1846

Skotostrious

Ξεκίνημα στο γρασίδι…

Η νέα σεζόν στον επίπεδο στίβο (Flat Season) ξεκινάει επίσημα αύριο με την ημερίδα στο ιπποδρόμιο του Doncaster και στην πολύ σημαντική κούρσα Lincoln Heritage Handicap ,  ο KYNREN στις τρέχουσες αποδόσεις είναι αρκετά δελεαστικός. Πολυνίκης ως τριετής, συνέχισε την καριέρα του τρέχοντας σε πολύ απαιτητικά handicaps, με αρκετά ικανοποιητικές επιδόσεις έχοντας ως αποκορύφωμα την δεύτερη θέση στο Ανοιξιάτικο Μίλι στο αντίστοιχο περσινό φεστιβάλ.

Βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο στο handicap και αν το ευνοήσει ο γρήγορος ρυθμός που αναμένεται στην σημερινή κούρσα σίγουρα θα είναι στους διεκδικητές.

 

Ταυτόχρονα με το φεστιβάλ στο νησί, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πραγματοποιείται και μια από τις σημαντικότερες ιπποδρομιακές ημερίδες στον κόσμο, το Dubai World Cup. Αποκορύφωμα του είναι η ομώνυμη κούρσα άλλα το στοιχηματικό ενδιαφέρον δείχνει να υπάρχει στην ιπποδρομία Dubai Turf.

Πιο συγκεκριμένα μια φοράδα από την Ιρλανδία, η I CAN FLY , ίσως είναι ικανή να κοντράρει το φαβορί και να διεκδικήσει την πρωτιά. Εχει μια καριέρα με νίκες και πλασαρίσματα στο κορυφαίο επίπεδο και στην φετινή της επανεμφάνιση σκόραρε με χαρακτηριστική άνεση. Επιστρέφει στην αγαπημένη της απόσταση και με στήριγμα την φόρμα της ως τριετή θα την στηρίξουμε σε αυτή την πολύ σημαντική ιπποδρομία.

Νωρίτερα στον μαραθώνιο της ημερίδας, το Dubai Gold Cup, ο PRINCE OF ARRAN ίσως να έχει πολύ καλύτερες πιθανότητες απ’ ότι λένε οι αποδόσεις του. Εχει μια αξιοσημείωτη καριέρα μέχρι τώρα στην οποία δεν έχει πετύχει πολλές νίκες άλλα καταφέρνει πολύ συχνά να πλασάρεται σε αρκετά δυνατές ιπποδρομίες. Θα αγωνιστεί στην αγαπημένη του απόσταση και σίγουρα έχει πολλές βλέψεις ειδικά για πλασάρισμα.

Συνοπτικά

Σάββατο 30/03 17:35 Doncaster Lincoln Heritage Handicap : KYNREN (9,00 each-way)

Σάββατο 30/03 14:50 Meydan Dubai Gold Cup : PRINCE OF ARRAN (17,00 each-way)

Σάββατο 30/03 17:20 Meydan Dubai Turf :  I CAN FLY  (13,00 each-way)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

H κούρσα στο Doncaster βρίσκεται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ: 29 , αρ: 15)

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious