1290

Μάκης Μηνδρινός

Ξεκίνησαν, θα τελειώσουν;

Χαιρετώ! Ο κακός ο χαμός έγινε το Σ/Κ, ιστορικό θα το χαρακτήριζα. Δεν νομίζω ότι θα ξαναδούμε σ’ αυτή τη ζωή την ίδια μέρα να δέχεται 6 γκολ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και λίγο μετά 7 η Λίβερπουλ. Και δεν είναι μόνο αυτά, έσκαγαν από παντού οι εκπλήξεις και το Σάββατο και την Κυριακή. Ωραία να τα βλέπεις ως θεατής όλα αυτά, ενίοτε και ως παίκτης στοιχήματος, αν έχεις κάνει τη σωστή μαντεψιά.

Ξέρουμε πολύ καλά όμως ότι τουλάχιστον το 80% πηγαίνει στα φαβορί, είτε pregame είτε στο live, οπότε… καταλαβαίνετε.

Στο προσωπικό μου παιχνίδι, χαίρομαι που ουσιαστικά δεν ασχολήθηκα. Ελάχιστα ματς μου άρεσαν, ακόμα κι αυτά δεν πέρασαν, οπότε ήταν ένα Σ/Κ που πέρασε μάλλον αναίμακτα. Και η Κόβεντρι που έπαιξα την Παρασκευή έχασε απολύτως δίκαια από την Μπόρνμουθ.

Μπροστά μας έχουμε διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, έχουμε όμως και (πολύ) μικρές κατηγορίες Αγγλίας. Με κόπους και βάσανα ξεκίνησε η σεζόν στη Νάσιοναλ Λιγκ (εξασφάλισε 10 εκ. λίρες από την Κυβέρνηση), τώρα είναι να κάνει σέντρα ο Βορράς και ο Νότος όμως το γενικότερο συναίσθημα που επικρατεί είναι η αβεβαιότητα. Ούτε αφιερώματα δεν μπόρεσα να βρω καλά καλά, ένας Θεός ξέρει τι θα δούμε και αν τελικά μπορέσει να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Επειδή προσπάθησα να βρω εικόνα για τα περισσότερα ματς της πρεμιέρας της Νάσιοναλ Λιγκ και όντως στα περισσότερα βρήκα εκτεταμένα στιγμιότυπα (χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι η εικόνα είναι ασφαλής με μόλις ένα παιχνίδι), εκείνα που ξεχώρισα στη μεσοβδόμαδη αγωνιστική είναι η Ντόβερ και κυρίως η Κινγκς Λιν.

Και λέω να κάνω ένα μικρό bet στην Κινγκς Λιν.

Είναι νεοφώτιστη στη Νάσιοναλ Λιγκ, αν δεν ήταν ο κορωνοϊός μπορεί και να μην ανέβαινε. Στη διακοπή ήταν στη δεύτερη θέση, στο -2 από την κορυφή, αλλά με ματς λιγότερα, οπότε ήταν αυτή που πήρε τελικά την άνοδο. Δεν έχει αλλάξει πολλά στο ρόστερ σε σχέση με πέρσι, λεφτάκια δεν υπάρχουν. Παρ’ όλα αυτά, ακριβώς επειδή δεν έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με πέρσι, στην πρεμιέρα εμφανίστηκε αρκετά έτοιμη και έκοψε βαθμούς από τη Γέοβιλ (2-2), η οποία θεωρείται ένα από τα φαβορί για τον άνοδο.

Αντίπαλος σήμερα είναι η Μέιντενχεντ, η οποία είχε τα χάλια της στην πρεμιέρα με την Σάτον, έχασε εύκολα 3-0, συνεχίζοντας ουσιαστικά από εκεί που τελείωσε τη σεζόν πέρσι. Οριακά σώθηκε, δύσκολα τα βλέπω και φέτος. Υπενθυμίζω ότι πέρσι η Μέιντενχεντ ήταν πολύ καλύτερη εκτός απ’ ό,τι εντός έδρας. Ντέρμπι παραμονής είναι με βάση τα έως τώρα δεδομένα το Μέιντενχεντ – Κινγκς Λιν και με βάση την εικόνα τους στην πρεμιέρα περίμενα το σετ περισσότερο ισορροπημένο.

Το… κακό είναι ότι διορθώνεται. Χθες το διπλό ήταν στο 3,50, τώρα είναι μαξ στο 3,20. Είναι ταβάνι για μένα. Ένα πολύ μικρό ποντάρισμα στο 3,20 και τέλος το μεσοβδόμαδο. Τα λέμε ξανά την Παρασκευή.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος