1224

Skotostrious

Οι τελευταίες εορταστικές προετοιμασίες…

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο σε όλες και όλους ! Μια βδομάδα έμεινε πριν τα Χριστούγεννα και ο αγωνιστικός ρυθμός ανεβαίνει στις αγγλικές ιπποδρομίες εν’οψει των μεγάλων εορταστικών φεστιβάλ, για τα οποία υπάρχει και μια δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς η πορεία της πανδημίας ανάγκασε τις αρχές να αναιρέσουν την αρχική απόφαση να διεξαχθούν με περιορισμένο αριθμό θεατών και να γίνουν τελικά πίσω από κλειστές πόρτες.

Ας πάμε λοιπόν στο βασιλικό ιπποδρόμιο του Ascot απ’όπου είναι όλες οι σημερινές μας επιλογές.

Ξεκινάμε από την τέταρτη κούρσα του προγράμματος, μια Grade 1 ιπποδρομία με χαμηλά εμπόδια (hurdles), η οποία είναι από τις πιο σημαντικές του ετήσιου καλενταριού στην απόσταστη των 3 μιλίων (μαραθώνιος) και ως εκ τούτου συγκεντρώνει τις κορυφαίες συμμετοχές από το νησί.

Η φετινή έκδοση δε θα μπορούσε να είναι διαφορετική καθώς θα δούμε σπουδαία άλογα με επιτυχίες στο κορυφαίο επίπεδο της κατηγορίας όπως τα THYME HILL και PAISLEY PARK, τα οποία και δικαίως βρίσκονται στην κορυφή των επιλογών της αγοράς, καθώς έχουν κυριαρχήσει στις περισσότερες από τις κούρσες τα τελευταία χρόνια. Αξιοσημείωτη η σύγκρουση τους στην τελευταία έξοδο και των δύο όπου νικητής μετά από μεγάλη μάχη ήταν ο Thyme Hill, άλλα σήμερα αγωνιζόμενοι με το ίδιο βάρος αναμένεται να μας δώσουν μια πολύ δυνατή μονομαχία.

Δίνω ένα κλικ παραπάνω στο Paisley Park σήμερα καθώς έχει επιβεβαιώσει την ανωτερώτητα του στην κατηγορία και δείχνει σε πολύ καλή φόρμα, οπότε θα πονταριστεί και μονό αποδεκτό.

Επόμενη στάση στην επόμενη κούρσα του προγράμματος, όπου θεωρώ ότι το φαβορί THE CONDITIONAL έχει όλα τα αγωνιστικά εχέγγυα να συνεχίσει την πολύ καλή παρουσία του στα ψηλά εμπόδια (φράκτες) μετά την ομολογουμένως πολύ επιτυχημένη καμπάνια του στη σεζόν 2019-2020 στην οποία και γνώρισε την μέχρι στιγμής κορυφαία στιγμή στην καριέρα του κερδίζοντας στο μεγάλο φεστιβάλ του Μαρτίου στο Cheltenham.

Η πρεμιέρα του για τη φετινή αγωνιστική περίοδο ήταν εξίσου εντυπωσιακή καθώς αγωνιζόμενο σε μεγαλύτερη από την κανονική του απόσταση κατάφερε να πλασαριστεί απέναντι σε πολύ έμπειρο ανταγωνισμό. Αν επαναλάβει την επίδοση αυτή αναμένεται να διακριθεί και σήμερα.

Κλείνουμε τις σημερινές επιλογές με τον ARRIVEDERCI ο οποίος αγωνίζεται στην τελευταία κούρσα της ημερίδας.

Ξεκίνησε την φετινή του καμπάνια με μια πολύ καλή νίκη σε ανταγωνιστικό handicap στο Wetherby, νίκη που παίρνει μεγαλύτερη αξία καθώς ο δεύτερος της ίδιας κούρσας κέρδισε στην επόμενη του έξοδο. Ακολούθησε μια πολύ καλή παρουσία η οποία τερματίστηκε άδοξα απο μια πτώση 3 εμπόδια πριν το τέλος ενώ έδειχνε πως θα διεκδικούσε μέχρι τέλους τη νίκη.

Αγωνίζεται σε πολύ καλό επίπεδο στα handicap λόγω της αποτυχίας του να τερματίσει και καθώς εκπροσωπεί κορυφαίο εκπαιδευτή αξίζει να τον στηρίξουμε σε αποδόσεις αουτσάιντερ.

Συνοπτικά

Σάββατο 19/12 16:25 Ascot Porsche Long Walk Hurdle : THYME HILL – PAISLEY PARK combination forecast*

Σάββατο 19/12 16:25 Ascot Porsche Long Walk Hurdle : PAISLEY PARK (3,00)

Σάββατο 19/12 17:00 Ascot Good Luck Hollie In SPOTY Silver Cup Handicap Chase : THE CONDITIONAL (3,75)

Σάββατο 19/12 17:35 Ascot Betfair Exchange Trophy : ARRIVEDERCI (7,50)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

*Combination Forecast : Στη συγκεκριμένη επιλογή στοιχηματίζουμε τα δύο άλογα να τερματίσουν στις 2 πρώτες θέσεις.

Είναι δύο στήλες , η μια να βγει πρώτο το Thyme Hill και δεύτερο το Paisley Park και αντίστροφα. Ο στοιχηματισμός γίνεται όπως φαίνεται στην φωτογραφία.

.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious