64

Thassios

Να σπάσει το σερί

Καλημέρα παικταράδες μου!

Όταν μου έλεγε ο αγαπητός Μάκης μην ακουμπάς Ρόμα , κάτι ήξερε. Δεύτερη φορά που μας τη φέρνει με τη τύχη πάλι με το μέρος της. Φάση η Μόντσα , γκολ η Ρόμα. Έτσι πήγαινε όλο το παιχνίδι την ίδια ώρα που η Λούτον ξύπνησε και μείωσε σε 1-2. Καρμπόν το ματς με εκείνο της Φροζινόνε που περιμέναμε το ίδιο ειδικό.

Στα υπόλοιπα τι να πούμε. Η Μπρέντφορντ έπρεπε να βάλει το γκολ στο 47 για σπάσιμο όταν το βράδυ επιβεβαιώθηκε πολύ εύκολα το ειδικό στη Καρλσρούη. Στη Γουλβς έπεσα τελείως έξω. Η Μπόχουμ θα μπορούσε στο 1ο ημίχρονο να έχει πετύχει 2ο γκολ αλλά μετά τη πήρε η κατηφόρα. Για τις κάρτες έχω πάψει να σχολιάζω πλέον αφού δεν πιάνονται από πουθενά οι κερατάδες.

Σήμερα είναι μια μέρα για ποντάρισμα στις κάρτες. Αλλά δεν θα του κάνουμε τη χάρη του θηρίου. Απλά θα τα αναφέρω και στο τέλος αν θα επιλέξω το πολύ 1-2 για ποντάρισμα. Δώσαμε πόνο τη προηγούμενη Κυριακή στις κάρτες και φάγαμε τα μούτρα μας με τους Λατίνους όπου σε 8 καυτά ντέρμπι δεν είχαμε ούτε μία κόκκινη κάρτα. Σπάσανε ρεκόρ.

Οπότε στα φρέσκα τώρα.

Στην Ελλάδα κρατάω το εξάποντο ανάμεσα σε Κηφισιά και Παναιτωλικό. Ματς για γερά νεύρα βαθμολογικά. Πολύ καλός ρέφερι στη σφυρίχτρα όπου έχει φέτος 4 κόκκινες σε 7 ματς ο Γκορτζίλας. Κρατάμε τη κόκκινη κάρτα σε απόδοση 3,1.

Φεύγουμε και πάμε στην Αγγλία όπου οι αποδόσεις αξίζουν ένα μικρό ποντάρισμα της κόκκινης κάρτας στο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Στην Ιταλία έχουμε το καυτό ντέρμπι Νάπολι – Γιουβέντους που όμως έχει να βγει κόκκινη από το 2019. Σαν πολύ δε κράτησε (11 ματς σερί) ;; Με τον Mariani στην σφυρίχτρα και τη Νάπολι να βρίσκει πατήματα , αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι. Πολύ καλές τιμές στη κόκκινη κάρτα και αξίζει να σπάσουμε τη πρόσφατη παράδοση των ομάδων.

Πάμε μετά στη Γαλλία ωραίο ζευγάρι είναι το Μονπελιέ – Στρασβούργο με τη Frappart στη σφυρίχτρα.

Είναι δύο ομάδες που όπως φαίνεται θα παλέψουν να αποφύγουν τη 17η θέση της βαθμολογίας και το αποψινό θέλουν να το κερδίσουν αμφότερες. Με 2 κόκκινες στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους. Κι εδώ καλές οι αποδόσεις της κόκκινης.

Στη Πορτογαλία έχουμε δύο ματς που νομίζω ότι βγάζουν μάτια. Ένα είναι το καυτό ντέρμπι σε Πόρτο και Μπενφίκα και το άλλο είναι το εξάποντο παραμονής ανάμεσα σε Πορτιμονένσε και Βιζέλα.

Κακοί διαιτητές πάντως και στα δύο ενώ και οι αποδόσεις είναι χαμηλά κλασικά σε Πορτογάλους. Θα πρέπει να κινηθούμε με κάποιο συνδυαστικό.

Έχουμε κι άλλα ντέρμπι αλλά δεν τα αναφέρω γιατί είτε δεν έχουμε αποδόσεις (Ζυρίχη – Γιουνκ Μπόις) είτε δεν αξίζουν καθόλου οι αποδόσεις (Σπάρτα – Σλάβια Πράγας). Γενικά έχει πολλά , όπως και στην Ολλανδία το Αϊντχόφεν – Φέγενορντ ή το Μπεσίκτας – Γαλατά αλλά τα προσπερνάω γιατί δε πρόκειται να τα ακουμπήσω.

Ανέφερα αυτά που κράτησα σαν αρχική διαλογή.

Πάμε τώρα στα γκολ και τα υπόλοιπα ειδικά.

Στη Γαλλία μου αρέσει το anytime score 2-1 στη Ρεν. Τα τελευταία δύο που παίξανε μέσα στη Λοριάν έληξαν τόσο υπέρ της Λοριάν , νομίζω πως είναι κομμένο και ραμμένο το ματς για 2-1. Και οι δύο είναι καλά που σκοράρουν με άνεση.

Το βράδυ νομίζω ότι στο Λυών – Λανς δε μπορεί να σπάσει αυτό το 1-1 anytime score.

Με μια γρήγορη ματιά που έκανα στο κουπόνι τη Πέμπτη , ήταν το πρώτο που σημείωσα. Από εκεί ξεκινάει αυτό το παιχνίδι και μετά πάει όπου θέλει. Στο 2,60 είναι τίμιο.

Στη Λαμία νομίζω ότι μπορούμε να δούμε το 1-2 anytime score υπέρ του ΠΑΟΚ. Το είδαμε και με τον Παναιτωλικό όπου είναι χειρότερη ομάδα από τη πολύ καλή Λαμία. Η Λαμία έχει 7 συνεχόμενα g/g και σήμερα έχοντας περάσει στα play of θα παίξει ελεύθερα.

Ένα ακόμη που μπορούμε να δούμε για 2-1 anytime είναι και το ντέρμπι στο Σίτι – Μαν Γιουν αλλά με δύο απανωτές ήττες που μας έδωσε η Κυρία Σίτι θα την αφήσω στην άκρη. Κάτι σαν την Ρόμα δηλαδή.

Στο Φορτούνα – Εξέλσιορ βρίσκω λαθάκι στα γκολ. Η Εξέλσιορ εκτός έδρας είναι όσα βάλουμε και όσα φάμε αφού έχει ένα μέσο όρο κάπου στα 4,5 γκολ ανά ματς.

Η Φορτούνα από την άλλη δε πάει πίσω αφού και στο τελευταίο φιλικό που έδωσε εντός έχασε με 2-3 από ομάδα 2η κατηγορίας. Είδαμε και ένα 3-3 με τη Χέρενφεν εντός. Το 3,6 που βλέπω στο ”g/g + όβερ 3,5” είναι  λάθος στα μάτια μου.

Αυτά ήταν και όλα όσα είδα από γκολ και τα κλασικά ειδικά μας. Πιο λίγα σε σύγκριση με χθες. Το είπα στην αρχή ότι είναι μέρα για κάρτες.

Τι κρατάω:; Θα κάνω ένα ωραίο trixie με μεγάλες αποδόσεις. Τα anytime score σε Ρεν και ΠΑΟΚ αλλά και τα κόμπο ”g/g + όβερ 3,5 στη Φορτούνα. Η Λογική λέει ότι με τέτοιες αποδόσεις (4,1 – 4,2 – 3,6) πάμε σε Patent αλλά δεν θέλω να ανοιχτώ σε μονάδες καθώς θέλω να ρίξω και κάτι ψιλά στις κάρτες.

Ένα μονό αποδεκτό στο ειδικό ”όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο + κόκκινη” στο Ιταλικό σε απόδοση 6.

Και στη Πορτογαλία ένα πλούσιο ειδικό με ”όβερ 2,5 κίτρινες η κάθε ομάδα + όβερ 2,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη σε απόδοση 6,8. Μισή μονάδα και στα δύο στη ξερή δυάδα των κόμπο. Αυτά από εμένα.

Οπότε αν και είναι μια μέρα μόνο για κάρτες , εγώ πάω μοιρασμένα. Πέντε μονάδες σε ειδικά με γκολ και άλλες πέντε στις κάρτες. Και πολύ τους είναι.

Τα λέμε το απογευματάκι στο στέκι μας.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS