1821

Billaras

Να χαίρεσαι το team work-UPDATE!

Ολη τη σαιζόν, μίλαγα για λεπτομέρειες. Βασικά, μιά ζωή τα λέω, όχι απλά τούτη τη σαιζόν. Και οι λεπτομέρειες είναι- πως να πω- δυο ειδών. Η μιά είναι αμιγώς αγωνιστική. Τα γνωστά. Δοκάρι και μέσα ή δοκάρι και έξω. Εκατοστά. Γιά εκατοστά θα ήταν απόψε στον ημιτελικό πχ η Σίτι αντί της Τότεναμ γιατί ο Αγούερο στο 95′ δεν θα ήταν οφσάιντ.

Ή αν προτιμάτε, αν δεν το έπνιγε ο Ντε Χέα προχθές, σήμερα θα είχα κι άλλη δυάδα στο σακούλι.

Το άλλο είδος “λεπτομέρειας” είναι το προσωπικό του καθενός. Πόσο κοντά-πόσο μακριά. Εδω δεν μιλάμε γιά λάθη. Λάθος ήταν εκείνο το μπετ στη Ραπίντ. Αλλά θυμηθείτε τώρα: Σπαλ-Γιούβε. Λιλ-Παρί. ΠΑΟ-ΟΦΗ. Λούτον-Γουίμπλεντον. Να ξέρεις ότι η μιά ομάδα θα πάρει “κάτι” απ το ματς και εσύ να… διαλέγεις λάθος! Κανένα από αυτά δεν καρπώθηκα (οκ, τον ΟΦΗ λόγω απόδοσης).

Και φτάνουμε στο Σάββατο. Οπου γράφω (το κάνω copy) το εξής:

“Κοιτάω Πλίμουθ-Μπέρι-Μάκλεσφιλντ. Η Μάκλεσφιλντ -το ανέφερε ο Μάκης- κάτι θα πάρει από τον Ασκι και την Πορτ Βέιλ. Αλλά θα πάρει πόντο ή πόντους; Ιδού η απορία! Είναι στο +2, έχει σχετικά εύκολο ματς στο φινάλε, έχει ήδη καλύτερη διαφορά από την Νοτς Κάουντι, η Γέοβιλ δεν πιστεύω ότι θα κάνει διπλό στην Νορθάμπτον, άρα και το Χ μάλλον δεν την χαλάει.

Η Μπέρι δεν ξέρω άν άφησε πίσω της τα οικονομικά ζόρια που την επηρέασαν το τελευταίο διάστημα, ο λόγος που θα την αφήσω είναι άλλος. Είναι ότι στο φινάλε έχουμε ΜΚ Ντονς-Μάνφιλντ! Αρα (εφ΄όσον ανεβαίνουν τρεις), μιά από αυτές τις δύο δεν μπορεί να περάσει τους 80 βαθμούς. Και η Μπέρι έχει εύκολο φινάλε εντός με Βέιλ, οπότε και το Χ σήμερα δεν την ενοχλεί.

Αρα, είτε Μάκλεσφιλντ είτε Πλίμουθ. Λεπτομέρεια της λεπτομέρειας σαν να λέμε”.

Ιδού λοιπόν. Κόβω-κόβω-κόβω, μαζεύω-μαζεύω-μαζεύω σημεία. Και έχοντας ήδη Γουλβς και Νιούπορτ, μένουν Μάκλεσφιλντ και Πλίμουθ. Και ενώ ξερω ότι θα πάρει “κάτι” η Μάκλεσφιλντ, καταλήγω στον πόντο και …πάω και βάζω στο trixie το άλλο, την Πλίμουθ! Πέμπτο ματς τον τελευταίο μήνα δηλαδή που έχω κάτι χειροπιαστό και είτε το αφήνω-είτε καταλήγω στο άλλο 50%! Πως κατέληγα την Παρασκευή σε αυτό που έκανα copy; “Λεπτομέρεια της λεπτομέρειας”.

Μιά λεπτομέρεια 65 καθαρών μονάδων κερδους βέβαια! Πασχαλιάτικα θα γινόταν Πάσχα και γιά το…2020 στο Betsellers! Θα βγάζαμε και το επόμενο αρνάκι χαλαρά. Καθότι ο Μάκης πήγε εκεί που έπρεπε και το trixie ηρθε ατόφιο (θυμίζω, Γουίμπλεντον έπαιξα στο…προηγούμενο μεσοβδόμαδο στο 8,00, δηλαδή τα ίδια βλέπουμε σε συντριπτικό βαθμό, αλλά η λεπτομέρεια της τελικής διαλογής και το timing τα αλλάζουν ολα)!

Θα πάω όμως στο επιμύθιο: Χαμογελάω.

Και χαμογελάω γιά πολλούς λόγους. Πρώτον γιατι η Αγγλία έφερε κέρδος. Μικρό-μεσαίο-μεγάλο, το έφερε. Δεύτερον γιατί δεν έχω τύψεις γιά κάτι. Ορθώς έπαιξα ότι έπαιξα, δεν έγινε δηλαδή στοιχηματικό λάθος. Τρίτον και βασικότερο όλων: Στο Betsellers όχι απλά εφαρμόζουμε, αλλά …έχουμε διδάξει το team work. Οπου “team””, είστε κι εσείς μέσα.

Ναι, θέλω ως Βασίλης να κερδίζω, αλλά πάνω από όλα η ομάδα. Να κερδίζει η ομάδα. Ο σέντερ φορ θέλει να σκοράρει αλλά θέλει πάνω από όλα η ομάδα να σηκώνει κούπες. Να το κάνω λιανά; Η στεναχώρια μου που δεν διάλεξα σωστά και σκοράρω με ατόφιο trixie σε μιά κλίμακα 1 ως 10, έφτασε στο 6. Η χαρά μου που ο Μάκης σκόραρε και η ομάδα Betsellers κέρδισε, έφτασε στο 10! Στο ταβάνι, στο μέγιστο! Μπορώ να μην σκοράρω καθόλου; Κανένα πρόβλημα αν σκοράρει η υπόλοιπη ομάδα (και ο Ντίνος και ο Κώστης).

Απαξ λοιπόν και ο Μάκης τρύπησε τα δίχτυα λίγο πριν τη λήξη, πανηγύρισα μαζί του, η ομάδα κερδίζει. Τα ψωνισμένα, τα εγωιστικά, τα καλαμοκαβαληκέματα, όλα αυτά του “φαίνεσθαι”, τα αφήνω στους νεόκοπους της πιάτσας. Εδώ είμαστε παλιές καραβάνες (γέλια).

Αυτά με όσα εγιναν, πάμε σε όσα θα γίνουν. Σαφώς με φαγούρισε το 3,5 του Αγιαξ.

Αλλά σκαλώνω ενθυμούμενος οτι οι ολλανδοί τα μπαμ (σε Μαδρίτη και Τορίνο) τα έκαναν στις ρεβάνς. Που ήξεραν τι ήθελαν και τι έπρεπε να κάνουν. Τώρα -όπως πάντα στα πρώτα παιχνίδια- είναι αλλιώς. Στο Τόρίνο, με το σκορ στο 1-1 ο Αγιαξ δεν φρέναρε, πήγε γιά τη νίκη. Απόψε αν το σκορ είναι 1-1, θα βγει έτσι να παίξει ή θα μαζευτεί και θα πει “μιά χαρά σκορ έχω γιά τη ρεβάνς”; Κοίταξα και Μονπελιέ στο 4,33, κοίταξα και Τρανμίρ που είπε ο Μάκης.

Εδώ τα δεδομένα άλλαξαν άρδην. Ως το Σάββατο θα έπαιζα Μπέρι διπλό. Ηταν στην τελική διαλογή. Τώρα όμως, μετά τα αποτελέσματα των άλλων, η δε Μπέρι είναι άνετη και με πόντο, δεν πεθαίνει ακόμα και με ήττα. Και ταυτόχρονα η Τρανμίρ αν ήλπιζε 5%, τώρα ελπίζει 85%! Που σκαλώνω; Ο Μάκης ανέβασε κείμενο νωρίς κοντά στις 12. Και είχε άσο στο 2,87.

Τώρα εγώ έχω άσο στο 2,75! Αντίο ζωή δηλαδή…

Να παίξω τα ψειράκια Πόρτσμουθ-Νιούπορτ δεν μπορω. Ναι, δίνω 90% στη δυάδα αυτή. Αλλά να παίξω για 2,48 φορές τα λεφτά μου δεν το έκανα ούτε ως πρωτάρης πριν 23-24 χρόνια.

Οπότε που καταλήγω; Χαλαρά σε ένα fun bet. Να το διασκεδάσω. Απόντος Κέιν και απόντος Σον, πιστεύω θα πάρει παραπάνω τελικές ο Ερικσεν.

Αυτός ο παιχταράς που αν λεγόταν Ερικσίνιο θα κόστιζε 150 μύρια χαλαρά. Παιδι του Αγιαξ ο δανός φυσικά. Εκεί τα έμαθε όλα. Δεν αποκλείω απόψε να “πληγώσει” την παλιά του ομάδα. Το any time είναι στο 4,00. Το combo any time με ισοπαλία στο ματς είναι στο 19,00. Ε, σβηστά εντελώς παίζω αυτά τα δύο. Μαζι με τη μπυρίτσα μου αυτό θα ποντάρω.

Αυρίο update γιά το ματς της Βαρκελώνης και τα ματς της Πέμπτης. Νέα στήλη το Σάββατο. Απόψε δεν θα είμαι στο chat γιατί εκείνη την ώρα θα πετάω, θα επιστρέφω Αθήνα από την λατρεμένη μου Μυτιλήνη. Καλά περάσαμε, ελπίζω κι εσείς το ίδιο, φάγαμε-ήπιαμε, χαρά Θεού είχε, τον εγγονό τον “έλιωσα”, τι άλλο να ζητούσα;

Με χαμόγελο λοιπόν σας λέω καλό απόγευμα, καλό μήνα γιά αύριο και θα τα πούμε από κοντά αύριο βράδυ στο chat!

Update: Κατ’ αρχάς, καλό μήνα! Οπως και χθες, έτσι και σήμερα, απλώς γιά να περάσει η βραδυά μου, επιλέγω ένα χαλαρό combo, ένα fun bet.

Εφτιαξα την αγορά, ζητώντας Λουίς Σουάρες any time σκόρερ, μαζί με under 3 γκολ στο παιχνιδι. Μου έδωσε 8,00. Δεν είναι κακό. Ποντάρω δηλαδή σε έναν ακόμα πρώην να πληγώσει την παλιά του ομάδα, ποντάρω στον φορ παράλληλα, ενώ περιμένω σφιχτό ματς και το under 3 με καλύπτει, παίζω με πολλά σκορ.

Αν ήθελα κι άλλο fun bet, θα έπαιζα κάτι με τον Κάιπερς, ο ολλανδός διαιτητής είναι πεναλτάκιας γνωστός, μπορεί να έψαχνα κι αυτό (πέναλτι στο ματς δηλαδή) αλλά οκ, μην το…παρακάνουμε και στα fun bets (γέλια). Τίποτα παραπάνω, ραντεβού απόψε στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras