951

Thassios

Βάρος σε δύο με τη πρώτη ματιά..

Καλημέρα Betsellerades μου!

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγώνες έφτασε και ελπίζω να μην λήξει αυτός ο μαραθώνιος αγώνων όπως τον προηγούμενο που με βρήκε με το κεφάλι σκυμμένο. Μεσοβδόμαδα δεν είχαμε κέρδη αφού πήραμε πίσω τις 12 μονάδες που ποντάραμε σε ειδικά παικτών και κάρτες. Θα μπορούσε να μας δώσει κάτι παραπάνω η Πέμπτη αφού και στο ματς της Γαλατά αλλά και στο παιχνίδι της Κλουζ είχαμε γερό παιχνίδι (αν και έπεσε πολύ ο ρυθμός στο 2ο ημίχρονο στο παιχνίδι της Γαλατά κάτι που το βλέπω συχνά τελευταία στα ματς) και μάλιστα στα δύο από τα τέσσερα που ποντάραμε επιβεβαιώθηκε και η κόκκινη κάρτα.

Πάντως στο παιχνίδι της Φρανκφούρτης έπεσα τελείως έξω καθώς οι άμυνες μάλλον έλειπαν και από τις δύο ομάδες. Οι παίκτες έφευγαν ανενόχλητοι στις αντεπιθέσεις χωρίς να γίνουν πολλά φάουλ με χαρακτηριστικό το ρεκόρ της Φενέρ με μόλις 1 φάουλ στο 1ο ημίχρονο.

Αυτά με όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα και πάμε λίγο να δούμε πως θα κινηθούμε σήμερα.

Με μια πρώτη ματιά γενικά η μέρα δεν μου άρεσε επιλέγοντας μόνο δύο παιχνίδια. Ωστόσο με μια δεύτερη ματιά ξεχώρισα και κάποια άλλα που μπορούμε να κάνουμε παιχνίδι.

Ξεκινάμε λοιπόν από τη Γαλλία όπου θα είναι το πρώτο παιχνίδι που στάμπαρα από τη πρώτη ματιά και αναφέρομαι στο ‘’Ντέρμπι τους Βορρά’’ ανάμεσα στην Λανς και την Λιλ.

Ένα παιχνίδι που περιμένουν πως και πως οι οπαδοί της Λανς όπου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας εμψυχώνουν τους παίκτες ώστε να προετοιμαστούν. Θα έχουμε σίγουρα ένα δυνατό παιχνίδι και οι κάρτες μπορούν να αποτελέσουν παιχνίδι για ποντάρισμα. Ρέφερι της αναμέτρησης είναι ο Benoit Miliot και η αλήθεια είναι ότι μου έχει κάτσει στο λαιμό δαύτος από πέρυσι που μας στέρησε ένα καλό ταμείο και θα περίμενα κάποιον πιο καρτάκια στο αποψινό ματς.

Πέρυσι είχε σε 18 αγώνες 80 κίτρινες και 4 κόκκινες. Είναι δύσκολος στις κόκκινες αλλά νορμάλ στις κίτρινες. Στο 4,5 έχω το θασίτικο και στο 4,10 την κόκκινη κάρτα. Νομίζω ότι αξίζει λίγο παραπάνω το θασίτικο δεδομένου του ρέφερι.

 Η μεγάλη αξία όμως δεν βρίσκεται στις κάρτες για μένα αλλά στα γκολ. Συγκεκριμένα στα γκολ του ημιχρόνου όπου έχουμε δύο ομάδες που μέχρι στιγμής μας έχουν δείξει ότι βάζουν και δέχονται γκολ στο 1ο ημίχρονο πολύ άνετα.

Η Λανς σκόραρε στα 4 από τα 5 ματς που έπαιξε στο 1ο ημίχρονο και δέχτηκε γκολ στα 3 από αυτά. Η Λιλ από την άλλη έχει σκοράρει στα 4 από τα 5 και έχει δεχτεί επίσης σε 4 ματς γκολ στο πρώτο μέρος. Στο 5 που βρίσκω το g/g ημιχρόνου νομίζω ότι έχουμε μια καλή αξία και θα το τιμήσω (αφιερωμένο στο αγαπημένο μας Γερμανό που του αρέσουν τέτοια και θα μου το βγάλει για να απολαύσουμε μετά μαζί ένα πιάτο μπάμιες – ελπίζω να μην διαβάσει σήμερα τη στήλη ο Billaras).

Επομένως περιμένω από το παιχνίδι να έχουμε και γκολ αλλά και κάρτες. Σε ότι αφορά τις κάρτες με προβλημάτισε πολύ αν θα παίξω την κόκκινη. Έχουμε παράδοση και περιμένω πολύ δυνατό παιχνίδια αλλά ο ρέφερι είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τις κόκκινες. Μετά από σκέψη και λίγη βοήθεια (δεν άντεξα τον σήκωσα από το αραλίκι τον Blue) δεν θα ποντάρω την κόκκινη.

Γι αυτό και καταλήγω να παίξω ένα ακόμη μπετ συνδυαστικό με gg + οβερ 1 κάρτες για κάθε ομάδα που βρίσκω σε απόδοση 3,25.

Περνάμε στο 2ο παιχνίδι που είχα κρατήσει από την αρχή μαζί με το Γαλλικό για σήμερα που έρχεται από την Ισπανία. Το βράδυ λοιπόν έχουμε το Βάσκικο ντέρμπι ανάμεσα στην Αλαβές και την Οσασούνα. Στην τελευταία θέση η Αλαβές περιμένω αύριο να μπει αποφασισμένη να δώσει ένα δυνατό ματς και να πετύχει μια νίκη σε ένα ντέρμπι που θα της δώσει τεράστια ψυχολογική ώθηση.

Από την άλλη η Οσασούνα είναι μανούλα στο να καταστρέφει παιχνίδια και γενικά ρίχνει ξύλο γι αυτό και περιμένω ένα παιχνίδι με αρκετές κάρτες. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Alejandro Hernandez που είναι ένας αρκετά καρτάκιας ρέφερι αν και οι κόκκινες δεν είναι το στοιχείο του. Με πολύ καλό μέσο όρο σε κίτρινες λοιπόν στρέφομαι προς τα εκεί να κάνω παιχνίδι.

Στο 3,20 που βρίσκω το Θασίτικο δεν έχει και πολύ αξία καθώς και εγώ κάπου στο 3 θα το έδινα γι αυτό και λέω να το ρισκάρω. Θα ποντάρω με 1 μονάδα το ειδικό ‘’όβερ 0 κάρτες η κάθε ομάδα στο 1ο ημίχρονο + όβερ 1 κάρτα η κάθε ομάδα στο 2ο’’ που βρίσκω σε απόδοση 7,5 και έχει αξία ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν μεγαλύτερο μέσο όρο καρτών στο 2ο μέρος .

Εκτός από αυτό όμως όπως ανέφερα και στην έναρξη παρατήρησα ότι οι ομάδες μπαίνουν δυνατά στο πρώτο μέρος. Το να πάρουν και οι δύο ομάδες από 2 κάρτες και άνω στο πρώτο ημίχρονο δίνει απόδοση 12 και θα το τιμήσω με 1 μονάδα. Με αυτά τα δύο μπετ υψηλών αποδόσεων θα κινηθώ στο Ισπανικό ντέρμπι.

Μετά στη δεύτερη ματιά λοιπόν πήγα στους αγαπημένους Ρώσους φίλους μας.

Φέτος ακόμη δεν μας έχουν πληρώσει από τις λίγες φορές που τους τίμησα. Ωστόσο σήμερα έχουμε δύο ζευγάρια που βαθμολογικά βρίσκονται σε δύσκολη θέση ενώ στο ένα έχουμε και την καλή  παράδοση σε κόκκινες κάρτες. Το Ούφα – Κίμκι είναι το ένα ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της Βαθμολογίας και θα τα δώσουν όλα σήμερα με παίκτες που ρίχνουν καλό ξύλο.

Το δεύτερο είναι ανάμεσα στην Κρίλια και την Ροστόφ με απίστευτη πρόσφατη παράδοση καρτών. Στα τελευταία τρία παιχνίδια λοιπόν έχουμε 19 κίτρινες κάρτες και 5 κόκκινες. Βαθμολογικά θέλουν να κυνηγήσουν κάτι παραπάνω αφού μέχρι στιγμής βρίσκονται κάτω από τη 10αδα και οι δύο. Και στα δύο ματς λοιπόν έχουμε ρέφερι που βγάζουν κάρτες αλλά ο Igor Panin που σφυρίζει στο ματς της Κρίλια είναι πιο ζεστός με τις κόκκινες κάρτες.

Μετά από σκέψη λοιπόν θα ποντάρω την κόκκινη κάρτα στο ματς Κρίλια – Ροστόφ αφού έχω ομάδες που ρίχνουν ξύλο ,πολύ καλή παράδοση και έναν κοκκινάκια ρέφερι.

Τέλος να αναφέρω ότι είδα και κάποια άλλα παιχνίδια που έχουμε παράδοση στις κόκκινες και καλούς ρέφερι. Ας πούμε δε μπορώ αν μην σταθώ στο ματς της Ρετσίνα με την Σπαλ όπου πέρυσι είχαμε 3 κόκκινες κάρτες στα δύο ματς που δώσανε.

Με τον Niccolo Baroni στην σφυρίχτρα νομίζω ότι το 3,5 που βρίσκω στην κόκκινη κάρτα μπορεί να παιχτεί. Μια από τα ίδια και στον ματς της Άσκολι. Στη πρώτη κατηγορία θα δούμε λαιβ και το Ίντερ – Μπολόνια που σφυρίζει καρτάκιας ρέφερι. Εκεί θα δούμε αν θα πάρουμε κάτι. Μετά στην Τουρκία είδα λίγο το Σίβασπορ – Γκαζιαντέπ που είναι νωρίς το μεσημέρι καθώς ο Karaoglan είναι πάντα πρόθυμος να βγάλει κόκκινες κάρτες.

Τέλος και στη Πορτογαλία το Φαμαλικάο – Μαρίτιμο είναι υποψήφιο για κόκκινη με τον Vitor Ferreira να είναι σε φόρμα σε ότι αφορά τις κόκκινες ενώ στη δεύτερη κατηγορία έχουμε το δυνατό ματς κορυφής ανάμεσα σε Ριό Άβε και Φειρένσε όπου περιμένω πολύ ξύλο και με τον Ricardo Baixinho (ρέφερι) να έχει 15 κόκκινες σε 25 ματς.

Είδατε τελικά σε πόσο μεγάλη διαλογή κατέληξα μέσα σε ένα πρόγραμμα που δεν μου άρεσε σε μια πρώτη ματιά.

Τα αφήνω όλα να τα δείτε και να αποφασίσετε ποιος σας κάνει ενώ εγώ θα κινηθώ με αυτά που ανέφερα. Προτού σας αφήσω να σας πω ότι είδα και κάποια ημίχρονα/ τελικά από Αγγλία κυρίως που μου άρεσαν. Στο Χαλ – Σέφιλντ μου αρέσει το Χ/Χ όπως και στο Έξετερ – Σάτον ενώ στο Μπόλτον – Ρόδεραμ μου αρέσει το Χ/1.

Αυτά λοιπόν για σήμερα. Θα σας περιμένω κλασικά στο Chat από το απογευματάκι για να δούμε το ντέρμπι της Γαλλίας παρέα και να λαιβάρουμε αν προκύψει κάτι καλό.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS