4169

Billaras

Να φύγει το ξενέρωμα-UPDATE!!!!!

Να πάμε…γρήγορα σε ότι έγινε. Βγήκε μιά δυαδούλα την Κυριακή, με Μπολόνια-Μπέτις, πήραμε το παιχνίδι της ημέρας πίσω, αλλά…ως εκεί. Στα over…τζίφος, “κατάφερα” να κάνω το απίθανο, να έρθει όλη (μα όλη) η Ιταλία over εκτός της Ιντερ! Καλό κι αυτό. Κι έτσι, έμεινε συνολικά η ήττα του Σαββάτου, γιά να κλείσει με αρνητικό πρόσημο το τριήμερο.

Δεν πειράζει, κανένα πρόβλημα, και το ρίσκο ήταν ενδεδειγμένο και η ήττα είναι μέσα στο μενού. Φεύγουμε από αυτά, πάμε στα φρέσκα. Αλλά…πιά φρέσκα; Οσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου, τέτοια ξενερωσιά οι παίκτες του στοιχήματος δεν έχουν ξαναφάει. Πέρυσι ας πούμε, σε αυτό το αντίστοιχο διήμερο, εδώ κάναμε πάρτι. Πάρε ανατροπή στο Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ τη μιά μέρα, πάρε ανατροπή στο Ιντερ-ΤΣΚΚΑ την άλλη μέρα, πληρωνόμαστε στο live κάτι ανατροπές θεόρατες.

Τώρα; Τώρα γιά τί (πιθανές) ανατροπές να γράψω και τι πονταρίσματα; Οι περισσότεροι τραβήξατε τα λεφτά σας από τις εταιρίες, καλά κάνατε. Ολοι ψάχνονται. Είτε να μάθουν, είτε να βρουν άκρη πως θα παίξουν, το μυαλό έχει ξεφύγει από το παιχνίδι αυτό καθαυτό. Δεν μπορώ να σας διαφωτίσω, δεν ξέρω κάτι φρέσκο, απλά αισιοδοξώ ότι όλο αυτό το θολό τοπίο θα ξεδιαλύνει σύντομα.

Μόνο αυτό. Αυτό που επίσης δεν μπορώ να κάνω, είναι να σας πω “παίξτε ΟΠΑΠ”. Μα αφού…δεν θα παίξω εγώ, πως να το κάνω; Μπορώ να παίξω live (κανονικό live, όχι…της πλάκας); Δεν μπορώ. Μπορώ να παίξω μονά; Οχι, δεν μπορώ. Πριν μιά εβδομάδα εξαφανίστηκε από το κουπόνι το φινάλε της Νορβηγίας. Πριν 2 μέρες εξαφανίστηκε το φινάλε της Βραζιλίας.

Ωραίο μπουκιλίκι. “Σε παίζω όλο το χρόνο, αλλά τώρα που η μπάλα καίει κι εσύ μπορεί και να βρεις κάτι καλό, δεν σε παίζω”! Κοιτάω το νέο κουπόνι τους, και τι βλέπω; Τέσσερα ματς απόψε στο σεντόνι, κι άλλα τέσσερα αύριο (δηλαδή τα μισά), ΔΕΝ είναι μονά αποδεκτά! Να χαρώ εγώ κουπόνι. Κοιτάω το Europa League και έχει…δύο (!!) μονά αποδεκτά μονάχα.

Πάπαλα. Καπούτ. Ξενομανία δεν έχω. Ο πρώτος που θα έπαιζε ΟΠΑΠ αν ήταν σωστός μπουκ απέναντί στους παίκτες, εγώ θα ήμουν. Αλλά κορόιδο δεν είμαι. Τα λεφτά μου παίζω. Και προτιμώ να μην τα παίξω καθόλου, παρά να τα πετάξω με όρους απεχθείς. Τέλος πάντων. Ξέρω ότι πολλοί δεν θα αντέξετε και θα παίξετε ΟΠΑΠ. Δικαίωμά σας. Αλλά και δικαίωμά μου να αρνηθώ…πεισματικά να το κάνω (ή να προσαρμόσω το παιχνίδι μου).

Θα γράψω κανονικά, στο χαλαρό βέβαια γιατί έχω ξενερώσει. Εξάλλου, στο site δεν μπαίνουν μόνο κάτοικοι Ελλάδας. Μπαίνουν από Κύπρο, από Αγγλία, από Γερμανία (και είναι πολλοί). Εχουμε και λέμε λοιπόν…. Ξενέρωσα με Ολυμπιακό. Τον έχω προτείνει στην εφημερίδα σήμερα. Αλλά Κυριακή βράδυ που μελετούσα ήταν στο 3.10, όχι στο….2.25!!! Τον έσβησα άμεσα.

Κοιτάω τα άλλα. Γιατί να χαριστεί η Μάλαγα; Δεν χαρίστηκε στην Ζενίτ, θα το κάνει στους βέλγους; Και ακόμα κι αν είχε διάθεση να το κάνει, άμα στο Μιλάνο δεν είναι άσος το ματς, θα έχει κίνητρο η Αντερλεχτ; Οχι. Οπότε…σβήσιμο και τα δύο (Ζενίτ δεν παίζω που να μου την κάνετε δώρο, τόσες ευκαιρίες είχε και έκαψε τον κόσμο κάθε αγωνιστική, εντελώς αφερέγγυα).

Ντιναμο-Ντιναμό, ματς…που κανείς δεν θα ασχοληθεί, ούτε κι εγώ. Παρί-Πόρτο θα παίξουν γιά την πρωτιά, είναι όλα μέσα. Ρεάλ-Αγιαξ, τρίχες κατσαρές, Ντόρτμουντ-Σίτι…ξανά τρίχες κατσαρές. Πέρυσι, η Ντόρμουντ χαρίστηκε στην Μαρσέιγ. Αλλά πέρυσι ήταν…άλλη Ντόρτμουντ. Και η Σίτι είναι κακή, έβγαλε στο σεντόνι όλη την απειρία της (ως σύνολο).

Δεν ξέρω και 11αδες γιά να “ψυχανεμισθώ” κάποια χαλαρότητα από τις “αδιάφορες”. Και γιά να το πάω λίγο παραπέρα, μετά τον Ολυμπιακό το καλύτερο σημείο μου ήταν η Λιλ. Και πάει χθες η Βαλένθια και ανακοινώνει Βαλβέρδε. Εδώ κι αν ξενέρωσα. Δεν θα είναι πάγκο, αλλά οι παίκτες κάτι θα θέλουν να δείξουν στον νέο τεχνικό. Σβήσιμο κι αυτό… Μήπως να παίξω το.

.1.80 του Χ στο Σαχτάρ-Γιούβε; Πλάκα κάνουμε; Ή να σκεφτώ ποιά από Γιουνάιτεντ, Μπάρτσα θα κάνει κανένα δώρο; Ή να πάω στον …φοβερό και τρομερό άσο της Σέλτικ που θα παίξει όλος ο ντουνιάς;;; Το Χ της Σαχτάρ, ο άσος της Σέλτικ και το διπλό της Λίβερπουλ την Πέμπτη θα πάρουν όλο το χρήμα. Δεν μου κόβονται τα χέρια καλύτερα; Αντε μην πάω και σε καμιά κόντρα (ειδικά στη Γλασκώβη….

). Τι έμεινε; Μιά…Σάλκε. Καλά κρασιά. Και καλά δεν είναι. Και αν χάνει η Αρσεναλ, “αντέχει” να χάνει κι αυτή. Να ποντάρω διπλό, να σκοράρει ο Ολυμπιακός και οι γερμανοί να…αράξουν στη Γαλλία; Μπα, δεν θα πάρω…. Γιά να καταλήξω: ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Το διήμερο ήταν γιά άφθονο live betting (σε Μιλάνο, Βεστφαλία θα είχα στραμμένο το ενδιαφέρον μου), αλλά…που να παίξουμε live όπως το θέλουμε; Γι αυτό, τραβάω μιά γραμμή …περιποιημένη στο σεντόνι.

Θα παίξω ευρωπαϊκά ματς-αν βρω κάτι της προκοπής που μάλλον “κάτι” υπάρχει- την Πέμπτη. Και τι θά κάνω σήμερα-αύριο; Θα απολαύσω μπαλίτσα και το μοναδικό μου μπετ θα είναι εγγλέζικο. Και μάλιστα διημέρου. Μιά Σάουθεντ σήμερα στο 2.70 και μιά Νορθάμπτον αύριο στο 2.45. Ας είναι ομάδες 2ης κατηγορίας κόντρα σε ομάδες 1ης. Μιλάμε γιά Λιγκ Τρόφι, στο πρώτο ζευγάρι και οι δύο θα παίξουνε ρεβάνς γιά το FA CUP, αλλά η Σάουθεντ και καλή ήταν (σταθερά σε φόρμα) και Στάροκ έχει στον πάγκο και απόψε έχει επιστροφή δύο βασικότατων δανεικών που στο κύπελλο δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής (ειδικά αυτός ο Ασομπαλόνγκα που έβαλα και στην φωτό, δανεικός από την Γουότφορντ,  είναι …ταύρος, με 12 γκολ φέτος).

Και στο άλλο ματς, η Νορθάμπτον είναι ξεκούραστη (δεν έπαιζε κύπελλο), έχει Μποθρόιντ στον πάγκο, και στην Λέιτον μετά από ένα καλό σερί είδα κοιλιά προχθές που..λαχτάρησε από την Αλφερτον. Καθάρισα. Δύο εγγλέζικα, ένα κάθε μέρα, φινίτο. Την Πέμπτη πάλι. Να…μου φύγει και η πολλή ξενερωσιά (γέλια). Μονά και δυάδα τα εγγλέζικα, λίγα ευρώ, ίσα γιά το ονόρε.

Νέα στήλη Πέμπτη μεσημέρι, κατά τις 4-4.30. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη από 2/12: 470 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 22.350 μονάδες. Ποντάρισμα 4-5/12: Σάουθεντ -Μπρέντφορντ 1 (2.70), με 120 μονάδες. Νορθάμπτον-Λέιτον 1 (2.45), με 130 μονάδες. Δυάδα Σάουθεντ-Νορθάμπτον (6.61), με 40 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 290 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 22.060 μονάδες. Τα λέμε ξανά στις 6, μέσω του www.

betradio.com, και στο chat το βραδάκι. Νέα στήλη, είπαμε, την Πέμπτη μετά τις 4 το απόγευμα. Σήμερα και αύριο (δυστυχώς) χαλαρώνουμε…   UPDATE: Δυστυχώς σήμερα Πέμπτη προέκυψαν πολλά και σοβαρά προσωπικά προβλήματα-θέματα. Η μέρα δεν ξεκίνησε καλά, βρήκα ιό στον υπολογιστή μου και δεν μπορούσα να γράψω για την εφημερίδα. Το πρόβλημα (που δεν ήταν το μοναδικο) λύθηκε τώρα, στις 4.

Δεν έχω προλάβει ούτε να δω τα αποψινα ματς, ούτε τίποτα. Και δεν έχω καμιά διάθεση. Πάνω από όλα η διάθεση. Αν δεν θές να παίξεις-γράψεις, το να γίνει με το ζόρι είναι τραγικό. Γι αυτό λοιπόν απολογούμαι, ΔΕΝ ΘΑ ανανεώσω τη στήλη. Καλή επιτυχία σε ότι παίξετε, ραντεβού κανονικά αύριο στο ράδιο 6-8 και νέα στήλη το Σάββατο. Χρόνια πολλά στους Νίκους, και πάλι απολογούμαι γιά σήμερα.

 

Παλαιότερα άρθρα του Billaras