2101

Billaras

Να τους…ευχαριστήσουμε!

Να ξεκινήσουμε με τα….μπράβο στους γαλλο-δανούς! Ααααα, όλα κι όλα, τίμια τα παλληκάρια! Σα να βλέπεις Σαμπενεντέζε-Κοζέντσα! Τσαφ τσουφ, νταπα-ντούπα, μέχρι και στο 93' ο γάλλος παει να βγάλει σέντρα, όλοι μέσα, λέει μέσα του “κι άμα πάει κανά στραβό στο πλεκτό;” και…κάνει μιά ωραία ζεμπεκιά-τσαφ να μην το ρισκάρει καν (γέλια).

Πλήρωσαν τον κόσμο, άλλος 0-0, άλλος Χ ξερό, άλλος under, άλλος Χ/Χ σαν εμένα, πάντα τέτοια παιδιά (όλοι λέμε γιά ιταλούς ή βαλκάνιους, αλλά οι σκανδιναβοί έχουν… παράδοση σε κάτι τέτοια σε EURO και Μουντιάλ). Μετά, να πάμε στα βραδυνά. Στο ένα, παρότι δεν έπαιξα, χάρηκα. Γιατί το “έπιασα” σωστά. Δεν το έδωσαν οι κροάτες. Αποδυναμωμένοι, κινδύνεψαν, αλλά το έπαιξαν το ματς.

Αν έχαναν, θα έχαναν σπαθί. Οπως και κέρδισαν και σπαθί. Οπως το έγραφα. ΔΕΝ είχαν κάτι να κερδίσουν. Είχαν μόνο να κολλήσουν “ρετσινιά” ότι άφησαν έξω την Αργεντινή. Γιατί να το έκαναν λοιπόν; Στο άλλο, ότι και έπαιζα…μέσα ημουνα! Και μάλιστα, το άλλο (Μέσι 1ος και διπλό) έδινε και παραπάνω (αύτο έδωσα στην Kingbet που έγινε 3 στα 3 χθες).

Ε, έριξα κέρμα, έπαιξα το άλλο με το g/g και διπλό, ήρθε κι αυτό. Αγωνιστικά πάντως, μην ξεγελιέστε, η Αργεντινή έχει τρομερά θέματα. Και φοβερό άγχος. Μόλις ισοφαρίστηκε, σαν να έβλεπαν την άβυσσο μπροστά τους. “Και το μυαλό μου είναι θόλο” που'λεγε και ο Φανφάρας στην ταινία! Να δω πλέον τι θα κάνουν με σαφώς λιγοτερο άγχος. Στα στοιχηματικά; Ε, το έγραφα ότι “κάτι αρχίζει να χρωστάει”.

Το έβλεπα να έρχεται. Ηρθε άμεσα. Με 204.58 μονάδες κέρδος, ήρθαμε στα ίσα μας, χάνω…ψιλά πάλι. Το χάσμα δεν άνοιξε, έκλεισε. Και είμαι σε…απόσταση βολής γιά τα καλά. Ετσι γίνεται συνήθως άμα εχεις καθαρό μυαλό και υπομονή. Συνεχίζουμε λοιπόν με ίδια τακτική και -να μην ξεχνιόμαστε- να περνάμε και καλά! Χθες, κάτι οι βροχές, κάτι η Αργεντινή, όλοι έμειναν σπίτια τους.

Και ήρθαν στο chat. Δείτε τη φωτό της στήλης. Πάνω απο 200 άτομα κάναμε…κερκίδα. Απόλαυση. Με μια σημείωση: Οσοι νέοι έρχεστε (και είστε πολλοί), να ακολουθείτε τους (άγραφους) κανόνες. Οχι ότι να'ναι μπετ, όχι γιούργια, το “κάνουμε χαβαλε” δεν σημαίνει ότι τον κάνουμε με…τα λεφτά μας. Μπειτε στο κλίμα. Το chat του Betsellers δεν μοιάζει με τα άλλα.

Και..πάμε στα φρέσκα. Του διημέρου. Με μιά νέα σημείωση: ΙΣΩΣ κάνω update κάτι, αύριο μεσημέρι μετά τις 2. Ισως! Θέλω να είμαι καραούλι, ακόμα κι ένα 24ωρο παίζει ρόλο, αν πχ δω …τσικό από τους βέλγους (παράδειγμα), αλλάζουν δεδομένα! Οποτε ναι, μιλάμε μεν τώρα για το διήμερο, αλλά κάτι μπορεί να αλλάξει. Στα σημερινά λοιπόν γιά αρχή. Τα αναφέρω λίγο συνοπτικά: Στο Μεξικό, άσος (2.

35) ή Χ ημ/1 τελ στο 5.50 (να ανοιχτεί η Σουηδία και να το φάει στην κόντρα). Στη Γερμανια…περίπου τίποτα, όλα ψείρες, ίσως over 1.5 ημίχρονο (2.62) ή 2-0 ημίχρονο (5.00). Το βράδυ: Στην Ελβετία έχω σκαλώσει γιά ξερό Χ, και την περνάει και την αφήνει 2η (που το θέλει) και δεν σπαταλάει δυνάμεις. Διαλέγω μεταξύ Χ ημίχρονο (2.10), 0-0 ημίχρονο (2.62), ξερό Χ (3.

75), Χ/Χ (5.50), 1-1 σκορ (7.50) και…γιατί όχι, 0-0 σκορ (8.50). Η Κόστα Ρίκα από άμυνα καλά το πάει, με ένα στημένο έχασε από σερβους, στο 90' το έφαγε απο τους βραζιλιάνους, ενώ δεν σκοράρει κιόλας. Στην Βραζιλία; Ψυχανεμίζομαι ότι…μπορεί να θέλει να βγει 2η. Αλλά αυτό μπορεί να το κάνει μονο με Χ, ενώ και ρισκάρει (μιάς και οι σέρβοι θέλουν νίκη και να την αφήσουν έξω) και…δεν είναι στο χέρι της (δηλαδή, και Χ να φέρει, αν θέλουν -το ανέφερα πάνω- φέρνουν Χ και οι ελβετοι και δεν αλλάζει τίποτα).

Είτε τίποτα, είτε Χ ημ/2 τελ. (4.33), να ανοιχτούν δηλαδή αναγκαστικά οι σέρβοι και εκεί να το φάνε στην κόντρα. Αυριο: Η Ιαπωνία με Χ περνάει και αντίο. Και το πιστεύω ότι αυτό θα επιδιώξει. Αρα, είτε ξερό Χ (3.20), είτε Χ/Χ (4.75), είτε 1-1 σκορ (6.00), να βάλει της τιμής και η Πολωνία. Στην Κολομβία θα…..σκοτωθούν, το'χω σημαδέψει για live αυτό. Από τώρα, μόνο το ψηλό over (2.

00). Στην Αγγλία; Over 12,5 αλλαγές βασικών και στις δύο ομάδες έψαξα, αλλά..δεν βρήκα (γέλια). Περιμένω ανοιχτό, ας παίξουνε και αναπληρωματικοί, δεν θα έχουν και σκοπιμότητα ποιον να διαλέξουν, δεν νομίζω να τους νοιάζει. Ας δω Βάρντι και Μπατσουαγί αντί Κέιν και Λουκάκου. Πάλι μπορούν να το διαφημίσουν το παιχνίδι. Κι εδώ over (2.10) ή g/g (1.80), ισως και κανένα 2-2 ή 3-2, 2-3 (το μοναδικό που δεν έχει έρθει).

Τέλος, διπλό μεν αλλά ψείρα δε η Τυνησία, εδώ καλοπληρώνει το under στο 2.07, ή Χ/2 (4.75), να αντέξει δηλαδή ένα ημίχρονο ο Παναμάς και να δούμε κάτι σε 0-1 ή 0-2 τελικό. Από όοοοολα αυτά, τι να κρατήσω-τι να αφήσω; Να παίξω παρολί με Χ ημίχρονα (από Ελβετία, Βραζιλία, Μεξικό, Ιαπωνία, Τυνησία); Μπα, όχι στο Betsellers αυτα. Προτιμώ να κάνω ένα σύστημα με ημίχρονα/τελικά.

Εχω Χ/Χ Ελβετία, Χ/2 Βραζιλία, Χ/1 Μεξικό, Χ/Χ Ιαπωνία και Χ/2 Τυνησία. Να διαλέξω από αυτά. Τρια από τα πέντε ή τέσσερα από τα πέντε. Μετά, μιά ξερή δυαδα με τα δύο ψηλά αυριανά over. Σενεγαλη και Αγγλία (2.00 Χ 2.10= 4.2). Ως σκορ έχω μόνο τα 0-0 σε Ελβετία και 1-1 σε Ιαπωνία, οπότε δεν τα αγγίζω. Ισως (να που μπορεί να γίνει update) προσθέσω-παίξω αύριο κανένα 3-2 ή 2-3 στην Αγγλία.

Πάσο προς το παρον από σκορ. Πάσο και από τυχόν σκόρερς. Ας μείνω με αυτά λοιπόν. Και ότι άλλο, είτε με update αύριο μεσημέρι ή live (χθες δεν έπαιξα τίποτα live). Ανέφερα ότι “μου κάνει” σε κάθε ματς, κάντε κι εσείς τη δίκη σας διαλογή. Αν δεν δείτε update, νέα στήλη Σάββατο πρωί με τα πρώτα νοκ άουτ πλέον! Και Παρασκευή…μην με ψάχνετε, εξαφανίζομαι, να ξελαμπικάρει το μυαλό, το πρώτο ρεπό! ΚΑΒΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ: 1.

300 μονάδες. ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ: ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ: ΒΡΑΖΙΛΙΑ (5.00), 110 μονάδες. ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ: ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (23.00), 25 μονάδες. ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ: ΓΑΛΛΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (21.00), 20 μονάδες. ΧΑΜΕΝΟ 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ (13.00), 40 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΧΕΣΟΥΣ (17.00), 35 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ+ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ: ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ+ΒΡΑΖΙΛΙΑ (81.00), 5 μονάδες.

1oς ΣΚΟΡΕΡ+ΚΑΤΑΚΤΉΣΗ: ΧΕΣΟΥΣ+ΒΡΑΖΙΛΊΑ (51.00), 5 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΤΥΝΗΣΙΑΣ: ΜΠΑΝΤΡΙ (9.00), 30 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΣΕΝΕΓΑΛΗΣ: ΜΟΥΣΑ ΣΟ (10.00), 20 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ: ΜΟΟΥΙ (15.00), 20 μονάδες. ΧΑΜΕΝΟ TRIXIE ΦΟΡΚΑΣΤ ΟΜΙΛΩΝ: Ουρουγουάη 1η/Ρωσία 2η (3.00)-Αργεντινή 1η/Κροατία 2η (2.75)-Κολομβια 1η /Πολωνία 2η (4.50). Στις δυάδες από 30 μονάδες (σύνολο 90), στην τριάδα 10 μονάδες.

Συνολο 100 μονάδες. ΧΑΜΕΝΟ Ανοιχτά μπετ σε μακροχρόνια: 410 μονάδες. Τρέχουσα κάβα: 590 μονάδες. Κέρδος από 26/6: 204.58 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 794.58 μονάδες. Ποντάρισμα 27-28/6: Δυάδα: Αγγλία over-Σενεγάλη over (4.2) με 30.58 μονάδες. Σύστημα με ημ/τελ: Ελβετία Χ/Χ (5.50)-Βραζιλία Χ/2 (4.33) – Μεξικό Χ/1 (5.50)- Ιαπωνία Χ/Χ (4.75). Ζητάω δυάδες από τα τέσσερα. Είναι έξι στήλες, από 8 μονάδες κάθε στήλη, όλο μαζί 48 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 78.58 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 716 μονάδες. Ούτε λίγα παίζω, ούτε πολλά. Σαν να παίζω 39 μονάδες κάθε μέρα εκ των δύο. Με οποιαδηποτε δυάδα (είτε ημ/τελ, είτε over) κερδίζω. Και βλέπουμε στο live. Οπως είδατε, από το σύστημα αφησα έξω την Τυνησία. Μάλλον εκεί δεν θα παίξω τίποτα τελικά.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras