815

Thassios

Να παίξουν για τη φανέλα

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Τώρα τι να πω για χθες. Νομίζω ότι το πάρτι που στήθηκε εκεί στη λήξη των Αγγλικών παιχνιδιών τα επισκιάζει όλα! Το μόνο που θέλω να πω είναι ένα συγνώμη για το μπετ της Ιταλίας. Όχι τόσο στοιχηματικά αφού είναι ένα ακόμη στοίχημα που χάσαμε (αν και μακράν είναι το χειρότερο μπετ που έχω ποντάρει) αλλά που σας ”έβαλα” να δείτε αυτή τη κακοποίηση ποδοσφαίρου! Σας χρωστάω μια κούτα κολλύρια μετά το χθεσινό ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήταν αγνώριστες.

Σήμερα το πρόγραμμα δεν με τρελαίνει και τόσο καθώς ναι μεν έχω ξεχωρίσει κάποια παιχνίδια αλλά δεν υπάρχει κανένα που να θεωρώ τόσο σούπερ ώστε να ρίξω μεγάλο ποντάρισμα. Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Ξεκινάω από την Ιταλία όπου υπάρχει ένα παιχνίδι που ίσως είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε σύγκριση με τα άλλα που θα αναλύσω.

Η Έμπολι υποδέχεται τη Ρόμα και περιμένω ένα ματς με θέαμα. Θεωρώ ότι θα δούμε πολλά γκολ αλλά και ξύλο. Το έχουμε δει αρκετές φορές στα παιχνίδια των δύο ομάδων φέτος (την είχαμε πιάσει με τη Σασουόλο) και νομίζω ότι θα το ξαναδούμε σήμερα. Στα γκολ μπορούμε να ποντάρουμε το g/g ημιχρόνου η ακόμη το g/g και στα δύο ημίχρονα. Μετά έχει αξία η κόκκινη κάρτα το ματς με τον ρέφερι της αναμέτρησης να μοιάζει για Πορτογάλος αφού φέτος έχει 5 κόκκινες σε 7 αγώνες.

Στο 4,75 το ειδικό ”κόκκινη κάρτα + κάρτα και οι δύο ομάδες” ενώ άμα συνδυάσουμε και τα γκολ με το παραπάνω μας δίνει ένα 8αράκι το ειδικό ”g/g + όβερ 2,5 + κόκκινη κάρτα + κάρτα και οι δύο”. Γενικά είναι ένα παιχνίδι που μπορείτε κάνετε ότι ειδικό θέλετε με γκολ και κόκκινη. Ας πούμε το ”g/g ημιχρόνου + κόκκινη” δίνει 17 και διάφορα άλλα τέτοια.

Προχωράω στα υπόλοιπα μιας που πιάσαμε τις κόκκινες και αναφέρω ακόμη 2-3 παιχνίδια που περιμένω πολλά φάουλ και κάρτες. Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ και είναι ένα ζευγάρι που δίνει πάντα κάρτες αν και με φοβίζει που ακολουθεί ο επαναληπτικός στο κύπελλο και η ΑΕΚ μπορεί να το πάει χαλαρά σήμερα με το μυαλό της να είναι εκεί.

Πάντως στο 4,33 το θασίτικο αξίζει.

Μετά πάμε στην Ισπανία όπου η Γρανάδα υποδέχεται την Οσασούνα και μπορεί να έχουμε εντάσεις με την προϋπόθεση βέβαια να μην έχει πάρει νωρίς κεφάλι η Γρανάδα όπου παρουσιάζεται πολύ δυνατή εντός έδρας. Το ειδικό ”όβερ 1 κάρτα η κάθε ομάδα στο 2ο ημίχρονο” σε απόδοση 3,4 είναι κάτι που μπορεί να επιβεβαιωθεί άνετα αν έρθουν οι γηπεδούχοι σε δύσκολη θέση (τα έχουν βάλει λίγο με την διαιτησία τελευταία).

Τέλος κόκκινη περιμένω να δούμε και στο Γαλατά – Τράμπζονσπορ αφού οι γηπεδούχοι έχουν να αποδείξουν πολλά. Βαριά η φανέλα και ασήκωτη μιας και τρώνε πολύ δούλεμα που απέχουν 4 βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Έχασε εντός έδρας από τη Κασιμπάσα και με ανατροπή μάλιστα χωρίς να δείξει το ελάχιστο πάθος. Δεύτερο παιχνίδι σήμερα εντός και νομίζω πως αν δεν βγάλει νεύρο θα έχουν τετ α τετ με οπαδούς μετά οι παίκτες.

Αγωνιστικά δε μπορεί να κοντράρει την Τράμπζονσπορ και θα πρέπει να το ρίξει στη κλωτσιά . Αν δεν δούμε την κόκκινη τότε πολύ πιθανόν να δούμε κανένα 0-3. Στο 4,10 αξίζει η απόδοση με τον karaoglan φέτος πάντως να παρουσιάζεται χαλαρός. Ακόμη ένα κακό εδώ είναι ο καιρός που όπως όλα δείχνουν θα χιονίζει την ώρα του ματς. Πάντως οι οπαδοί θα δώσουν παρών όπου ζητάνε από τους παίκτες να παίξουν για τη φανέλα μιας και οι στόχοι αρχίζουν να απομακρύνονται.

Πάμε και στα παιχνίδια με γκολ όπου εκτός από το Ιταλικό που ξεχώρισα παραπάνω έχω να αναφέρω και δύο g/g 2ου ημιχρόνου που έβγαλα από τη μελέτη. Το ένα είναι στο παιχνίδι της Χέρτα με την Μπάγερν όπου η γηπεδούχοι έχουν 5 στα 9 g/g στο 2ο ημίχρονο εντός έδρας ενώ η Μπάγερν, που δέχεται συχνά γκολ εκτός έδρας, έχει 4 στα 9 . Στο 3,4 έχει αξία το σημείο.

Ακόμη ένα με παρόμοια στατιστικά έρχεται από Γαλλία και είναι το Μπορντό – Στρασβούργο που βρίσκω σε απόδοση 3. Οι γηπεδούχοι είναι η ομάδα με τα περισσότερα g/g στο 2ο ημίχρονο και μπορούν να παρασύρουν το πολύ καλό Στρασβούργο.

Προτού κλείσω να αναφέρω και δύο ημίχρονα που μου αρέσουν. Η Τορίνο θεωρώ ότι θα κερδίσει σήμερα και για μια ακόμη φορά πολύ πιθανόν να το κάνει από το ημίχρονο μιας και οι προηγούμενες 7 νίκες που έχει εντός έδρας είναι όλες από το ημίχρονο.

Μια από τα ίδια και για την Ρέγκενσμπουργκ που έχει 5 νίκες εντός όλες από το ημίχρονο και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Αυτά ήταν όλα όσα κοίταξα. Αυτό που μου κάνει όπως σας ανέφερα πιο πολύ κλικ είναι το ματς της Έμπολι. Από τα υπόλοιπα μου αρέσουν το ίδιο όλα κάνοντας έτσι πιο δύσκολη τη διαλογή. Να πάρω δύο δυάδες με τα ημίχρονα και τα g/g ;;;Να βγάλω ένα και να τα κάνω τρίξι;; Να αφήσω εκτός την πιθανή αδιαφοριά της ΑΕΚ η να αφήσω εκτός το χιονισμένο τοπίο της Γαλατά;;Βλέπεται λοιπόν πως η διαλογή θα είναι και αυτή που θα κρίνει πολλά.

Εσείς κάντε τη δική σας χημεία. Εγώ θα πάρω ένα διπλό μπετ σε Έμπολι. Μετά θα αφήσω εκτός τα g/g και θα παίξω μία δυάδα με τα ημίχρονα. Τέλος θα παίξω τη κόκκινη στο ματς της Γαλατά και με το ρίσκο να αναβληθεί λόγω καιρού γιατί θεωρώ ότι τα περιθώρια στένεψαν για να μην έχει ένταση το ματς.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS