428

Billaras

Ξεκάθαρο αγγλικό παιχνίδι!

Ούτε που θυμάμαι τι έγινε (στοιχηματικά) την Πέμπτη. “Πέταξα” λίγες μοναδούλες, δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Και καλά έκανα. Στοιχηματικά το τριήμερο μου ήταν αδιάφορο, χωρίς αξίες. Αγωνιστικά χορτάσαμε μπάλα, αλλά είπαμε, αυτά τα δύο δεν συμβαδίζουν. Αλλό η μπαλίτσα που απολαμβάνουμε-άλλο το κουμάρι. Στο κουμάρι αξία (και λεφτά) μπορεί να βρούμε σε ματς κάκιστο, να παίζουν 22 άμπαλοι! Τα “λαμπερά” τα ξέρουν όλοι και πρωτίστως οι μπουκ.

Κι εκεί έχουμε θέμα…

Πάω άμεσα παρακάτω. Στα φρέσκα. Και νομίζω σήμερα είναι μέρα Αγγλίας.

Μελέτησα ξανά τα πάντα. Εκτός Νησιού μου αρέσουν μόνο το g/g στο ντέρμπι του Φαλήρου και λίγο ο άσος της Ζυρίχης. Μιλάω πάντα γιά κάτι που να έχει αξία. Αν θέλετε να ασχοληθούμε με…κόρνερ, φάουλ, combo και τέτοια, έχει άπειρα για να χαρίσουμε λεφτά στον μπουκ.

Εγώ μιλάω για σημεία με αξία.

Οπότε, το βάρος πάει στην Αγγλία.

Δυο “μικρά” έχω στην άκρη, την Εβερτον στο 2,60 και την ΚΠΡ στο 2,10. Το δεύτερο καθαρά ελέω άφιξης Εϊνσγουορθ, τα έγραψε χθες ο Μάκης. Ο “ροκάς” της Φούτμπολ Λιγκ, άφησε την μιά του αγάπη (Γουίκομ) γιά να πάει στην άλλη (ΚΠΡ).

Η Εβερτον ειναι το μοναδικό σημείο της Premier League, από 1η κοιτάω την Πλίμουθ φυσικά, από την 2η την Σάτον και λίγο τη Σάλφορντ.

Εκει που ξεχωρίζουν πολλά -πέραν της ΚΠΡ- είναι στην Championship. Και Μίντλεσμπρο (3,20) και Γουίγκαν (3,10), και Γουότφορντ (3,80), και Μίλγουολ (3,00), άντε μην πάω και σε κάτι..ασήκωτο, που το λένε Χάτερσφιλντ (10,00). Με τον Γουόρνοκ, την γριά αλεπού, κάπου θα κάνει μαγεία η Χάτερσφιλντ, αυτό το έχω άχαστο.

Αυτά έχω λοιπόν. Και για να αρχίζω να “χτίζω” το παιχνίδι μου, αφήνω ήσυχη την Ζυρίχη και αφήνω ήσυχη και την ΚΠΡ (2,10 στο Νησί πρέπει να είναι κάτι σούπερ σπέσιαλ γιά να παίξω, σπανιότατα).

Και κάνω μιά δυάδα με Εβερτον 1/Ολυμπιακός g/g. Τα δύο χαμηλά μου. Μιά δυαδούλα στο 5,72 και τέλος αυτά.

Μένουν πλέον τα μεγάλα, είναι οκτώ. Οκ, σβηνω την Χάτερσφιλντ, δεν μου έχει δώσει δικαιώματα η Μπέρνλι, σβήνω και Σάτον και Σάλφορντ (γιατί είναι καλά η Νιούπορτ, ενώ είναι αδιανότητα καλά-σε σχέση με τα προβλήματά της- η Μάνσφιλντ).

Και μένουν πέντε…

Τέσσερα της Championship (Μίντλεσμπρο, Γουίγκαν, Γουότφορντ, Μίλγουολ) και η Πλίμουθ από την 1η. Διαλέξτε και πάρτε. Δεν θέλω να πάω σε νέο trixie, έπαιξα προ ημερών. Θα αφήσω και Γουότφορντ (αρκετά ασανσέρ και έπεσε κάτω του 4,00 που το ήθελα) και θα αφήσω και Μίλγουολ γιατί σαν να “κουνήθηκε” προχθές με καλη νίκη η Στόουκ και δεν θέλω να την πετύχω στο ανέβασμα.

Κι έτσι απλά, εκτός από την δυάδα, έχω και τρία σημεία άνω του 3,00 για ένα trixie. Μπόρο-Γουίγκαν-Πλίμουθ. Σε τοπ φόρμα η 1η, πολύ καλή και την αδικούν τα πολλά Χ η δεύτερη (αήττητη με τον νέο τεχνικό) και η Πλίμουθ…απλά Πλίμουθ. Ολα έχουν και πρώιμη πληρωμή.

Εκλεισα, δεν χρειάζεται να πλατιάζω. Θα τα πούμε στο chat και αύριο update ή και νέα στήλη, ανάλογα πως θα μου προκύψουν τα σημεία απο την τελευταία μελέτη.

Υ,Γ: Το νου σας λίγο σήμερα σε Φιλαδέλφεια και Γιάννενα. Βάση των διαιτητών μπορεί να δούμε “περίεργα” σφυρίγματα, κατά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras