2096

Billaras

Ολα από την 1η Αγγλίας!

Ολα καλά-όλα ανθηρά που έλεγαν και στην ελληνική ταινία (γέλια). Μπορεί να μην είμαι σε διακοπές, να …ζηλεύω κομμάτι όσους ακόμα είστε, να μην είμαι καν σε παραλία, να φεύγει το καλοκαίρι, αλλά απο διάθεση …Δοξα τω Θεώ. Προσαρμόστηκα άμεσα, είμαι σε φουλ ρυθμούς και μελέτης και γιά το site (εσείς δεν βλέπετε τίποτα αλλά αυτό το διάστημα τώρα, θα γίνω λίγο…Βέγγος απο το τρέξιμο), ενώ απολαμβάνω και μπαλίτσα, βλέπω όσα περισσότερα ματς μπορώ.

Και χαίρομαι γιά τις ελληνικές ομάδες, μακριά απο μένα οι κομπλεξικοί που θέλουν να χάνουν οι άλλες πλην της δικής τους, η κοντόφθαλμη λογική….δεν ειναι ουσιαστικά λογική! Θα τα πούμε την Τρίτη γιά τις ομάδες μας, με εκείνες θα ασχοληθούμε, έγραψα εξάλλου κάμποσα στην Kingbet την χθεσινή. Χαίρομαι επίσης γιατί και αμιγώς στοιχηματικά, παρότι δεν έπαιξα ακόμα τίποτα (σήμερα θα το κάνω πρώτη φορά, έχω να παίξω από τις 15/7 και τον τελικό του Μουντιάλ), καλά δείχνει το πράγμα.

Αυτό το 2 στα 3 απο αυτα που κρατησα, αλλά και το 5 στα 7 από αυτα που αρχικά είδα, είναι άκρως ενθαρυντικό. Αμα τέτοια εποχή, σε εμβόλιμη αγωνιστική με τις “μικρές”, σημαδεύεις επτά (πάντα αουτσάιντερ) και τα πέντε κερδίζουνε, ας μην έχεις παίξει τίποτα, χαίρεσαι. Το μάτι μετά το ….καλοκαιρίνο γλάρωμα, ξαναγίνεται κοφτερό, βλέπει καλά.

Δεν θα γράψω πολλά ούτε σήμερα. Τα μακροσκελή κείμενα θα αργήσουν, δεν υπάρχει λόγος. Και το βάρος μου θα είναι ξανά στα εγγλέζικα. Εκτός νησιού, τα αναφέρω τηλεγραφικά μιά Σεντ Πόλτεν “κάτι λέει” σήμερα, ενω μου έχει κολλήσει και η Μπέτις, επίσης σήμερα. Και…έχω φάει ένα σκάλωμα, Δευτέρα βράδυ, ότι θα κάνει “κουλό” η Ουεσκα.

Ισως επειδή την περασμένη Δευτέρα είδα την Μπιλμπάο και δεν μου άρεσε καθόλου (και χωρίς Αντούριθ). Εχω εικόνα δηλαδή. Αυτό της Ουέσκα ίσως φάει ένα μονό μπετ, αν το ποντάρω θα το γράψω ανήμερα στα σχόλια. Κάτι άλλο δεν είδα. Γερμανία δεν αγγίζω στην πρεμιέρα. Ούτε τα δύο σημερινά (απλώς τα ανέφερα). Παω στο νησί λοιπόν. Τη Δευτέρα έχει και το μόνο που με απασχολεί στοιχηματικά.

Την Τότεναμ. Γιατί κι εδώ έχω εικόνα. Την…άθλια εικόνα της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπράιτον, μόλις είχα γυρίσει από τις διακοπές και ήταν το πρώτο-πρώτο ματς που είδα φέτος από τον καναπέ μου! Και δεν είναι αγωνιστική η κόμπλα της. Απ' τα αποδυτήρια έρχεται, κάνει μπαμ. Είναι άλλο πράγμα αυτό πχ που είδα με την Αρσεναλ (καθαρά αγωνιστικά θέματα, δεν έχουν “βρεθεί”), κι άλλο αυτό που ειδα με την Γιουνάιτεντ, παντελής ελλειψη διάθεσης.

ΚΑΙ γι αυτό (όπως και την Ουεσκα) θα την δούμε σε 48 ώρες. Είτε στα σχόλια, είτε σε update, Δευτέρα απόγευμα θα ενημερώσω. Να δω και τις αποδόσεις, η Τότεναμ ήταν 2.80, πήγε 2.90, έφτασε 3.00 τώρα. Αν πάει λίγο ακόμα επάνω, θα το δω πιό ζεστά… Κι έτσι, τι έμεινε; Μόνο τα σημερινά εγγλέζικα. Αύριο τίποτα (αλλά θα δω ματς, κάτω από 10-12 δεν θα πέσω, είναι η εποχή της…οπτικής μελέτης), δεν θα υπάρχει στήλη.

Στην Premier το έγραψα ήδη, δεν μου αρέσει κάτι (άλλο). Οκ, αν θέλουμε να κατεβάσουμε τον πηχη, έχει λογική το over στην Μπόρνεμουθ, έχει λογική ο άσος της Φούλαμ, αλλά δεν ψήνομαι (ούτε τέτοια εποχή, ούτε…γενικώς). Οπότε πάει η Premier League. Και γιά τρίτη φορά, εσβησα και την 2η Αγγλίας. Λιγο με τσίγκλισε (από ένστικτο) η Νοτς Κάουντι. Μπορεί να έχει ξεκινήσει άθλια, αλλά κάπου θα κάνει μπαμ και θα πάρει μπρος.

Το αφησα γιατί δεν μου δίνει δικαιώματα και η άλλη. Οπότε, Championship και 1η. Απ την Championship ξεχωρίζει…ένα. Πόσο χαίρομαι που το γράφω αυτό! Γιατί ξεχωρίζει η ομάδα μου! Η Μπόλτον. Μας…έχει τρελλάνει. Και έμενα. Γιά φούντο την είχα. Και όμως, είναι στην κορφή αήττητη. Πάλι νίκη μεσοβδόμαδα, την είχα στις αρχικές επιλογές. Και τώρα, στο…4+! Ηταν στο 3.

60, πήγε 3.90, τώρα 4.10! Τρώει κόντρα. Και οι μπουκ δεν την πιστεύουν, σαν να μας λένε “κάπου θα πέσει η φάπα”. Κι εγώ το λέω. Οτι θα ξεφουσκώσει όλο αυτό το μπαμ, το θεωρώ σίγουρο. Αλλά θεωρώ πρόκληση κι αυτό το 4.10 σε ομάδα αήττητη που δείχνει πίστη και έχει και ρέντα. Και μάλιστα εντός! Και μένει η 1η. Εδώ είναι η “δεξαμενή” μου. Ακριγκτον (4.

00), Πόρτσμουθ (2.90), Γουόλσολ (3.60), Φλίτγουντ (3.30), αυτά τα τέσσερα αξίζουν. Αν προσέξετε, Ακριγκτον-Μπόλτον-Πόρτσμουθ είχα και την Τριτη. Αφού…πάνε καλα, τυφλός δεν είμαι. Μακράν ξεχωριζει η Γουόλσολ. Σαν την Μπόλτον, απρόσμενα καλό ξεκίνημα. Και η αντίπαλος της σε τρελλή φουρτούνα Τόσα χρόνια εκει ο Χιλ, πρώτη φορά ζητάνε την απόλυσή του, πέφτουν κάτι απανωτά ντόρτια, χαμός στο ίσωμα.

Μετά σαφώς η Πόρτσμουθ. Που έχει κλάση. Ποιότητα. Και όλο το πακέτο γενικώς. Και θα την προσπερνούσα, αλλά πήγε από 2.75 στο 2.90 οπότε μου κάνει. Μετά η τρελλιάρα Φλίτγουντ που αμολάει κάτι πεντάρες. Σαν τον προπονητή της ένα πράμα. Αν δεν το ξέρετε, στον πάγκο είναι ο ..γνωστός και μη εξαιρετέος Τζόι Μπάρτον, στα πρώτα του προπονητικά βήματα.

Αν δεν ξέρετε ποιός είναι και…πόσο τρελλός είναι ο Μπάρτον, μην ξανασχοληθείτε με την Αγγλία (γέλια). Και τέλος η Ακριγκτον, που πάει στρωτά παρότι πρωτάτα, με δύο διπλά ήδη. Αν αφήσω έξω τα Δευτεριάτικα, πόσα είναι σήμερα; Πέντε. Ενα από Championship, τέσσερα από 1η. Μιά τελευταία διαλογή μένει αν και πλέον ο καθένας αποφασίζει μονος του.

Εγώ γιά….γούρι περισσότερο, θα αφήσω εξω την ομάδα μου, θα αφήσω και την Ακριγκτον. Και θα πάω σε ένα συστηματάκι με Φλίτγουντ-Πόρτσμουθ-Γουόλσολ. Patent; Trixie; Μάλλον το δεύτερο, δεν έχω αποφασίσει. Πάντως αυτά θα είναι. Τίποτα άλλο, θυμίζω το νου σας Δευτέρα απόγευμα που θα έχω καταλήξει γιά Τότεναμ και Ουέσκα. Κάβα είπαμε, στο νέο σάιτ.

Εξάλλου, πρώτο μου ποντάρισμα τούτο εδώ είναι! Νέα στήλη την Τρίτη, γιά τις εξελίξεις στο site αν δεν έχετε ενημερωθεί διαβάστε εδώ: http://www.betsellers.com/content/65649/betsellers-se-nea-epohe . Και…ρίξτε και μιά ματιά στο Blog of the week, έχουμε κι ενα άλογάκι που τρέχει στο Γιόρκ!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras