3145

Billaras

“Ξενέρωτος” από επιλογή!

Θέλω κάποιοι να καταλάβουν την φιλοσοφία που διέπει το site. Το γράφω γιά το “νέο αίμα”, αλλά το γράφω γιά να καταλάβουν όλοι το λόγο που σήμερα και αύριο και (μάλλον και) μεθαύριο θα…αμολήσω αετό! Την Παρασκευή το βράδυ, η μάζα είπε: “Το κερατό μου με την Παρί που πήγα κι έμπλεξα”. Εγώ είπα “το κέρατό μου, δεν έπαιξα το Αμβούργο”.

Το Σάββατο η μάζα είπε “μωρή….τατάνα Τσέλσι μας κατέστρεψες”. Εγω είπα “μωρή..τατάνα Μπέρι, δεύτερη φορά σε άφησα και κέρδισες ξανά”. Την Κυριακή η μάζα είπε “ε όχι ρε Γιούβε, πλάκα μας κάνεις;”. Κι εγώ είπα “αχ ρε Βέρντερ, μου ξέφυγες”…. Να το πάρω αλλιώς; Εχω ξεκινήσει παιχνίδι ούτε μήνα (22/8). Αυτό είναι το μόλις 9ο κείμενο της σαιζόν.

Σκάρτος μήνας και μάλιστα με δεκαήμερη διακοπή ανάμεσα ελέω Εθνικών. Τα πανιά μου πάνε…πρίμα. Εχει γράψει ήδη ένα patent, με απόδοση τριάδας κοντά στο…60. Μιά “ξερή” δυάδα με απόδοση κοντά στο 8.5 και τώρα μιά δυάδα (και τα μονά της), με απόδοση 23 φορές τα λεφτά μου. Με πολύ χαλαρό παιχνίδι, έχω ξεπέρασει τις 2.000 μονάδες καθαρού κέρδους.

Κι όμως, εγώ την Κυριακή συχτίριζα γιά μιά…παράγραφο του Σαββατιάτικου κειμένου. Αυτή εδώ: “Για διάφορους λόγους τα άλλα απορρίφθηκαν, αν έπαιζα ένα ακόμα ματς αύριο θα ήταν η Βέρντερ και ένα ακόμα σήμερα θα ήταν η Μπέρι”. Οταν λοιπόν παίζεις με τις μηχανές στο ρελαντί, έχεις εξαιρετικά κέρδη, ρίχνεις …ρουκέτες απόδοσης 60 και 23 και σου μένει το…γαμώτο που δεν έπαιξες δύο μεγάλα ακόμα, είναι υγειές.

Και είναι η φιλοσοφία μας. Θα'ρθουν και οι αναποδίες, πάντα έρχονται, αλλά η φιλοσοφία δεν αλλάζει. Τι άλλαζει; Η διάθεση κατ' αρχάς. Είμαι καλά, νοιώθω καλά, το απολαμβάνω και ξέρω ότι…κάνω πλάκα στον μπουκ (αυτή την εποχή). Και αλλάζει και η βελτίωση του καθενός. Το έγραψα εξ' αρχής φέτος. Θα δείτε…άλλο Billara. 'Η μάλλον, θα δείτε τον….

σωστό Billara. Τον “κανονικό”. Γιατί αν μετανοιώνω μιά φορά γιά τα δύο ακόμα σημεία που δεν έπαιξα, δεν μου έχω συγχωρέσει (και θα περάσει πολύς καιρός για να το κάνω), την περσινή μου …λαλακία. Προσέξτε, όχι την ήττα. Θα ξαναχάσω. Τα πολλά παιδαριώδη λάθη σε όλα τα επίπεδα που έκανα. Αυτά δεν μου τα'χω συγχωρήσει. Και -είναι προφανές- φέτος μου'χει γυρίσει το μάτι, όπως μου΄χει γυρίσει και η διάθεση… Βασισμένος λοιπόν σε αυτή τη φιλοσοφία, έτσι έχουμε…εκπαιδευτεί εδώ στο Betsellers, τι θέλετε να παίξω; Ενα σημείο μου άρεσε.

Κι αυτό..το'χα δανειστεί (γέλια). Η Οσναμπρικ. Γ' Γερμανίας. Δεν κατάλαβα; Αλλα λεφτά θα πληρώσει η κάθε Σίτι με την κάθε Οσναμπρικ; Εγώ εκεί εντόπισα λάθος του μπουκ. Και θα το πόνταρα. Ελα που…το είδε ο άτιμος και τα 3.30 έχουν γίνει 2.50 (!!!). Γύρισε φαβορί, εγώ το σβήνω αυτομάτως. Δεν τον πρόλαβα. Δεν πειράζει. Αυτό που θα πείραζε, είναι αν απόψε σας άρχιζα με κάτι σαν “μπετό δυάδα Παρί over- Σεβίλλη άσο”.

Ξέρω τι σημαίνει Champions League γιά πολλούς. Εγώ είμαι ο…νονός της φράσης “χρυσή φάκα”, εγώ το βάφτισα έτσι πριν χρόνια. Πολλοί θα ορμήσουν, θα παίξουν παρολάκια, overάκια, γκολάκια, κορδονάκια, βάλτε να πάνε, όλα τ'αλέθει ο μύλος του μπουκ. Κι επειδή εγώ βορά στον μπουκ δεν σας έδωσα ποτέ, δεν θα σας δώσω και τώρα. Ούτε “συνένοχος” θα γίνω μ'αυτούς που…πιεστικά ζητάνε ασάκια και φαβοράκια και…τρία over γιά παρολάκι.

Κι εκεί ακόμα, ψάχνω την αξία. Εδώσα ένα over την περασμένη εβδομάδα, ένα προχθές, γαλλικά ήταν και τα δύο. Πέρασαν. Και να μην πέρναγαν, είχαν αξία. Το…over της Παρί τώρα όμως (παράδειγμα) είναι σαν να μην υπάρχει γιά μένα… Στο διά ταύτα: Απολύτως τίποτα από το σεντόνι (μιά ΤΣΣΚΑ στραβοκοίταξα, λέω πάσο). Επιφυλάσσομαι γιά την Πέμπτη και το Europa League.

Ισως εκεί κάτι παίξω. Αν δεν δείτε στήλη μεθαύριο, τότε πάει να πει ότι έκανα πίσω. Και τι έμεινε; Η Αγγλία. Επειδή εκεί ξέρουμε πέντε πράγματα παραπάνω, σημαίνει ότι…ντε και καλά θα παίξουμε; Εχω κανένα πρόβλημα -όπως το έκανα το Σάββατο- να ξαναδιαγράψω όλη την Championship; Αφού..δεν μ'αρέσει το πρόγραμμα, τι να κάνω; Με το ζόρι παντρειά; Πολλά Χ βλέπω να έρχονται, αλλά δεν έχω διάθεση γιά λόττο από τώρα.

Οπότε…σας δίνω το ελεύθερο να μου δώσετε τον τίτλο που έβαλε η σημερινή Kingbet στη στήλη μου: “Ο ξενέρωτος”. Εκεί έχω κι ένα υποτυπώδες πινακάκι. Εδώ τίποτα. Σας ξενερώνω…χωρίς τύψεις. Δεν παίζω. Θα δω μπάσκετ, θα πορωθώ. Μετά θα δω τα ματς, θα απολαύσω. Θα μπώ και στο chat, να τα πούμε εκεί απόψε με πολλούς. Αλλά δεν παίζω. Βομβαρδισμός θα γίνει σήμερα από 300 sites και blogs, θα είμαι ο…δακτυλοδικτούμενος.

Αν κάνω σωστά ή λάθος, ας το κρίνει ο καθένας. Ή…ας το κρίνει το ταμπλό και η τσέπη του καθενός. Καλή απόλαυση, ευχές στην Εθνική (άντε με τους αχώνευτους Ισπανούς), τα λέμε στο chat απόψε και είτε ξανά την Πέμπτη, είτε το Σάββατο. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Κέρδη από 12/9: 934 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 10.054 μονάδες. Υ.Γ: Καλά ρε…ελληνάρες, όλοι γιά τελευταία στιγμή το αφήνετε; Ψιτ, σε κολλητούς μιλάω, που ξέρω σίγουρα οτι θα έρθουν στη σύναξη, αλλά…πιστεύουν ότι θα τους μετρήσω anyway (γέλια).

Γιά…πηγαινετε στο φόρουμ και δηλώστε συμμετοχή, οι μέρες περνάνε, τελειώνει η προσθεσμιά “υποβολής” την Κυριακή, να κάνω τα κουμάντα μου με την ταβέρνα. Λεπτομέρειες στο φόρουμ, απλά τα θυμίζω κι εδώ: Σάββατο 26/9, ταβέρνα “Τα Πεύκα”, σύνορα Πέυκης-Αμαρουσίου. Θα φάμε, θα πιούμε και…δεν θα κοιμηθούμε νηστικοί, σας το υπογράφω.

Και θα γελάσουμε πολύ. Μην το αμελήτε, θέλω να δω και νέα παιδιά.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras