931

Thassios

Να κεράσουν μια παέγια…

Καλημέρα Betsellerades μου!

Καλό μήνα να ευχηθώ κι από εδώ με υγεία σε όλους και πάντα επιτυχίες να έχουμε. Ο κακό Σεπτέμβρης βγήκε με ένα ταμείο που νομίζω ότι το είχα ανάγκη για να πάρω λίγο τα πάνω μου. Τη Πέμπτη θα μπορούσαμε να κάνουμε μεγάλη ζημιά αν έπαιζα και τη Νάπολι έστω που έβλεπα σαν το αμέσως επόμενο πιθανό για κόκκινη αλλά με τα ‘’θα’’ ποτέ δεν κέρδισε κανείς.

Πήγα μαζεμένα σε μονάδες λόγω κακού φεγγαριού και εν τέλη πήρα το κατιτίς μου. Δεν γκρινιάζω οπότε και πάμε στα γρήγορα να δούμε τι κρατάω από την αποψινή ημέρα.

Καταρχήν να πω ότι βλέποντας λίγο το διήμερο ξεκάθαρα στα μάτια μου η αυριανή ημέρα είναι ένα κλικ πιο καλή με περισσότερες επιλογές. Αυτά όμως θα τα πούμε αύριο. Γενικά είναι ένα Σαββατοκύριακο με πολλά ντέρμπι όπου τα περισσότερα είναι αύριο.

Σήμερα είναι μια μέτρια μέρα που όμως προκύπτουν κάποιες επιλογές για να κάνουμε παιχνίδι.

Από ότι καταλάβατε και στον τίτλο οι περισσότερες επιλογές προκύπτουν από την Ισπανία. Όπως ανέφερα και χθες στο ράδιο (πόσο ωραία είναι που έχουμε 2η συνεχόμενη εκπομπή ξανά μετά από καιρό!) η Ισπανία φέτος προσφέρει ματς με πολλές κάρτες και λιγότερο ποδόσφαιρο.

Έχουμε δει πολλά παιχνίδια με ένα σωρό κίτρινες και πολλές κόκκινες όπου μας έχουν δώσει ήδη καλά ταμεία. Έτσι και σήμερα θεωρώ ότι στα 3 από τα 4 παιχνίδια που έχουμε για την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας θα έχουμε δυνατά παιχνίδια με κάρτες.

Φυσικά με την πρώτη ματιά κάποιος ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στην Ατλέτικο και την Μπαρτσελόνα που τη δεδομένη στιγμή κιόλας αυτές οι δύο ομάδες προσφέρονται μόνο για ξύλο και όχι για θέαμα και μπάλα.

Η μια χειρότερη από την άλλη το τελευταίο διάστημα και νομίζω ότι δεν θα αργήσει να ξεφύγει το ματς σε δύναμη. Η Μπαρτσελόνα ,που κανείς θα περίμενε να είναι πιο χαλαρή σε κάρτες και φάουλ ομάδα , φέτος έχει πάρει ήδη 3 κόκκινες (την 1 σε Ευρώπη) και καταλαβαίνεται την διαφορά όταν πέρυσι στο πρωτάθλημα την 2η κόκκινη την είδε τον Μάιο.

Ο Προπονητής είναι συνέχεια υπό συζήτηση δεχόμενος σκληρή κριτική έχοντας δει κι αυτός ήδη 2 κόκκινες κάρτες. Από την άλλη η Ατλέτικο είναι πολύ τυχερή. Δεν άξιζε καμία νίκη από αυτές που πήρε και νομίζω ότι το ξέρει αυτό. Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα λοιπόν από τις δύο ομάδες δε μπορώ να μην ποντάρω το ειδικό ‘’όβερ 1 κάρτα η κάθε ομάδα + κόκκινη κάρτα’’ που βρίσκω σε απόδοση 5,5 .

Ο Munuera σαν ρέφερι είναι πολύ σωστός και δεν μασάει τις κάρτες έχοντας μάλιστα δείξει φέτος την πρώτη κόκκινη της Μπαρτσελόνα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της Ισπανίας θεωρώ ότι θα έχουμε κάρτες και στα παιχνίδια της Οσασούνα με την Βαγιεκάνο αλλά και της Μαγιόρκα με την Λεβάντε. Αφήνω το πρώτο με συνοπτικές διαδικασίες γιατί περιμένω πολλοί να ποντάρετε το διπλό και μάλλον κι εγώ μαζί με εσάς ειδικά αφού το ανέφερε ο Billaras και πιθανόν να το ποντάρει.

Δεν θέλω να μπλέξω τα παιχνίδια. Έτσι έμεινε το ματς της Μαγιόρκα με την Λεβάντε. Εδώ έχουμε μια Λεβάντε που ξέρει πως είναι μια ευκαιρία να κάνει την πρώτη της νίκη καθώς έχει απέναντι μια ισοδύναμη ομάδα και αν θέλει να έχει κάποιο διπλό στο πρωτάθλημα. Χωρίς νίκη για 4 ματς και η Μαγιόρκα που κι αυτή με τη σειρά της θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη με μια αντίπαλο που δεν μπορεί να σκεφτεί άλλο αποτέλεσμα.

Η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες λέει 2 κόκκινες στα τελευταία 3 επίσημα ενώ είχαμε και κόκκινη κάρτα στο φιλικό που δώσανε μεταξύ τους. Τέλος εξαιρετικός είναι ο ρέφερι όπου ήρθε από τη δεύτερη κατηγορία φέτος δείχνοντας ποιος είναι έχοντας δείξει 2 κόκκινες σε 3 παιχνίδια φέτος. Εδώ θα ποντάρω απλά την κόκκινη κάρτα χωρίς κάποιο κόμπο γιατί δεν αποκλείω τον ενδεχόμενο να δούμε μονόπλευρο σκληρό παιχνίδι παίρνοντας μόνο μία ομάδα πολλές κίτρινες και κόκκινη κάρτα.

Στο 4,5 με τον Muniz Ruiz στην σφυρίχτρα νομίζω ότι έχουμε αξία.

Μετά είδα ακόμη δύο παιχνίδια που μου έκαναν το κλικ για ποντάρισμα σε κάρτες. Το ένα είναι το ντέρμπι στο Τορίνο όπου περιμένω μία δύσκολη έξοδο για την Γιουβέντους. Η Τορίνο είναι καλά και περιμένω να δυσκολέψει αρκετά την Μεγάλη Κυρία που είχε και το δύσκολο παιχνίδι μεσοβδόμαδα για το Champions League.

Με παρουσία κόσμου και πάθος θα έχει κάρτες το ματς αλλά δυστυχώς δεν με ικανοποίησε κάτι σε απόδοση ώστε να ποντάρω στο παιχνίδι. Στο 3,2 το θασίτικο είναι οριακή απόδοση για εμένα ενώ κόκκινη κάρτα έχουμε να δούμε από το 2017 σε αυτό το ντέρμπι και θα την αποφύγω. Θα το σκανάρω όμως στο live.

Τέλος σε ότι αφορά τις κάρτες νομίζω πως παίζετε και η κόκκινη στο ματς της Σπόρτινγκ.

Η Αρούκα που θα δώσει τα πάντα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην περσινή πρωταθλήτρια και να την ανεβάσει ψυχολογία την ίδια ώρα που η Σπόρτινγκ είναι κουρασμένη και απογοητευμένη από την 2η σερί ήττα στους ομίλους του Champions League. Οι αποδόσεις που βρίσκω δεν είναι άσχημες (κάπου στο 3,6 η κόκκινη ) ωστόσο θα πάω πάσο λόγω ρέφερι.

O Gomez Costa δεν είναι και από τους πολύ κοκκινάκηδες ρέφερι της Πορτογαλίας και γενικά είναι λίγο αψυχολόγητος. Οπότε καλύτερα να το δούμε live κι αυτό και να ποντάρουμε εκεί κάτι. Εγώ πάντως σας τα αναφέρω μήπως και σας αρέσει κάτι να το ποντάρετε πριγκέιμ.

Τώρα πριν κλείσω την σημερινή στήλη να αναφέρω και τα υπόλοιπα που προέκυψαν από τη μελέτη.

Καταρχήν μετά από καιρό νομίζω ότι έχω κάποια σημεία για το Σαββατοκύριακο από λίγκες που είναι λιγότερο δημοφιλείς. Ανέφερα τα σημεία στο ράδιο και οι περισσότεροι τα έχετε σημειώσει. Σήμερα λοιπόν θεωρώ ότι το διπλό της Ιντερνασιονάλ μέσα στην Μινέιρο έχει αξία. Η Μινέιρο τα έδωσε όλα για το Libertadores μεσοβδόμαδα όπου τελικά αποκλείστηκε από τη Παλμέιρας.

Οπότε θα έχει παραπάνω κούραση και την απογοήτευση φυσικά. Μπορεί να είναι πρώτη και κανένας δεν λέει ότι δεν έχει το πρώτο λόγο στο ματς αλλά γιατί να δίνει τόσο πολύ το διπλό όταν η Ιντερνασιονάλ έχει 8 ματς αήττητη κι 3 σερί νίκες. Με μια παράδοση που τα τελευταία 3 χρόνια έχει φύγει με 2 νίκες και 1 ισοπαλία από εκεί μέσα. Οπότε το 5αρι στο διπλό ή καλύτερα το 2 dnb στο 3,75 έχει καλή αξία για την ομάδα του Diego Aguirre που έχει 4 ματς αήττητη εκτός έδρας.

Ένα δεύτερο σημείο που είδα για σήμερα είναι το διπλό της Σλασκ μέσα την Λεχ Πόζναν. Οι πρώτες της βαθμολογίας αναμετριούνται και νομίζω ότι το διπλό έχει ξεφύγει σε απόδοση για μια ομάδα που δεν έχει κάνει ακόμη την πρώτη της ήττα. Κάτι 7αρια σε απόδοση είναι εκτός πραγματικότητας που δεν θα φοβηθεί και τόσο το θηρίο. Για μένα το πρώτο λόγο έχει η ισοπαλία και μετά γέρνει προς το διπλό η ζυγαριά καθαρά λόγω απόδοσης.

Σαν ανέφερα δύο σημεία λοιπόν που προέκυψαν αλλά δεν θα τα βάλω στο παιχνίδι μου σήμερα. Θα τα αφήσω για το live γιατί και στα δύο νομίζω ότι έχουμε πολύ ισοπαλία και καλό είναι να πάτε σε dnb αν θέλετε να τα ποντάρετε πριγκέιμ .

Επίσης είδα και κάποια ειδικά που μου έκαναν κλικ. Από Δανία η Ααρχους με την Φρέμαντ είναι καλό g/g ημιχρόνου όπως και από την Αυστρία η Λαφνίτζ που υποδέχεται την Λιέφερινκ.

Ενώ μια ωραία ανατροπή σε σκορ νομίζω ότι μπορεί να δούμε στην Νορβηγία ανάμεσα στην Βίκινγκ και την Σάντεφιορντ. Η γηπεδούχος έχει το πρώτο λόγο στο παιχνίδι ωστόσο βλέποντας λίγο τα στατιστικά μπορεί να βρεθεί πίσω στο σκορ. Η Σάντεφιορντ σχεδόν στα μισά παιχνίδια εκτός έχει πάρει κεφάλι στο σκορ έχοντας κάνει αρκετές ανατροπές είτε καθαρές είτε σε σκορ.

Έχει καλύτερο μέσο όρο σκοραρίσματος στο πρώτο ημίχρονο έναντι της Βίκινγκ που έχει κερδίσει μόλις το 20% των ημιχρόνων της στα εντός έδρας παιχνίδια έχοντας όμως απολογισμό 6-2-2 στην έδρα της. Αξίζει οπότε μια στεκιά στο 7αράκι της ανατροπής στο σκορ υπέρ της και θα είναι το τρίτο και τελευταίο πριγκέιμ ποντάρισμα μου για σήμερα.

Ας βγάλουν κάρτες λοιπόν οι φίλοι μας οι Ισπανοί να μας κεράσουν μια ωραία παέγια και τα υπόλοιπα στο chat όπου η παρέα μεγαλώνει και περνάμε πολύ ωραία.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS