1085

Billaras

Ξεδιάλεγμα πριν τη…σούβλα-UPDATE 2!!!

Καλό μήνα! Καλό Πάσχα! Καλή Ανάσταση και…καλή λευτεριά αδέρφια. Επιασαν οι ζέστες, μπήκε Μάης, οτι και να κάνει ο κορωνοϊός (και όσοι διαχειρίζονται την όλη κατάσταση), τα ψέματα τελειώνουν. Και αρνί θα ψήσουμε και καφέ θα πιούμε σε καφετέρια από Δευτέρα σαν άνθρωποι και παντου θα πηγαίνουμε. Να προσέχουμε βέβαια εμείς οι ίδιοι, αυτό είναι άλλο θέμα.

Είμαι σε κατάσταση…ωραίας χαλάρωσης και δεν το κρύβω. Το είχα ανάγκη να φύγω από την πόλη, το μυαλό μου δεν άντεξε (κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά). Πλέον, στη Μυτιλήνη εδώ και 40 μέρες, ήρθα στα ίσια μου. Και όταν γυρίσω Αθήνα (στις 11 του μήνα), θα είμαι πλέον μιά χαρά, όχι με ψυχοφάρμακα. Εδώ ανοίξτε μιά παρένθεση, Παρασκευή 14 του Μάη θα έχουμε ξανά Betsellers Radio! Οκ, ξέρω, σας “κλέβω” μιά εκπομπή, τώρα επιτράπηκαν οι διαδημοτικές μετακινήσεις και θα μπορούσε να γίνει και την ερχόμενη Παρασκευή εκπομπή, αλλά δεν θα έχω γυρίσει ακόμα! Οπότε στις 14.

Και μην νοιάζεστε, θα έχουμε πολλά να πούμε (έχει και Euro, μην ξεχνιόμαστε).

Στα δικά μας, ξέρετε ότι δεν ασχολήθηκα καν με τα σεντονάτα και τα “γιουροπαλιγκάτα”, έμεινα άγαλμα με το κάζο της Μπάρτσα από τη Γρανάδα, έχασα τίμια μιά Ερζερούμ και τέλος. Η Ερζε αδίκησε τον εαυτό της, όταν μπορούσε να το τελειώσει με 2-0, ένα ηλίθιο πέναλτι έφερε το 1-1.

Και όταν μπορούσε να το κάνει 2-1 (και δοκάρι), έφαγε μιά κόντρα και αντίο. Πάμε παρακάτω όμως…

Ξέρετε ήδη ότι έχει παιχθεί ένα μπετ Μαγιάτικο. Πέντε μοναδες στην Αλαβές. Και ισχύει και το πιστεύω και αισιοδοξώ.

Πως έκλεισε όμως ο Απρίλης; Προφανώς καλά. Είχα δημοσιεύσει τον μισό μήνα αν θυμάστε. Πως έκλεισε; Με 18 ευστοχα στα 62 μπετ κι ένα push.

Με μέσο όρο απόδοσης στο 4,1 προφανώς και ήταν όλα πρίμα. Γυρίστε πίσω και θυμηθείτε τι σημεία “φάγαμε”. Δυο 6,5αρια, ένα 9άρι, χαμούλης έγινε (γέλια). Το ROI στο 109,07%, ομορφιά κι αυτό. Και η κάβα του site-τα έχουμε ξαναπεί αυτά- μπορούσε να είναι μεγαλύτερη. Θυμάστε που έσκουζα “κάποτε να διπλώσει”! Ε, δίπλωσε προ ημερων με Κάλιαρι, αλλά μπορούσε να είχε γίνει νωρίτερα αυτό.

Βλέπετε την διαφορά. Με πραγματικό ROI, με φλατ μπετ μιάς μονάδας, όλα ανέβηκαν. Με trixie και δυάδες όμως, αντί να περάσουμε τις 300 μονάδες, μείναμε στάσιμοι. Γιατί δεν “δίπλωσε” μιά φορά (τουλάχιστον) ακόμα…

Μάλλον αύριο μεθαύριο θα κάνω και ένα Editorial, θα διαβάσετε πολλά κι εκεί. Ας πάμε στα ματς του Σαββατοκύριακου τώρα.

Θα κάνω το εξής: Θα αναφέρω ΟΛΑ όσα κοιτάω όλο το weekend και την Δευτέρα.

Τώρα, εδώ. Και αύριο με ένα update κυρίως του πίνακα, θα δείτε και τι παίζω. Προς το παρόν έχω ξεχωρίσει τα εξής:

Λιντς (3,60), Φούλαμ 6,50 (ή 4,5 στο dnb), Νιουκάστλ (3,60), Γουέστ Μπρομ (2,75), Μπερνλι (3,00) από Premier League. Γουίκομ (6,5), Ρόδεραμ (2,50), Ντέρμπι (2,80) από Championship. Νορθάμπτον (3,60), Γουίγκαν (5,00) από 1η. Και Νιούπορτ (3,60), Τρανμίρ (2,70) από 2η. ΑΥΤΟ είναι το Νησί.

Τα μικρά που θα πολυφορεθούν δεν τα κοιτάω καν αυτή τη φορά (κάτι Οξφορντ, κάτι Σάλφορντ, κάτι Ροτνστέιλ ή Σέφιλντ). Οταν “έπρεπε” το έκανα εύστοχα (γέλια). Σε τρία χρόνια πάλι τέτοια δυάδα…

Ηδη κάποιες αποδόσεις έχουν πέσει. Λογικό. Ουσιαστικά είναι φινάλε στις “μικρές” (προτελευταία αγωνιστική). Η Φούλαμ ήταν στο 8, η Γουέστ Μπρομ στο 3,20, η Ντέρμπι στο 3,20… Απ’ όσες ανέφερα (12 σύνολο), οι 9 έχουν άμεσο ενδιαφέρον.

Μόνο οι Λιντς-Μπέρνλι-Γουίκομ δεν έχουν. Δείτε κι εσεις από σήμερα.

Και εκτος Νησιού; Οχι πολλά. Σιόν (3,40), Βαντούζ (3,20), Ναντ (2,62), Σπέτσια (3,40), Κάλιαρι Χ-2 (3,00 η διπλή ευκαιρία, 8,00 το ξερό διπλό), Αλαβές φυσικά (3,00 πλέον) και Βαδιαδολίδ (3,00). Αυτά είναι. Ενδεχομένως στο update να δείτε…κάτι ακόμα, αλλά σε ποσοστό 95% αυτά είναι. 19 σημεία όλο το τριήμερο.

Με μαχαίρι στο λαιμό να παίξω τώρα, θα επαιζα Ναντ-Σπέτσια-Αλαβες εκτός Νησιου και Λιντς-Τρανμίρ-Ντέρμπι στο Νησί. Αλλά μη τα “δέσετε”, θέλω να τα ξαναδώ μιά τελευταία φορά, αύριο το update θα είναι μικρό αλλά θα είναι η τελική διαλογή και όλο το παιχνίδι μου γιά τις επόμενες μέρες. Οπότε, λάθη απαγορεύονται.

Update: Ξεκινάμε γράφοντας ότι εκπτώσεις κάνουμε αλλά ώς ένα σημείο.

Οπότε, τα τρία της Championship σβήστηκαν. Ας καίγονται όσο θέλουν Ντέρμπι, Σέφιλντ και Ρόδεραμ. Δεν δέχομαι να παίξω 2,37 Ρόδεραμ ρε παιδιά, ούτε Ντέρμπι 2,70. Ηταν 2,60 και 3,20 αρχικά! Εκεί τα κουβέντιαζα και γι αυτό ήταν και στην διαλογή μου. Σβήνω και το “τρελλούτσικο” της Γουίκομ, οπότε τίποτα από Championship. Στην 1η επίσης καταλήγω στο τίποτα.

Η Νορθάμπτον έχει ζόρικο ματς, δεν χαρίζει η Μπλάκπουλ και το έδειξε και προχθές με τη Σάντερλαντ. Στο φινάλε, κάποιες πρεπει να πέσουν. Και μετά από πολύ σκέψη, αφήνω και Γουίγκαν. Γιατί ναι, η Χαλ ίσως παρουσιαστεί χαλαρή. Αλλά δεν παύει να ειναι η κορυφαία. Και κυρίως, η Γουιγκαν έχει άνεση. Και με δύο ισοπαλίες ακόμα σώζεται κατά 99%.

Είναι στο +4 και φινάλε έχει εντος με την υποβιβασμένη Σουίντον! Ακόμα και πόντο να πάρει σήμερα, ακόμα και να κερδίσουν Ροτσντέιλ και Νορθαμπτον, πάει 49 και οι άλλες 47. Και με Σουίντον εντός, πάλι έχει το πάνω χέρι στο φινάλε. Οπότε πάσο.

Μένουν Premier και 2η. Πάω ανάποδα. Εδω θα κάνω διπλή έκπτωση. Ναι, παίζω Νιούπορτ (1η έκπτωση στο 2,87) και Τρανμίρ (2η έκπτωση στο 2,62).

Μαζί, σε μιά “ψηλή” δυάδα. Ηταν πάνω από 3,00 η πρώτη, στο 2,75 η δεύτερη. Η Νιούπορτ παίζει με Τσέλτεναμ που είδε χθες βράδυ την Κέμπριτζ να χάνει, άρα και ο τίτλος είναι στο χέρι της. Ακόμα κι αν κερδίσει η Μπόλτον, έχει καλύτερο συντελεστή (εκτός αν χάσει με 2-3 και κερδίσει με 2-3 η Μπόλτον). Το’δαμε και με την Νόριτς, μετά την άνοδο πως χαλάρωσε κι έκανε 2 ήττες άμεσα.

Η Νιούπορτ το αξίζει και θέλει να εξασφαλίσει τα πλέι οφ. Δεν ρισκάρει, την κυνηγάνε δύο. Ναι, παίζουν ζορικα και οι δύο (Εξετερ και Φόρεστ Γκριν), αλλά δεν θα ρισκάρει. Οσο γιά την Τρανμίρ; Εδώ θεωρώ ότι κοιτάει και…προς τα επάνω. Σκεφτείτε να κάνει κανένα 0-1 η Εξετερ στο Μπόλτον. Τότε η Τρανμίρ και πίσω θα κοιτάει αλλά και…πάνω θα κοιτάει μπας και κάνει θαύμα απ’ευθείας ανόδου.

Και επίσης, θεωρώ ότι η Φόρεστ Γκριν έχει τελειώσει. Θα τα παίξει όλα γιά όλα μεν, αλλά μόλις βγει ξέφωτο, θα το φάει. Η απώλεια του γκολτζή Ματ στο χειρότερο σημείο της σαιζόν της στοίχισε τρελλά.

Αρα, μια δυάδα στο χέρι.

Και πάω στην Premier. Αρχικά, χωρίς κουβέντα, παίζω Λιντς σε μονό. Ακου 3,60! Ας καίγεται όσο θέλει η Μπράιτον.

Πλάκα κάνουμε; Με 2 νίκες φέτος εντός είναι. Απ’ την πεσμένη Σέφιλντ έχασε προ ημερών, πάλι καιγόταν και τότε! Γιά τη Λιντς δεν έχω να πω πολλά. Αγγλία είναι, χάρες δεν θα κάνει.

Μετά παίζω -με ψυχή- Φούλαμ. Σέκο κι αυτό, στο 7,50. Μιά στεκιά. Η Τσέλσι είναι ανάμεσα στην τεράστια πρόκληση με τη Ρεάλ. Με ανοιχτούς λογαριασμούς.

Και την 4αδα δεν θα την χάσει, αφήστε που θεωρώ ότι η Γουέστ Χαμ δεν θα κερδίσει στο Μπέρνλι τη Δευτέρα! Η Φούλαμ όλα γιά όλα. Τι να το κανει το Χ; Σκεφτείτε να έχει χάσει και η Μπράιτον νωρίς.

Αρα, δύο μονά. Ξερά. Και μετά από σκέψη, δεν παίζω Νιουκάστλ. Ή τουλάχιστον τώρα δεν παίζω Νιουκάσλ. Θα το ξανασκεφτώ. Είναι +9 από τη Φούλαμ.

Ας σκάσει διπλό η Φούλαμ απόψε και θα το ξαναδώ. Γιατί αν χάσει η Φούλαμ, δεν θα είναι και τόοοοσο πιεσμένη η Νιουκάστλ. Οχι ότι δεν μπορεί να κερδίσει αυτή την Αρσεναλ, αλλά το κίνητρο θα είναι μειωμένο.

Οπότε σύνοψη: Μονά Λιντς και Φούλαμ. Και δυάδα Νιούπορτ/Τρανμίρ. Κλείσαμε (προσωρινά) απ΄το Νησί. Αν κάνω άλλο update, θα το δειτε μέσω twitter, βασικά δεν κοιτάω τόσο τη Νιουκάστλ αύριο, αλλά τις Μπέρνλι και Γουέστ Μπρομ τη Δευτέρα.

Αλλά θέλω να δω τι θα γίνει σήμερα πρώτα.

Εκτός Αγγλίας τώρα. Θυμίζω, έχουμε ΗΔΗ καλό μπετ στην Αλαβές. Οπότε δεν την συνδυάζω με κάτι άλλο. Το λέω απλά: Αν δεν την είχα παίξει, θα βλέπατε trixie Αλαβες-Σπέτσια-Ναντ. Αν έχετε ήδη παίξει κι εσείς Αλαβες, σας εκλιπαρώ μην κάνετε bet πάνω στο bet.

Οσα κοιταξα τα ξέρετε ήδη.

Θα παίξω μονό Σπέτσια και μετά δυάδα με Ναντ. Οχι μονό τη Ναντ στο 2,62. Ας περάσει η Σπέτσια μόνη της και θα περιμένω μιά πλούσια ψηλή δυάδα ήδη κερδισμένος.

Θα ξανασκεφτώ (ελάχιστα) και τα υπόλοιπα (Βαγιαδολίδ ή Σιον ή Χ-2 Κάλιαρι) αλλά μάλλον δεν θα κάνω άλλη κίνηση εδώ (αν κάνω, θα είναι σε περίπτωση που σπάσει η Σπέτσια και ψαχτώ με τι να παίξω ξανά τη Ναντ).

Καταλήγω: Περιμένουμε ήδη ένα καλό μονό (την Αλαβές, η οποία θα “εξαφανιστεί” με το νέο πινακάκι τώρα, αλλά..εκεί θα είναι, πονταρισμένη από προχθές). Θα παίξω ακόμα τρια μονά. Λιντς/Φούλαμ/Σπέτσια. Και μετά, δύο δυάδες. Σπέτσια/Ναντ και Νιούπορτ/Τρανμίρ. Αυτά είναι. Σε ΟΛΑ ισχύει και πρώιμη πληρωμή. Οτι προσθέσω, ΧΩΡΊΣ άλλο κείμενο, θα το δείτε μόνο στο πινακάκι με update εκεί και ενημέρωση απ’ το twitter.

Ακόμα μιά φορά καλή Ανάσταση και καλό μήνα!

Update 2: Είχα…ξεχάσει πως είναι μιά πραγματικά κακή μέρα. Καθολική ήττα, στα ίσα, ούτε ατυχίες ούτε τίποτα. Πλην Νιούπορτ (και θα ελεγα και Φούλαμ που το πάλεψε αρκετα και την αδικεί η ήττα), όλες οι άλλες ήταν είτε τραγικές (πχ Αλαβές) είτε απλά μέτριες (πχ Σπέτσια, Λιντς).

Ολα στο πρόγραμμα, κάποτε θα γινόταν, έγινε τώρα.

Αλλά επειδή είναι Λαμπρή, έπειδη τρέχουμε γιά…σούβλες σημερα, ενα μικρο update. Τσεκαρα πολλά, δεν παίζω Νιουκάστλ (αλλά θα εύχομαι νίκη της γιά να “διπλώσει” ο Μάκης), δεν παίζω Βαγιαδολίδ ή Χετάφε που επίσης τσέκαρα, ενώ τα αυριανά της Premier…ας τα δω αύριο. Μπορεί να δείτε και update vol 3 αύριο μεσημέρι (γέλια).

Γιά σήμερα λοιπόν, μιά τίμια δυαδούλα και πάπαλα. Με εκπτώσεις κι αυτή. Αν ήθελα πολύ μικρά, θα έπαιζα Λοριάν και Ρεν. Τώρα που θέλω μεγαλύτερα, παίζω Μπρεστ και Φιορεντίνα. Κίνητρο έχουν, καλά παίζουν πρόσφατα, αδιάφορες -βαθμολογικά και μόνο- αντίπαλοι. Η Φιόρε έχει ζόρικο πρόγραμμα μετά, οπότε σήμερα και καθαρίζει. Η Ναντ ομοίως.

Πάω με αυτή τη δυάδα (έχουν και πρώιμη), σας καλημερίζω, καλές σούβλες, με προσοχή φαγί και πιώμα, αύριο ίσως κι άλλο update, αλλιώς την Τρίτη κανονική στήλη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras