4394

Billaras

Ξεδιάλεγμα μεταξύ πολλών

Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι ευχαριστημένος απο χθες ή όχι. Ειλικρινά. Κάτι ότι δύο στοιχηματά μου “τρέχουν” και μπορούν να μου δώσουν πάνω από 1.000 μονάδες κέρδους, κάτι κάποια εύστοχα μπετ (πχ το διπλό της Χάνσα στο live, στο 5.00, σε ματς που…γέλαγαν και τα τσιμέντα από το στήσιμο και το “φάγαμε” πολλοί φίλοι στο chat), κάτι που στην εφημερίδα έκανα ένα 7 στα 8 (χάθηκε μόνο η Μπλάκμπερν) και εδώ στο site ένα αντίστοιχο 7 στα 9, με έκαναν και χαμογέλασα.

Ηταν μιά καλή μέρα. Και ξερό Χ πιάσαμε και κάποια φαβορί πέρασαν αέρας που λέμε. Αλλά…γιατί ξυνίζω; Γιατί ξέρω ότι μπορούσε να είναι καλύτερα. Εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο. Χθες μέχρι και απόλυτο μπορούσε να γίνει. Τι μου τα χάλασε; Μιά ατυχία και μιά βλακεία. Ατυχία ήταν η Μπλάκμπερν. Οκ, με παίκτη παραπάνω, με δύο πέναλτι, με την “μισή” Λίβερπουλ, πάρτο το ματς βρε άμοιρη να πληρωθούμε κι εμείς! Ολη την ρέντα χθες την πήρε σημείο που.

.άφησα, η Ρέντινγκ. Και καλώς το άφησα, έπρεπε να έρθει…άσος, ούτε καν Χ! Τρομακτικές φάσεις η Μπράιτον, πέναλτι χαμένο, δοκάρι, μαγική εικόνα το 0-1. Εντελώς. Ε, η ρέντα πήγε στην Ρέντινγκ και άφησε την Μπλάκμπερν. Κρίμα. Η βλακεία, δεν θέλει και ρώτημα, η Χέρτα ήταν. Ξέρω πότε κάνω λάθος. Και είναι το δεύτερο φέτος που κάνω στην Γερμανία.

Το πρώτο ήταν πριν 3 μήνες, με την μοναδική φορά που έπαιξα Καϊζερσλάουτερν. Χθες ήταν η Χέρτα. Κακή δεν ήταν, αλλά το μπετ ήταν λάθος. Κρίμα ξανά (δεν είναι τυχαίο που στην εφημερίδα “μάζεψα” 7 στα 8 και εδώ 7 στα 9! Το…ένα παραπάνω, η Χέρτα ήταν! Οπως και να'χει, με τέτοια συγκομιδή, έπρεπε να έχει γίνει καλύτερο ταμείο. Τώρα ακόμα.

. περιμένω. Γι αυτό και ξυνίζω. Πάμε στα φρέσκα. Πολλά…μισαδάκια έχει το μενού. Γιούβε, Βαλένθια, Ρεν, Λεβερκούζεν, Αρσεναλ, PSV, Ιντερ, Τζένοα, Νάπολι, Ρεάλ και…ακόμα πιό μικρά, σαν τις δύο του Μάντσεστερ. Αυτό…δεν είναι καλό. Γιουβέντους έπαιξα από χθες και καλά έκανα, που ήταν στο “υποφερτό” 1.50. Τώρα..βούλιαξε κι άλλο, δεν το αγγίζω πιά, παρότι το πιστεύω (αλλιώς δεν θα το χτύπαγα από χθες).

Στα άλλα, μόνο Ιντερ κοιτάω. Κανένα άλλο. Παραείναι μικρά τα υπόλοιπα. Αρα, αφού Γιουβε δεν ξαναπαίζω, από μικρά σημεία, μόνο Ιντερ. Και “κοτσάρω” και το μοναδικό over που μου κάνει σήμερα, αυτό στο Αννόβερο-Βόλφσμπουργκ. Δύο στο χέρι… Πάω στα μεσαία. Κι εδώ έχει κάμποσα. Γκενκ, Καλρσρούη, ίσως και Ααχεν, Φέγενορντ, Φιορεντίνα.

Το κάθε ένα με τα υπέρ και τα κατά του. Ποιά κρατάω; Κάνω μιά…γυριστή και αντί Καρλσρούης, κρατάω Ααχεν! Τελευταία στιγμή! Θα δείξει αν είναι γιά καλό. Και κρατάω και Φέγενορντ, Φιορεντίνα. Αφήνω την Σάλκε και την Γκενκ (αυτήν γιατί… καταποντίστηκε η απόδοση). Πάω σε μεγαλύτερα, άνω του 2.10. Μονπελιέ, ΚΠΡ, Σάλκε παίζουν εδώ. Κρατάω ένα.

Αυτό που..έχω ήδη παίξει. Μονπελιέ. Και τέλος, σε μεγάλα σημεία, έχω τρία χινάρια, σε Χοφενχάιμ, σε Γρανάδα και Μόναχο 1860. Και έχω και την…ψυχωμένη κόντρα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι μαζί!! Με ασιατικό χάντιπαπ +1, με Χ-2 και 1-Χ αντίστοιχα, θα πάω και εδώ. Ας κάνω μιά σούμα. Ιντερ 1, Αννόβερο over, Ααχεν 1, Φιορεντίνα 1, Φέγενορντ 2, Μονπελιέ 2, τα τρία χινάρια και τέλος 1-Χ Γουίγκαν και Χ-2 Γουέστ Μπρομ.

Αυτά είναι. Κλείσαμε. Το θέμα είναι πως να κινηθώ; Περιμένω δύο ανοιχτά μπετ απο χθες, θα είναι λάθος να ξανοιχτώ, θέλω να “ισοφαρίσω” τουλάχιστον όλο το παιχνίδι μου Δευτέρας-Τρίτης-Τετάρτης. Τα ξανακοιτάω. Νομίζω πως η σωστή “κατανομή” είναι η εξης: Μιά δυάδα με Φέγενορντ και Μονπελιέ (αυτή την ξαναπαίζω, γιατί η απόδοση δεν έπεσε σαν της Γιουβέντους, ίσα -ισα ανέβηκε).

Ενα trixie με 1-Χ Γουίγκαν (2.70 δίνει), Χ-2 Γουέστ Μπρομ (3.75 δίνει) και Χ ξερό την Χοφενχάιμ. Και τέλος, παρολί με Ιντερ-Φιορεντίνα-Αννόβερο over. Αφήνω δηλαδή εκτός, τα άλλα δύο χινάρια (της Μόναχο αν μπει γκολ κάπου θα..έχω ίσως το νου μου στο live να παίξω το Χ ζωντανά) και αφήνω και την Ααχεν. Μπήκε-βγήκε αυτή εδώ από το παιχνίδι μου.. Ιδιαίτερη ανάλυση δεν χρειάζεται.

Τα ακούσατε στο ράδιο πριν λίγο, τα έχετε διαβάσει στην εφημερίδα, αρκεί. Κατιμάδες (τα πολύ μικρά δηλαδή) δεν παίζω, μακάρι να βγουν σε όσους τους ποντάρουν.Κι αν δεν είχα ποντάρει από χθες την Γιούβε, σήμερα θα την προσπερνούσα, ξεφτιλίστηκε το σημειο. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 25.620 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: Δυάδα από το χθεσινό yankee, Μονπελιέ 2 (2.

40)-Σοσιεδάδ Χ (3.30), με 40 μονάδες. Παρολί από χθες με Σέφιλντ 2-Αουγκσμπουργκ over-Γιουβέντους 1 (4.58), 150 μονάδες. Ποντάρισμα 11/4: Δυάδα: Φέγενορντ 2-Μονπελιέ 2 (5.00), 120 μονάδες. Παρολί με Ιντερ 1-Φιορεντίνα 1-Αννόβερο over (4.35), 150 μονάδες. Trixie (2-3 ζητούμενα): Γουίγκαν 1-Χ (2.75)-Γουέστ Μπρομ 2-Χ (3.75)-Χοφενχάιμ Χ (3.50), από 60 μονάδες σε κάθε δυάδα (180) και 20 στην τριάδα.

Ανοιχτά μπετ: 470 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.150 μονάδες. Αυτά ήταν. Δεν λέω “νέο ραντεβού” το Μ.Σάββατο γιατί…αύριο κάτι μπορεί να προκύψει. Είτε με καμιά Σαραγόσα (δεν είναι παράξενο που την έβαλαν τελευταίο ματς και θα ξέρουν τι θέλουν και οι δύο;), είτε με καμιά…Ντε Γκράαφσαπ. Νέο “φρούτο” αυτή. Ιδωμεν. Αν τελικά δεν ακουμπήσω τίποτα αύριο (υπάρχει και μιά Μπολόνια που επίσης θα ξέρει αν θέλει κάτι από το ματς με την Κάλιαρι), θα πάμε πλέον στην στήλη του Μ.

Σαββάτου. Με τα ματς του Σαββατοκύριακου. Ετσι κι αλλιώς, Μ.Παρασκεύη μιά Στουτγάρδη μόνο μου αρέσει, ας μην παίξω όμως κάτι τέτοια μέρα. Ραντεβού προς το παρόν στο chat (στο live σκάνε ευκαιρίες,ενώ και απόψε και αύριο μπορούμε να συζητήσουμε τα ματς του Σαββατοκύριακου, μιάς και…υπάρχουν ευκαιρίες με λαθάκια στις αποδόσεις που ίσως πρέπει να πονταριστούν νωρίς).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras