1666

Editorials

Έτοιμοι γιά σύναξη και Betsellers Radio!

Ο κύβος ερρίφθη! Ημέρα ανακοινώσεων η σημερινή, δεν κάνω δημοσιογραφική δουλειά (δεν σπάω καμιά απεργία δηλαδή), απλώς ανακοίνωση-ενημέρωση βγάζω! Μιά χαρά λοιπόν περνάμε εντός Betsellers (και χθες, ειδικά στο chat που γίνεται της…μουρλής), “χρωστάω” όμως ημερομηνίες και σε όσους είναι εκτός site!

Εχουμε και λέμε λοιπόν: Η σύναξη στη Θεσσαλονίκη ειναι γνωστό ότι θα γίνει 12 του μήνα, σε δέκα μέρες από σήμερα, το άλλο Σάββατο δηλαδή.

Απέμενε το μαγαζί, το έχουμε κι αυτό! Εκεί που είμαστε και πέρυσι, εκεί θα βρεθούμε, στο “Ούζου Μέλαθρον”, Καρύπη 21, εκεί στο στενάκι από την Βενιζέλου! Ωρα 9 το βράδυ, κεντρικά, μέρος γνωστό. Οπότε, τώρα ξέρετε και το μαγαζί, κάντε τα κουμάντα σας, ήδη έχουμε συμμετοχές πολλές, πολλοί έρχεστε και εκτός Θεσσαλονίκης, παρακαλώ ΜΗΝ αμελείτε να στέλνετε ένα e-mail στο [email protected] γιά να δηλώσετε ότι θα έρθετε, να ξέρουμε στο περίπου πόσοι θα είμαστε, μην γίνει καμιά κόμπλα με τον χώρο. Αυτό βοηθάει πολύ, μην το προσπερνάτε, όταν βεβαιωθείτε ότι θα έρθετε, στείλτε ένα απλό e-mail. Εννοείτε ότι περιμένουμε και φίλους πέρα από τους συνδρομητές, αυτό είναι ξεκάθαρο. ΔΕΝ θα υπάρχει άλλη ανακοίνωση, τα λέμε 12 του μήνα στη συμπρωτεύουσα, 9 το βράδυ στο “Ούζου Μέλαθρον”, να φάμε, να πιούμε και να το απολαύσουμε!

Betsellers Radio

Ανακοινωση νούμερο 2: Είμαστε έτοιμοι κατά 95%, το Betsellers Radio …ζεσταίνεται, η φωτό που βλέπετε είναι από μιά πρόσφατη “πρόβα” που κάναμε σε στούντιο, μηχανήματα, κονσόλες κλπ.

Ανακοινώνω λοιπόν, ΞΕΚΙΝΑΜΕ 18/10, Παρασκευή, ώρα 5 το απόγευμα! Η εκπομπή θα είναι (αρχικά) κάθε Παρασκευή, ανάλυση κουπονιού, κουβεντούλα (μέσω chat). Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε και νωρίτερα, αλλά την προηγούμενη Παρασκευή θα είμαστε Θεσσαλονίκη, ενώ δεν έχει και πρωταθλήματα, έχει διακοπή ελέω Εθνικών ομάδων! Οπότε, “κλείδωσε” το 18/10, όπως “κλείδωσε” και η ώρα, το δίωρο 5-7! Εδώ σημειώστε ότι η εκπομπή θα ηχογραφείται, θα υπάρχει αρχείο εντός site, να την ακούτε ως mp3 ως ένα 24ωρο μετά το τέλος της.

On demand δηλαδή, γιά όσους δεν μπορούν να ακούσουν ζωντανά. Και βέβαια, το “Παρασκευή 18/10, ώρα 5” είναι μόνο η αρχή. Μπορεί να αυξήσουμε τις εκπομπές (πχ και Τρίτη όταν θα έχει Champions League), μπορεί να κάνουμε και live, μπορεί να έχουμε καλεσμένους, πολλά μπορούμε να κάνουμε εν καιρώ. Προς το παρόν κρατήστε τα παραπάνω, 18/10 το απόγευμα στις 5 ξεκινάμε! Αυτό θα σας το θυμήσω ξανά, θα έχουμε επόμενο Editorial 1-2 μέρες πριν την…σέντρα (γιά το τεχνικό σκέλος, πως θα ακούτε, τι θα πατάτε κλπ).

Συνδρομές

Αυτό δεν είναι ανακοινωση, είναι επανάληψη όσων ξέρετε οι περισσότεροι, αλλά δεν θέλω να τα αμελείτε: Οσοι κάνετε εγγραφή/συνδρομή μην ξεχνάτε κάποια βασικά: 1)Τα ήδη μέλη που είχε λήξει η συνδρομή τους, τώρα πλέον να πατάνε το κουμπί “ανανέωση”. 2) Οσοι πληρώνετε με κάρτα χρεωστική/πιστωτική απλώς πάτε μέσω του περιβάλλοντους της Viva Wallet χωρίς καμιά χρέωση εξτρά και άμεσα ενεργοποιείται η συνδρομή.

Και 3) Οσοι όμως πληρώνετε με τραπεζική κατάθεση, ΑΜΕΣΑ να μας στέλνετε το καταθετήριο-απόδειξη με μιά φωτό (ακόμα και print screen αν είναι μέσω online banking στο e-mail [email protected] . ΒΑΣΙΚΟ αυτό, γιά να γίνεται η ενεργοποίηση λογαριασμού!

Υ,Γ: Αυτό αφορά τους συνδρομητές και μόνο: Δεν θα κάνω update σήμερα, δεν παίζω κάτι τελικά, εξάλλου… περιμένω ένα καλό από χθες, ξέρετε εσείς! Update θα γίνει αύριο μετά το μεσημέρι γιά τα ματς του Europa League!

Παλαιότερα Editorials