567

Thassios

Ξεκινάμε ξημερώματα με Βραζιλία

Καλησπέρα αλάνια μου!

Περιμένουμε σήμερα ένα πολυπόθητο πέναλτι στο ματς της Παρί για να κλείσει όμορφα το σεντόνι και να περάσουμε στα υπόλοιπα. Η δουλειά όμως δεν σταματά. Κανονικά θα ανέβαζα στήλη αύριο το πρωί αλλά οι Βραζιλιάνοι έχουν φουλ δράση τα ξημερώματα και δε μπορώ να πάω πάσο σε ένα παιχνίδι.

Αναφέρομαι στο ματς της Φλαμένγκο με την Ιντερνασιονάλ όπου περίμενα και τελευταία στιγμή μήπως και προκύψει κάποια είδηση που να δικαιολογεί αυτό το 9αρι στο διπλό αλλά δε βρήκα.

Μιλάμε για μια φιλοξενούμενη που έχει να χάσει από τον Αύγουστο και πέρυσι έριξε 4 μέσα στην Φλαμένγκο. Κατανοώ ότι η Φλαμένγκο έχει δυνατή έδρα και ότι η Ιντερνασιονάλ έχει 3 σημαντικές απουσίες (είναι στην επίθεση αλλά έχει σημαντική επιστροφή στη άμυνα ) αλλά όχι και 9 ρε παιδιά. Μάξιμουμ 4 θα το έδινα και θα το ποντάρω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δεν τα φοβόμαστε τέτοια στο Betsellers. Αλλά δεν θα μείνω μόνο εδώ. Στα τρία τελευταία εντός της Φλαμένγκο είχαμε κόκκινη κάρτα ενώ και στα μεταξύ τους εκεί μέσα είχαμε 4 κόκκινες στα 3 τελευταία. Θεωρώ ότι η Φλαμένγκο θα ζοριστεί και άμα χάνει θα βγάλει νεύρα ενώ το παιχνίδι θα ανοίξει. Οπότε θα ποντάρω και το ειδικό ” Ιντερνασιονάλ (Χάντικαπ +2) + κόκκινη + όβερ 1,5 γκολ” σε απόδοση 9,5 κι αυτό (από το bet builder).

Οπότε με δύο 9αράκια θα πάω στο ματς και ότι θέλει ας γίνει. Έχουν αρκετή αξία και τα δύο και δε μπορώ να τα προσπεράσω έτσι.

Πάμε τώρα στα αυριανά της Ευρώπης. Θα κάνω παιχνίδι με κόκκινες κάρτες αλλά και ένα ειδικό στο ματς του Ολυμπιακού. Έχω ξεχωρίσει δύο παιχνίδια για κόκκινη.

Ξεκινάω από το ματς του Ερυθρού όπου θα παίξει τα ρέστα του αύριο απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει δυνατό ξεκίνημα.

Είναι ομάδες που ρίχνουνε ξύλο και έχουμε ρέφερι που βγάζει κόκκινη. Και οι δύο ομάδες έχουν δει ήδη από μία κόκκινη.

Μια από τα ίδια και στο ματς της Σλοβάτσκο με τη Νις. Δε νομίζω ότι θα περάσει εύκολο απόγευμα η Νις και θεωρώ ότι κάπου εκεί θα ξεφύγει το παιχνίδι σε νεύρα. Τα ίδια πέρασε και η Παρτιζάν όπου πήρε ισοπαλία με τα χίλια ζόρια και έμεινε με 10 παίκτες.

Τέλος κλείνω με το ματς του Ολυμπιακού όπου θεωρώ ότι θα έχουμε και γκολ αλλά και κάρτες. Η άμυνα του Ολυμπιακού δέχεται γκολ ενώ η επίθεση σκοράρει. Η Καραμπάχ έχει σκοράρει 4 γκολ μέχρι στιγμής και είναι από τις ομάδες που θεωρώ ότι θα βάλει γκολ ενώ παίρνει και κάρτες. Σημαντικό ματς για τον Ολυμπιακός και περιμένω ένταση.

Να μην τα πολυλογώ , το ειδικό ”g/g + όβερ 1,5 κίτρινες κάρτες η κάθε ομάδα ” δίνει 4 και είναι τίμιο.

Οπότε έχουμε συνολικά δύο μονά απόψε στο Βραζιλιάνικο ενώ αύριο τρία μονά και μία δυάδα στο Europa League. Αυτά ήταν όλα.

Νέα στήλη το Σάββατο ενώ τα λέμε σε λίγο στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS