4522

Billaras

Ξανά στην λούφα μου…

Γιά χθες δεν έχω να πω πολλά. Τα είπαν…όλα τα αποτελέσματα. Τρία στα τέσσερα εύστοχα, συνολικά 6 από τις 8 αρχικές επιλογές. Λίγο ήθελε, μόλις ένα μήνα μετά το απόλυτο (22 Οκτώβρη) να γίνει ξανά το ίδιο. Αυτό που θα ήθελα, δεν είναι να σταθείτε στα σημεία. Οχι “ζήτω και μπράβο” που βγήκαν τα σημεία. Θα ήθελα να σκεφτείτε ξανά και ξανά (γιά πολλοστή φορά) τι βλέπετε κάθε μέρα εδώ και τρείς σχεδόν μήνες (και χρόνια απ΄όπου κι αν αρθρογραφούσα).

Πως παίζω. Πότε παίζω. Πως κινούμαι. Το logo πάνω ακριβώς από το καθημερινό κείμενο, γι αυτό έχει μπει και είναι μόνιμα εδώ. “Κάτι” λέει, δεν είναι τυχαία εκεί το "ΤΟ ΒΕΤ OR NOT TO..". Ενα πραγματικά καλό ταμείο το μήνα είναι υπεραρκετό. Το υπόλοιπο διάστημα, λίγο πάνω-λίγο κάτω. Φυλάγομαι, δεν ξανοίγομαι, επιλέγω πότε θα χτυπήσω.

Θα χάσω, θα ξαναχάσω, θα ξαναχάσω, θα πάρω λίγα, θα χάσω λίγα, "αψιμαχίες". Η μιά καλή όμως, με βγάζει στον αφρό. Σωστές αποδόσεις, παικτικές αξίες, τρόποι πονταρίσματος διαφορετικοί από τους…συνήθεις (που οδηγούν στην καταστροφή). Αυτό θα ήθελα να σκεφτείτε και (ακόμα καλύτερα) να υιοθετήσετε. Πάμε στο σήμερα (και στο αύριο).

Στην κάβα μπήκαν 1562 μονάδες κέρδος. Πόσες λέτε να παίξω σήμερα και αύριο, και κυρίως, πως περιμένετε να παίξω; Να…ορμήξω; Σε φαβορί; Σε… μπετά; Μα αν το έκανα, δεν θα ήμουν ο Billaras… To στοίχημα είναι ένας πόλεμος με τους μπουκ. Στο ξέφωτο, με τα όπλα που έχουν, θα σε φάνε λάχανο πριν καν ξεμυτίσεις! Αρα; Αρα… βγήκα χθες από την λούφα μου, χτύπησα, ευστόχησα.

Και…ξαναχώνομαι. Και περιμένω. Καρτερικά. Υπομονετικά. Λοιπόν, λίγα πράγματα, ελάχιστα. Στην άκρη έχω Αλκμάαρ, Μπριζ, Λάτσιο και Αντερλεχτ. Τέσσερα φαβορί (δύο κάθε μέρα). Αουτσάιντερ… κανένα. Τι κάνω λοιπόν; Αφήνω τα φαβοράκια γιά όποιον.. δεν μπορεί να αλλάξει συνήθειες.  Και ψάχνομαι “αλλιώς”. Τι εννοώ; Κοιτώντας βαθμολογίες και φόρμα των ομάδων στα πρωταθλήματα τους, στρέφομαι σε τρεις ισοπαλίες.

Ναι, ισοπαλίες. Λόττο! Τόοοοοσο βάρος δίνω στο Europa League. Θα βγουν; Ομορφιά. Δεν θα βγουν; Ούτε που θα το θυμάμαι αύριο βράδυ! Λίγα λεφτά, χαλαρά. Ποιά είναι αυτά τα τρία χινάρια; Λέγκια-PSV, Σταντάρ-Αννόβερο και Τβέντε-Φούλαμ. Και στα τρία ματς, τουλάχιστον η μιά, βολεύεται με τον πόντο. Δεν χρειάζεται παραπάνω ανάλυση. Το δικό μου το μυαλό είναι… ήδη στο επόμενο κουπόνι.

Μόλις βάλω τελεία σε αυτό το κείμενο, εκεί θα στραφώ, να μελετήσω. Το Europa League έχει.. φύγει από το πλάνο μου ήδη!! Αυτά τα ολίγα. Σκεφτείτε ξανά και ξανά γιατί κινούμαι έτσι. Η απάντηση είναι ήδη γραμμένη παραπάνω….. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 21.260 μονάδες. Κέρδη απο 29/11: 1562 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 22.822 μονάδες. Ποντάρισμα 30/11: Μονό αποδεκτό: Λέγκια-PSV Χ (3.

55), 60 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Σταντάρ-Λιέγης-Αννόβερο Χ (3.45), 62 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Τβέντε-Φούλαμ Χ (3.50), 60 μονάδες. Δυάδες (3), επί 30 μονάδες η καθεμιά, σύνολο 90 μονάδες. Τριάδα επί 10 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 282 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 22.540 μονάδες. Αυτό θα είναι και το  μονάδικο μου στοίχημα το επόμενο διήμερο. Που σημαίνει ότι αύριο δεν θα υπάρχει νέα στήλη.

Γιά την Παρασκεύη… βλέπουμε, θα αποφασίσω απόψε, όταν τελειώσω την μελέτη του επόμενου κουπονιού. Τίποτα άλλο, αν κάποιους τους…ξενέρωσα, γιά καλό το έκανα. Πάιζω όταν με συμφέρει, όχι επειδή απλά… έχει παιχνίδια. Παικτικές αξίες δεν βρήκα, άρα.. καλές είναι και οι ισοπαλίες-λόττο. Οι αποδόσεις είναι από το ανταλλακτήριο, αν είναι ισόπαλα τα αποτελέσματα λίγο πριν τη λήξη των αγώνων, μπορώ και να εξασφαλίσω κέρδη με trading… Ραντεβού στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras