220

Germanos

Νέος… αέρας στην Nationalmannschaft

Αργές καλησπέρες φίλοι! Πέρασε ένα Σ/Κ όπου θα μπορούσαμε να κάνουμε καλή ζημιά στον Book και να βγούμε με υπερκέρδος. Δεν έγινε αυτό λόγω ενός δοκαριού από τα δύο μέτρα και ενός «άχαστου» από τα επίσης 2 μέτρα. Πως λένε την κλασσική έκφραση; «Στο δοκάρι και μέσα είσαι επιτυχημένος, στο δοκάρι και έξω αποτυχημένος». Προσωπικά μονάχα σε ένα παιχνίδι ξενέρωσα, ένα παιχνίδι δεν διαβάστηκε σωστά και αυτό με πειράζει.

Στα γκολ/γκολ πέσαμε μέσα στο 100%, ακόμα και αυτό που δεν βγήκε, που έπρεπε να βγει, είχε τα πάντα. Οι αποδόσεις ταίριαξαν με το αγωνιστικό, είχαμε αξία, πήραμε μια δυάδα. Στα σημεία η Μπλάου Βάις Λινς πριν το παιχνίδι έμοιαζε σούπερ σημείο και όντως ήταν για περίπου μισή ώρα παιχνιδιού, όμως μετά το 1-0 έδειξε ότι δεν έχει ακόμα το ύψος να σταθεί σερί σε μεγάλα ματς.

Κατά τα άλλα ευχαριστήθηκα την Ντάρμστατ, που ήταν σημείο «εκτός πίνακα» και προσωπικής μελέτης αλλά και το διπλό της Κάπφενμπεργκ την Παρασκευή, που επίσης πληρωθήκαμε σημείο με ξεκάθαρο λάθος του Βοοκ, με το 3,80 να γίνεται 2,75 πριν τη σέντρα.

Αυτά για όσα έγιναν το Σ/Κ. Όπως γίνεται στις ήττες, έτσι και στις νίκες, εκκαθάριση μνήμης, συνεχίζουμε ταπεινά και με σωστή δουλειά.

Η διακοπή πάντα βοηθάει, ακόμα και αν νιώθει κανείς ότι κόβεται ο ρυθμός. Γίνεται ανασυναρμολόγηση, μαζεύω στατιστικά που θέλω, κοιτάω διάφορα που μπορούν να διορθωθούν και φυσικά το μυαλό μπορεί και ασχολείται με άλλα τριγύρω. Μοναδική Λίγκα που συνεχίζει (χωρίς δύο παιχνίδια) είναι η Dritte Liga.

Η Dritte Liga συνεχίζει κανονικά

Στην 3η κατηγορία της Γερμανίας έχουμε κανονική αγωνιστική δράση, εκτός από 2 ζευγάρια ομάδων, που πήραν ειδική άδεια λόγω του ότι παίκτες των ομάδων βρίσκονται σε ταξίδι με την εθνική τους ομάδα.

Ο λόγος για το Φράιμπουργκ – Χάλεσερ και το Σάαρμπρουκεν – Ντούισμπουργκ.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια η διαλογή έβγαλε μόλις δύο παιχνίδια που μπορούμε να ασχοληθούμε στοιχηματικά. Το πρώτο είναι το Βερλ – Ίνγκολστατ, όπου η επιθετική ευστοχία της Βερλ σε συνδυασμό με την επιθετική ποιότητα της Ίνγκολστατ, προτρέπουν στο γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου.

Στο 3,75 το συγκεκριμένο σημείο, προσωπικά το αφήνω.

Το έτερο παιχνίδι που με απασχολεί είναι το Αρμίνια – Μάνχαϊμ. Ας δούμε το ματς με «στεγνή» ανάλυση. Η Αρμίνια δεν πατάει καλά και το γήπεδο γιούχαρε για τέταρτο σερί παιχνίδι. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη εντός, δέχεται σταθερά γκολ, ενώ στα τελευταία τρία εντός μίνιμουμ δύο γκολ, με αποκορύφωμα το 2-6 της Σάαρμπρουκεν.

Η Μάνχαϊμ από την άλλη εκτός έδρας έχει σταθεί καλά σε όλα της τα παιχνίδια, ακόμα και στις ήττες. Λείπει μονάχα η αξιοποίηση των γκολ, από τους ταχύτατους επιθετικούς της. Η λογική λέει πως έτσι και αλλιώς θα ψάξει τις γρήγορες αντεπιθέσεις. Το διπλό στο 3,25 μοιάζει καλό, για ένα σημείο που κοστολογώ στο 2,80.

Αυτά τα δύο έβγαλε η διακοπή, ένα 3,75, ένα 3,25, το αφήνω πάνω σας αν θέλετε να ποντάρατε ή όχι, προσωπικά θα μείνω στο νο μπετ.

Με Νάγκελσμαν η εθνική Γερμανίας

Νέος… αέρας πνέει στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, που προσέλαβε τον Νάγκελσμαν για να κοουτσάρει την ομάδα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μεγάλη πρόκληση και μεγάλη τιμή για τον νεαρό προπονητή, που ήδη έδειξε σε ποια κατεύθυνση θέλει να δουλέψει. Μετά από πολλά χρόνια βάζει ο ίδιος πρώτα από όλα την αγωνιστική κατάσταση των παικτών και ύστερα όλα τα άλλα.

Δεν τον ενδιαφέρει αν κάποιος είναι 20 ή 35 αλλά σημασία έχει τι ποιότητα φέρνει μαζί του. Καθόλου τυχαίο ότι ο Χούμελς θα είναι και πάλι μέλος της εθνικής, όπως και ο Μούελερ.

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα καλό, έχει ηρεμήσει ο περίγυρος και ασφαλώς αναμένουμε να δούμε τη νέα εθνική ομάδα. Μοναδικό ακατανόητο συμβάν είναι ότι η ομάδα ταξιδεύει στην Αμερική για να δώσει φιλικά, κάτι που δεν έχει καταλάβει κανείς, ούτε ο ίδιος ο Ρούντι Φέλερ.

Κόπωση έξτρα για τους παίκτες, που πρέπει να μείνουν φρέσκοι και για τις ομάδες τους. Προσωπικά βλέπω και στα δύο παιχνίδια γκολ. Καμία ιδιαίτερη διάθεση όμως να ασχοληθώ σοβαρά.

Δυόμιση μήνες betsellers

Στην προηγούμενη διακοπή έδωσα μερικά στατιστικά, τώρα θα γίνω λίγο πιο αναλυτικός, αφού υπάρχουν και περισσότερα παιχνίδια που έχουν πονταριστεί.

Συνολικά είμαστε στα 54 παιχνίδια μέχρι στιγμής (μαζί με το μακροχρόνιο της Λεβερκούζεν). Στα 53 παιχνίδια που επέλεξα έχω 11 που «μάντεψα» σωστά, είμαστε λοιπόν στο 20,7%. Θέλουμε ένα 10-15% παραπάνω για να πάμε σε σούπερ κέρδος. Από το 30% και πάνω, με τις αποδόσεις που παίζουμε θα έχουμε σίγουρο κέρδος μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο μέσος όρος μέχρι στιγμής είναι στο 5,29, όμως στην πραγματικότητα είναι πιο μικρός, αφού υπάρχουν σε αυτόν τον μέσο όρο τέσσερα ματς με 20+ απόδοση.

Χωρίς αυτά είμαστε στο 3,89.

Μέχρι στιγμής έχουμε τζίρο 132,5 μονάδες και επιστροφές 101,97 μονάδες, δηλαδή έχουμε μια χασούρα της τάξης των 30,53 μονάδων. Το yield φυσικά είναι αρνητικό, στο -23,04%. Κομβικοί μήνες πάντα Οκτώβρης και Νοέμβρης, όπου υπάρχουν και τα περισσότερα παιχνίδια μέχρι να φτάσουμε Χριστούγεννα.

Αυτά από μένα για σήμερα, αύριο και το Σάββατο, αφήνω ανοικτό το ενδεχόμενο να ανεβάσω Κυριακή.

Αν όχι, τότε θα τα πούμε ή Τρίτη ή Τετάρτη με διαλογή για το επόμενο Σ/Κ. Να περνάτε όμορφα!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS