772

Μάκης Μηνδρινός

Ξανά με Λιγκ 2

Χαιρετώ! Ισοπαλία στα προηγούμενα, στο Χ έμεινε το Γουέστ Μπρομ – Χάντερσφιλντ, στο Χ και το Εξετερ – Σάλφορντ. Στο πρώτο έπρεπε να πληρωθούμε στην κάβα, ξέρω ότι πολλοί πληρωθήκατε με πρώιμη, ήταν καλύτερη η Χάντερσφιλντ και απέδειξε ότι το 4,75 ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Το χουμε πει πολλές φορές, είμαστε μαζί μέχρι να ξεκινήσουν τα ματς, μετά παίζει ο καθένας μόνος του!

Μεσοβδόμαδα έχουμε πολλά ματς στις μικρές κατηγορίες, τα εξ αναβολής μειώνονται όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε.

Πάμε να τα πάρουμε με τη σειρά.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, την ώρα που η Τσέλσι είναι στο προσκήνιο λόγω Αμπράμοβιτς (θα ασχοληθούμε πολύ με την πάρτη της το επόμενο διάστημα, περισσότερο εξωαγωνιστικά), η μάχη για τον τίτλο έχει πάρει φωτιά μετά τη χθεσινή απώλεια βαθμών της Μάντσεστερ Σίτι. Η Λίβερπουλ έχει την ευκαιρία αν περάσει αύριο από την Αρσεναλ να μειώσει στον πόντο τη διαφορά και τα πάντα θα κριθούν στο νήμα.

Δεν θα είναι εύκολο, πάντως, για τη Λίβερπουλ το ματς με τους Λονδρέζους. Δεν παίζω κάτι, αλλά η Αρσεναλ πατάει καλά.

Γενικά δεν έχει κάτι ενδιαφέρον στοιχηματικά από τα τρία μεσοβδόμαδα της Πρέμιερ Λιγκ. Ούτε στο Μπράιτον – Τότεναμ μπορούμε να πούμε πολλά, ούτε στο Αρσεναλ – Λίβερπουλ , ούτε στο Εβερτον – Νιουκάστλ. Νορμάλ και οι αποδόσεις.

Στην Τσάμπιονσιπ επίσης αντιστοιχηματικό το πρόγραμμα, παρά το γεγονός ότι έχει φουλ αγωνιστική δραστηριότητα. Αν είχα διάθεση να ρισκάρω πολύ θα πήγαινα στην κόντρα της Μπλάκμπερν απέναντι στη Ντέρμπι, με το διπλό να αγγίζει το 5,00. Αλλά είναι περισσότερο σημείο έμπνευσης…

Στη Λιγκ 1 διεξάγονται 7 ματς, ένα… φαντασματάκι είναι το Ρόδεραμ – Λίνκολν (όπου πάντως το διπλό έπεσε από το 7,50 στο 6,50) και μία επίσης έμπνευση είναι το Τσάρλτον – Τζίλιγχαμ (4,75 το διπλό).

Δεν είναι ξεκάθαρα σημεία, απλά επειδή οι γηπεδούχοι βγάζουν προβληματάκια το τελευταίο διάστημα, αν κάποιος είχε διάθεση να ρισκάρει πολύ θα μπορούσε να ρίξει μια ματιά.

Στη Λιγκ 2 νομίζω έχουμε καλό πρόγραμμα. Από τα 12 ματς μπορούμε να συζητήσουμε σοβαρά για τα τρία εξ αυτών: Ρότσντεϊλ – Σάλφορντ στο διπλό στο 3,00 (από 3,25), Χάρτλπουλ – Μπράντφορντ το διπλό στο 3,00 (από 3,20) και Φόρεστ Γκριν – Λέιτον το διπλό στο 5,75 (από 5,50).

Για τη Σάλφορντ έχουμε μιλήσει αρκετά τις προηγούμενες εβδομάδες, προσπαθεί να ξαναμπεί σε τροχιά πλέι οφ και είναι σίγουρα ανεβασμένη σε σχέση με το πρώτο μισό. Εχει αρχίσει να κερδίζει και εκτός έδρας, ήταν βασικό ζητούμενο για να μπορέσει να τρέξει ένα καλό σερί. Η Ρότσντεϊλ δεν πατάει καλά τελευταία, ούτως ή άλλως είναι μια μάλλον… αδιάφορη ομάδα, ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Η Μπράντφορντ είναι με τον Μαρκ Χιουζ στον πάγκο, πλέον, πολύ μεγάλο όνομα για την κατηγορία, με εμπειρία από Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ. Στο ντεμπούτο του η Μπράντφορντ έβγαλε μεγάλο διπλό στην έδρα της πρωτοπόρου Φόρεστ Γκριν και, ανεξάρτητα από το αν πετύχει ή όχι ο συγκεκριμένος γάμος, ένα αρχικό μπουστάρισμα σίγουρα μπορεί να πάρει η Μπράντφορντ.

Δεν είναι εύκολη ομάδα η Χάρτλπουλ, αλλά βγάζει μία κόπωση και αυτό ίσως παίξει ρόλο.

Με νέο προπονητή και η Λέιτον Οριεντ, ίσως η πιο ντεφορμέ ομάδα στην Αγγλία! Ο Ουέλενς είναι βέβαιο ότι θα δουλέψει αρχικά στην ψυχολογία, γιατί το έμψυχο υλικό της ομάδας δεν είναι κακό. Μη ξεχνάμε ότι στο πρώτο μισό η Λέιτον διεκδικούσε πλέι οφ.

Προφανώς δεν είναι εύκολο να κάνει δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα η Φόρεστ Γκριν, η οποία πάντως ξεκάθαρα δεν είναι καλά το τελευταίο διάστημα.

Τι παίζουμε; Ή θα πάμε σε ένα τρίξι βάζοντας και κάλυψη στο Φόρεστ Γκριν – Λέιτον, ή θα πάμε σε μονά αποδεκτά. Λέω να παίξω αυτά που έχω ένα κλικ πιο μπροστά: Μπράντφορντ και Σάλφορντ.

Και θα αφήσω το Φόρεστ Γκριν – Λέιτον. Μονά και δυάδα και τέλος. Τα λέμε ξανά την Παρασκευή, που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχουμε και ραδιόφωνο!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος