73

Thassios

Να ξυπνήσει ο γερόλυκος – UPDATE!!

Καλημέρα παικταράδες μου!

Μπορεί χθες να έχασα ψίχουλα μιας και οι Περουβιανοί έκαναν τη δουλειά τους αλλά τη ξενέρα που είχα στο τέλος της βραδιάς χθες δε μου τη πήραν. Αυτό το Βαλένθια – Σεβίλλη ήταν για να μπεις μέσα και να τους αρχίσεις όλους στις κλωτσιές. Και ας έτρωγα μετά κόκκινη εγώ. Μιλάμε για το πιο ξενέρωτο ματς που έχω δει στην Ισπανία φέτος.

Ένα 0-0 που δε κουνιόταν φύλλο , χωρίς καμία ένταση , χωρίς κανένα πάθος οι παίκτες και φυσικά τελείωσε με μόλις μία κίτρινη κάρτα. Μετά από αυτό τι να πούμε. Το είπα στην στήλη της Πέμπτης.

Από εκεί πέρα μπορεί τα anytime να μην πλήρωσαν αλλά ήταν όλα στο όριο. Πραγματικά στο όριο. Νωρίς η Μπρέντφορντ είχε πολλές ευκαιρίες να προηγηθεί και να γίνει πολύ άνετα μετά το 1-2.

Η Νιουκάστλ είχε φάσεις για το 2-1 αλλά έληξε 2-2 αφού προηγήθηκε η Μπόρνμουθ, η Ντόρτμουντ έμεινε στο 1-1 , η Σίτι έχανε τα μαλλιοκέφαλά της για να κάνει το 2-1 και έμεινε στο 1-1 , η Τότεναμ πήγε να γυρίσει πάλι το ματς αλλά τελικά έχασε 1-2 και τέλος η Γκλάντμπαχ βαρούσε μπεκάτσες μιας και είχε 15 τελικές , όλες εκτός στόχου. Ακόμη και η Νόβι Πάζαρ είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Δηλαδή μπορεί να μην πήγαμε ταμείο χθες αλλά δε με απογοήτευσαν καθόλου. Όσο εύκολα δε πήραμε τίποτα , άλλο τόσο μπορούσαμε να τα πάρουμε όλα. Σε ψηλές αποδόσεις παίζω και δέχομαι απόλυτα τέτοιο ρίσκο όταν τα αποτελέσματα είναι αυτά. Όταν άλλοι παλεύουν με δυαδούλες του 2,5 -3 εμένα η μικρότερη ήταν στο 11 περίπου. Να τα ακούει ο Νορβηγός ξανθοκοτσιδάκιας αυτά που έχανε τη μία φάση μετά την άλλη (χοχοχο).

Πάμε στα Κυριακάτικα.

Ξεκινώντας από τα δικά μας παιδιά θα αφήσω το ντέρμπι για μια ακόμη φορά (αν και μου αρέσει το 1-1 πολύ σαν σκορ) και θα κάνω στάση στον Βόλο. Εκεί λοιπόν έχουμε εξάποντο ματς ουράς όπου ο Βόλος υποδέχεται τον Πας. Νομίζω ότι θα πέσει αρκετή κλωτσιά αφού και οι δύο θέλουν αποτέλεσμα. Σύννεφα στο Βόλο με αυτά που γίνονται , όπου μπορεί να φάει και μεγαλύτερη τιμωρία και να αλλάξει μέχρι και η βαθμολογική του κατάσταση (δεν τον νομίζω προσωπικά).

Οπότε μιλάμε για δυνατό παιχνίδι που αξίζει να ποντάρουμε τη κόκκινη με τον Σιδηρόπουλο στην Σφυρίχτρα. Στο 5,25 το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη”.

Κανονικά επόμενη στάση θα έκανα στους Ισπανούς και στο Γρανάδα – Αλμερία αλλά ας κάνουν ότι θέλουν. Τους αφήνω στην άκρη. Άσε που κάτι μου λέει και οι δύο κάνουν προετοιμασία για τη Β Εθνική ήδη. Το έχουν πάρει πρέφα θεωρώ.

Πάμε στους Ιταλούς όπου σκέφτομαι να τους ποντάρω σήμερα.

Στάση θα κάνω λοιπόν στο Έμπολι – Φιορεντίνα. Έχω τρία δεδομένα εδώ για κάρτες. Πρώτον είναι γειτονικό ντερμπάκι με καλή παράδοση στις κόκκινες. Δεύτερον περιμένω η Φιορεντίνα να περάσει δύσκολα μιας και η Έμπολι έχει δοντάκια. Τρίτον έχω τον γερόλυκο Pairetto στην σφυρίχτρα. Βέβαια φέτος είναι μαύρα χάλια με μόλις 25 κίτρινες και καμία κόκκινη σε 7 ματς.

Μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσει?!

Τίμιο το παραπάνω ειδικό.

Πάμε και στου Γάλλους όπου έχουμε εξάποντο ανάμεσα σε Μονπελιέ και Μετς.

Η Μονπελιέ εντός ειναι για τα ανάθεμα με μόλις μία νίκη ενώ από την άλλη η Μετς εκτός έδρας τα πάει πολύ καλύτερα. Περιμένω ζόρικό ματς με εκατέρωθεν κλωτσιές και τον Stinat να είναι ένας νορμάλ Γάλλος ρεφερι. Τη Μια μέρα μπορεί να βγάλει 0 κίτρινες και την άλλη να αφήσει με 9 παίκτες της κάθε ομάδα. Οπότε θέλει ρίσκο αλλά αξίζει με την εικόνα των ομάδων.

Αξίζει ένα ποντάρισμα στο παρακάτω ειδικό.

Μετά είδα λίγο για κόκκινη το ντέρμπι του Μπιζ ανάμεσα στην Σέρκλ και την Κλαμπ που έχουν κοινή έδρα.

Το γμτ βέβαια εδώ είναι η κακή παράδοση. Το σόι ντέρμπι με μόλις μία κόκκινη στα τελευταία 10 ματς. Άσε που οι Βέλγοι δε με πάνε καθόλου. Ούτω μία φορά μας πλήρωσαν τίς δύο τελευταίες σεζόν.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα από κάρτες.

Πάμε και στα υπόλοιπα ειδικά. Ξεκινάω ανάποδα από τα ξημερώματα στο Περού όπου βρίσκω λαθάκι στο κόμπο της Αλιάνζα Λίμα.

Το 2 + g/g Πληρώνει 4,5 και δεν θα έπρεπε να είναι τόσο. Ακόμη και το 1-2 anytime score είναι στο 5. Η Κομέρσιο μπορεί να είναι λιγότερο ποιοτική ομάδα αλλά βλέπουμε να σκοράρει. Πέρυσι τα δύο ματς μεταξύ τους ήρθαν 1-3 και κάπως έτσι βλέπω και το αποψινό. Η Λίμα έχει δύο βασικές απουσίες που είδαν κόκκινη στο ντέρμπι (του Βασικού τερματά και του κεντρικού αμυντικού) και πίσω δεν έχει άμυνα μπετό.

Επιθετικά φυσικά και πετάει φωτιές αν και έχει ένα θέμα να τελειώνει τις φάσεις. Να μην τα πολυλογώ το ματς είναι κομμένο και ραμμένο για κόμπο όπου κάνουμε το 1,6 του διπλού στο εξαιρετικό 4,5.

Έπειτα για μια ακόμη φορά μπαίνει στο παιχνίδι μας η Ρόμα με το anytime 1-2 score. Με τη Φροζινόνε όπως έχουμε πολλές φορές να είναι ομάδα που βλέπουμε πολλά γκολ στα παιχνίδια της , νομίζω ότι σήμερα είναι μια σωστή επιλογή.

Βέβαια η Ρόμα έχει τον επαναληπτικό του Europa League κι αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει.

Ακριβώς ότι έγραψα παραπάνω ισχύει και για το ματς του Άγιαξ με τη Ναϊμέγκεν. Ο Άγιαξ έχει ξεκάθαρα αμυντικά θέματα και δέχεται γκολ για πλάκα. Από την άλλη η Ναϊμέγκεν είναι ομάδα που έχει δοντάκια και μπορεί να σκοράρει για πλάκα. Ούτως η άλλως αν εξαιρέσουμε το τελευταίο ματς ήταν μια ομάδα φορμαρισμένη που ήταν αήττητη από 3 Δεκέμβρη.

Κρατάμε και το 2-1 anytime εδώ.

Αν ένα παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1 αυτό είναι το αποψινό Μπρεστ – Μαρσέϊγ στα μάτια μου. Τρείς σερί ισοπαλίες για την ομάδα της Μπρεστ ενώ από την άλλη η Μαρσέϊγ έχει 4 ισοπαλίες στα τελεταία 5 μαρς , όλες με γκολ. Στο 2,70 το anytime εδώ.

Κλείνοντας στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός μου αρέσει πολύ το Χ2 + g/g αλλά και το 1-1 anytime score.

Σαφώς βελτιωμένος ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ κάπου αρχίζει και ζορίζεται βλέπω.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα. Καλούτσικο πρόγραμμα και σήμερα και πάμε να δούμε πως θα κινηθώ.

Θα ποντάρω καταρχήν τρία μονά με τις υψηλές αποδόσεις στις κάρτες.

Μετά θα κάνω ένα τρίξι με τα anytime score σε Αγιαξ και Ρόμα αλλά και το κόμπο 2 + g/g σε Λίμα.

Τέλος και μια δυάδα με τα anytime 1-1 σε Παοκ και Μπρεστ.

Κλείσαμε. Να έχετε μια όμορφη Κυριακή.

UPDATE!!

Περίμενα περίμενα και επιτέλους πριν καμιά ώρα άνοιξαν οι αποδόσεις στις κάρτες στα μεταμεσονύχτια του Libertadores. Τα ζύγισα και βλέποντας τους προηγούμενους αγώνες των προκριματικών όπου έπεσε πολύ ξύλο θα ποντάρω τις κόκκινες στα ματς των Πορτουγκέσα – Παλεστίνο και Ρέντι – Κριστάλ.

Πολλά ματς των Πορτουγκέσα και Παλεστίνο έχουν ξύλο και όταν μιλάμε για Λατίνους οτιδήποτε πάνω από 3 σε απόδοση στις κόκκινες είναι τίμιο. Στην σφυρίχτρα έχουμε έναν μη έμπειρο διαιτητή όπου μπορεί να του ξεφύγει το ματς αν και είναι λίγο μαζεμένος στους θεσμούς εκτός Ισημερινού. Στη Βολιβία πάλι έχουμε ομάδες που τα δίνουν όλα για το Libertadores και όταν για Βολιβιανούς και Περουβιανούς , είναι περιττό παραπάνω ανάλυση για τη κόκκινη.

Στο 3,6 που τη βλέπω μάλιστα είναι μια χαρά με τον Herrera στην σφυρίχτρα.

Κανονικά θα έπαιζα μονά και δυάδες αλλά λέω να κάνω ένα τρικ. Θα κουμπώσω και το ειδικό ” 1+ g/g + όβερ 3,5” της Σίτι που δίνει 3,25 και θα κάνω ένα ωραίο Τριτιάτικο trixie. Στο ματς της Σίτι τι να πούμε. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να πεις. Από 2-1 , 3-1 anytime score μέχρι ανατροπή.

Και μιας και την ανέφερα ας ρίξω και κάτι ψιλά στο 2/1 (από το bet builder).

Αυτά λοιπόν.

Τα λέμε στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS