3646

Billaras

Οι…πασούλες συνεχίζονται!

Not bad. Οχι κι άσχημα. Κάπως έτσι ήταν χθες. Βασικά, ένα γκολάκι ακόμα ήθελα, στο Μπορντό-Μαρσέιγ και θα ήταν και πολύ καλά. Ομως, οκ, τα είπαμε, όταν παίζεις παρολί και φαβορί, η μοίρα σου είναι γραμμένη. Κάπου κάτι θα στραβώσει. Πέντε “μικρά” στα οκτώ βρήκα, αν αυτό το έκανα σε αουτσάιντερ, σκεφτείτε πόσο παραπάνω θα ήταν τα κέρδη.

Τώρα απλώς βγήκαν τα τσιγάρα, ήρθε ένα κερδισμένο εύκολα και γενικά η Γαλλία πήγε καλά. Η τακτική σήμερα είναι η ίδια. Εφ'όσον έχω ήδη ποντάρει από χθες ένα trixie (με Οσασούνα, Σάουθεντ, Φορτούνα), δεν παίζω κάτι άλλο μεγάλο. Σήμερα που τα ξανακοίταγα, λίγο Μάδεργουελ και λίγο την Γουίγκαν (αύριο) θα ζαχάρωνα, αλλά…άστο να πάει (αν και χθες αυτή τη Γκρόνιγκεν έπρεπε να την έχω “μπουμπουνίσει” ένα μονό, τόσο καλή ομάδα και τόσο καλά μας πήγε φέτος η Ολλανδία σε μεγάλες αποδόσεις).

Οπότε…τα μικρά. Αυτά μένουν. Εσβησα κάμποσα ελέω απόδοσης. Χετάφε, Μίλαν, Σασουόλο, Σιβασπόρ μπορεί να περάσουν και τα τέσσερα. Αλλά δεν γουστάρω. Στο Betsellers έχουμε…αρχές (γέλια). Αμα ήθελα να φουσκώσω κάβες και να κάνω το παγώνι μετά, χθες θα αμόλαγα “δυάδα μπετό παλληκάρια, Εβιάν-Σοσό, 600 μονάδες” και μετά να'στε σίγουροι ότι πολλοί θα τσίμπαγαν και θα έλεγαν “ουάου, έσκισες, πάρτους τα βρακιά”.

Ευκαιρίες να παίξω έτσι είχα (και θα έχω) άπειρες, αλλά πάση θυσία ο κόσμος πρέπει να μάθει αλλιώς. Τι έχω λοιπόν στο καλάθι μου; Μικρό καλάθι, σαν και χθες. Είπαμε, παίζουμε πασούλες. Γρανάδα, Βαγιαδολίδ, Μούρθια, Χαέν, Τορίνο, Φιορεντίνα, Μπόκα. Αυτά είναι. Και τρία over, σε Σαμπντόρια, Γουέστ Μπρομ και Μπιλμπάο. Κλείσαμε. Δύο ματς εξ΄αυτών, είναι μάχες.

Και θα τα βάλω μαζί. Γρανάδα και Τορίνο. Οσες φορές είδα την Αλμερία έβαλα τα γέλια, πως πήρε τώρα καπάκι Εσπανιόλ και Μπέτις μην τα ρωτάτε, ρωτήστε όσους τα είδαν. Της πλάκας ομάδα. Ενώ η Γρανάδα τουλάχιστον, είναι σοβαρή. Και στο ιταλικό, όσες φορές είδα Τορίνο, ήταν αξιόπιστη. Και καλή ομάδα, πραγματικά καλή. Μας πλήρωσε και πολλές φορές φέτος.

Μπορεί η Μίλαν να…θέλει Χ, μπορεί η απόδοση του άσου να ανεβαίνει, αλλά… δεν με νοιάζει. Δεν παρασύρομαι συχνά από τζίρους και τάσεις, το “διάβασμά τους” είναι μεγάλο κεφάλαιο. Στα άλλα, είναι καθαρά μονόπλευρο το κίνητρο, ενώ οι αποδόσεις είναι “κάπως” αξιοπρεπείς. Οκ, ΠΑΝΤΟΥ κάνουμε στραβά μάτια, αλλιώς δεν θα παίζαμε τίποτα.

Η Βαγιαδολίδ, η Φίορε, η Χαέν, η Μούρθια, το θέλουν και είναι και σχετικά καλά ως πολύ καλά. Οσο γιά το Μπόκα-Λανούς; Στη μιά ομάδα επιστρέφει ο Ρικέλμε (και θα γίνει…αποθέωση γιά να ανανεώσει), στην άλλη έχουμε (μικρό) ροτέισον εν όψει Λα Παζ, έχουμε και Σελότο στη μέση, βλέποντας και τις δύο πρόσφατα (στα Μπόκα-Σαραντί και Χιμνάσια-Λανούς), κλίνω στον άσο παρότι είναι αδιάφορο βαθμολογικά.

Α, έχουμε και Premier League! Σόρυ, αλλά όπως είδατε, τίποτα. Μόνο ένα over κράτησα. Δεν ψήθηκα γιά κάτι. Θα δω μπαλίτσα και…από τέλη Αυγούστου πιά! Κάτι ακόμα: Την Τρίτη ΔΕΝ θα έχω νέα στήλη. Οπότε, από τώρα, δύο σκοράκια γιά τον τελικό του Europa League. Να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε, δεν έχει και κάτι άλλο. Μπενφίκα 3-2 (29.00) και ισοπαλία 2-2 (15.00). Χωρίς αιτιολόγηση (απλά πιστεύω πως ότι έχασε πέρυσι όλο στο…παρά ένα η Μπενφίκα της τα δίνει πίσω φέτος, δανεικά είναι αυτά, καλή μπάλα παίζουν, ότι πρέπει είναι τα σκορ αυτά).

Επιστρέφω στο σήμερα. Η χημεία ανήκει στον καθένα. Παρολί είναι, μην τα ξαναλέμε. Θα δείτε την δική μου, αλλά αποφασίστε…. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ:10.000 μονάδες. Κέρδη από 10/5: 537 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 12.547 μονάδες. Ποντάρισμα 11/5: Trixie (από χθες): Σάουθεντ 2 (3.25)-Οσασούνα 2 (3.10)-Φορτούνα 1 (3.00) με 50 μονάδες κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα. Δυάδα: Γρανάδα 1-Τορίνο 1 (4.

14) με 120 μονάδες. Παρολί: Φιορεντίνα 2-Γουέστ Μπρομ over-Μπιλμπάο over (4.80) με 105 μονάδες. Παρολί: Μούρθια 1-Σαμπντόρια over-Βαγιαδολίδ 2 (6.53) με 77 μονάδες. Ποντάρισμα 14/5: Μπενφίκα-Σεβίλλη ακριβή σκορ 2-2 (15.00) με 30 μονάδες και 3-2 (29.00) με 15 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 347 μονάδες (τα χθεσινά έχουν αφαιρεθεί χθες). Νέο υπόλοιπο: 12.200 μονάδες. Κλείσαμε. Βλέπετε, δεν έβαλα τελικά πουθενά Μπόκα και Χαέν.

Καθαρά έμπνευση και χημεία. Θυμίζω, δεν θα έχω στήλη την Τρίτη, μονάχα ο Μάκης θα γράψει. Και επίσης, την άλλη Παρασκευή δεν θα είμαι στο στούντιο γιά το betradio. Οπότε, νέα στήλη από μένα το άλλο Σάββατο, με τα φινάλε και των άλλων πρωταθλημάτων. Πάντως γιά την εφημερίδα θα γράφω κανονικά Τρίτη και Παρασκευή. Καλό (και χαλαρό, το βλέπετε) βόλι! Υ.

Γ: Στο φόρουμ, στην ενότητα “στοίχημα”, ο Liakos έβαλε ένα λινκ απ' όπου μπορείτε να κατεβάσετε το excel που ζητήσατε τόσοι πολλοί.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras