1044

Thassios

Οι καλοί μας φίλοι… -UPDATE!

Καλημέρα Betsellerades μου!

Νομίζω πως μέχρι στιγμής πάει εξαιρετικά το Euro στοιχηματικά μιλώντας πάντα. Ο Billaras και ο Μάκης μέχρι στιγμής έχουν δώσει καλά ταμεία ενώ εδώ πήγαμε ένα πρώτο ταμείο με το Copa America. Γενικά είδα τους παίκτες με πολλή όρεξη και πολύ πάθος από τα πρώτα παιχνίδια και αυτό με κάνει αρκετά αισιόδοξο για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Εξαίρεση ίσως αποτελεί λίγο η Βραζιλία που δεν την είδα και πολύ ορεξάτη αλλά έχουμε ακόμη ματς ώστε να βγάλουμε συμπέρασμα. Τα ξημερώματα της Παρασκευής όπως είπαμε θα είναι τα επόμενα ματς όπου λογικά αύριο θα έχουμε κάποιο Update η νέα στήλη. Ας επανέλθουμε για την ώρα στο Euro όμως που ξεκινάει η 2η αγωνιστική των ομίλων και έχουμε αγώνες.

Καταρχήν εύχομαι να μην ξαναδούμε εικόνες σαν αυτές στο ματς της Δανίας που παγώσαμε όλοι . Περαστικά και καλά να είναι το παιδί ο Eriksen γιατί έχει όλη τη ζωή μπροστά του και ήταν ένα άσχημο σκηνικό που δίδαξε πολλά όμως. Ας επανέλθουμε γρήγορα στα σημερινά ματσάκια και πως θα πορευτούμε.

Στο Φινλανδία – Ρωσία δεν θα κρατήσω κάτι .

Μια μέτρια Φιλανδία που με μία τελική όμως κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από τη Δανία και αντιμετωπίζει σήμερα μια Ρωσία που με άφησε άφωνο με την πολύ κακή εμφάνιση. Είδα σχεδόν όλα τα ειδικά αλλά δεν μου τράβηξε κάτι το ενδιαφέρον ή να έχει κάτι με αρκετή αξία. Αν κάτι θα έπαιζα με το ζόρι αυτό θα ήταν να σκοράρει ο Pohjanpalo που έβαλε και το γκολ στο πρώτο ματς σε απόδοση 5,8 αλλά δε παίζω σκόρερ σε μια ομάδα που βγάζει δύσκολα τελικές.

Από μικρές αποδόσεις μπορείτε να δείτε το όβερ 1,5 τάκλιν του Glen Kamara σε απόδοση 2,50.  

Προχωράμε στο ματς της Τουρκία με την Ουαλία που περιμένω τις ομάδες να τα δώσουν όλα αφού στενεύουν τα περιθώρια άμα θέλουν να προχωρήσουν στον θεσμό. Εδώ είχα έναν προβληματισμό. Θα είναι κλειστό και δυνατό ματς ; ή θα έχουμε καλό ρυθμό με φάσεις εκατέρωθεν.

Το έθεσα σαν ερώτημα και χθες στο chat να ακούσω τη γνώμη σας και οι περισσότεροι μου είπατε ότι το περιμένετε κλειστό και δυνατό. Καταρχήν όπως πολλοί έτσι και εγώ περιμένω να δω την Τουρκία κατά πολύ βελτιωμένη μετά το άθλιο ματς που έκανε απέναντι στην Ιταλία. Τέλος καταλήγω και εγώ στο ότι μάλλον το ματς θα πάει στη δύναμη και ότι οι ομάδες θα κοιτάξουν την άμυνα πρώτα.

Ειδικά η Τουρκία θα κοιτάξει να βελτιώσει πολύ αυτό το κομμάτι. Οπότε καταλήγω στο να κοιτάξω τα μπετ με τις κάρτες. Και οι δύο ομάδες έχουν καλούς μέσους όρους σε κάρτες και έχουν παίκτες που μπορεί να πάρουν εύκολα κάρτα ενώ ο Artur Soares Dias ένας ρέφερι που όλοι αγαπήσαμε σε αυτήν τη στήλη δεν μασάει να βγάλει κάρτες (είναι και λίγο πεναλτάκιας πάντως αν θέλετε να δείτε κάτι εκεί).

Βέβαια δεν έχει την εμπειρία που θα ήθελα σε τέτοιες διοργανώσεις ώστε να έχω και αρκετά στατιστικά στα χέρια μου για να είμαι ακόμη πιο σίγουρος αλλά νομίζω ότι 4 κάρτες που θέλω θα τις βγάλεις. Το ειδικό όβερ 1 κάρτα για κάθε ομάδα στο 4 έχει αξία (μάξιμουμ 3 θα το έδινα) και θα είναι το βασικό ποντάρισμα σήμερα. Πάντως όποιος πιστεύει ότι θα είναι ένα ματς με ρυθμό και αρκετές τελικές προσπάθειες μπορεί να δει τα σουτ του καλού επιθετικού της Ουαλίας Kieffer Moore.

Στο 2,75 να έχει 3 σουτ και πάνω ενώ στο 4 να έχει 2 σουτ στο στόχο τουλάχιστον. Δύο μπετ που επιβεβαίωσε και στον πρώτο αγώνα.   

Τέλος πάμε στον αγώνα της Ιταλία με την Ελβετία. Στον πρώτο αγώνα είδαμε μια Ιταλία αλλιώτικη από αυτήν που είχαμε συνηθίσει χρόνια τώρα. Είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας με τους Insignie και Immobile μπροστά να είναι σε τρομερή κατάσταση αλλά και την άμυνα να τα πηγαίνει περίφημα (μιλάμε για Ιταλούς φυσικά) με τον Spinazzola να βγαίνει ο καλύτερος παίκτης του αγώνα.

Γιατί το αναφέρω αυτό ; Μα γιατί το πρώτο μπετ από εκεί έρχεται. Θα ποντάρω σήμερα σαν καλύτερο παίκτη του αγώνα τον Insignie που τον βρίσκω σε εξαιρετική απόδοση. Οριακά μαζί με τον Immobile ήταν νομίζω να πάρουν αυτοί το βραβείο στο πρώτο αγώνα και σήμερα περιμένω πάλι να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο 5-6 σαν απόδοση ο Immobile είναι μια σωστή τιμή και κάπου εκεί περίμενα και τον Insignie άντε βαριά στο 7 όπως τον δίνουν οι περισσότερες εταιρίες.

Έλα όμως εγώ που τον βρήκα σε απόδοση 12 να είναι ο καλύτερος παίκτης και μιας και μιλάμε για στοίχημα και αποδόσεις νομίζω ότι δεν θα το προσπεράσω. Μετά πάμε λίγο στις κάρτες μιας και σφυρίζει ένα άλλος αγαπημένος ο Ρώσος Segei Karasev και περιμένω να δώσει κάρτες. Καιρός λίγο να αρχίσει να παίρνει και η Ιταλία κάρτες μιας και την έχουμε μακροχρόνιο μπετ ενώ στον σημερινό αγώνα βλέπω την Ελβετία να παίρνει πιο πολλές.

Εδώ δεν θα πάω με το ειδικό όβερ 1 κάρτα για κάθε ομάδα αφού φοβάμαι την Ιταλία μην μείνει με 1 κάρτα μόνο. Ωστόσο θα πάω σε κάτι πιο funbet που λέγεται ‘’σκορ καρτών’’. Θεωρώ ότι η Ιταλία παίζει στις 1-2 κάρτες και η Ελβετία στις 2-3. Σκέφτομαι λίγο τα σκορ 1-2 και 1-3 σε αποδόσεις 8,5 και 12,5 και το θέμα είναι πιο θα επιλέξω. Νομίζω πως οι Ιταλοί θα κάνουν κλασικά το παιχνίδι τους και οι Ελβετοί αν και είναι επικίνδυνοι μπροστά πίσω θα τις ρίξουν τις κλωτσιές τους.

Μιας λοιπόν που έχουμε και τον Karasev (μην δούμε καμία κόκκινη από τα καλόπαιδα της Ελβετίας) θα πάω με το σκορ 1-3 σαν funbet.

Αυτά λοιπόν για σήμερα. Βασικό μας μπετ θα είναι το ειδικό στο ματς της Τουρκίας ενώ το βράδυ στο ματς της Ιταλίας θα πάμε χαλαρά με δύο μεγάλες αποδόσεις. Δηλαδή θέλουμε στο ένα το φιλαράκι μας ο Artur Soares Dias να βγάλει κάρτες και στο άλλο το φιλαράκι μας ο Insignie να κάνει μια ματσάρα και να πληρώσει το λάθος του μπουκ.

Κάπως έτσι θα κινούμαστε σε όλο το Euro αφού πιο πολύ ειδικά θα βλέπετε στις προτάσεις μου που είναι και ο τομέας μου. Άλλωστε ο Billaras και ο Μάκης όπως είπαμε είναι On fire και κάνουν παιχνίδι.

Νέα στήλη ή Update αύριο το πρωί με Euro πάλι αλλά και με Copa America.

UPDATE!

Καλημέρα παικταράδες μου! Χθες κάτι βγήκε από το βασικό ματς μπετ αφού στο τέλος πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες της Τουρκία και της Ουαλίας και βγήκαν 4 κάρτες μετά το 90′.

Πάντως θα μπορούσαν να είχαν βγει κάποιες κάρτες νωρίτερα και αναρωτιέμαι μήπως οι διαιτητές δείχνουν κάποια επιείκεια παραπάνω από αυτή που πρέπει. Πάντως χθες χάθηκε και το πρώτο μακροχρόνιο αφού η Τουρκία είναι μια πολύ κακή ομάδα. Δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα και μάλλον έπεσα πολύ έξω που την έβαλα να βγει και πρώτη στον όμιλο.

Σήμερα θα μας απασχολήσουν δύο παιχνίδια. Ένα από το Euro και ένα από το Copa America. Στον αγώνα της Ουκρανίας με την Βόρεια Μακεδονία θα έχουμε ένα παιχνίδια κρίσιμο για τις δύο ομάδες για την συνέχεια του Euro. Περιμένω κλειστό και δυνατό παιχνίδια με πολλά φάουλ και τον αγώνα σήμερα θα σφυρίξει ένας Αργεντινός ρέφερι. Ναι μεν ο Fernando Rapallini είναι καρτάκιας αλλά έχω μια μικρή ένσταση.

Αυτός βγάζει κάρτες αλλά βλέπει και τάκλιν δολοφονικά στους αγώνες που σφυρίζει. Τώρα σε αυτά τα Ευρωπαικά παιχνίδια μήπως είναι χαλαρός μαθημένος σε πιο σκληρά παιχνίδια. Το ειδικό οβερ 1 κάρτα για κάθε ομάδα που βρίσκω σε απόδοση 4,5 (εγώ πρόλαβα πήρα στο 4,75 αλλά μόλις τώρα που γράφω έπεσε στο 4,5) έχει αξία δεδομένου της κρισιμότητας του ματς ενώ και οι ομάδες παίρνουν κάρτες.

Θα το ποντάρω λοιπόν αλλά με χαμηλό ποντάρισμα έχοντας την ένσταση στο μυαλό μου αλλά και αυτά που βλέπουμε γενικά από τους ρέφερι στο Euro.

Προχωράμε και πάμε στο δεύτερο παιχνίδι που όπως είπαμε έρχεται από το Copa America. Η Κολομβία λοιπόν υποδέχεται την Βενεζουέλα. η Κολομβία έκανε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Ισημερινό.

Κοίταξε πρώτα την άμυνα και έκλεισε καλά τους χώρους πετυχαίνοντας το 1-0 στο πρώτο ημίχρονο. Μετά διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι χωρίς να απειληθεί σοβαρά. Περιμένω σήμερα να μην έχει ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στην Βενεζουέλα που φάνηκε να μην μπορεί και στον αγώνα με την Βραζιλία ενώ όπως είπαμε έχει και πολλές απουσίες. Περιμένω μια άνετη επικράτηση (κάτι σε 2-0,3-0) και να βάλει γερά θεμέλια για την πρόκριση και την 2η θέση του ομίλου.

Η Βενεζουέλα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πάει το παιχνίδι στην δύναμη κάνοντας πολλά φάουλ για να σπάσει τον ρυθμό της Κολομβίας. Στο match combo λοιπόν άμα βάλουμε το 1 Κολομβία (χάντικαπ -1) και την Βενεζουέλα να έχει περισσότερες κάρτες στον αγώνα (χάντικαπ κάρτες Βενεζουέλα -0,5) βρίσκω μια απόδοση 3,75 που έχει μια αξία γι μένα.

Αλλού παίζει στο 3 που οριακά θα το άφηνα εκεί.

Με αυτά τα δύο λοιπόν θα κινηθούμε απόψε. Πιο πολύ βάρος στο ματς του Copa America ενώ στο παιχνίδι του Euro θα πάμε λίγο πιο χαλαρά.

Νέα στήλη λογικά αύριο το πρωί ή αύριο το βράδυ ανάλογα αν θα ποντάρω αύριο παιχνίδι στο Euro.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS