1080

Thassios

Οι Ιταλοί συνεχίζουν να σηκώνουν το βάρος – UPDATE!

Καλημέρα κοκκινάκηδες! Μας βρήκα και καινούργιο παρατσούκλι έτσι!!

Στο 96’ μετράει ; Μια χαρά μετράει και σώσαμε κάπως χθες την μέρα έχοντας και λίγο κέρδος επιστροφή. Οι Ιταλοί κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους ενώ στα υπόλοιπα μπορώ να πω ότι ατύχησα λίγο με τη διαλογή αλλά και με τους μπουκ που μου φάγανε ένα ματς που δεν έδωσαν αποδόσεις.

Αναφέρομαι στο παιχνίδια της Κασίμπασα που θα το είχα ποντάρει σίγουρα αλλά δεν το βρήκα πουθενά διαθέσιμο με αποτέλεσμα να βγούνε 2 κόκκινες και να γίνει χαμούλης. Στα υπόλοιπα άφησα έξω την Λάρισα όπου βγήκε και εκεί η κόκκινη ενώ και το ειδικό στο ντέρμπι της Ισπανίας επιβεβαιώθηκε για όποιον το έπαιξε. Γενικότερα θεωρώ ότι θα μπορούσα να πάρω κάτι παραπάνω από την μέρα αλλά όλα καλά.

Μην είμαι και αχάριστος που λένε.

Σήμερα νομίζω ότι είναι λίγο πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και ότι δεν θα χρειαστεί να κάνω μεγάλη διαλογή  Έχω ξεχωρίσει πέντε παιχνίδια όπου περιμένω να πέσουν κορμιά και είναι τα : ΠΑΟΚ – Άρης , Μπενεβέντο – Κάλιαρι , Σεντ Μίρεν – Σεντ Τζόνσον , Καρταχένα – Καστεγιόν και Γιουβέντους – Μίλαν.

Σκλέφτηκα και νωρίς τώρα το ντέρμπι ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Μαρσέιγ αλλά λέω να το αφήσω για το λαιβ γιατί η παράδοση δεν βοηθάει αν και θέλει να κόψει βαθμούς στην μισητή Μαρσέιγ η Σεντ Ετιέν.

Δύο παιχνίδια μοιάζουν μεταξύ τους αφού μιλάμε για ομάδες που θα παλέψουν για παραμονή και είναι το ματς στην Ιταλία και το παιχνίδι στην Ισπανία Β’.

Η Μπενεβέντο λοιπόν υποδέχεται την Κάλιαρι σε ένα ματς που είναι τελικός για τις δύο ομάδες καθώς θα καθορίσει πολλά για τη συνέχεια. Είχαμε κόκκινη κάρτα και στο πρώτο παιχνίδι και γενικά είναι ομάδες που πέφτουν αρκετές κλωτσιές. Το θέμα εδώ είναι ότι πήγαν και βάλανε τον χειρότερο ρέφερι για να ποντάρω την κόκκινη κάρτα και σκαλώνω λίγο.

Ο Daniele Doveri φέτος δεν έχει βγάλει κόκκινη κάρτα σε 16 αγώνες και είναι αγκάθι για εμένα.

Στο άλλο ματς της Ισπανίας έχουμε άλλο έναν τελικό αφού θα πέσουν κορμιά στο Καρταχένα – Καστεγιόν . Βλέπουμε συχνά κόκκινη κάρτα στα ματς της Καρταχένα αφού οδηγεί τα παιχνίδια της σε φάουλ και νεύρα. Εδώ έχουμε και λίγο καλύτερο ρέφερι από τον Ιταλό όπου φέτος έχει 5 κόκκινες σε 19 αγώνες.

Ωστόσο είναι ένα ακόμη από τα παιχνίδια που αρχίζουν οι εταιρίες και κάνουν αφαιρέσεις και δεν μας δίνουν αποδόσεις. Γενικά βλέπω ότι αφαιρούν ειδικά στοιχήματα σε πολλά ματς όσο πλησιάζουν προς το τέλος τα πρωταθλήματα.

Στα υπόλοιπα θα αφήσω το Ελληνικό ντέρμπι γιατί δεν μου αρέσει ο ρέφερι ( πήραμε με τον Γάλλο και πληρωθήκαμε).

Οπότε δεν χρειάζεται να ποντάρουμε κάτι με το ζόρι άσε που η φόρμα των ομάδων λέει ότι μπορεί να προηγηθεί από νωρίς ο ΠΑΟΚ με διαφορά γκολ και να μην έχουμε πολλές εντάσεις.

Πρώτο καλό ποντάρισμα θα είναι στο Γιουβέντους – Μίλαν όπου έχουμε ντερμπάρα με το όλα της. Πέρα της αντιπαλότητας που έχουν οι δύο ομάδες μιλάμε και για ένα βαθμολογικό ντέρμπι με τον Paolo Valeri να είναι από αυτούς που δεν θα κρατήσει την κόκκινη κάρτα στο τσεπάκι του.

Τελευταία φορά που βρέθηκαν οι δύο ομάδες με τον ρέφερι ήταν πριν ένα χρόνο για το κύπελλο όπου είχαμε 7 κίτρινες κάρτες και 1 κόκκινη (με τους Ροσονέρι να μην έχουν καθόλου σε εκτίμηση τον συγκεκριμένο ρέφερι μιας και από τα περσινά πολλά παράπονα είναι αυτός που απέβαλε τον Ιμπραίμοβιτς στο κύπελλο με την Ιντερ και φέτος όπου είχαν πάλι πολλά παράπονα με απανωτές δηλώσεις) .

Κάτι 8αρια που βρίσκω στις ομαδικές κόκκινες δεν μπορώ να μην τα ποντάρω αφού έχουν αξία για εμένα.

Μετά έχουμε ένα ημιτελικό κυπέλλου. Νοκ άουτ αγώνας μεταξύ της Σεντ Τζόνσον και της Σεντ Μίρεν σε ένα παιχνίδι που μου τράβηξε το ενδιαφέρον η παράδοση των ομάδων όπου έχουμε 3 κόκκινες κάρτες στα τελευταία 4 ματς. Εντάξει είναι λίγο ζόρικοί οι Σκωτσέζοι στις κόκκινες αλλά νομίζω ότι αξίζει να παιχτεί σε έναν τέτοιο αγώνα ενώ και ο Ρέφερι για Σκωτσέζος δείχνει κόκκινες κάρτες έχοντας 8 φέτος σε 40 ματς.

Χαλαρό ποντάρισμα εδώ στο ειδικό ‘’όβερ 0,5 κάρτες η κάθε ομάδα + κόκκινη κάρτα’’ σε απόδοση 6,5.

Τέλος λέω να τολμήσω μετά από σκέψη να ποντάρω το ματς τελικό για την παραμονή στην Ιταλία ανάμεσα στην Μπενεβέντο και την Κάλιαρι. Θα πάω όμως στο ειδικό ‘’όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα + κόκκινη κάρτα’’ λόγω του ρέφερι γιατί άμα βγει κόκκινη θα είναι από διπλή κίτρινη.

‘Έτσι θα ποντάρω και εδώ χαλαρά αυτό το 6,5 που βρίσκω. Ας βγάλει λοιπόν την παρθενική του κόκκινη για να πληρώσει το Betsellers.

Αυτά για σήμερα και ας ελπίσουμε να μην μας απογοητεύσουν οι παίκτες (ειδικά το βράδυ στην Ιταλία).

Τα λέμε στο chat και Χρόνια Πολλά σε όσους/ες γιορτάζουν σήμερα!

UPDATE!!

Καλησπέρα! Αύριο θα έχουμε λογικά νέα στήλη όπου θα πούμε και για τα προηγούμενα (αχ βρε Ιταλοί) ενώ σήμερα θα έχουμε μία μόνο επιλογή με χαμηλό ποντάρισμα για να περάσει το βράδυ που λένε.

Αναφέρομαι στον αγώνα της Έλτσε με την Αλαβές όπου θα πέσουν κορμιά καθώς όλα τα ματς από εδώ και πέρα για τις δύο ομάδες (ειδικά για την γηπεδούχο ) είναι τελικοί. Οι δύο ομάδες έχουν παίκτες που μπορεί να ξεφύγουν σε πολλά φάουλ και κάρτες ωστόσο το ποντάρισμα θα είναι χαμηλό λόγω του ρέφερι. ο Pablo Fuertes ξεκίνησε δυναμικά την σεζόν με πολλές κάρτες και γενικά είναι φημισμένος για τίμιος ”κοκκινάκιας”.

Φέτος όμως (το 2021) έχει δείξει μόνο 1 κόκκινη και δεν τον βλέπω σε φόρμα. Γι αυτό το λόγο θα ποντάρουμε τις ομαδικές κόκκινες που βρίσκω σε απόδοση 7,5 και έχουν αξία αλλά με χαμηλό ποντάρισμα. Ας βγάλουν πάθος οι παίκτες που θέλουν να παραμείνουν στην La Liga και νομίζω πως θα παρασύρουν και τον ρέφερι.

Δεν έχω ξεχωρίσει κάτι άλλο ενώ αύριο όπως είπα θα έχουμε νέα στήλη με κάποιες επιλογές που ξεχωρίζουν.

Καλό απόγευμα!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS