4521

Billaras

Ξανά στο…καραούλι!

Χθες, όλοι κατάλαβαν (αν είναι ανοιχτά και υγειή μυαλά) τι είναι το ποδόσφαιρο. Ενα άθλημα που όλα μπορεί να συμβούν, η τύχη με την ατυχία είναι κάτι εντελώς σχετικό και το ίδιο η νίκη με την ήττα. Αν υπήρχε “φυσιολογικό” και δίκαιο”, χθες έπρεπε η Ντόρτμουντ να έχει κερδισει 5-0, η Γκενκ 1-3, η Πόρτο 3-0, η Μίλαν 0-2. Και τι έγινε; Τα ξέρετε! Γιατί έγινε; Γιατί η μπάλα αποφασίζει αλλίως (περίπτωση Πόρτο ή περίπτωση Ντόρτμουντ στο πρώτο ημίχρονο, ή Γκενκ στο δεύτερο) και γιατί στο ποδόσφαιρο παίζουν…άνθρωποι! Ανθρωποι που.

.σκέφτονται, που χαρίζουν, που αδιαφόρουν, που λυπούνται, που…σκέφτονται πονηρά. Αν κάνετε ένα κράμα της ανθρώπινης φύσης και των βίτσιων της μπάλας, έχετε ποδόσφαιρο. Εφαγε γκολ η Ντόρτμουντ στο 48'; Εγινε το 2-1 αντί χαλαρά 3-0 ημίχρονο; Τέλος. Λυπήθηκε την Μαρσέιγ; Της το χάρισε; Δεν αλλάζει το νόημα. Η Μίλαν ήταν 0-2 ως το 88'. Σκέφτηκε… πονηρά; Ισως.

Πάλι δεν αλλάζει τίποτα. Τι μας ενδιαφέρει εμάς; Επειδή το ποδόσφαιρο είναι συνδεδεμένο με το στοίχημα, μας ενδιαφέρει να παίζουμε σωστά ΠΡΙΝ τη σέντρα. Φόρμα καλή, απόδοση καλή, παίζω. Ενα απο τα δύο συστατικά αν λείπει, δεν παίζω. Νόμος αυτό. Και μέτα όλα τα άλλα (παράδοση, κίνητρο, φανέλα, σχέσεις, τραυματισμοί κλπ). Επειδή έπαιξα έτσι χθες, με ένα στα τρία μονά, τη Σουίντον, πήρα πίσω τις 256 από τις 363 μονάδες που έπαιξα.

Απλό, απλούστατο. Τι άλλο μας ενδιαφέρει; Να είμαστε μεν “κρυμμένοι στη λούφα μας”, αλλά να είμαστε και πάντα σε επαγρύπνηση! Πάντα! Δεν ξέρεις (ή απλώς υποψιάζεσαι) πότε θα δωθεί η καλή ευκαιρία. Και χθες δώθηκε. Το υποψιαζόμουν (και το έγραψα στην Kingbet) ότι στο live θα… έχει ψωμί. Και είχε. Οχι απλώς ψωμί, αλλά παντεσπάνι. Μόλις έγινε το 2-1 στο Βεστφάλεν οριστικοποιήθηκε ότι η Ντόρτμουντ δεν προλάβαινε πιά.

Και μόλις έγινε το 3-1 στο Καραϊσκάκη, οριστικοποιήθηκε ο άσος του Ολυμπιακού. Και άμεσα 2-2 η Μαρσέιγ. Εκεί, σε αυτό το σημείο, δεν χρειάζεται κανείς να σας…σκουντήξει. “Φωνάζει” το πράγμα. Κι έτσι (παρότι η ….κάβα αδικείται κατάφωρα και ένα πολύ επικερδές ποντάρισμα στο 9.2 της Μαρσέιγ γιά το 2-3 δεν θα φανεί ποτέ), έγινε το μπετ στο live και η βραδιά έκλεισε και με καλά κέρδη.

Ενα καλό σημείο από πριν και ένα στο live, φτάνουν και περισσεύουν. Το chat έδειξε… γιατί είναι ένα πολυεργαλείο αν αξιοποιηθεί σωστά! Πάμε στο σήμερα. Ψίχουλα. Εντελώς. Τα τελευτάια 24ωρα μπαίνουν πάρα πολλοί νέοι αναγνώστες. Μαζικά. Και είναι της… “άλλης σχολής”. Ξέρετε, “καμιά τριαδούλα παίζει;”. Οχι. Δεν παίζει. Και σπάνια θα παίξει.

Ειδικά τέτοια βράδια σαν το αποψινό. Στον ένα όμιλο, τίποτα. Μπενφίκα ….δεν υπάρχει, Μάντσεστερ… δεν υπάρχει!! Να παίξω μάξιμουμ 1.65 μιά ομάδα που δεν με πείθει, που δεν παίζει μπάλα και που…περνάει και με ισοπαλία; Πλάκα κάνουμε; Ας έρθει 0-4!! Απαξιώ παντελώς. Θυμάμαι εκείνο το 3-3 (από 2-0 σε 2-3) μέσα στο Ολντ Τράφορντ και γελάω με το αποψινό διπλό… Στον άλλο όμιλο, πάλι τίποτα! Ιντερ με…δεύτερα (και γενικώς κάκιστη).

ΤΣΣΚΑ αφερέγγυα και συνάμα δεν ξέρουμε αν θα θέλει κάτι. Θα θέλει διπλό αν είναι Χ η Λιλ! Αν είναι 3-0, τι να θέλει η ΤΣΣΚΑ; Τίποτα… Οσο για το 1.45 της Λιλ, απλά δεν σχολιάζω. Ματς πρόκρισης, οι μπουκ μας λένε “ασούκλα”. Ναι, όσο ήρθε και η Πόρτο χθες. Οσο κέρδισε εντός και την ΤΣΣΚΑ ή την Ιντερ η Λιλ. Που τουλάχιστον εκεί άξιζε η απόδοση.

Στον άλλο όμιλο, δέχομαι το 1.85 της Νάπολι. Σωστό. Η Βιγιαρεάλ και κακή και αδιάφορη. Και η Νάπολι πολύ σοβαρή. Πάρα πολύ σοβαρή. Και με…τρομερό κίνητρο. Στο Σίτι-Μπάγερν, ο άσος είναι για τα…πανηγύρια. Η Μπάγερν είναι πρόκληση, αλλά με πολλές αλλαγές. Και χωρίς κίνητρο. Και τέλος, Αγιαξ-Ρεάλ και Ντιναμό-Λυών. Ο Αγιαξ θέλει πόντο αν η Λυών κερδίζει με.

. πάρα πολλά. Θα το ρισκάρω το σενάριο αυτό. Η Ρεάλ έχει πολλές αλλαγές, έχει το ντέρμπι με την Μπάρτσα. Και η Ντιναμό είναι ομάδα της πλάκας, αλλά δεν μου κάνει η απόδοση του διπλού. Προτιμώ το over 3,5 (προσέξτε 3,5) ή το 2/2, από ημίχρονο. Ρίσκο, αλλά σε τέτοια μέρα, δεν έχω ζόρι. Εχω λοιπόν, Χ Αγιαξ, διπλό Νάπολι και 2/2 (ή over 3,5) την Λυών. Να πάω σε μονά; Σε δυάδες; Ενα μονό και μιά δυάδα; Καταλήγω: Μονό αποδεκτό το ξερό Χ στο Αγιαξ-Ρεάλ (κόντρα στο ρεύμα που παίζει διπλό) και δυάδα Νάπολι 2-Λυων 2/2.

Tίποτα άλλο. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 23.860 μονάδες. Κέρδη από 6/12: 256 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 24.116 μονάδες. Ποντάρισμα 7./12: Μονό αποδεκτό: Αγιαξ-Ρεάλ Χ (3,75), 86 μονάδες. Δυάδα: Λυών 2/2 (ημ/τελ)-Νάπολι 2 (5.50), 60 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 146 μονάδες. Νέο υπόλοιπο:23.970 μονάδες. Αν θέλετε, τα..αλλάζετε. Εσεις αποφασίζετε, εγώ δίνω το στίγμα.

Επίσης αν θέλετε, κυνηγάτε το over 3,5 στη Λυών. Δική σας η απόφαση. Και κάτι ακόμα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οπως και χθες, είμαι…καραούλι. ΠΡΙΝ τα ματς, επιλέγω αυτά. Κατά την διάρκεια, τα δεδομένα αλλάζουν. Μπορεί πχ να αποκτήσει αξία η ΤΣΣΚΑ. Να καταστεί αδιάφορη η Σίτι, άρα να στραφώ στην Μπάγερν. ΚΑΙ απόψε, το live betting είναι… οπλισμένο και στο chat θα δούμε αν και ποιό λαβράκι θα βγεί! Συνολικά, πάω ΠΟΛΥ χαλαρά, έχω κέρδη από την περασμένη Τρίτη ως και Κυριακή, δεν καίγομαι, ήδη μελετάω το Σαββατοκύριακο! Και φυσικά, δεν παίζω τίποτα άυριο.

Ρεπό. Δεν θα υπάρχει νέα στήλη. Και… βλέπουμε γιά την Παρασκεύη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras