2125

Billaras

Οι κώνοι και τα υπερηχητικά!

Καλό μήνα! Νομίζω ότι χθες ο …Θεούλης ήθελε να πληρωθούμε το Χ/1 της Γαλλίας! Μου'χε στερήσει ένα (με εκείνο το γκολ του Κουαρέσμα στο 45'), μου το..έδωσε πίσω. Καθαρή τύχη. Γιατι κανονικά, ένα 2-0 ημίχρονο/4-0 τελικό (μην πω και 5) θα ήταν πιό δίκαιο. Μιά ομάδα ήταν στο γήπεδο. Ηταν πολύ τιμητικό (και καταπίνεται και πιό εύκολα) το 4-3 γιά την Αργεντινή.

Η διαφορά ήταν χαώδης. Σαν να βλέπαμε το χθες με το σήμερα. Το παρελθόν με το μέλλον. Απ τη μιά τα γεροντοπαλλήκαρα-κώνοι που δεν έστριβαν-δεν έτρεχαν και από την άλλη τα …υπερηχητικά. Νομίζω η φωτό που έβαλα είναι η πλέον χαρακτηριστική! Η Γαλλία όποτε πάταγε γκάζι, χανόταν η μπάλα. Η Αργεντινή απλά δεν μπορούσε να πατήσει γκάζι.

Και ότι ισοφάρισε στο 43', το έγραψα, ήταν απλά…γιά να πληρωθούμε, φάση δεν είχε κάνει. Τα είδατε όλοι, τι άλλο να γράψω. Και από αυτό το ματς, δράττωμαι της ευκαιρίας να γυρίσω λίγο πίσω. ΠΡΙΝ ξεκινήσει το Μουντιάλ, παίξαμε μακροχρόνια και κάναμε και κάποιες εκτιμήσεις. Πλέον, μπορώ να πω ότι πέσαμε μέσα σε μεγάλο βαθμό, αλλά είχαμε και μιά τρομακτική αστοχία.

Στην Αργεντινή φυσικά. Εντελώς λάθος, έπεσα έξω, απορώ τι έβλεπα. Αν δείτε και τωρα τα μακροχρόνια, την Γαλλία την είχα γιά ψηλά και μάλιστα την θεωρούσα (και θεωρώ) το υψηλότερο εμπόδιο γιά την Βραζιλία. Την έβαλα και σε μακροχρόνιο-καλυψη γιά τον τελικό. Χθες πείστηκα ότι καλώς την είχα εκεί ψηλά. Και της λειπουν και ένας σκασμός παίκτες! Σκεφτείτε ότι τα 3/4 της άμυνάς της ειναι οι… αναπληρωματικοί! Προσθέστε και Κομάν (θα έπαιζε σίγουρα) και Παγιέ και πόσους άλλους.

. Αρα λοιπόν, συνοψίζοντας, ορθώς εκτιμήσαμε Γερμανία, ορθως Πορτογαλία, ορθώς Γαλλία, γκάφα με Αργεντινή. Η οποία πήγε σπίτι της όπως έπρεπε να πάει. Γιατί πέρα από την ατομική κλάση, έγιναν και νέα εγκλήματα από τον Σαμπάολι, χωρίς φορ έπαιζε ως το 55'! Αδεια ήταν η περιοχή των γάλλων, ότι έβαλαν δύο γκολ και έκαναν αρχικά ανατροπή, ήταν απλά τύχη, στρακαστρούκα, εύνοια.

Οχι προιόν μπάλας. Η ανάπτυξη της μιάς με την άλλη (συν το ατομικό ταλέντο) ήταν η μέρα με τη νύχτα… Οσο γιά το βραδυνό; Νομίζω ότι και εδώ μέσα πέσαμε όταν γράφαμε ότι την Ουρουγουάη θα την δείτε στα ζόρικα. Σαν…ανακόντα σφίγγει το θύμα της. Οτι έφαγε από στημένο το πρώτο της γκολ, δεν λέει πολλά. Εξαφάνισαν τον Ρονάλντο, δεν απειλήθηκαν, ο Καβάνι μπροστά δεν έχει σύγκριση, πάπαλα.

Αν πέρναμε κι αυτό το μπετ, θα θεωρούσα (χθες) ΠΟΛΥ τυχερό τον εαυτό μου. Ε, καλά ήταν το ένα, θα ήταν παρά φύση αν έρχόταν Χ στο 90λεπτο το βραδυνό… Αυτά με τα χθεσινά, είδαμε και ωραία μπάλα, είχαμε και κέρδος, δεν έπαιξα τίποτα live, πάμε στα φρέσκα. Λεω να…χαλαρώσω λίγο. Εννοείται οτι δεν παίζω τα φαβόρια. Στο 1.55 οι ισπανοί, στο 1.

85 οι κροάτες, στο 1.50 οι βραζιλιάνοι, στο 1.40 οι βέλγοι! Τα ματς της Τρίτης θα…τα δούμε την Τρίτη σε νέα στήλη. Αναφέρομαι στα σημερινά και τα αυριανά. Φαβορί γιοκ. Ξεκινάμε από αυτό. Μετά, ψάχτηκα σε ειδικά, over/under, ημίχρονα, τρίχες. Τριχούλες (γέλια). Πιθανότατα σήμερα να είναι και η πρώτη φορά που στο βραδυνό ματς δεν θα είμαι στο chat τουλάχιστον γιά ένα ημίχρονο.

Θέλει βόλτα η γυναίκα, ευκαιρία είναι. Στο Βέλγιο-Ιαπωνία δεν θα παίξω pre game απολύτως τίποτα. Θέλω να επέλθει Νέμεσις γιά τους ιάπωνες, να φάνε 3-4 να στανιάρουν που έκαναν αυτό το αίσχος προ ημερών. Αλλά θα το αφήσω γιά live. Στα άλλα τρία, μην το ψειρίζω, θα πάω χαλάρα με (διαδεδομένα) σκοράκια. Σβηστός. Το 2-1 γιά την Ισπανία (στο 9.00) που πιστεύω εύκολα-δύσκολα θα περάσει (δεν έχει ήττα από Ρωσία ποτέ), το 2-0 γιά Κροατία (στο 7.

50) και το 1-0 γιά τη Βραζιλία (στο 7.00). Στην Κροατία αν έρθει το 2-0 θα…πληρώσει και τον Μάκη που έχει 2 στα 2 και περιμένει αυτό (ασο+no goal). Οσο γιά την Βραζιλία, δεν πιστευω οτι θα έχει εύκολο έργο (κάθε άλλο), αλλά στο τέλος θα βρει την άκρη με το δικό της (φετινό) στυλ. Λίγο…ουρουγουάνικο στυλ. Δεν τρώμε φάσεις, δεν τρώμε γκολ, βάζουμε ένα, χαίρετε.

Αν είναι και απο τον Κουτίνιο, θα είναι λουκουμάκι (παρακαλείτε ο κύριος Ντιέγκο Κόστα να μην σκοράρει σήμερα, ευχαριστώ). Αυτά λοιπόν, στο χαλαρό. Οπως με βλέπω, χθες τίποτα στο live, οπότε μάλλον τώρα θα παίξουμε ζωντανά. Λίγες λοιπόν μονάδες pre game, σε σκοράκια, ένα να έρθει θα βγει και χαρτζιλίκι και βλέπουμε στο chat μετά. Οπως βλέπετε, απο τα παλιά μακροχρόνια άφησα μόνο όσα “τρέχουν”.

Και τα καινούργια φυσικά. Νέα στήλη την Τριτη! ΚΑΒΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ: 1.300 μονάδες. ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ: ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ: ΒΡΑΖΙΛΙΑ (5.00), 110 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ (13.00), 40 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΧΕΣΟΥΣ (17.00), 35 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ+ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ: ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ+ΒΡΑΖΙΛΙΑ (81.00), 5 μονάδες. 1oς ΣΚΟΡΕΡ+ΚΑΤΑΚΤΉΣΗ: ΧΕΣΟΥΣ+ΒΡΑΖΙΛΊΑ (51.00), 5 μονάδες.

ΝΕΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ (από την φάση των νοκ άουτ): Πρώτος σκόρερ απο Primera Division: Κουτίνιο (17.00), με 15 μονάδες. Αγγλία να αποκλειστεί στα ημιτελικά (5.00) με 45 μονάδες. Κροατία να φτάσει τελικο (6.00) με 30 μονάδες ΣΥΝΟΛΙΚΑ μπετ σε μακροχρόνια: 500 μονάδες. Τρέχουσα κάβα: 595 μονάδες. Κέρδος 30/6: 90 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 685 μονάδες Ποντάρισμα 1/7: Ισπανία-Ρωσία 2-1 σκορ (9.

00), 8 μονάδες. Κροατία-Δανία 2-0 σκορ (7.50), 10 μονάδες. Βραζιλία-Μεξικό 1-0 σκορ (7.00), 10 μονάδες. Και από 2 μονάδες σε κάθε δυάδα, ακόμα 6 δηλαδή, συν μία (γιά το…όγδοο θαύμα) στην τριάδα. Ολο μαζι 35 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 650 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras