577

Tzini

Ολοταχώς για τους ομίλους

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι του Betsellers! Mπορεί το τελευταίο μας patent να έγραψε 1/3 και να είχαμε μια μικρή χασούρα, όμως κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ας μην φαίνεται αυτό από τα τελικά σκορ. Σημαντικό, διότι σημαίνει ότι παίζουμε σωστά, σε μια σχετικά αχαρτογράφητη στοιχηματική περιοχή όπως είναι αυτή της Αφρικής. Αυτό το ΣΚ οι προβολείς πέφτουν στις ρεβάνς των προκριματικών των CAF διοργανώσεων που θα οδηγήσουν στους ομίλους του Champions League και Confederation Cup.

Όπως κάθε φορά, φτάσαμε πρωί Σαββάτου και τα περισσότερα ματς αγνοούνται ακόμα από τους μπουκ οπότε πάμε να δούμε τι έχουμε προς το παρόν.

Πρώτη στάση στο Μαρόκο και φυσικά στην Berkane. Η αγαπημένη ομάδα του site μας, καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 από το πρώτο ματς της Νιγηρίας και πιστεύω ότι θα το καταφέρει. Το μέταλλο αυτής της ομάδας σμιλεύεται και γίνεται ακόμα πιο δυνατό μέσα από τέτοιες νίκες-προκρίσεις που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια και είναι μαθημένη να βγάζει την αντίδραση που πρέπει ώστε να πετύχει το στόχο της.

Παραδοσιακά, οι ομάδες από τη Νιγηρία δίνουν τη ψυχή τους στα εντός έδρας παιχνίδια τους όμως περνάνε και πολύ δύσκολες στιγμές όταν επισκέπτονται το Μαρόκο και γενικά η Kwara δεν τρομάζει. Αναμένουμε εδώ να ανοίξει και το ματς της Wydad απέναντι σε μια πιο δυνατή ομάδα της Νιγηρίας, τη Rivers.

Μιας και είμαστε στο Μαρόκο ακόμα, ο άσσος της Tetouan είναι λίγο τσιμπημένος στα μάτια μου και το ασιατικό -0,25 στο 2,00 είναι μια τίμια επιλογή.

Λόγω των παιχνιδιών για το CAF, οι αγωνιστικές στα εγχώρια πρωταθλήματα είναι κουτσουρεμένες και οι επιλογές ελάχιστες.

Δεύτερη στάση στη γειτονική Αλγερία και στη ρεβάνς της Saoura απέναντι στη Gangoa από την Ακτή Ελεφαντοστού. Την προηγούμενη βδομάδα μας πλήρωσε ο άσσος της Gangoa (1-0) και την ευχαριστούμε, τώρα όμως θα την κοντράρουμε.

Η Saoura έχει δυναμώσει τα τελευταία δύο χρόνια και διψάει για μια διάκριση εκτός συνόρων και με τη δύναμη της έδρας της θεωρώ ότι θα πετύχει την ανατροπή του εις βάρος της σκορ.

Τελευταία στάση για σήμερα στην Αγκόλα και ένα φαν μπετ που δεν μπορώ να το αγνοήσω εύκολα. H Sagrada υποδέχεται την St Eloi Lupopo από το Κογκό που κέρδισε με 2-0 στο πρώτο αγώνα.

Δεν αποκλείω την ανατροπή του σκορ εδώ και το 5,50 της πρόκρισης της Sagrada αξίζει κάποιες από τις μονάδες μας. Υπενθυμίζω ότι το εκτός έδρας γκολ μετράει και σε περίπτωση ίδιου σκορ στα δύο παιχνίδια η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.

Εν κατακλείδι, κρατάμε το φαν μπετ της πρόκρισης της Sagrada και τις προκρίσεις των Saoura και Berkane σε μια δυάδα.

Το κόμπο 1 & no goal & under 3.5 στο ματς της Saoura επίσης αξίζει ένα μονό ποντάρισμα, σε αντίθεση με την Berkane που φοβάμαι μην ξεφύγει το σκορ. Το ασιατικό της Tetouan που αναφέρθηκε παραπάνω θα μείνει εκτός παρόλο που μ’ αρέσει αρκετά.

ΥΓ. Στην φωτογραφία της στήλης έχουμε τα “εισιτήρια” της Mamelodi και της Zamalek, που δίνει η CAF στις ομάδες που προκρίνονται στους ομίλους.

Τα λέμε στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Tzini