2539

Μάκης Μηνδρινός

Ξανά στο «κόλπο» για την τετράδα

Η Αρσεναλ μετά τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ, έμεινε «ζωντανή» στη διεκδίκηση εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χωρίς άγχος η… ζημιάρα Σαουθάμπτον, προέρχεται από ισοπαλία στο «Ανφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ (21:45) Κωδ. ΟΠΑΠ: 748 Γήπεδο: ΣΕΝΤ ΜΕΡΙΣ (32.689), Σαουθάμπτον Απόσταση (χλμ.): 145 Σετ αποδόσεων: 3.70 – 3.

75 – 1.95 Α’ ΓΥΡΟΣ: Αρσεναλ – Σαουθάμπτον 2-1 * Στο Λιγκ Καπ (30/11): Αρσεναλ – Σαουθάμπτον 0-2 και στο Κύπελλο (28/01): Σαουθάμπτον – Αρσεναλ 0-5. * Τελευταία φορά που η Αρσεναλ νίκησε στο Σαουθάμπτον σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν το 2002. Εκτοτε, μετράει 2 ήττες και 3 ισοπαλίες σε 5 ματς. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ Ρεπορτάζ: Αριστα στημένη, πήρε σχετικά εύκολα το 0-0 στο «Ανφιλντ».

Αφησε τη μπάλα στην αντίπαλο και ουσιαστικά απειλήθηκε 2 φορές όλες κι όλες: στο 66’ ο Φόρστερ έπιασε πέναλτι του Μίλνερ και στο 92’ ο Αγγλος γκολκίπερ είπε «όχι» στον Γκρούγιτς. Η ίδια ήταν εντελώς ακίνδυνη επιθετικά, δεν απείλησε καθόλου.   Τέταρτο χωρίς νίκη, δεύτερο σερί 0-0, στόχος στις τελευταίες αγωνιστικές είναι απλά να τερματίσει όσο γίνεται ψηλότερα, καθώς δεν υπάρχουν ελπίδες ευρωπαϊκής εξόδους.

Τα 3/4 που της απομένουν είναι εντός έδρας, έχει να παίξει με Αρσεναλ (εντός), Μίντλεσμπρο (εκτός), Γιουνάιτεντ (εντός), Στόουκ (εντός). Αγωνιστικά νέα: Πάλι έξω Φαν Ντάικ (στόπερ, 21/1), αλλά ο Οστιν (φορ, 13/6) είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του καθώς αγωνίστηκε χωρίς ενοχλήσεις σε αγώνα της U23 της Σαουθάμπτον. Bet info: Νίκησε μόλις τα 2 από τα 8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (2 ισοπαλίες, 4 ήττες).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φόρστερ – Σοάρες, Γιοσίντα, Στέφενς, Μπέρτραντ – Ρομέου, Ντέιβις – Τάντιτς, Ρέντμοντ (ή Γουόρντ Πράους), Μπουφάλ – Γκαμπιαντίνι ΑΡΣΕΝΑΛ Ρεπορτάζ: Ζωντανή για την τετράδα μετά το 2-0 επί της Γιουνάιτεντ. Ουσιαστικά, αν κάνει το 4/4 στα ματς που της απομένουν και γκελάρει μία φορά ακόμα η Λίβερπουλ, η Αρσεναλ θα είναι στην τετράδα.

Δεν έκανε καμιά καθηλωτική εμφάνιση, το καθάρισε σε 4 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο (54’, 57’) και ενώ στο πρώτο την έσωσε ο Τσεχ σε 2-3 περιπτώσεις. Με βάση την εμφάνισή της στο β’, πάντως, άξιζε το τρίποντο, φάνηκε ότι το ήθελε παραπάνω. Το κλίμα βελτιώθηκε, αλλά και πάλι μυρίζει… μπαρούτι, ο κόσμος ό,τι και να γίνει στο τέλος της σεζόν έχει πια ξενερώσει με τον Βενγκέρ και άπαντες περιμένουν την τελική απόφαση του Γάλλου προπονητή, για το αν θα παραμείνει στο Λονδίνο.

«Για μας αυτό που μετράει είναι να κερδίσουμε τα ματς που μας απομένουν. Είχαμε μια κακή περίοδο το προηγούμενο διάστημα, αλλά αντιστρέψαμε την κατάσταση και αυτό που θέλουμε είναι να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με νίκες. Αν αυτό αρκεί για να είμαστε στην τετράδα, θα φανεί», δήλωσε ο Βενγκέρ. Σαουθάμπτον (εκτός), Στόουκ (εκτός), Σάντερλαντ (εντός) και Εβερτον (εντός) είναι οι επόμενοι αντίπαλοί της.

Αγωνιστικά νέα: Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κοσιελνί (στόπερ, 31/2). Ξανά διαθέσιμος ο Μουστάφι (στόπερ, 23/2), τσεκ για τον Τζάκα (χαφ, 28/2) που έπαιξε με ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε στο 76’. Bet info: Πέντε no goal στα 6 τελευταία. Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Τσεχ – Χόλντινγκ, Κοσιελνί (ή Μουστάφι), Μονρεάλ – Τσάμπερλεϊν, Τζάκα (ή Κοκλέν), Ράμσεϊ, Γκιμπς – Οζίλ, Αλέξις, Ζιρού (ή Γουέλμπεκ) Πηγή: Kingbet.

net 

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος