2187

Billaras

Να στρώσουν τον πωπό τους…

Καλημέρες σε όλους και χρόνια πολλά στους Γιώργους και τις Γεωργίες ότι επιθυμείτε!!!Πρίν πώ για την χθεσινή ημέρα και γενικά για το ΣΚ που μας πέρασε θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση. Δυστυχώς πολλοί από εμάς δεν έχουμε μάθει κάποιες λέξεις όπως ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ, ΜΠΡΑΒΟ και πολλές άλλες. Τι θέλω να πώ.

Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν παρακολουθώ εδώ και χρόνια ο λόγος στα τριάντα μου με έπαιρνε ο ύπνος στον καναπέ όταν παρακολουθούσα κάποιο μάτς δεν μου κέντριζε το ενδιαφέρον δεν με κράταγε να το παρακολουθήσω. Ήμουνα βαζελάκι, έχω σιχαθεί την ομάδα μου τα τελευταία χρόνια ο λόγος απλός ΑΣΕΛΓΟΥΝΕ όλοι επάνω όχι οι αντίπαλοι αλλά αυτοί που είναι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΟΛΟΙ χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια που λένε.

Ας πέσει, αφου χρωστάει να πέσει ,ΤΕΛΟΣ τελιώσανε τα ψέμματα να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΟΛΟΙ!!! Όταν ήμουνα φοιτητής στην Θεσσαλονίκη μου άρεσε ο ΗΡΑΚΛΗΣ και τον υποστήριζα τώρα όμως που είμαι Αθήνα υποστηρίζω και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ γιατί είναι ομάδες όχι μικρές αλλά ΑΔΙΚΗΜΕΝΕΣ από το ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Έχω μεγαλώσει σε οικογένεια ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ μέχρι τα 8 μου έχω φώτο με την μπλούζα του Ολυμπιακού αργότερα η νονά μου μου πήρε μπλούζα του ΠΑΟ αλλά και σορτσάκι γί αυτό ο πατέρας μου έλεγε ότι έγινες βαζελάκι για ένα σώβρακο.

Που θέλω να καταλήξω με όλα αυτά έμεις εδώ στο ΕΛΛΑΔΑ έχουμε 4 τυπάκια Σαββίδης, Μαρινάκης,Αλαφούζος και Μελισσανίδης αντί να βάλουν τον ΠΩΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ και να τα βρούνε τσακώνονται, επιτρέπεται μωρέ;;; Δεν σας λείπει τίποτα όλα τα έχετε ο κοσμάκης έξω ΥΠΟΦΕΡΕΙ δεν ξέρει αν θα έχει δουλειά αύριο να πληρωθεί να πάρει γάλα στο παιδί του άλλοι κάνουν τρείς δουλειές για να τα βγάλουν πέρα.

Αντί να τα βρείτε να τα βάλετε κάτω να δείτε τι θα κάνετε να ανεβάσετε το άθλημα το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ με κάτι Καραπαπάδες και άλλους Φουρθιώτηδες. Ειλικρινά έχω απορεία όλοι οι δημοσιογράφοι ΙΕΚ Φουρθιώτη έχουνε τελιώσει;;; Αγράμματοι τελείως ελάχιστοι είναι που είναι καλοί και μπορείς να τους διαβάσεις ή να τους ακούσεις οι περισσότεροι είναι ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΠΠΑΠΑΔΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

Όπως είπα και πιο πάνω πρέπει όλοι οι πρόεδροι να βάλουνε τον ΚΩΛΟ τους κάτω και να τα βρούνε να φτιάξουν γήπεδα να επενδύσουν και όλοι να συνεργαστούνε θα είναι καλό όχι μόνο για την τσέπη τους αλλά και για τον κόσμο όλο πιστέψτε με. Διαφορετικά θα έχουμε νεκρούς για εκεί πάει το πράγμα τέλος έχουμε φτάσει στον ΠΑΤΟ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ;;;Έχει πολύ ακόμη θα μου πείτε δίκιο έχετε κάτι πρέπει να γίνει.

Μακάρι να μπορούσα να τους πιάσω και τους τέσσερις και να τους κάνω να τα βρούνε αλλά δεν έχω την δυνατότητα κάτι πρέπει να γίνει είναι ΚΡΙΜΑ μεγάλο ΚΡΙΜΑ. Αφήνω όλα αυτά πάμε παρακάτω πρώτα από όλα θέλω να δώσω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΞΙΟΙ!!! Την ΑΕΚ την είδα φέτος μόνο δύο φορές στο Κιέβο που έπαιξε μπαλάρα αλλά ήταν άτυχη και με την Λάρισα με την γκολάρα του Λάζαρου φοβερό γκόλ όπως του Ροναλντο μην πώ και πιο δύσκολο.

Για εμένα η ΑΕΚ το πήρε ΣΠΑΘΑΤΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΑΞΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ!!! Πάμε στα στοιχηματικά τώρα δεν ήταν άσχημο ΣΚ ειδικά χθές είδα πολλά και καλά ματσάκια αυτό που πρόσεξα ήταν τα πολλά χιναράκια κάτι 3-3,4-4 εμένα το live με έβγαλε στον αφρό κάτι 3-1 σε 3-3 και 4-4 αλλά και τα όβερ δείτε Άρσεναλ 0-0 ημίχρονο 4-1 τελικό ή στην Ιταλία μετά το ημίχρονο 1-2 η Ίντερ και 2-1 η Αταλάντα 0-0 τα ημίχρονο όβερ 2,5 τελικά.

Το live είναι μεγάλη ανακάλυψη στο στοίχημα αλλά με την προϋπόθεση να φιλάς τα νώτα σου μην πέφτεις με τα μούτρα. Αυτό που παρατήρησα ήταν δύο πράγματα έδωσα κάτι παιχνίδια για όσους παίζουν παρολί εγώ δεν το κάνω αλλά τα θεωρούσα πιθανά Γκιμαράες, Μέτς και Πάσος το Σάββατο χθές Κυριακή έδωσα Χιρόνα, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Καιζερλάουτερν δεν έπαιξα κανένα τα ανέφερα απλά για όσους θέλανε κάποια παρολί το πιστεύεται δεν ήρθε ούτε ένα 0/6 όλα ανάποδα.

Ευτυχώς που δεν παίζω σημεία κάτω από 3,00. Συμπέρασμα όλοι νικάνε και όλοι χάνουνε. Δεύτερο πράγμα που παρατήρησα ήταν ότι χθές είχε πολλά χιναράκια ενώ το Σάββατο ασσάκια και φαβορί νορμάλ πράγματα με εξαίρεση Μπενεβέντο που την πληρωθήκαμε κιόλας στο 15,00. Σκέφτομαι σήμερα μήπως έχουμε μπομπίτσες και διπλά. Μετά από μελέτη κατέληξα στα εξής.

Πάμε από πρωταθλήματα Πρέμιερ Λίγκ Έβερτον-Νιουκάστλ πάω με 3,30 στο Χ και 3,60 το διπλό μια χαρά ομάδα είναι η Νιουκάστλ γιατί 3,60;;; Έχει πολύ Χ το μάτς κάτι σε 2-2 ή 3-3 μου έρχεται. Στην La liga έχει Αθλέτικ Μπιλμπάο-Λεβάντε 5,50 το διπλό και 3,75 μία Μπιλμπάο που στα τελευταία της παιχνίδια δεν κέρδισε το φαβορί σημείο δηλαδή ήττα με Λα Κορούνια στην έδρα της και πήγε και πήρε Χ μέσα στην Μαδρίτη κόντρα στην Ρεάλ ενώ πρίν την Λα Κορούνια πήγε στην Βιγιαρεάλ και κέρδισε με 1-3 δηλαδή χαμός.

Στην Πορτογαλία έχει ένα μάτς Πόρτο-Σετουμπάλ 7,50 το Χ και 21 το διπλό το αγοράζω ναι ο λόγος την Σετουμπάλ την είδα με Μπενφίκα στην έδρα της έχασε 1-2 με πέναλτυ στο τέλος αλλά το πάλεψε δεν χαρίστηκε πιστεύω ότι θα το παλέψει και ας φάει πέντε για 21 δεν είναι. Εντωμεταξύ η Πόρτο αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα στα πέναλτυ από Σπόρτινγκ και μπορεί να βγάλει κούραση.

Στην Τουρκία έχει ένα μάτς Φενέρμπαχτσε-Αντάλιασπορ στο 15 το διπλό κάτι μου θυμίζει αυτό. Α Μπενεβέντο. Και 6 δίνει το Χ τα παίρνω και τα δύο. Η Φενέρμπαχτσε δεν είναι η ομάδα που ήταν για εμένα τρέχει καλό σερί αλλά πάω με το τρελοκομείο της Αντάλιασπορ που και φόρμα έχει και πρίν 14 χρόνια είχα πάει με μια κοπέλα μου στην Ατάλλεια πολύ ωραίο μέρος.

Πάμε με Αντάλιασπορ και ας φάμε πέντε χαλάλι της. Στην Ρωσία υπάρχει ένα παιχνίδι Σπαρτάκ Μόσχας-Ακχμάτ Γκρόζνυ αγοράζω το διπλό στο 8 καθώς επίσης και το Χ στο 4 η Σπαρτάκ μπορεί να είναι δεύτερη αλλά δεν πατάει καλά αποκλείστηκε στο κύπελλο στα πέναλτυ από την Τόσνο. Η Ακχαμάτ το παλεύει. Στην Σουηδία έχει ένα ματσάκι Μάλμε-Μπρομαποικάρνα πάω στο διπλό γιατί και οι δύο χάλια είναι αλλά όχι 12 το διπλό και 6 το Χ.

Ας φάω τα μούτρα μου. Το ίδιο ισχύει και στο Νόρκεπινγκ-Σίριους στο 7 το διπλό και 4,33 το Χ τα παίρνω και τα δύο. Are you serious???Yes, I am!!! Στην serie B έχουμε ντέρμπι Φροζινόνε-Έμπολι στο 3,40 το διπλό πρώτη είναι η Έμπολι δεύτερη η Φροζινόνε γιατί όχι και Χ στο 3,20 καλό είναι τα αγοράζω. Στην serie A έχει Τζένοα-Βερόνα το χέρι μου δεν πάει πουθενά ο λόγος η Βερόνα είναι χάλια δεν την εμπιστεύομαι και ας δίνει 8,50 το διπλό την είδα με την Μπενεβέντο πάλι η Μπενεβέντο όπου της έριξε τρία μπαλάκια.

Χάλια η Βερόνα και ας είναι πιο πάνω από την Μπενεβέντο μόνο άμα την έδινε 40 θα την έπαιζα άρα μόνο για live είναι ή κανένα fun bet 1/2 ή 2/1 51,00 δίνει το 1/2 λέτε;;;23 το το 2/1. 40 είπα θα το έδινα εγώ λέτε 51 ναι παίρνω τις ανατροπές με 0,25 υπομονάδες. Στην Γερμανία στην δεύτερη κατηγορία έχει Χόλστειν Κιέλ-Νυρεμβέργη βολεύονται με Χ το παίρνω στο 3,50 όπως και το 3,60 στο διπλό.

Αυτά ήταν σας τρέλανα και σήμερα αλλά τι να κάνουμε;;; Σημεία υπάρχουνε μελέτη θέλουνε καραούλι στο live υπομονή και επιμονή. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΝΟΥ.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras