2707

Billaras

Να ξύνουμε την ψώρα μας!

Χαιρετώ την παρέα.Ευχαριστω τους Βασίλη και Μάκη και τα παιδιά πίσω απο αυτούς που μου δίνεται η ευκαιρία να βρεθω έστω και για λιγο στην θέση τους. Ονομάζομαι Άρης απο Αλεξανδρούπολη (όμορφη πόλη, ήσυχη, για όποιον θελει να μας επισκεφθεί) ξεκίνησα να παίζω στοίχημα το 1998 φυσικα πριν έπαιζα το ξακουστό ΠΡΟΠΟ αλλά όχι πολυ φανατικός.

Στην αρχή σαν νέος έπαιζα 4αδες 5αδες να γίνω πλούσιος βασικά να πω την αλήθεια μου άρεσαν ισοπαλίες και που και που έπαιρνα ένα σεβαστό χαρτζιλίκι αλλά σιγά σιγά ξυπνούσα έβλεπα πως η τσέπη αδειάζει το στοίχημα εξελίσσεται και εγω μένω πίσω. Τότε, το 2001 βρέθηκα Αθήνα λόγω δουλειάς, ένας φίλος με προτείνει εφημερίδα Μetrosport να διαβάσω έναν Βillara (πλατεία Ομόνοιας μέρες να ξημέρωνω για να την βρω και αν όχι μετά τηλέφωνο φίλους στη Θεσσαλονίκη να δω τι προτείνει ο Billaras ) έτσι έγινε η πρώτη επαφή και απο τότε ακολουθώ όποτε μπορώ φυσικα και τον ευχαριστω και παλι που μου άλλαξε μυαλό και εχω δει αλλιώς το στοίχημα και πιστεψτε με και αλλιώς την ζωή .

Ευτυχώς τον ακολουθούσα απο νωρίς, μπήκα στο σωστό δρόμο (όχι εύκολα φυσικα) και σιγά σιγά όπως παρά πόλλοι παλεύουμε με το θηρίο όχι για να γίνουμε πλούσιοι αλλά να ξύνουμε την ψώρα μας και να βγαίνει όποτε ειναι δυνατόν μεροκάματο . Εκτός απο το στοίχημα ασχολούμαι απο 8 χρόνων με ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά μεγαλώσα με μια μπάλα που λέμε και ευτυχώς γιατι με βοήθησε σε πολλές πτυχές της ζωής μου.

Φανατικός οπαδός Μάντσεστερ Γιουναιτεντ, Φιορεντινα και Άρης και απο τις τρεις τα τελευταία χρόνια μόνο πίκρα. Αυτά, εύχομαι να μην σας ζάλισα ας πάμε στο ζουμί . Παιχνιδια Τρίτης με Τσάμπιονς Λιγκ και λίγα Αγγλία Τροφι και ένα ματς Αγγλία της Ληγκ 2 ενώ τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω καν δεν ασχολούμαι φυσικα και απο σήμερα για ένα ματς Γιουρόπα την Πέμπτη αυτό της Άστρα Γιουργκιου με την Ρομα μονόπλευρο ενδιαφέρον(φυσικα να κερδίζει η Αούστρια Β μεσα στο Πλζεν) η γηπεδούχος με τον ασσο στο 2,9 και την Ρομα να εχει το προσεχές Σαβ/κο ματσαρα απο τα παλιά με Μίλαν.

Σβήνω χωρίς σκέψη το ματς Ληγκ 2, τα μικρά τύπου Μπάγερν Μονάχου(ανατροπή με Μαιντς μέχρι το 90 ήτανε 1-2) Μπαρτσελονα (παλι γλιτώσε) Μανστεστερ Σιτυ (είμαι σίγουρος πως ακόμα δεν καταλαβε πως έχασε με 1-3 ενώ επρεπε στο πρώτο να κερδίζει με 3-0) Παρί Σεν Ζερμέν (απο ήττα μάλιστα με 3-0 απο την τεράστια Μονπελιέ-εδώ γελάμε) οποτε καμία απο αυτές δεν ειναι καλα .

Μένει Βασιλεια-Άρσεναλ Αϊντχόφεν-Ροστοφ και Ντιναμο Κιέβου-Μπεσίκτας ας τα πάρουμε με την σειρά στην Άρσεναλ μπορεί με το 1-5 να πηρε φορά ξανά αλλά δεν βγαίνει συμπέρασμα γιατι η Γουεστ χαμ ήτανε μισή ομάδα που την άμυνα της μετά την αλλαγή του Κολλινς την βάζει γκολ και η ομάδα που παίζω εδώ στο τοπικό (χα χα χα χα) και κρατούσε 0-1 έως το 80 φεύγα και ισοφαρίσε αλλά δεν άντεξε και η μεν Βασιλεια απο ήττα αλλά με κάποιες αλλαγές στην εντεκάδα αφού το πρωτάθλημα το εχει τελειώσει.

Λογικά θα χάνει η Λουντογκορετς στο Παρισι όποτε της κανει και η ισοπαλία αλλα αυτόματα γίνεται άνετη η Άρσεναλ μένει δεύτερη. Η απόδοση στο 3.4 άσσος λιγο χαμηλός αλλά οκ. Μετα γιατι η Ροστοφ στο 5.5 (φυσικα της κανει και η ισοπαλία) μια χαρά ομάδα ειναι αν και έρχεται απο 2 άσχημα αποτέλεσματα αν και η ισοπαλία με Ζενίτ ειναι οκ γιατι ειναι Ζενίτ.

Η Ολλανδέζα παλι σιγά τα θηρία που σκότωσε νίκη με Ντεν Χααγκ και ισοπαλία με Ροντα αλλά αλλο πρωτάθλημα φυσικα αλλο Ευρώπη. Και τέλος Μπεσίκτας με δίπλα σε Μπενφικα και Ναπολι και Ντιναμο που εχει και ντέρμπι με τη Σαχτάρ την Δευτέρα να σκέφτεται και εχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα αλλά η απόδοση πετσοκομμένη γιατι ειναι μόνη ενδιαφερόμενη όποτε λεω πάσο και ας κερδίσει και λογικά με over αν κάποιος θελει 2 και over να ανεβεί η απόδοση στο 4 με ρίσκο φυσικα.

Τέλος απο Τσάμπιονς Λιγκ, πάμε Τροφι όπου εχω σημειώσει Τσεστερφιλντ στο 5.00, Μάνσφιλντ στο 4.33. Με την σειρά, στην Τσεστερφιλντ θα ψάξει αντίδραση ο Γουίλσον μετά απο την ήττα στο κύπελλο με κακή εμφάνιση ενώ εχει δύσκολο ματς και η Ροτσντειλ το Σάββατο με την πρωτοπόρο Σκανθορπ στο δεύτερο απο ήττα η Καρλάιλ στο κύπελλο και με δύσκολο ματς μπροστά της μεσα στο Λουτον η μεν Μάνσφιλντ είχε χρόνο να δουλέψει αφού δεν επαιζε κύπελλο.

Στο μεταξύ τους στο πρώταθλημα την 26-11 ευρεία νίκη η Καρλάιλ εύκολα με 5-2 αλλά άλλο πρωτάθλημα άλλο κύπελλο. Φυσικα και στα δυο ματς θα υπάρχουν απο τους πρόπονητες λογικά αλλαγές αλλά και παλι οι αποδόσεις προκαλούν. Και φτάσαμε στις προτάσεις ΜΟΝΑ -ΔΥΑΔΑ : ΡΟΣΤΟΦ(5,5) – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2&over(4) 20 μονάδες στην Ροστοφ 30 μονάδες Μπεσίκτας και 10 μονάδες στην δυάδα σύνολο 60 μονάδες.

ΜΟΝΑ-ΔΥΑΔΑ : ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ(5) – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ(4,33) 20 μονάδες στην Τσεστερφιλντ 30 μονάδες Μάνσφιλντ και στην δυάδα 10 μονάδες σύνολο 60 μονάδες ΔΥΑΔΑ : ΒΑΣΙΛΕΙΑ(3,4) – ΑΣΤΡΑ ΓΙΟΥΡΓΚΙΟΥ(2,9) με 30 μονάδες Σύνολο ημέρας 150 μονάδες ανοιχτά μπετ. Ευχαριστω και παλι για την ευκαιρία και μακάρι να καταφέρω κάποια στιγμή να βρεθώ σε σύναξη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras