1360

Skotostrious

Νικητής σε αναμονή…

Καλησπέρες σε όλες και όλους ! Συνεχίζεται η μεγάλη γιορτή στο Glorious Goodwood και πάμε να δούμε τι επιλογές υπάρχουν στο αυριανό πρόγραμμα.

Η τέταρτη ιπποδρομία του προγράμματος, σε μια κούρσα αυστηρά για διετή, είναι το πουλάρι SIGNIFICANTLY που φαίνεται να ορίζει τα στάνταρ. Μέχρι στιγμής δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης σε 3 κούρσες στην καριέρα του, άλλα σε όλες ήταν δεύτερο, συμπεριλαμβανομένης και μιας πολύ δυνατής Listed κούρσας στην τελευταία του έξοδο χάνοντας τη νίκη στις τελευταίες δρασκελιές.

Με δεδομένη την φόρμα λοιπόν και το ότι ο πιο στριφνός στίβος στο συγκεκριμένο ιπποδρόμιο δείχνει να το ευνοεί, μας οδηγούν στην επιλογή του.

Στην κούρσα που κλείνει το πρόγραμμα της ημερίδας, ένα πολύ ανοιχτό χάντικαπ με πάρα πολλές ενδιαφέρουσες συμμετοχές, ίσως μεγαλύτερη τύχη απ’ όση λένε οι αποδόσεις έχει το τριετές πουλάρι TORO STRIKE.

Ξεκίνησε την φετινή σεζόν με μια πολύ καλή πέμπτη θέση στο κορυφαίο επίπεδο στο Royal Ascot και έδειξε με τον τρόπο που αγωνίστηκε ότι δε θα έχει πρόβλημα να ανέβει σε μεγαλύτερη απόσταση. Εχει εμπειρία από το συγκεκριμένο στίβο καθώς έχει κερδίσει πέρσι στην ίδια απόσταση με σήμερα. Τζόκεϋ και εκπαιδευτής είναι σε καλή φόρμα και φέροντας ένα αρκετά επιεικές βάρος στα χάντικαπ έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει.

Συνοπτικά

Τετάρτη 29/07 16:45 Glorious Goodwood Markel Insurance Molecomb Stakes : SIGNIFICANTLY (5,00)

Τετάρτη 29/07 18:20 Glorious Goodwood Theo Fennell Handicap : TORO STRIKE (10,00 each-way)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious