3326

Billaras

Οι εγγλέζες κι η Ελλάδα!

Καλή ήταν η ξεκούραση, αλλά …ενώ όλα τα είχε η Μαριορή (εγώ είμαι ..αυτή), ο φερετζές της έλειπε! 'Οπου φερετζές, μιά γαστρεντερίτιδα που με έχει χτυπήσει από χθες και …μην τα ρωτάτε. Με έχει διαλύσει, ούτε να σηκωθώ δεν μπορώ από την αδυναμία. Πρόλαβα όμως να μελετήσω από..προχθές. Σήμερα με τα χίλια ζόρια τα ξαναείδα και γράφω.

Θα είμαι πολύ σύντομος, δεν την παλεύω: Από εθνικές, Ελλάδα και….τίποτα άλλο. Τα έγραψα στις εφημερίδες, το μυστικό είναι το κλίμα στην εθνική μας. Αυτό είχε διαλυθεί επί Ρανιέρι. Ο Μαρκαριάν είδατε τι έκανε. Λίγα λόγια και ..απομόνωση χωρίς παρατρεχάμενους και μανατζαραίους, κάπου στην Αυστρία. Ο “el mago” ξέρει τα κατατόπια, ξέρει από εθνικές, ξέρει από ελληνικό dna, τον πιστεύω.

Βάζω στο ζύγι ότι τι ματς είναι do or die, βάζω και ότι είμαστε αουτσάιντερ, κρατάω το 3.00. Και να μην έρθει, ο Μαρκαριάν πρέπει να μείνει καιρό, να πάρει χρόνο, να στηριχθεί. Και ελπίζω να με δικαιώσει κι αυτός γρήγορα, όπως με “δικαιώσε” δυστυχώς και ο Ρανιέρι… Ολα τα άλλα εθνικά ματς, σαν να μην υπάρχουν. Λίγο Τουρκία κοίταξα, αλλά προσπέρασα! Εμεινε το νησί: Ιδού όλα όσα είχα κυκλώσει: Κρόουλι-Ολνταμ-Μπάρνσλεϊ-Νοτς Κάουντι (από 1η), Νορθάμπτον-Καρλάιλ-Μπέρι-Χάρτλπουλ (από 2η), Νανίτον-Μπρείντρι (από Κόνφερενς) και Ιστ Στέρλινγκ από Σκωτία.

Βλέπετε έχω μέσα και φαβορί. Απλώς εδώ τα ανέφερα όλα. Ξεκίνησα σήμερα να…σβήνω! Ιστ Στέρλινγκ, Μπρέιντρι, Μπέρι, Νορθάμπτον, Νοτς Κάουντι, Μπάρνσλεϊ. Αυτά έσβησα. Γιά διάφορους λόγους. Αλλου η απόδοση (Ιστ Στέρλιγνκ), αλλού το τελευταίο αποτέλεσμα (Μπρέιντρι), αλλού λόγω ειδήσεων (απουσία πρώτου σκόρερ της Νορθάμπτον), αλλού φοβούμενος τα…κουλούρια (Μπέρι), αλλού κοιτώντας συνολικά την κακή εντός έδρας εικόνα (Νοτς Κάουντι, ας άλλαξε προπονητή).

Κι έμεινα με το…95% όσων έμεινε κι ο Μάκης! Κρόουλι-Ολνταμ-Καρλάιλ-Χάρτλπουλ-Νανίτον-Ελλάδα! Τα πέντε από τα έξι είναι και του Μάκη, απλά εγώ επιμένω και στην Ολνταμ! Είναι μιά εξάδα. Εφ'οσον δεν έπαιξα τόσες μέρες κι εφ' όσον δεν θα παίξω ξανά και αύριο, ούτε κατά 99,9% και μεσοβδόμαδα, αλλά θα ξαναποντάρω το Σάββατο στις 4 του Απρίλη , θα κινηθώ και όπως ο Μάκης.

Με δύο trixie. Me χαμηλά μπετ. Εδώ φυσικά είναι και θέμα της (άτιμης φέτος) χημείας. Πέρυσι τέτοια εποχή, αρχές Απρίλη, έκανα δύο trixie μαζεμένα και γύρισα το παιχνίδι υπέρ μου ενω έχανα καλά. Μακάρι να συμβεί το ίδιο σήμερα ή το άλλο Σαββατοκύριακο. Λοιπόν, εγώ θα πάω λίγο διαφορετικά από τον Μάκη. Τα τρία μεγαλύτερα μαζί (Ολνταμ, Καρλάιλ, Νανίτον) και τα τρία μικρότερα μαζί (Κρόουλι, Χάρτλπουλ, Ελλάδα).

Να δούμε αν…έσμιξαν καλά. Ο καθένας αποφασίζει πως (και αν) θα τα ποντάρει. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 1.650 μονάδες. Ποντάρισμα 28/3: Trixie: Καρλάιλ 2 (4.35)-Ολνταμ 2 (4.20)-Νανίτον 1 (3.10) με 35 μονάδες οι δυάδες και 15 η τριάδα, όλο μαζί 120 μονάδες. Τrixie: Κρόουλι 1 (2.80)-Χάρτλπουλ 1 (2.80)-Ελλάδα 2 (3.00) με 50 μονάδες οι δυάδες και 20 η τριάδα, όλο μαζί 170 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 290 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 1.360 μονάδες. Προφανές ότι…πετάω χαμηλά, δεν με παίρνει και γιά πιό ψηλά (θα ρισκάρω μόνο αν δω κάτι εξαιρετικό). Λογικά μπετ, ουσιαστικά μικρά μπετ, 290 μονάδες γιά 14 μέρες (απ την περασμένη Κυριακή δεν έπαιξα, θα περάσουν κι άλλες ως το άλλο Σάββατο γιά να ξαναπαίξω). Με μιά δυάδα στο ένα ή στο άλλο trixie, περνάω κι από πάνω.

Πρώτος στόχος αυτός είναι, να μην χάσω ούτε μονάδα. Και μετά βλέπουμε. Τίποτα άλλο, και…πολύ άντεξα, σας θυμίζω ότι απόψε χαράματα άλλαζει και η ώρα, άντε μπας και αλλάξει κι ο καιρός, βαρέθηκα τη….μούχλα και τη βροχή (γέλια).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras