445

Thassios

Οι Γερμανοί ξανάρχονται

Καλημέρα Betsellerades μου!

Καλά πήγε μεσοβδόμαδα αφού τα δικά μας παιδιά στο ντέρμπι μπήκαν από την αρχή για να παίξουν με δυνατές μονομαχίες και λιγότερο μπάλα και ποιότητα. Σε ότι αφορά τούτη τη στήλη μακάρι να βλέπουμε τέτοια ματς όταν ποντάρουμε. Οι Ισπανοί δυστυχώς αποφάσισαν να κρατήσουν την ένταση για τη παράταση όπου βγήκε εκεί η κόκκινη κάρτα.

Χθες οι Γάλλοι με απογοήτευσαν σε ότι αφορά τις κάρτες. Είχε πολύ μικρή ένταση το ματς χωρίς σκληρές μονομαχίες και τάκλιν. Το πόνταρα με βάση αυτά που έγραψα στη στήλη με τα στατιστικά όπου εύκολα επιβεβαιώθηκε το g/g αλλά όχι και η κόκκινη (ήταν και ντερμπάκι). Προχωράμε και πάμε στα φρέσκα όπου μιας που έπιασα τη στήλη με τα στατιστικά θα κρατήσω ακόμη ένα σημείο για σήμερα από αυτή (σας είχα προειδοποιήσει).

Στη Γερμανία λοιπόν έχουμε την καταπληκτική εντός έδρας Χάιντενχαϊμ. Μιλάμε για ομάδα που έχει τη καλύτερη επίδοση εντός στο πρωτάθλημα με 6 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες. Τι έγραψα λοιπόν χθες;;; Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει τα 7 από τα 8 εντός έδρας ημίχρονα και έχει πάνω από ένα γκολ στα 7 από τα 8. Οπότε το ειδικό ”1 ημίχρονο + όβερ 1,5 γκολ Χάιντενχαϊμ ” δίνει 3,25 και θα το τιμήσω.

Το αρνητικό είναι ότι μιλάμε για επανέναρξη και μπορεί να παρουσιαστεί διαφορετική αλλά θα το ρισκάρω μιας και είδα ότι και στα φιλικά τα πήγε καλά. Η Χάνσα από την άλλη εκτός έχει κερδίσει μόλις ένα ημίχρονο και έχει χάσει τα 5. Οπότε στατιστικά μου βγαίνει το παραπάνω ειδικό.

Συνεχίζουμε με τους Γερμανούς και πάμε στο ματς της Βέρντερ με την Βόλσφμπουργκ.

Μωρέ τη Βόλσφμπουργκ είναι αυτή;;; Πυροβολεί η ομάδα λέμε αφού έβαλε 11 γκολ , χωρίς να δεχθεί κιόλας, σε δύο αγώνες μετά την επανέναρξη. Από την άλλη η Βέρντερ έφαγε 9 γκολ σε δύο αγώνες και φαίνεται ότι αμυντικά δεν πατάει καλά. Να μην τα πολυλογώ , θεωρώ ότι αυτό το 3αράκι που βλέπω να σκοράρει η Βόλσφμπουργκ και στα δύο ημίχρονα έχει αξία και θα το κρατήσω.

Κλείνοντας και με τους Γερμανούς πάμε στο ματς της Μπάγερν με την Φρανκφούρτη. Σαν να μην μας τα λέει καλά το θηρίο του πρωταθλήματος. Δύο σερί ισοπαλίες με το ίδιο σκορ 1-1 και μάλιστα στο τελευταίο ματς με τη Κολωνία θα μπορούσε να δεχτεί άνετα και 2ο γκολ. Σήμερα παίζει και πάλι εντός έδρας και λογικά δε τη παίρνει για ακόμη μία γκέλα αν και απέναντι έχει ομάδα με γερά δόντια.

Δε ξέρω αν μπορεί να πάρει διπλό η Φρανκφούρτη (οι αποδόσεις φυσικά και αξίζουν στο διπλό) αλλά εγώ ξέρω ότι είναι η ομάδα με την 3η καλύτερη επίθεση. Οι μπουκ βλέπουν να σκοράρει (το g/g παίζει κάπου στο 1,60) αλλά το όβερ 1,5 γκολ της το δίνουν 3,40. Γιατί ;;; Αυτό λοιπόν θα κρατήσω! Ας λήξει και 3-3 το ματς.

Σαν πολύ Γερμανία μαζεύτηκε σήμερα.

Να δεις που φταίνε οι μπάμιες που έφαγα χθες και νοσταλγούσα τον Γερμανούλη (που έχω να τον δω καιρό)!

Στα υπόλοιπα ματς που αφορούν τα γκολ θα κρατήσω το καλοπληρωμένο g/g του Ατρόμητου με τα Γιάννενα. Οι γηπεδούχοι έχουν τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος ενώ σκοράρουν και μπροστά. Μια από τα ίδια και ο Ατρόμητος που έρχεται από δύο συνεχόμενα g/g μετά την επανέναρξη.

Τα τρία τελευταία μεταξύ τους ήταν όλα g/g. Οπότε αυτό το 2,10 είναι λάθος.

Κλείσαμε με τα γκολ και πάμε στις κάρτες. Δύο παιχνίδια έχω ξεχωρίσει. Το ένα είναι στην Ισπανία και όχι δεν είναι το Σεβίλλη – Έλτσε. Θα ποντάρω κάρτες στο Χετάφε – Μπέτις. Η Χετάφε αρχίζει και πλησιάζει τη πόρτα του υποβιβασμού μετά τις τρεις σερί ήττες.

Από την άλλη η Μπέτις χάνει στο σούπερ Καπ , αποκλείεται στο κύπελλο και καπάκι ήττα από Εσπανιόλ. Περιμένω τις ομάδες να μπούνε δυναμικά σήμερα και να υπάρχει ένταση αφού θέλουν τη νίκη. Η Μπέτις εκτός έδρας είναι ομάδα που ρίχνει ξύλο αφού έχει 4 κόκκινες κάρτες φέτος στα εκτός. Η Χετάφε είναι απλά η Χετάφε. Με ρέφερι σούπερ σήμερα , έχει βγάλει 8 κόκκινες σε 9 ματς φέτος και έχει 6,5 μέσο όρο σε κίτρινες.

Οπότε το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη” δίνει 5,25 και είναι τρομερή απόδοση για τα δεδομένα που έχω.

Τέλος θα ποντάρω και μια μοναδούλα στο ντέρμπι της Γαλλίας όπου περιμένω να έχουμε και θέαμα με γκολ αλλά και κόκκινη. Το ειδικό ”g/g + όβερ 2,5 + κόκκινη” δίνει 8,5 και είναι από κλασικά παιχνίδια της Γαλλίας που μπορεί να τα δώσουν όλα.

Κάτι σαν το χθεσινό που πόνταρα δηλαδή.

Αυτά ήταν όλα. Τι παίζω;;; Θα κάνω ένα ωραίο Γερμανικό τρίξι με τα ειδικά που ανέφερα. Μετά θα παίξω και δύο μονά σε Χετάφε και Μαρσέϊγ. Τέλος θα κάνω και μια δυάδα σημερινή- αυριανή. Θα παίξω το g/g του Ατρόμητου με το αυριανό g/g της Ρεάλ. Ακόμη και στο κύπελλο έφερε πάλι g/g εντός με την Ατλέτικο.

Κλείσαμε. Νέα στήλη αύριο το πρωί. Από νωρίς σήμερα στο chat όπου έχουμε μεγάλη μάχη μέχρι αργά το βράδυ! Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS