4003

Billaras

Να έβρισκα ένα τρίτο…

Η Λιλ δεν κατάφερε να κερδίσει και να μας πληρώσει από χθες, αλλά -συγγνώμη που θα το γράψω έτσι- είχα μιά σκασίλα! Ολοι ελπίζω να καταλάβατε ότι χθες δεν νοιάστηκα και πολύ. Γιά την ακρίβεια, νοιάστηκα 5-9 το απόγευμα, όταν γύρισα από τη θάλασσα και μέχρι να πάω σε φιλικό σπίτι να αράξουμε και να δούμε Eurovision! Είδα δηλαδή την Βαλένθια και αυτό ήταν.

Μέχρι και sms έστειλα σε φίλο το βράδυ, ρωτόντας τον “καλά ρε, τι απέγινε η Νις;”. Ιδέα δεν είχα περί αναβολής! Κατά τα άλλα, στην Β' Ιταλίας το Χ του 1.25 (ήμαρτον) δεν κουνήθηκε ποτέ (σ.σ: το ξαναγράφω: όταν οι μπουκ σου “λένε” 1.25 ισοπαλία”, δεν ψάχνεις σενάρια, απλά φεύγεις μακριά, μιλάμε γιά Β' Ιταλίας, ο μπουκ δεν ειναι ούτε φιλόπτωχο ταμειο, ούτε χαζός), ο Μπέκαμ έκλαψε, ο Χάινκες έκλαψε (αυτό δεν το περίμενα), η Φορτούνα έπεσε (αυτό ήταν το δώρο της ημέρας, ΠΡΙΝ ξεκινήσουν τα ματς, ο άσος του Ανόβερου), η Νανσί έπεσε (τιμώ την προσπάθεια της αλλά δικαίως έπεσε, μπάζο ήταν), πέρασαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα… Πάμε στα φρέσκα.

Η προσέγγισή μου θα είναι η ίδια, απλώς η ενασχόληση μου (μιάς και θα είμαι στο γραφείο και όχι στην παραλία) θα είναι μεγαλύτερη. Η προσέγγιση όμως δεν αλλάζει. Στο χαλαρό. Εννιά μήνες στην πίεση, γέρικο σκυλί είμαι, δεν αντέχω και πολύ πιά (γέλια). Γιά αρχή, ψάχτηκα με μεγάλα σημεία. Αστον Βίλα, Νιουκάστλ, Ζούλτε, Νάπολι, Μπιλμπάο, Σαντατέρ.

Σκάλωσα που δεν παίζει ο Μπεντέκε με την Βίλα. Η…μισή ομάδα κυριολεκτικά. Φοβάμαι την Ζούλτε σε ματς που θέλει μόνο νίκη. Την τίμησα πολλές φορές φέτος, όπως κόντραρα και Αντερλεχτ (πρόσφατα σχετικά, σε πολύ κρίσιμο μπετ αν θυμάστε, με τη Γκενκ). Ομως σήμερα φοβάμαι ότι το “θέλω μόνο διπλό” θα την βαρύνει. Θα τα αφήσω αυτά τα δύο.

Νιουκάστλ θα παίξω. Χαλαρά αλλά θα παίξω. Οπως ακριβώς λέω “κερδίζει η Λα Κορούνια αλλά δεν το παίζω στο 1.55” (έλεος δηλαδή), έτσι λέω ότι “δεν γίνεται να προσπεράσω το 6.50 της Νιουκάστλ. Μην τρελλαθούμε κι εντελώς δηλαδή! Εκατοντάδες φορές είδαμε στο νησί το “κίνητρο” να πηγαίνει περίπατο. Επειδή η Αρσεναλ το θέλει; Οκ, φαβορί είναι, το δέχομαι απόλυτα.

Αλλά όταν εμένα η απόδοση η κανονική είναι 2.05-2.10 (και κάπου 3.75 -3.80 ο άσος), πόσο..σκόντο να κάνω; Πόσα τις χωρίζουν δηλαδή; Ο Πάρντιου έχει…κάμποσα με τον Βενγκέρ (μην τα ξαναγράφω, τα έγραψα αναλυτικά στην Kingbet), ας παίξουν στα ίσα (που θα παίξουν) και θα δούμε τι θα γίνει. Νάπολι και Σαντατέρ είναι τα πλέον αποδεκτά γιά παιχνίδι. Στο 2.

70 και 2.80 αντίστοιχα. Αδιάφορο το πρώτο, αλλά η Ρόμα βάζει “εναλλακτική” 11αδα, η Νάπολι κανονική. Και η Ρόμα ήδη κοιτάει τον τελικό-μακελειό με την Λάτσιο. Περιμένω free scoring παιχνίδι, ίσως κανένα 2-3 (ή 2-2 αν στραβώσει το διπλό), κάπου εκεί. Δέχομαι να ρισκάρω. Στη δε Σανταντέρ, είναι…μιά στεκιά που λέμε. Το έχω γράψει δεκάδες φορές: Να παίξω καιόμενες, αλλά να μου δίνουν και μένα κάτι.

Μιά απόδοση υποφερτή. Οχι φαβορί του θανατά! Η αντίπαλος της είναι αδιάφορη, δεν λέω ότι θα κάνει δωράκια, αλλά εδώ το κίνητρο πληρώνει όσο πρέπει, όχι ληστεία. Γι αυτό δεν έπαιξα χθες Τρουά ας πούμε, γι αυτό δεν παίζω σήμερα Λα Κορούνια ας πούμε. Εχουμε και μιά στοιχηματική αξιοπρέπεια. Αγωνιστικά, θα είναι καλό γιά το διπλό αν νωρίτερα έχει χάσει η Μιράντες.

Και μένει η Μπιλμπάο. Τρεις μέρες σπάω το κεφάλι μου! Γιατί να το δώσει; Σχέσεις; Μπα.. Το αντίθετο. Ενα 4-3 το 2007 δεν ξεχνιέται! Η Μπιλμπάο δεν έδωσε σε Οσασούνα, Θέλτα, Κορούνια, Μαγιόρκα στα τελευταία της ματς. Θα δώσει απόψε; Ε, αν το πάρει στα ίσα η Σαραγόσα, μαγκιά της. Αλλά ομάδα με 1,5 παίκτη είναι! Απόνιο και λίγο Πόστιγκα, κλείσαμε.

Θέμα ομάδων δηλαδή δεν υπάρχει. Το κίνητρο έχει φέρει το διπλό στο 4.20 που είναι τεράστιο. Θα το ποντάρω. Εδώ ανοίγω μιά παρένθεση: ΑΝ ΔΕΝ κερδίσει η Σαραγόσα, αύριο παίζεται η Μαγιόρκα. Λίγες ελπίδες έχει, θα τις εξαντλήσει αν δει ότι μπορεί και να προλάβει. Δεν το παίζω από σήμερα, το τονίζω όμως. Θα…έχουμε ψηστήρι στον Φερέρ, κάτι θα γίνει (γέλια).

Μόνο όμως αν δεν κερδίσει η Σαραγόσα. Αυτά ήταν τα μεγάλα. Στα μικρά…τι να παίξω; Κορούνια; Τα είπαμε. Ουντινέζε μήπως; Λάτσιο μήπως; “Φάγαμε” σε ωραίες απόδοσεις και Κάλιαρι-Ουντινέζε 2 και Παλέρμο-Ουντινέζε 2. Τώρα γιατί να παίξω Ουντινέζε στο 2.15 και να κοντράρω Κάλιαρι στο 1.70 (που μπορεί η Λάτσιο να μην το κυνηγήσει κιόλας αν κερδίζει η Ουντινέζε); Η Ιταλία, το ξανάγραψα, τέλειωσε στο Παλέρμο-Ουντινέζε.

Φάγαμε το 3.75 εκεί, τέλος. Ολα καθάρισαν. Να παίξω overακια; Στο 1.53 η Ρόμα, στο 1.45 η Αντερλεχτ, στο 1.50 η Νιουκάστλ που κοίταγα, δηλαδή…ψείρες. Θα παίξω χαλαρά μιά δυάδα με over 3,5. Σε Αντερλεχτ (2.35) και Ρόμα (2.10). Ας έχουμε “φεστιβάλ”, προτιμώ να ρισκάρω λιγάκι παραπάνω, παρά να πάω σε ψείρες. Θα ήταν ΠΟΛΥ εύκολο (και πολύ…έξω από μένα και πολύ…φορεμένο) να “αναφωνήσω” κάτι σαν “Κορούνια ασος, οβερ Ρόμα, Πορτο διπλό”.

Ε, δεν το έκανα ποτέ, δεν θα το κάνω και τώρα. Και τέλος, έχω και από χθες τη Νις (στις 16.00 θα παίξει). Ο άσος πέφτει, με την έννοια ότι η Λυών πλέον και να χάσει, αφού δεν κέρδισε η Λιλ, δεν χάνει την 3η θέση. Πονηρά σκέπτονται πολλοί. Αλλά και στην πονηριά υπάρχει όριο. Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό, απλά μένω στο γεγονός ότι ο Πυέλ θέλει να κερδίσει τον Ολάς και ότι η Λυών δεν βλέπεται τελευταία.

Αυτό μου αρκεί. Κλείσαμε. Μένει πως θα τα….ανακατέψω. Βασικά, ένα ερώτημα με βασανίζει. Μονό η Μπιλμπάο, οκ. Μονό η Νιουκάστλ, οκ. Δυάδα με over 3,5 σε Ρόμα και Αντερλεχτ, οκ. Τις Νάπολι και Σαντατέρ, με τι να τις κάνω trixie; Σκέφτομαι φωναχτά: Με Μαγιόρκα αύριο; Μπα… Με Νις ξανά; Μπα… Με Μπιλμπάο; Αφού θα πάει μονό. Δεν έχω δηλαδή ένα τρίτο “καλό” να τις δέσω σε trixie.

Δεν έχω επιλογή. Θα πάω σε “ξερή” δυάδα. Αμα βγει, βγήκε. Θα ήθελα ένα τρίτο, αλλά κανένα δεν μου κάνει όπως το θέλω εγώ. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 22.070 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: Αννόβερο 1 (πιάσμένο)-Νις 1 (6.57) με 100 μονάδες. Ποντάρισμα 19/5: Δυάδα over 3,5 goals: Ρόμα-Αντερλεχτ (4.93), με 140 μονάδες. Δυάδα: Σαντατέρ 2-Νάπολι 2 (7.

56), με 80 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Νιουκάστλ 1 (6.50) με 50 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μπιλμπάο 2 (4.20) με 80 μονάδες. Δυάδα Νιουκάστλ-Μπιλμπάο (27.3) με 20 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 370 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 21.700 μονάδες. Προφανές ότι παίζω χαλαρά όπως έγραψα στην αρχή. Μόνο η Νις να περάσει που την περιμένω, θα έχω καλύψει και το 60% του σημερινού μπετ. Επίσης, ένα μονό να βγει σήμερα, τους πάτσισα.

Οι 20 μοναδούλες στην δυάδα των “θηρίων” είναι φυσικά με την λογική του “μπας και;”. Ξαναλέω, θα ήθελα πολύ ένα τρίτο, αν το είχα θα έπαιζα ένα καλό trixie με Νάπολι και Σαντατέρ. Δεν το έχω, ρισκάρω με ξερή δυάδα. Ειλικρινά, δεν έχω καμιά πρεμούρα, απλά να μην χάσω θέλω. Να θυμάστε ότι έγραψα και χθες: Το στοίχημα δεν σταματάει ποτέ.

ΜΗΝ πιέζετε καταστάσεις απλά επειδή τελειώνει η σαιζόν. Και να είστε αξιοπρεπείς. Μην δέχεστε να σας “ρίχνουν” οι μπουκ με αποδόσεις-ξεφτίλα. Τα ξαναλέμε την Τρίτη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras