα.

Τα νούμερα τους τα βλέπω, εικόνα δεν έχω όμως (δεν είδα και το Μίλαν-Σλάβια προ ημερών να με βοηθήσει λίγο).

Οπότε, έχω τέσσερα…θηρία πλέον. Στο 8,00 ο Αρης, στο 8,00 και η Αρούκα, στο 4,50 η Νότιγχαμ και στο 6,00 η Χιμπέρνιαν. Αποδόσεις…που ζαλίζουν (one more time). Ο καθένας εδώ αποφασίζει πως θέλει να πάει. Με καλύψεις; Με draw no bet; Με ξερές μπόμπες; Οτι θέλει ο καθένας, εδώ δίνουμε την γενική κατεύθυνση.

Στα τρία απο τα τέσσερα, περιμένω γκολ, στην Τούμπα όμως όχι. Ο Αρης δεν ανοίγει τα ματς και ο ΠΑΟΚ έχει ζόρια φέτος με τους “μεγάλους” εντός (1-4 με Ολυμπιακό, 1-1 με ΑΕΚ, 0-1 με ΠΑΟ στο Κύπελλο, 1-0 στο πρωτάθλημα τον ΠΑΟ, 0-0 με Αρη, αυτά είναι όλα τα ντέρμπι του εντός, ποτέ δεν έβαλε πάνω απο ένα γκολ και πήρε μόνο ένα ματς). Σε Αρούκα, Μπράιτον, Εδιμβούργο, η σωστή κάλυψη είναι με gg, αλλά στην Τούμπα είναι με under.

Αποφασίζω κι εγώ με τη σειρά μου: Εφ όσον το 4-0 της Ρώμης είναι απαγορευτικό για σκέψεις πρόκρισης, θεωρώ ότι στη Μπράιτον θα έχουν 100% φόκους στο πρωτάθλημα. Προφανώς ντεφορμέ, αλλά εκεί το μυαλό, όχι αλλού. Και από τις τέσσερις ομάδες “μου” η Νότιγχαμ είναι με το χαμηλότερο βεληνεκές. Θα το πάω ξερό διπλό. Δεν “χαραμίζω” κάλυψη.

Κάλυψη θα κάνω στα άλλα τρία. Με 1+gg η Αρούκα είναι στο 3,75, η Χιμπέρνιαν στο 3,25 και ο Αρης με Χ-2+under 4 πάει στο 3,25 επίσης. Προσέξτε, under 4, να έχω μια ασφάλεια σχετική. Τώρα έκλεισα. Μιά δυάδα, ένα μονό και ένα trixie. Είπαμε, όποιος θέλει είτε ρισκάρει περισσότερο, είτε και λιγότερο.

Υ,Γ: Σκέφτηκα και την Νιουκάστλ απο αύριο αλλα το άφησα, ενώ στο τεράστιο Λίβερπουλ-Σίτι δεν αγγίζω τίποτα.

Θέλω να απολαύσω την (πιθανότατα) τελευταία μονομαχία Κλοπ-Πεπ.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras