61

Thassios

Ντέρμπι με οδηγό την αξία – UPDATE!

Καλημέρα καρτολάγνοι μου!

Αν κάτι έπρεπε να κρατήσω από χθες αυτό είναι ότι για μια ακόμη φορά οι κάρτες μας επιβεβαίωσαν αυτό που λέμε όλη τη χρονιά. Σε τρία Αργεντίνικα ντέρμπι και τρία εξάποντα ματς (Έμπολι, Λοριάν, Εστρέλα) δε βγήκε ούτε μία κόκκινη κάρτα. Πήγα προσεκτικά φυσικά και πόνταρα μόνο 5 μονάδες όπως έχω πει ότι θα κάνω στις κάρτες.

Από εκεί και πέρα πήγε χαμένο αυτό το 4,5 της Παλμέϊρας αφού η Σίτι μας την έκανε γυριστή πάλι (Billara μήπως να μην τη παίζουμε μαζί;;;) και στη Χετάφε αποδείχτηκε μεγάλος γκαφατζής ο Bordalas (προπονητής της) αφού πήγε να παίξει με ζώνη άμυνα ψηλά στο κέντρο μέσα στη Μπαρτσελόνα. Θα μπορούσε να είναι 3-0 ημίχρονο και ενώ τρώει μόνο ένα γκολ μετά δεν βάζει μυαλό να αλλάξει σύστημα.

Το 4-0 τη κολακεύει και να ευχαριστεί που η βραδιά δεν οδηγήθηκε σε διασυρμό.

Πάμε στα σημερινά όπου ο τίτλος της στήλης έχει τη σημασία του. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να παίξω τα τρία καυτά ντέρμπι που παίζουν το βραδάκι. Είναι το Ρίβερ – Μπόκα, το Fla – Flu και το Ιντερνασιονάλ – Γκρέμιο (υπάρχουν κι άλλα , ειδικά από Αργεντινή αλλά τα αφήνω καθώς δε μπορούμε να τα παίξουμε όλα).

Κοιτάξτε τώρα. Κανονικά θα έπρεπε να πω ένα μεγάλο πάσο αν ήθελα να παίξω απλά τη ξερή κόκκινη. Κάτι 2,1 και 2,4 σε κόκκινες εγώ δε παίζω. Και θα δείτε σήμερα πολλά τέτοια αλλού.

Εδώ λοιπόν στο Betsellers έχουμε μάθει να ποντάρουμε πάντα την αξία. Και αυτό δεν θα αλλάξει ακόμη και αν χάνουμε 500 μονάδες στη κάβα. Βάζοντας λοιπόν την εμπειρία μου στις κάρτες , βρήκα αξίες που μάλλον τους έχουν ξεφύγει.

Όπως ας πούμε το όβερ 1,5 κόκκινη και στα τρία ματς. Όταν μου δίνει τη κόκκινη σε απόδοση 2,1 και 2,2 , δε μπορείς να δίνει το όβερ 1,5 κόκκινη σε αποδόσεις 8 και 9. Και μετά να μου δίνεις το ΄΄κόκκινη και οι δύο΄΄ σε απόδοση 10. Θα έπρεπε να δίνει κάπου στο 6 μάξιμουμ. Οπότε ένα το κρατούμενο.

Μετά βλέπω και τις αποδόσεις με τις κάρτες στα ημίχρονα. Κι εκεί συνδυαστικά έχουν λάθος. Δείτε ας πούμε το παρακάτω.

Πείτε μου ειλικρινά. Θα τολμούσατε ποτέ να δώσετε τέτοια απόδοση στο Ρίβερ – Μπόκα να πάρουν από 2 κίτρινες στο ημίχρονο οι ομάδες. Εγώ προσωπικά όχι.

Κανένα 3αρι βαριά θα το έδινα. Τόσο περίπου παίζει και στις άλλες εταιρίες. Αν το συνδυάσεις κιόλας με την απλή κόκκινη πάει στο θεό η απόδοση.

Δείτε και τα υπόλοιπα δύο με το ίδιο ειδικό. Στο Fla-Flu.

Και στο Γκρέμιο – Ιντερνασιονάλ.

Σε αυτές τις αποδόσεις παίζετε καυτά Λατίνικα ντέρμπι;;; Εγώ θα παίξω.

Σήμερα θα αφήσω λίγο έξω τη λογική που λέει ότι δεν πληρώνουν οι κάρτες και θα πάω με το συναίσθημα.

Σήμερα δε θα παίξω καθόλου γκολ και άλλα ειδικά. Θα παίξω μόνο κάρτες σε αυτά τα τρία καυτά ντέρμπι. Θα είναι η πρώτη φορά για φέτος. Και να σας πω την αλήθεια δε θα με πειράξει άμα χάσω κιόλας. Θα γουστάρω που θα βλέπω σχεδόν ταυτόχρονα τρία πολύ καυτά ντέρμπι σε Βραζιλία και Αργεντινή. Δεν γίνεται συχνά αυτό. Θέλω να το νιώσω. Από χθες το σκέφτομαι αν πρέπει να το κάνω με τη χασούρα που έχω στη κάβα μου.

Αλλά ένας σοφός (ξέρετε ποιος) μου είπε κάποτε ” Μην Κοιτάς Κάβα, Δώσε πόνο και παίξε αυτό που σου αρέσει”. Έτσι είχε γίνει και τον Μάρτιο του 2021 όπου είχαμε ”γυρίσει” τη κάβα με ένα Μπόκα – Ρίβερ. Εκείνο ήταν το σημείο που γύρισαν όλα υπέρ μας. Ψυχολογικά και στοιχηματικά. Φυσικά και θα ήθελα χθες να μην είχα χάσει αλλά δε θα με εμποδίσει αυτό.

Εσείς μπορείτε να πράξετε αυτό που νομίζετε. Εγώ σήμερα θα ορμήσω. Βρήκα αξίες και δεν θα τις αφήσω να πάνε χαμένες. Θα ποντάρω όλα τα παραπάνω και μόνο αυτά. Σύνολο 15 μονάδες που είναι πρώτη φορά για φέτος (είναι το νορμάλ ποντάρισμα κανονικά, σε αυτό το σημείο της σεζόν) αλλά με ένα μόνο κερδισμένο παίρνω σχεδόν όλο το ποντάρισμα πίσω.

Κλείσαμε λοιπόν με το κεφάλαιο κάρτες και τι θα ποντάρω. Ή μάλλον να αναφέρω ότι άμα δεν υπήρχαν τα καυτά ντέρμπι , θα είχαν ποντάρει κόκκινες στα Λανς – Μονακό , Μαρσέϊγ – Μονπελιέ και Κάντιθ – Θέλτα. Προχωράμε.

Επειδή μπορεί μερικοί να μην γουστάρετε να παίξετε κάρτες θα αναφέρω και τα υπόλοιπα ειδικά που τσέκαρα.

Στη Ντόρτμουντ το 2-1 anytime score , στη Παρί το ίδιο σκορ. Το 1-1 anytime score σε Λανς – Μονακό. Στο κόμπο 1 + g/g ή το anytime score 2-1 στο Αμβούργο. Σκέφτηκα και το 2-2 anytime score στο Μίλαν – Αταλάντα.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα. Αν θέλετε διαλέξτε για κάποιο τρίξι κάποια.

Εμείς τα λέμε το απόγευμα στο στέκι μας! Θα αράξουμε να δούμε παρέα τα ντερμπάκια μας και όχι μόνο.

Θα περιμένουμε να πυροβολήσουμε κανένα live αλλά και ότι άλλο προκύψει για μάχη από τα υπόλοιπα παιδιά.

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

UPDATE!!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Το πρόγραμμα μεδοβδόμαδα δεν είναι και κάτι τρομερό. Δεν υπάρχουν στα μάτια μου πολλές αξίες και παιχνίδια όπου μπορούμε να σταθούμε , γι αυτό και πήγα σε update.

Τέσσερα παιχνίδια έχω επιλέξει για ποντάρισμα όπου έχουν ένα κοινο παρανομαστή. Βλέπω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η μάλλον να το κάνω πιο λιανά , βλέπω ότι ξεκινάνε απο το 1-1.

Τα δύο πρώτα είναι Ελληνικά και αναφέρομαι στο Βόλος – Όφη και Ατρόμητος – Λαμία.

Ο Βόλος δεν είναι στα καλυτερά του αλλά εντός έδρας έχει σκοράρει και στα 4 τελευταία.

Μάλιστα στα δύο τελευταία επιβεβαίωσε τα 1-1 σαν anytime score. Ο Όφη δείχνει να το παλεύει και να πατάει καλύτερα όπου είχε δύσκολο πρόγραμμα εκτός έδρας. Με Πας Γιάννενα και Ατρόμητο που έπαιξε έφερε δύο ισοπαλίες με γκολ.

Μετά πάμε στο Ατρόμητος – Λαμία. Φυσικά και αξίζει το 3+ της Λαμίας αλλά δεν είναι ότι και καταστρέφεται με την ισοπαλία.

Κάτι φυσικά που ισχυέι και με τον Ατρόμητο όπου έφερε κουλούρια με την Πανσερραικό σε ένα ματς που είχαμε ποντάρει. Ο Ατρόμητός εντός έδρας είχε τρία σερί δύσκολα παιχνίδια όπου δε σκόραρε αν και είχε φάσεις. Σήμερα βλέπω να σκοράρει , όπως και η Λαμία και το ματς ξεκινάει στα μάτια μου από το 1-1. Δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε ένα παρόμοιο ματς με του πρώτου γύρου όπου μας είχαν χαρίσει ένα χορταστικό 3-3.

Φέυγουμε και πάμε στη Σκωτία. Στάση στο Λίβινγκστον – Μάδεργουελ. Παίζουν οι ομάδες που είναι στη τριάδα με τη χειρότερη άμυνα. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη να ξεκολλήσουν από το πάτο της βαθμολογίας την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι δεν πατάνε καλά τελευταία. Ματς κομμένο και ραμμένο για 1-1. Η Παράδοση λέει ότι μέσα στη Λίβινγκστον έχουμε 3 ισοπαλίες στα 4 τελευται ματς ,όλες με ισοπαλία.

Κλείνοντας πάμε και στην αγαπημένη Κόστα Ρίκα. Γκουαστανέκα – Καρταγίνες το ζευγάρι όπου περιμένω να σκοράρουν αμφότερες. Δύο ομάδες που μοιάζουν αρκετά αφού σκοράρουν σχετικά εύκολα αλλά και οι άμυνες δεν είναι μπετό πίσω. Ισάξιες ομάδες , με την Καρταγίνες στα μάτια μου όμως να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα. Κρατάω κι εδώ το anytime 1-1.

Οπότε θα ποντάρω δύο δυαδούλες και κάτι ψιλά στη τετράδα μπας και γίνει κανένα καλό.

Τα λέμε λογικά το βραδάκι στο chat χαλαρά!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS