1011

Μάκης Μηνδρινός

Ξεκίνημα με χαλαρή δυάδα

Χαιρετώ! Euro λοιπόν, με βροχή και έκτακτα δελτία καιρού! Καλά ξεκίνησε αυτό (γέλια)! Διαβάσαμε, ξανα διαβάσαμε, αναλύσεις, κι άλλες αναλύσεις, ήρθε η ώρα να δούμε και μπαλίτσα. Όπως ισχύει πάντα στις μεγάλες διοργανώσεις, στοιχηματικά «απαγορεύεται» να μπούμε με τα μπούνια. Περιμένουμε πρώτα να δούμε τις ομάδες και στην πορεία πράττουμε αναλόγως.

Πάμε να δούμε στα γρήγορα ένα-ένα τα ματς, από σήμερα μέχρι τη Δευτέρα.

Τουρκία – Ιταλία: Για την Ιταλία την κατέθεσα την άποψή μου και την Τρίτη. Θεωρώ ότι θα φτάσει ψηλά, δεν αποκλείω να φτάσει και μέχρι τέλους. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα το κάνει χωρίς απώλειες. Και η Τουρκία είναι πολύ επικίνδυνη. Θεωρώ ότι το goal/goal στο 2.

42 είναι καλό!

Ουαλία – Ελβετία: Δύσκολο πολύ! Για μένα είναι καθαρό No Bet! Την Ουαλία δεν την έχω για πολλά πολλά φέτος…

Δανία – Φινλανδία: Οι Δανοί συμφωνώ είναι το φαβορί, αλλά σε πρεμιέρα 1.45 δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ασχοληθώ.

Βέλγιο – Ρωσία: Και εδώ συμφωνώ με τους μπουκ. Το Βέλγιο προφανώς είναι το φαβορί, περιμένω ότι θα ξεκινήσει με το δεξί.

Και έχω την αίσθηση ότι η νίκη του θα συνδυαστεί και με over. Για τη Ρωσία το ματς είναι «τι είχαμε, τι χάσαμε», παίζει κόντρα στην καλύτερη ομάδα του ομίλου, η πρόκρισή της θα κριθεί στα επόμενα παιχνίδια. Αμφότερες αρκετά επιθετικές και ότι τόσο σταθερές, ο άσος σε συνδυασμό με το over είναι μια νορμάλ περίπτωση.

Αγγλία – Κροατία: Καμία αξία στο 1.

65 του άσου. Αν ήμουν σίγουρος ότι η Κροατία θα είναι η γνωστή καλή Κροατία, θα έπαιζα κόντρα. ΟΚ, καλό υλικό οι Αγγλοι, ταλαντούχα ομάδα, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας… Τι 1.65;;;

Αυστρία – Β. Μακεδονία: Λογικός ο άσος, αν και δεν έχω ιδέα από Βόρεια Μακεδονία. Δεν την έχω δει ποτέ. Είναι στην κατηγορία των «παντελώς άγνωστων» ομάδων.

Ολλανδία – Ουκρανία: Και εδώ οι Ολλανδοί σωστά είναι το φαβορί, δεν αποκλείω να έχουμε και γκολ. Γενικά, πάντως, η πρώτη αγωνιστική των ομίλων σε μεγάλες διοργανώσεις έχει λίγα over.

Σκωτία – Τσεχία: Εδώ για να είμαι ειλικρινής το περίμενα ανάποδα το σετ, με φαβορί τη Σκωτία. Παίζει εντός έδρας, θα έχει πολύ ενθουσιασμό, θα έχει και κόσμο, δίνω ένα μικρό προβάδισμα, αν και προφανώς έχει και μπόλικο Χ.

Την Τσεχία την έχω στην ίδια κατηγορία με την Β. Μακεδονία: δεν ξέρω τι θα δω.

Πολωνία – Σλοβακία: Και εδώ βλέπω ανοιχτό ματς. Οι Πολωνοί είναι φαβορί για την δεύτερη θέση (οι Ισπανοί λογικά θα είναι πρώτοι) και τουλάχιστον επιθετικά δείχνουν σε καλή κατάσταση. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε στα φιλικά, τα οποία, ΟΚ, δεν παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο, όμως από κάπου πρέπει να πιαστούμε.

Δεν είμαι τόσο σίγουρος βέβαια για την αμυντική τους συμπεριφορά, γι’ αυτό και φέρνω το over σε πρώτο πλάνο. Δίνει 2.45.

Ισπανία – Σουηδία: Αδιάφορο στοιχηματικά. Καθαρό φαβορί οι Ισπανοί, ως εκεί…

Τι παίζουμε; Λέω να βάλω μια δυάδα χαλαρή, Βέλγιο άσο και over (2.75) και Πολωνία over (2.45). Η πρώτη αγωνιστική, ούτως ή άλλως, είναι αναγνωριστική.

Τα λέμε ξανά την Τρίτη.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος