3738

Billaras

Να μπούνε…λίγα γκολ!

Καλημέρες! Καλά μπήκε ο Φλεβάρης, δεν έχω παράπονο. Οταν η δυαδούλα με τα φαβορί “γράφει” με… δύο ανατροπές (αρκετή τύχη), θα ήμουν κι αχάριστος αν είχα παράπονο. Βέβαια, θα τις αντάλλασα και τις δύο με μιά ανατροπή της Νορθάμπτον (μας …έφαγε ο δυνατός αέρας γιά το 1-0, ισοφαρίσαμε, πιέσαμε και λίγο έλειψε να το πάρουμε το ματς στο τέλος), αλλά οκ, καλά ήταν κι έτσι.

Την…Πόρτσμουθ την “εκδικήθηκα” με την Τορκί (γέλια), η Σάντερλαντ μας δικαίωσε νωρίς, μπήκαν 1062 μονάδες στο σακούλι. Ειδικά βλέποντας τι γινόταν χθες στα φαβορί (Μπάρτσα, Μίλαν-αχ παραλίγο-, Πόρτο, Φενέρ, Μάντσεστερ), δεν μπορώ παρά να χαμογελάω γιά το παιχνίδι μου. Ειδικά γιά την (αρκετά άτυχη χθες) Μάντσεστερ, θα πω ότι είπα πρόσφατα σε έναν φίλο μου: “Καλός και άγιος ο Μάτα, αλλά…πίσω τι χαμπάρια;”.

Αμυντικούς και κόφτες ήθελε η ομάδα, τρύπια είναι πίσω, με υλικό γιά Championship πλην Ντεχέα… Αυτά με όσα έγιναν, σημερινά τώρα… Δεν έχω πολλά. Δύο φαβορί έχω κρατήσει, Κατάνια στο 1.85 και Ναιμέγκεν στο 1.70. Εχουν μπει πολύ καλά στο 2014 και τις κρατάω αγωνιστικά, δεν είναι τύπου…Βέροιας (ανάθεμα κι αν έχω καταλάβει γιατί φορτώνεται).

Τρίτο “μικρό” δεν έχω. Μόνο μερικά μεγάλα. Κατ'αρχάς στο νησί. Από χθες το βράδυ σπάω το κεφάλι μου με ένα ματς, μάλλον δεν θα μαντέψετε ποιό, δεν το έχω γράψει-αναφέρει καθόλου. Το Αρσεναλ-Πάλας! Η Αρσεναλ σε 6 από τα 7 τελευταία της ματς, δεν σκοράρει στο πρώτο μέρος. Αν δεν το βάλει ο Ζιρού, έσφιξε. Και ο Πούλις θα πάει να στήσει τοίχος.

Πολύ πρόσφατο είναι πχ το 0-0 στο Τσέλσι-Γουεστ Χαμ που έκανε το ίδιο ο Αλαρντάις. Κοιτάω τις ειδήσεις. Εξω Ράμσεϊ. Εξω ο Τζάκι (Γουίλσιρ), έξω ο Φλαμινί, όλοι οι χαφ. Και έξω και ο νεοφερμένος Κάλστρομ, θα λείψει πάνω από μήνα με πρόβλημα στον ώμο, ακόμα δεν ήρθε! Και φυσικά έξω και ο Γουόλκοτ. Ξαναγυρίζω στα γκολ. Η Αρσεναλ δεν τρώει γκολ εντός εδώ και 456 λεπτά (αρχές Δεκέμβρη, 1-1 με Εβερτον).

Αμα δεν σκοράρεις εύκολα, δεν τρως κιόλας, έχεις απόντες σοβαρούς και έχεις απέναντι σου τον Πούλις και την δύστοκη Πάλας, γιατί το under είναι αουτσάιντερ στο 2.15;;;;; Με 2-0 τη Φούλαμ, με 2-0 την Κάρντιφ, με 2-0 την Χαλ, με 2-0 την Σαουθάμπτον, 0-0 με Τσέλσι και το 1-1 με την Εβερτον, αυτά είναι τα έξι τελευταία εντός, μόνο under!!! Και όσο γιά σημείο; Με….

φαγουρίζει. Τεράστια τα 15αρια, αλλά όχι κι εύκολα. Να πάω στο “καρφωτό” Χ του 7.00;; Στο Χ-2 που είναι στο 4.30; Στο άλλο εγγλέζικο, αυριανό, είναι το μεγάλο ματς. Απλά τα πράγματα: Αν κάποιος μπορεί να σπάσει το 11-0-0 της Σίτι, αυτός είναι ο Μουρίνιο. Θυμηθείτε το Αρσεναλ-Τσέλσι. Πρώτη τελική on target στο…91' η Αρσεναλ. Και 0-0. Σιγά μην ανοίξει το ρυθμό ο πορτογάλος.

Θα λείπει και ο Αγουέρο από τους μπλε. Αρα κι εδώ κατ'αρχάς εκτιμώ ως λάθος το 2.00 του under. Και λέω να ρισκάρω και στο διπλό, με το γνωστό “ύπουλο” τρόπο της Τσέλσι εκτός σε μεγάλα ματς. Το 4.50 με καλύπτει. Μετά προβληματίστηκα με Εσπανιόλ, με Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ, όλες τις σπανιόλες. Θα τις αφήσω όλες, γιά διάφορους λόγους. Και θα καταλήξω στην Νυρεμβέργη.

Εσπασε εμφατικά το ρόδι, δεν θα φοβηθεί την (αρκετά αφελή) Χέρτα, τα 4.20 με καλύπτουν. Καταλήγω. “Ανακαλύπτω” ένα τρίτο “μικρό” γιά να κάνω παρολί και θα είναι το Γιούβε-Ιντερ στο 1.66. Αρα, έχω ένα παρολί με Κατάνια-Ναιμέγκεν και το over. Μετά, μιά δυάδα με τα λάθος under. Σπάνια παίζω under, μιά-δύο φορές το χρόνο. Αλλά νομίζω είναι καθαρά λάθη εδώ.

Ας μην μπούνε γκολ νωρίς και θα δούμε τι θα γίνει! Και τέλος, αφήνω το Αρσεναλ-Πάλας ως σημείο (ίσως το…πιάσω στο live, δεν μου'χει φύγει η ιδέα) και πάω σε μονά -δυάδα Τσέλσι και Νυρεμβέργη, δύο μεγάλα. Γιά την ιστορία, μου κάθονται καλά και μερικά Χ (Τζένοα, Νις, Ρεν, Γουότφορντ), αλλά δεν παίζω ξανά ισοπαλίες τόσο σύντομα. Δεν είναι γιά…χόρταση! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.

000 μονάδες. Κέρδη από 1/2: 1.062 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 9.882 μονάδες. Ποντάρισμα 2/2: Μονό αποδεκτό: Τσέλσι 2 (4.50) με 80 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Νυρεμβέργη 2 (4.20) με 90 μονάδες. Δυάδα Τσέλσι-Νυρεμβέργη (18.9) με 20 μονάδες. Δυάδα με under: Αρσεναλ under-Σίτι under (4.3) με 107μονάδες Παρολί: Ναιμέγκεν 1 -Κατάνια 1-Γιουβέντους over (5.22) με 85 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 382 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 9.500 μονάδες. Βλέπετε ότι κατέβασα ποντάρισμα πετυχαίνοντας δύο πράγματα: Πρώτον, ότι και να γίνει να κλείσω θετικά το Σαββατοκύριακο. Χθες “μπήκα” στο παιχνίδι 9.289 μονάδες. Οπότε, “κάνω δικές μου”, και…μηδεν να πιάσω σήμερα, 211 μονάδες. Δεύτερον, ότι και να μου περάσει σήμερα, να είμαι πάτσι ή κερδισμένος.

Πιό πολύ από όλα, η…δυάδα των under μου κάνει, θέλει και τύχη να μην μπούνε γκολ, αλλά τα νούμερα εκεί οδηγούν. Καλό βόλι και ραντεβού την Τρίτη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras