284

Thassios

Αρχή με ντέρμπι – UPDATE!

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Θέλω να πιστεύω ότι θα διαβάζετε τούτη τη στήλη από κάποια παραλία ή τουλάχιστον κάτω από κάποιο κλιματιστικό όσοι είστε δουλειά ή σπίτι. Εγώ επέστρεψα για λίγο στη βάση, από το νησάκι μου, για να τακτοποιήσω κάποιες δουλειές και να τα πούμε και λίγο από εδώ. Μετά θα συνεχίσω κι εγώ τα μπανάκια μου και θα τα πούμε μετά τις 20 όπου θα πάρουν μπροστά οι μηχανές για τα καλά.

Τα υπόλοιπα παιδιά ήδη έχουν δώσει τα πρώτα σημεία της σεζόν και έχουν ανάψει τις μηχανές τους , οπότε ας ευχηθούμε μια καλή κερδοφόρα σεζόν με υγεία αλλά και άφθονες ωραίες στιγμές στο chat.

To σημείο της στήλης σήμερα θα έρθει από την Βραζιλία και τη 2η κατηγορία όπου έχουμε το ντέρμπι της Σάντα Κανταρίνα. Η Αβαί υποδέχεται την Κρισιούμα σε ένα ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα.

Μόλις 140χλμ χωρίζουν τις δύο ομάδες και πάντα τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι καυτά. Οι γηπεδούχοι παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου. Με διαφορετικό στόχο οι δύο ομάδες θα μπούνε με το μαχαίρι στα δόντια. Είναι δύο ομάδες που βλέπουμε συνέχεια κόκκινες στα παιχνίδια τους ενώ και η Κρισιούμα εκτός έδρας έχει δεχθεί δύο κόκκινες στα τρία τελευταία.

Στο 3,40 που βλέπω τη κόκκινη είναι μια τίμια απόδοση για τέτοιο παιχνίδι όπου σφυρίζει ο Flavio Rodrigues που δεν θα χαρίσει τη κόκκινη. Από κοντά και το κόμπο σε απόδοση 34.

Αυτά λοιπόν για σήμερα καθώς δεν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο. Ας ελπίσουμε να μπούμε με το δεξί στη νέα σεζόν.

Δεν αποκλείω αύριο να κάνω κάποιο update ενώ επόμενη στήλη θα έχουμε τη Τρίτη ή την Τετάρτη.

Καλό απόγευμα!

UPDATE!

Καλημέρα καρτολάχνοι μου! Το ντέρμπι στη Βραζιλία είχε ένταση αλλά ο ρέφερι αποδείχτηκε λίγο σφικτός με τις κάρτες. Μπορεί να βλέπετε μόνο 4 κίτρινες στο ματς αλλά ήταν για πολλές παραπάνω. Δολοφονικά τάκλιν και σκαριές στο σώμα με τον ρέφερι να λέει ”παίζεται”. Δεν τον περίμενα έτσι και με απογοήτευσε.

Δεν τον ήξερα για τέτοιον δυσκοίλιο. Τον σημειώσαμε πλέον.

Πάμε στα φρέσκα όπου έχουμε επαναληπτικούς για το Libertadores και το Sundamericana. Έχω τρία παιχνίδια για το ξημέρωμα σήμερα όπου είναι τα ίδια. Δηλαδή Βραζιλιάνες όπου αντιμετωπίζουν Αργεντίνες και τα ματς να είναι ανοιχτά από θέμα πρόκρισης σύμφωνα με τα σκορ των πρώτων παιχνιδιών.

Περιμένω ένταση και αρκετό σκληρό παιχνίδι απ’ όλους και δε μπορώ να μην ποντάρω κάρτες από τη στιγμή που έχουμε και καλούς διαιτητές αλλά και τίμιες αποδόσεις.

Στο Ιντερνασιονάλ – Ρίβερ περιμένω σήμερα όλα τα βλέμματα καθώς πρόκειται για μεγάλα ονόματα που δεν θέλουν να αποκλειστούν. Στη σφυρίχτρα θα είναι ο Ουρουγουανός Matonte όπου φέτος στο Libertadores έχει 5 κόκκινες και 25 κίτρινες σε 5 ματς.

Διαιτητής που βγάζει από το πρώτο ημίχρονο κάρτες περιμένω να μην αφήσει πολύ το σκληρό παιχνίδι και να τις βγάλει νωρίς. Κρατάω τη κόκκινη σε απόδοση 3,2 , το κόμπο ”όβερ 1,5 κίτρινες + κόκκινη ” σε απόδοση 5 και το ”οβερ 1,5 κόκκινες σε απόδοση 12. Η Ρίβερ πάντα εκτός έδρας ρίχνει αρκετό ξύλο και θα παρασύρει την αντίπαλο σε αυτό μιας και θέλει να κρατήσει το προβάδισμα του πρώτου ματς.

Μένουμε στο Libertadores και πάμε στο Φλουμινένσε – Αργεντίνος Τζούνιορ όπου είδαμε και στο πρώτο ματς να πέφτει πολύ ξύλο με τις ομάδες να παίρνουν από 1 κόκκινη. Αυτή τη φορά οι μπουκ είναι υποψιασμένοι γι’αυτό και δεν θα ποντάρω κάτι άλλο πέρα από τη μία μονάδα που θα ρίξω στο όβερ 1,5 κόκκινες σε απόδοση 10.

Κλείνοντας πάμε και στο Sundamericana όπου η Νιούελς Ολντ Μποις υποδέχεται την Κορινθιάνς.

Εδώ έχουμε έναν εξαιρετικό ρέφερι όπου έχει βγάλει 4 κόκκινες σε 5 ματς στη διοργάνωση και άλλες 3 κόκκινες σε αντίστοιχα παιχνίδια στο Libertadores φέτος. Είναι μηχανή κόκκινης. Κρατάω το κόμπο όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη” σε απόδοση 4,75 αλλά και το κόμπο σε απόδοση 24. Στο πρώτο ματς είχαμε 7 κίτρινες οπότε ώρα να βγούνε και οι κόκκινες.

Αυτά τα τρία ματς για σήμερα. Θα παίξω τα δύο μονά που ανέφερε σε αποδόσεις 5 και 4,75. Μετά θα ρίξω μια δυάδα με σκέτες κόκκινες στα ματς των Ιντερνασιονάλ και της Κορινθιάνς (αποδόσεις 3,2 και 3) και τέλος το 10αρι , το 12αρι και το 21αρι σε μονά. Καλό παιχνίδι αφού πάντα τα επαναληπτικά παιχνίδια τα περιμένω πιο δυνατά και οι ομάδες θέλουν να πάνε στους 8.

Καλή συνέχεια και αύριο λογικά θα έχουμε νέο update!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS