98

Thassios

Να τις βάλουν δύσκολα

Καλημέρα Betsellerades μου!

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού και έτσι πολλοί αγώνες θα πρέπει να διπλοτσεκαριστούν προτού τους ποντάρουμε. Τουλάχιστον τα ματς που είναι Αγγλία θέλουν πολύ προσοχή. Τα είπαν και τα παιδιά στην εκπομπή.

Προτού πάμε στα φρέσκα να πω ότι πέρα από τα κυπελλικά που πέρασαν και δεν ακούμπησα μεσοβδόμαδα , προχθές στο ντέρμπι της Μαδρίτης έλειπε μόνο η κόκκινη.

Ένα πολύ ωραίο και δυνατό ματς που έκλεισε η κανονική διάρκεια με 10 κίτρινες κάρτες. Οριακά δεν δίπλωσε κάποια. Οπότε κάναμε ένα βήμα πίσω στην κάβα έχοντας ζημία στα τελευταία πονταρίσματα.
Πάμε λοιπόν δυναμικά να ξαναπάρουμε τα πάνω μας.

Ξεκινάω από Ελλάδα όπου κρατάω τον άσσο ημίχρονο της Λαμίας. Τα είπα και στη στήλη με τα στατιστικά ότι η Κηφισιά εκτός έδρας έχει χάσει τα 7 από τα 8 ημίχρονα.

Η Λαμία είναι πιο ξεκούραστη και μπορεί να μπει δυναμικά στο ματς ενώ η Κηφισιά έπαιζε τη Τετάρτη κύπελλο και είναι μια ομάδα που εκτός έδρας δεν έχει ακόμη νίκη. Τα στατιστικά των ομάδων μου λένε ότι θα έχουμε γκολ στο ημίχρονο και αυτό μάλλον θα είναι από τους γηπεδούχους. Το 1 ημίχρονο δίνει 2,80 ενώ το να σκοράρει η Λαμία στο 1ο ημίχρονο δίνει 2,2.

Ένα άλλο που μου έκανε κλικ είναι ότι έχουμε πέναλτι στα ματς της Κηφισιάς. Ειδικά κατά της. Εκτός έδρας με ΠΑΟΚ , Ολυμπιακός , Ατρόμητο , Παναιτωλικό , Πας Γιάννενα και όλα στο 1ο ημίχρονο. Πέναλτι στο 1ο ημίχρονο δίνει 5,5 ενώ να σκοράρει με πέναλτι η Λαμία δίνει το ίδιο. Διαλέξτε.

Προχωράμε όπου κάνω στάση στη Γερμανία. Εδώ θα κρατήσω την ημιανατροπή στο ματς της Μπόχουμ με τη Στουτκάρδη.

Η Μπόχουμ εντός έδρας είναι πολύ δυνατή ομάδα στο να προηγείται στο σκορ. Έχει προηγηθεί στο 75% των παιχνιδιών της ενώ έχει χάσει μόλις ένα εντός έδρας ημίχρονο. Από τα 8 ματς εντός έδρας έχει απολογισμό 2-5-1. Από την άλλη η Στουτκάρδη μπορεί να απουσιάζει ο παικταράς της αλλά με τη Γκλάντμπαχ δεν έπαιξε άσχημα. Όλοι ήμασταν στο chat και είδαμε το ματς όπου έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Θεωρώ ότι με αυτή τη Μπόχουμ μπορεί τουλάχιστον να μην χάσει. Στο 5 το ειδικό.

Αν θέλετε μπορείτε να παίξετε να σκοράρει η Μπόχουμ πρώτη στο 1ο ημίχρονο που ανεβάζει στο 6 το παραπάνω ειδικό με Χ2.

Δείτε το.

Προχωράμε στη συνέχεια με Ισπανούς.

Εδώ κρατάω δύο παιχνίδια το πρώτο είναι το ματς της Βιγιαρεάλ με τη Μαγιόρκα που θεωρώ τελείως λάθος την απόδοση του g/g αλλά και του όβερ. Η Βιγιαρεάλ πίσω είναι υποβρύχιο που μπάζει ενώ εντός έδρας έχει εύκολα το γκολ. Το κόμπο g/g + όβερ 2,5 δίνει 2,45 και είναι τίμιο. Όπως και το 2,80 στο anytime 1-1 score.

Επόμενο παιχνίδι θα είναι για κάρτες με την αγαπημένη Θέλτα. Θυμάστε τι έγραψα στην προηγούμενη στήλη. Ότι η Θέλτα εκτός είναι χαλαρή, ενώ εντός παίζει με το μαχαίρι στα δόντια όπου έχει 5 κόκκινες σε 10 ματς. Είναι μόνο 2 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν μπορεί να αισθάνεται ασφάλεια. Παίζει με την πολύ καλύτερή της Σοσιεδάδ και θα χρειαστεί να παίξει και λίγο ξύλο αν θέλει να τους σταματήσει.

Τα μεταξύ τους παιχνίδια γενικά έχουν πολλές κόκκινες , με τα 5 τελευταία μεταξύ τους, μέσα στη Θέλτα να έχουν 4 κόκκινες κάρτες. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Jorge Vazguez που φέτος έχει 5 κόκκινες σε 10 ματς (ίδιο ποσοστό με τη Θέλτα εντός, χοχοχο) ενώ στις κίτρινες έχει έναν τίμιο μέσο όρο.

Πολύ καλή απόδοση το ειδικό ”όβερ 1,5 κάρτα και οι δύο + κόκκινη” σε απόδοση 5.

Πάμε και στην αγαπημένη Πορτογαλία τώρα όπου έχει καιρό να μας πληρώσει και νομίζω ότι ήρθε η ώρα.

Στάση στο Πόρτο – Μορειρένσε.

Οι γηπεδούχοι δε περιμένω να έχουν εύκολο έργο απέναντι στην πολύ καλή Μορειρένσε. Στα τελευταία δύο παιχνίδια μεταξύ τους έπεσε πολύ ξύλο όπου πήρε οριακές νίκες η Πόρτο. Σήμερα θα ποντάρω κάρτες γιατί ακριβώς δε περιμένω να πάρει μια άνετη νίκη με 4-0. Εκεί είναι όλο το κλειδί. Αν τώρα είναι κανένα 2-0 ημίχρονο λογικά θα κλάψουμε.

Με Godinho στην σφυρίχτρα αξίζει ένα ποντάρισμα στο παρακάτω ειδικό.

Κλείνοντας πάμε και στην Ιταλία όπου θα κάνω ένα πλούσιο ειδικό με γκολ και κάρτες στο Ουντινέζε – Μίλαν.

Περιμένω δύσκολη επικράτηση της Μίλαν ενώ θεωρώ δεδομένο ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Εκτός από αυτό μας έχουν αποδείξει φέτος ότι ρίχνουν και το ξυλίκι τους. Με 4 κόκκινες εκτός έδρας η Μίλαν ενώ τις 2 που έχει η Ουντινέζε , τις έχει εντός έδρας. Στην Σφυρίχτρα ο αγαπημένος Maresca, οπότε μας βοηθάει, αν και φέτος είναι λίγο χαλαρός.

Θα ρίξω κάτι σε αυτό το ειδικό. Μου αρέσει.

Αυτά έχω για σήμερα. Περιμένω Ουντινέζε , Θέλτα και Μορειρένσε να βάλουν δύσκολα στις αντιπάλους τους και να βγει όλο αυτό σε νεύρα.

Τέσσερα μονά αποδεκτά με την μικρότερη απόδοση στο 4,75. Με παίρνει να κάνω και μια δυαδούλα με γκολάκια. Το κόμπο της Βιγιαρεάλ και ένα ακόμη. Αφήνω τη Λαμία και πάω στη Γερμανία. Τσιμπάω το στατιστικό της Βερλ από τη χθεσινή στήλη. Στο 5,11 η τίμια δυάδα με τα κόμπο. Έκλεισα. Με μοιρασμένες μονάδες παίρνω πίσω ,με ένα κερδισμένο, όλο το ποντάρισμα της ημέρας.

Αυτό είναι το πρώτο ζητούμενο και μετά ότι κέρδος έρθει με το καλό.

Σήμερα δυστυχώς λόγω κάποιων υποχρεώσεων δεν θα είμαι στο chat καθόλου. Παρακάνω να βγάλετε τα πονταρίσματα από το πρώτα ημίχρονα (χοχοχο). Τη Κυριακή όμως κανονικά από το μεσημέρι και για ώρες. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS