2669

Billaras

Ολα του γάμου δύσκολα!

Καλως τους! Εχουμε μέρες να τα πούμε, πάνω που κυλούσαν ήσυχα -σχετικά- οι προηγούμενες, όπως το γράφει ο Μάκης έγινε…ένας χαμός ξαφνικά! Ελάτε λίγο στη θέση μας. Παντου-πλην Αγγλίας- είχαμε απραξία. Πάει να πει φόρμα…αντίο. Παντού έχουμε μεταγραφές. Στο νησί είναι πιό ζόρικα ακόμα γιατί σας θυμίζω οι “μικρές” από φέτος δεν παίρνουν δανεικούς…όποτε θέλουν αλλά κανονικά μόνο το Γενάρη.

Και ήδη γίνεται…γλέντι. Υπάρχει ομάδα πχ που έχασε 3 βασικά στελέχη και πήρε 4 άλλους. Αντε εμείς να μαντέψουμε πως θα μπει στο γήπεδο σήμερα. Παράλληλα, έχουμε ..κόλαση απολύσεων-προσλήψεων, δείτε τις ειδήσεις. Παράλληλα έχουμε τον χιονιά που πλήττει την Αγγλία, ήδη μιά αναβολή. Και γιά κερασάκι, έχουμε απουσίες σε πολλές ομάδες ελέω Κόπα Αφρικα, αλλά και μπαϊρακι παικτών-σταρ σε Τσέλσι και Γουέστ Χαμ! Μπίνγκο, όλα μαζί έπεσαν.

Κι άντε να ξεμπερδέψεις το κουβάρι… Πας να κοιτάξεις πχ Λέστερ (μετά το θέμα Κόστα που έσκασε στη Τσέλσι), λείπουν Σλιμανί-Μαχρέζ-Αμαρτέι στο Κόπα Αφρικα! Πας να κοιτάξεις Πάλας (μετά το θέμα Παγιέτ που'σκασε στην Γουέστ Χαμ), λείπει ο Ζαχά στην Αφρική. Ας τα…ξεμπερδέψω λίγο. Εκτός νησιού σήμερα είχα τρία μόλις σημεία. Ακισάρ (την αναφέρω παρότι ξεκίνησε γιά τυχόν live, έχει σοβαρότατες απουσίες η Καραμποκ), Λεβαδειακό (στο 3.

10, με νέο προπονητή και την Βέροια βυθισμένη στα χιόνια και την κακή της μοίρα), Μπορντό (οκ, στο 2.62 δεν είναι ευκαιρία αλλά έκλεισε καλά το 2016 και η Ανζέ είναι -4 βασικότατους που λείπουν -που αλλού;- στο Κόπα Αφρικα). Γιά να μην το πολυψειρίζω, προσθέτω και ένα αυριανό νωρίς, την Εσπανιόλ στο 4.00. Εχει δύο σοβαρές απουσίες, αλλιώς θα ήταν το μπετ του διημέρου.

Και πάλι όμως, με …αυτή τη Βαλένθια (εκεί να δείτε απουσίες στην άμυνα) που δεν βλέπεται, δέχομαι το 4αρακι. Κι έτσι, αντί Ακισάρ που ξεκίνησε, βάζω αυριανό την Εσπανιόλ και κάνω ένα trixie (Λιβαδειά-Μπορντό-Εσπανιόλ). Και έκλεισα. Στο νησί; Είχα διαγράψει όλη την Premier. Σκάει το θέμα Παγιέτ, προσθέτω την Πάλας. Σκάει το θέμα Κόστα, προσθέτω την Λέστερ.

Ξανακοιτάω απουσίες και αποδόσεις, σβήνω Λέστερ και πλέον στο 3.00 (και χωρίς Ζαχά) σκέφτομαι αν πρέπει να σβήσω και την Πάλας. Στην Championship έχω Κάρντιφ στο 3.30 (ντέρμπι το ματς, τώρα νωρίς), έχω Μπλάκμπερν στο 3.70 και είχα και Μπάρνσλεϊ. Προσέξτε, είχα. Δεν έχω πιά. Ανευ Γουίναλ (πρώτος σκόρερ, πουλήθηκε) πως να την παίξω; Στην 1η δεν είχα…τίποτα.

Θα προσθέσω ένα. Τη Σουίντον. Πήρε τέσσερις παίκτες, κάπως το παλεύει, αλλά το ζουμί είναι η ομάδα μου. Παλεύει με την Πάλας στο FA CUP, έρχεται 0-0, πάει σε ρεβάνς μεθαύριο. Ναι αλλά μετά γίνεται η κλήρωση. Και βγαίνει η…Μάντσεστερ Σίτι! Το καρότο. Και κυρίως οικονομικά, γιά μιά Μπόλτον να φιλοξενήσει την Σίτι είναι…βαθιά ανάσα. Στο 8.

00 πλέον μιά Σουίντον αξίζει μιά στεκιά. Και στην 2η, πάλι καλά, δύο είχα-δύο έχω. Μόρκαμ στο 5.25 (τραβάει ανήφορο η ομαδούλα χωρίς να φταίει, πήγε και την πούλησε ο πρώην ιδιοκτήτης σε ένα λαμόγιο βραζιλιάνο που είναι άφαντος, αλλά αυτό έχει συσπειρώσει απίστευτα παίκτες-προπονητή-κόσμο) και Στιβενέιτζ στο 3.80. Μιά χαρά εκτός (6 διπλά), κόντρα στην….

.έτερη που ΄χει καρότο στο στόμα. Την Πλίμουθ. Ολοι εκεί ασχολούνται με την άφιξη μεθαύριο της Λίβερπουλ για τη ρεβάνς του 0-0 στο Ανφιλντ. Από τα ball boys ως τον πρόεδρο. Ευκολα πατάει την μπανανόφλουδα σήμερα… Τι να παίξω; Η Σουίντον πάει μόνη της, προφανές. Κάρντιφ, Μόρκαμ, Στιβενέιτζ τα άλλα “σίγουρα”, με την Πάλας να με τρώει.

Να την ποντάρω ή όχι; Στο 3.00 είναι κακή απόδοση. Εν γνώσει μου θα την ποντάρω. Πιστεύω ότι στην Γουέστ Χαμ το θέμα Παγιέτ τους έχει κάνει άνω κάτω (σ.σ. λείπουν και οι Αγιού, Κουγιατέ στο Κόπα Αφρικα). Εκλεισα. Δυο μονά (Μόρκαμ-Σουίντον), δύο trixie. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 2/1: 231 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 4.101 μονάδες. Ποντάρισμα 7/1: Μονό αποδεκτό: Μπόλτον-Σουίντον 2 (8.

00) με 26 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Καρλάιλ-Μόρκαμ 2 (5.25) με 40 μονάδες. Δυάδα: Μόρκαμ 2/Σουίντον 2 (42.00) με 5 μονάδες. Trixie: Κάρντιφ 2 (3.30)-Πάλας 2 (3.00)-Στιβενέιτζ 2 (3.80) με 15 μονάδες η τριάδα, με 35 κάθε δυάδα. Ολο μαζί 120 μονάδες. Trixie: Μπορντό 2 (2.62)-Εσπανιόλ 2 (4.00)-Λεβαδειακός 2 (3.10) με 15 η τριάδα, με 35 κάθε δυάδα. Ολο μαζί 120 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 311 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 3.790 μονάδες. Νορμάλ παιχνίδι, μιά δυάδα σε κάποιο σύστημα με καλύπτει στο μίνιμουμ. Γενικά μέτριο ποντάρισμα, δεν είναι εποχή γιά…αγριάδες. Και αν δεν είχα να παίξω τόσες μέρες (και αύριο πάλι πολύ λίγα) θα έπαιζα και λιγότερα. Ραντεβού στο chat μετά τις 4, μου..είχε λείψει! Και νέα στηλη σε ένα 24ωρο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras