1303

Κώστας Ζαφείρης

Οι πολεμιστές του Σπόελστρα

Γεια χαρά!

Εχει… χοντρύνει για τα καλά το πράγμα στους τελικούς των περιφερειών σε Δύση και Ανατολή στο NBA.

Στο 2-1 η σειρά Λ.Α. Λέικερς – Ντένβερ: μακάρι να «επιτρέψουν» στους Νάγκετς και στους μάγκες του κόουτς Μάικ Μαλόουν να… πάνε την βαλίτσα μέχρι εκεί που μπορούν και να μην δούμε τίποτα… τέρατα στη συνέχεια της Δύσης.

Στην Ανατολή, απόψε έχουμε το Game 4, με το Μαϊάμι να προηγείται 2-1 των Σέλτικς.

Ξεκάθαρα ανώτεροι οι «Κέλτες» στο τελευταίο παιχνίδι, δικαίως μείωσαν και μπήκαν για τα καλά στο κόλπο της επιστροφής στη σειρά.

Κομβικό το σημερινό. Πολύ! Σταθερά χωρίς σημαντικές απουσίες και οι δύο (έχει επιστρέψει στη δράση ο πολύτιμος Χέιγουορντ για τους Σέλτικς) και μακάρι να συνεχιστεί έτσι η ιστορία για να μπουν άπαντες με όλα τους τα όπλα στην τελική ευθεία της σεζόν.

Το λέμε και το ξαναλέμε, εξαιρετική ομάδα η Βοστώνη, θαυμάσιος προπονητής ο Μπραντ Στίβενς, όμως δεν μπορώ να πάω κόντρα στο Μαϊάμι και στον Ερικ Σπόελστρα. Από το ξεκίνημα των πλέι οφ, οι Χιτ έχουν γνωρίσει δύο ήττες. Μία από τους Μπακς στα ημιτελικά και άλλη μία τώρα στους τελικούς της περιφέρειας από τους Σέλτικς πριν λίγα βράδια.

 

Ολη τη χρονιά, η ομάδα του Σπόελστρα βγάζει αντίδραση μετά από κακές εμφανίσεις. Ελπίζω (και θέλω) να το πράξει και σήμερα. Οι μπουκ δίνουν ξεκάθαρο φαβορί τους Σέλτικς, εγώ πήγα ξανά με τους πολεμιστές του Σπόελστρα.

Καλό βράδυ σε όλους!

Παλαιότερα άρθρα του Κώστας Ζαφείρης